lenin

Sztálin, Lenin “méltó” útodja volt

Ez a kis részlet méltán szemlélteti, azt hogy valóban kik álltak a bolsevikok mögött. A videóban is megemlített német titkoszolgálat finanszírozta és szállította Oroszországba Leninéket. Azonban kevesen tudják, hogy Max Warburg volt a német titkosszolgálat feje, a nagyhatalmú Warburg bankár klán egyik prominens tagja. 

(…) Azért mutattuk be röviden Trockij személyét és életútját, hogy jobban érthető legyen az az idézet, amelyet Vladimir Stepin publikált 1993-ban Moszkvában a ‘Cionizmus természete’ című munkájában. Stepin az idézett szöveget Aron Simanovich – történészek által hitelesnek minősített – emlékiratából vette át. Eszerint Leiba Davidovics Bronstein, azaz Trockij, ezeket mondotta Oroszországról: „Olyan sivataggá kell átalakítanunk Oroszországot, amelyben fehér négerek élnek, akikre olyan zsarnoki rendszert kényszerítünk, amelyről a legszörnyűségesebb keleti despoták sem álmodtak. Csak annyi lesz a különbség, hogy ez egy baloldali zsarnokság lesz, nem jobboldali. Vörös rémuralom lesz, nem fehér. A vöröset szó szerint kell érteni, mert annyi vért fogunk ontani, amelyhez képest a kapitalista háborúk emberi veszteségei elenyészőek. A legnagyobb bankárok az óceánon túl a lehető legszorosabban együttműködnek velünk. Ha győzelemre visszük a forradalmat, létre kell hoznunk a cionizmus uralmát a forradalom romjain és olyan hatalommá kell válnunk, amely előtt az egész világ térdre borul. Meg kell mutatnunk, milyen a valódi hatalom. Az orosz értelmiséget terrorizálással és vérfürdőkkel kell lebénítanunk és gondolkodás-képtelenné tennünk. Az állati létezés szintjére kell szorítani őket. Ekkor, a mi bőrkabátos fiataljaink, akik Ogyessza, Orsa, Gomel, Vinica órásmestereinek a fiai, fogják tudni, hogyan gyűlöljenek mindent ami orosz. Milyen örömet fog nekik okozni az orosz intelligenciának — katonatiszteknek, tudósoknak és íróknak — a megsemmisítése…”

Természetesen Hitler senkiből valakivé varázslása is ugyanezeknek a derék pénzembereknek köszönhető.

Hozzászólások:

“Ennél azért bonyolultabb a téma. Sztálin szembefordult az atlantistákkal, sorban végeztette ki Trockij embereit, majd Trockijt is. A globalisták komolyan meg is haragudtak rá (akkor lett Hitler “éltanuló” a nyugati média támogatásával). Hasonló lehetett a Putyin vs. Hodorkovszkij konfliktus, persze sokkal puhább változatban.

Vörösöknek talán egy nagy államcsődöt kellett volna előidézniuk az eredeti forgatókönyv szerint, aminek a végén a nyugati (globális) tőke egészben, fillérekért felvásárolja az egész országot. Csak Sztálin beleköpött a levesbe és létrehozott egy különálló, modernizált SZU-t, amit csak jóval később sikerült bedönteni. Gorbacsov ebben jelentős szerepet játszhatott…

 “

“Oroszoknál a zavar nagyon nagy volt. A köztársaság nem alakult ki klasszikus értelemben.

A pénzhatalmi elit valamiért nem tudta kiépíteni a pénzleszívást. Mellette az energiakincs bekevert az ügybe. A tőzsdei energia kötelező dollárelszámolása mellett, az orosz külön is üzletelt.

Ez főbenjáró bűntett, mert az a dollár “fedezetének” aláásása. Az energia felügyelete nélkül a dollár csak egy darab papír. Putyin is a dollárelszámolást veszélyezteti az energia esetében. Ezért még lehet, hogy kirobbantanak egy III VH-t is. Az előkészületeit látjuk. Az USA idetolja az oroszok határaira a bajt. Atomrakéták a Románoknál állítólag. Meg még ki tudja.”

“A globalizáció a kommunizmus kisunokája! Pátyolgatják is rendesen!

Elsősorban azok, akik már a kedves nagyszülőket is.   Csak ma már nem a “Világ prolijai egyesüljetek” jelszó alatt! “

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=142800204&t=9221346

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Advertisements

5 gondolat “Sztálin, Lenin “méltó” útodja volt” bejegyzéshez

 1. “mikor pedig látjátok Jeruzsálemet hadseregektől körülvéve,akkor tudjátok meg,hogy elközelgett az ő elpusztulása.
  Mert azok a bosszúállásnak napjai,hogy beteljesedjenek mind azok, a mik megírattak. (lukács 21.20,-22.)

  Kedvelés

 2. Csak kiragadott példaként: Néró, Caligula, Pol Pot stb.stb. Mióta a Földön ember él, nem bír magával. Belerondít a természetbe, irtja fajtáját okkal, ok nélkül. Egyszer odajutnak, hogy már nem lesz kit kiirtani. Tisztelet a kivételeknek, de a főemlős elfuserált fajta. Állatot azért nem írtam, mert azok “tisztességesek”.

  Kedvelés

 3. Az a “valami” ami az oroszokat megtartotta nem más mint az ortodox vallásuk,Isten hitük.
  Mert Oroszországban Putyin csókol kezet a Pópának!
  Magyarországon pedig a püspökök nyalják a seggét hol Orbánnak,hol másnak!
  Nahát ez a külömbség,meg a magyarázat erre.
  Én már csak JÉZUS KRISZTUSBAN és Putyinban bízok!
  Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART!

  Kedvelés

 4. ” ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk,mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon,hogy miért nem pusztította ki őket minden állam,már régen,mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának ellenségeit.” (George Washington. A.A. Appleton end Co. kiadásában)
  Csak Amerikának?

  Kedvelés

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s