7 című bejegyzés “Ki beszél itt jogállamról?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem a kétszáz forint többlet a TV2 és az TRL Klub miatt van, a diginetnél 300 forinttal lett több a számla, de ezt nem fogadtam el és lemondtam a TV előfizetést, és közérdekű panaszt is tettem.
  Au igazság kedvéért meg kell jegyeznem, a Diginet időben értesítette ügyfeleit és hivatkozott a 86/2016 számú Kormányrendeletre.
  Az a baj, hogy egyik szolgáltató sem magyar, hanem külföldi tulajdonú.
  Ha sokan tennének közérdekű panaszt és lemondanák az előfizetés, TV részét, akkor valószínű megjönne a szolgáltatók esze, már csak üzleti érdek miatt is.

  Kedvelik 1 személy

  1. “Ha sokan tennének közérdekű panaszt és lemondanák az előfizetés, TV részét, akkor valószínű megjönne a szolgáltatók esze, már csak üzleti érdek miatt is.”
   Kedves Kiábrándult!
   Ez túl nagy elvárás a szappanopera nézőktől.
   A UPC tulajdonosa hollandiai zsidó és mint rendes zsidó buzi is, tehát nem sok jó várható a fajtárs kormányunktól ez ügyben.
   H.B.
   “A pofátlanság csúcspontja az “amerikai demokrácia”, a republikánus jobb és demokrata baloldallal, ahogy a Magyarországként Kaliforniában bejegyzett Kft. “pártjai” is két oldalra tagozódnak (látszólagos bal és jobb, de valójában hatalmon lévők és ellenzékiségükért fizetett állellenzékiekre). A be nem tartott egyezmények (Az Emberi Jogok Nyilatkozata, Nemzetközi Jog, ENSZ határozatok, EU ajánlások stb.) a “demokratikus díszlet” részei, csak rizsa.”

   Kedvelés

 2. Minden egy lehúzás ,csak amikor szerződik az ember velük addíg tisztességesek aztán a lehúzások és mehetsz a fenébe mert mindíg mindenben nekik van igazuk és ha otthagyod még többszázezer ķödbér amit persze a végrehajtók behúznak az életed árán is ,de iyen a Vienna Life magánnyugdíj megtakarítás ahol befizetni fizethetsz ,de ha elveszted a munkád és visszakéred akkor pld, az én esetemben 860 000 -ből 216 000 ft akarnak visszaadni 5 évi fizetgetés után ,holott nem is velük szerződtem csak állítólag megvásárolták azt akivel én szerződtem és mindennek mellett havonta kaptam egy borítékot kétoldali érthetetlen gépirománnyal !!! Mikor szerződtem elmagyarázták ,hogy bármikor kivehetem és nem veszít az értékéből !!!! Gyalázatos maffia az egész mindenség ,egy élhetetlen országgá tette a mindenkori maffia és a legmegdöbbentőbb az ,hogy kibelezték a devizahiteleseket és belrúkták az árokba a tízezreket míg a tovább szenvedőket halálra ítélték és keresztre feszítették millíó számra a Magyar embereket !!!!
  S mindezt miért ?????? MERT VIKTOR ÍGY AKARTA !!!
  HALÁLBŰNTETÉST A NÉPÍRTÓKRA , FÖLDRABLÓKRA ,VALAMINT A HAZAÁRULÓKRA AKIK GAID PHARAONNAL SZÖVETKEZTEK VAGY SZOLGÁLTÁK AZ ELŐREJUTÁSÁT ,HAZÁNK ELFOGLALÁSÁT EGY NEMZETKÖZI TERRORISTÁNAK ÉS AZ ORSZÁGOT FELVÁSÁROLTATNI ARAB -IZRAELI KÉTES BANDÁNAK ALAKOKNAK ÉS FONDORLATOS MÓDON A NEMZETET KIJÁTSZVA,MEGVEZETVE ,TITKOSÌTVA A HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSSEL ÉS MINDEN AMI JOGILAG VONATKOZTATHATÓ AZ ALJAS SZEMETEKRE !!!
  Ennek következménye amit jelenleg még látunk a nép kifosztása ,kirablása és elpusztítása Magyarország elfoglalása !!!
  Sittre mindel egy szálig !!!
  Csak a Jobbik vállalható !

  Kedvelés

 3. Mivel elég idős vagyok, még emlékszem egy olyan kereskedelmi szabályra, hogy “Tilos az árukapcsolás”.
  Tehát, az nem lehet, hogy akkor adnak kenyeret, ha veszel hozzá téliszalámit is, vagy szandált csak síbakanccsal együtt.
  A kábelszolgáltatók meg csomagban árusítják a csatornákat.
  Nyakadba sóznak sok felesleges adást, amit soha sem nézel.
  Úgy kéne megoldani, hogy itt ez a 98 csatorna, ez a választék, ebből válogass kedvedre, a díj pedig pl. 5 csatornánként ennyi.
  Egyből kiderülne, hogy mik a legnézettebb csatornák, kinek édemes reklám megbízást adni. Talán lenne verseny is, nem csak pénzlehúzás.

  Kedvelés

 4. Valahogy a megjavulást, az észhez térést upc részről egy énekben megtaláljuk ,,Te csak várj míg felkel majd a nap “–sajnos így halad a demokrácia az EU-ban , kérem, elfoglaltak a saját gondjukkal , majd ha nem lesz eső talán

  Kedvelés

 5. ” van még e világban,aki kíváncsi,hogy ,milyen hazugságok jönnek ki egy “dobozból ? Mit ér el az Ember azzal,hogy napra készen tudja,hogy mi történik a világban? “holnapra úgyis megváltozik minden,és semmi sem az aminek látszik. A szórakozásnak(?) ezerféle módja van, aki meg “Tudni,vagy Tanulni akar,azt ne abban keresse,mert felesleges időpocsékolás.

  Kedvelés

 6. Nagyon sokat teszünk a nemzet- és családvédelem érdekében, a néphülyítés és tudatmérgezés ellen, ha a tv-nézést teljesen beszüntetjük.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.