Csak a Jobbik szavazta le a politikusok béremelését

A Fidesz képviselői háromszor szavazták le a miskolciak fizetésemelését, a sajátjukét viszont elsőre megszavazták. A politikusok béremelésére még a szocialisták sem tudtak nemet mondani, azt egyedül a Jobbik utasította el.

A múlt heti közgyűlésen a Fidesz azt javasolta, hogy Kriza Ákos polgármester bérét 30, a képviselőkét 20 százalékkal emeljék meg. A kormánypárti politikusok mindezt szemrebbenés nélkül megszavazták, de még a szocialistákban se volt annyi erő, hogy nemet mondjanak a saját fizetésemelésükre, emlékeztetett keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

A Jobbik frakcióvezetője szerint aki a nép pártján áll, az a nép fizetését emeli, nem a sajátját, így a Jobbik nemet mondott a képviselők béremelésére. „Amíg a miskolciak bére nem nő, ne nőjön a politikusoké se” – közölte Jakab Péter, pofátlanságnak nevezve, hogy a fideszes képviselők a miskolciak fizetésemelésére vonatkozó jobbikos javaslatra háromszor is nemet mondtak, a sajátjukéra viszont rögtön igent.

Aki nem utasította el a saját képviselői béremelését, vajon hogyan tud azoknak a szemébe nézni, akiknek egyáltalán nem nő a bére, és a nyugdíja se 20, csupán 1,6 százalékkal? – tette fel a kérdést a néppárti politikus.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Csak a Jobbik szavazta le a politikusok béremelését” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vigyázzatok Miskolciak, nem vagytok Ti túl radikáisok?
  Még a végén Vona pártelnök Úr feloszlat benneteket.
  ( Emlékeztek még Novák Elődre? )

  Kedvelés

 2. hát nem disznóság ?! A szarháziak nem azért olyanok mert fideszesek, hanem független a párthovatartozásuktól trehány emberek. Az már más lapra tartózik, hogy a vezető pártokba több haszonleső szemtelen-elvtelen ürge törekszik… Ezeket eleinte lehetetlen kiszűrni, és amikor már a kondér közelébe kerülnek, már lehetetlen, mert “holló a hollónak…” Ezért velőig romlottá vált/degradálódott ez az államigazgatási rendszer. Csődöt mond, mint a mi túlpolitizált agymosott társadalmunk is. Ez világjelenség. Gyökeres változtatások szükségesek. De hát a társadalmunk értelmesebb része is képtelen megválni a beléjük rögződött szabványos gondolkodástól, ódzkodik az újtól. Nem gondolkodik, mert egy részükre ez fárasztó, a másik részének meg nincs mivel. Gondolkodjunk, álljunk elé javaslatokkal, miként lehet felébreszteni az elfásult embereket, akik végső reménytelenségükben belenyugodtak, elfogadták a sok igazságtalanságot, elhiszik, hogy ember képtelen ezen változtatni, úgy vélik, hogy ez valahonnan fentről adatott mint az évszakok: „ez van, ezt kell szeretni”

  Kedvelés

 3. “ez van eszt kell szeretni”
  ” Isten mindent átható mentális energia, és minket embereket,ennek hasonlatosságára és képére teremtettek. De nem a testünk azonos,hanem az elménk ! Teremtők(!) vagyunk,de naiv módon a teremtmény szerepét játsszuk. Mi tervezhetjük a valóságot,ahelyett,hogy csak reagálnánk rá.!
  Szedd össze ami szétszóródott…hogy megteremtsd a rendet a káoszból…hogy elérd a ki-egy-ezést.”
  A tudatlanság, az ostobaság, és a mindent betöltő aljasság ellenére közeleg János jelenések könyvének jóslata,az Apokalipszis. A Nagy Tudás feltárulása!

  Kedvelés

 4. …. pedig egyik sem érdemli meg a pénzét – a mi pénzünkből ellenünk.
  H.B.
  “a demokrácia túl értékes ahhoz, hogy ezt a nép kezébe adjuk”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.