“Sorostalanság” a lényeg a Fidesznél

Ötpárti egyeztetést hívott össze a Jobbik a civilek átláthatóságának megteremtéséről. Véleményük szerint téves a Fidesznek az a feltétele, hogy az alapján kell vizsgálni a civil szervezeteket, miszerint külföldről vagy belföldről kapnak támogatást. Példának rögtön ott a CÖF.

N1Tv

Reklámok

2 című bejegyzés ““Sorostalanság” a lényeg a Fidesznél” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem vagyok a CÖF kéretlen prókátora, nincs is szükségük rá, de az igazságérzetem azt mondatja, hogy nincs még egy olyan civil szervezet, akiknek tagjai annyit tettek volna Magyarországért, a magyarságért, mint Ők, szemben a többi, külföldről ilyen-olyan módon, rejtett célokért finanszírozott szervezetekkel. Felvételeken meg lehet nézni, kik alkotják a CÖF tagságát. Jóarcú, rendezett, tisztességes magyar emberek. Hasonlókat csak és kizárólag az ’56-os filmkockákon láttam, s hosszú ideig azon gondolkodtam, vajon hová lettek. Itt vannak. Szerencsére. Szemben azokkal a szedett-vedett, nemcsak külsejükben rendezetlen, hanem agyukban is, akik közül többen még a nemüket sem tudják meghatározni, de az idegen pénzért bármire képesekével.

  Kedvelik 1 személy

  1. Nos ez a valóság , csak az érthetetlen , hogy honnan a bátorság a jobbik részéről , , hogy épp a C.Ö.F. szervezetet hozza fel példának
   – Talán a saját berkein belül kellene söprögetnie , mert homokos de nagyon —

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.