Unió, Unió, Te Csodás! (3. rész) – Elmeállapot elemzés

Mottó: Quem Deus perdere vult, dementat prius
(Publilius Syrus; Ovidius; Szophoklész; Euripidész és valószínűleg még sokan mások.
Ősrégi közmondás, de máig időszerű: Akit az Isten meg akar büntetni, előbb elveszi az eszét.)

Nem tudom, hogy a hazai sajtóban megjelent-e a hír, hogy a norvégok 50 törvénytelen (újbeszélül: illegális) bevándorlót (újbeszélül: migránst) visszatoloncoltak Oroszországba. A szegény, pénztelen menekültek ezután mi mást is tudtak volna csinálni, mint az első alkalommal egy murmanszki éjszakai mulatóban keresni vigasztalódást, ahol aztán a már idézett dervis felhívásának eleget téve, elkezdték fogdosni a nőket.

Miért is ne? Németországban működött, Svédországban, Norvégiában is működött a dolog, a dervis is megadta az irányelvet, tehát szerencse fel! De Murmanszkban másként alakultak a dolgok, mint Németországban és Norvégiában: ott még van sorozott hadsereg, méghozzá elég kemény, a melegfelvonulás és a buzipropaganda pedig tilos, tehát ott még nem sikerült szellemileg és lelkileg ivartalanítani az ifjúságot. A lényeg az, hogy az ott tartózkodó orosz fiatalok udvarias, de határozott fellépésének a következtében mintegy

Az Európai Unió korszerű férfitípusa
Az Európai Unió korszerű férfitípusa

harminc bevándorló kórházba került, a többieknek pedig a rendőrség adott szállást némi gumibotos testápolást követően.

Állítólag azóta nagyon megerősödött bennük az elhagyott haza mielőbbi viszontlátása iránti vágy. Azt nem tudom, osztják-e még a dervis véleményét az európai férfiakról. Érdekes mellékkörülmény, hogy egyetlen orosz férfit sem tartóztattak le. Nyilván xenofóbok és rasszisták az orosz rendőrök – mondják liberális jogvédőék.

Erről eszembe jutott egy hazai eset. Sok évvel ezelőtt történt, de akkor is Pintér volt a rendőrminiszter, hogy két civil ruhás, nyilván nem „hivatalos” kinézésű rendőr (bár sokszor még az egyenruhásokat is alig lehet megkülönböztetni a rosszul öltözött civilekről) az utcán, az osztálya előtt kekeckedett egy tanárnővel. Az újságok nem közöltek semmit az eset részleteiről, csak azt, hogy a tanárnő – nyilván nem ok nélkül – pofon teremtette az egyiket. Következmény: a két rendőrállat a tanulók előtt a földre teperte a tanárnőt, megbilincselte és elhurcolta. Mondja Pintér, mi más célja volt ennek, mint rémületkeltés a gyerekekben, újbeszélül terrorizálás? Hadd lássák, hogy a hatalom képviselői szóval és tettel egyaránt büntetlenül megalázhatják a tanárukat. Ez Ön szerint nem volt „aránytalan reakció”? (Úgy tudom, valahogy így mondják ezt a jogvédők, ha valaki az otthonát meri hatékonyan védeni a betörőktől.) Ami engem elképesztett, hogy a rendőrminiszter helyesnek tartotta az eljárásukat. Igen, valóban helyes volt, ha a rendőrség nem „véd és szolgál”, hanem terrorizál. De még ilyen körülmények között is azt üzenem Pintérnek, hogy lehet ezt a két senkiházit élrendőrnek minősíteni egy sajátos, liberális, vagy „újeurópai” értékrend alapján, de klasszikus értelemben vett férfinak semmiképp sem. Az ilyenek már az uniós férfimodellnek, az önuralmat legfeljebb hírből ismerő,  szellemileg, lelkileg ivartalanított, férfinak csak a kromoszóma összetétel alapján minősíthető „dzsenderember” képviselői. Képzelem, hogy micsoda mindenhatósági érzés tölthette el ezeket a szerencsétlen imágó-férfiakat a megszeppent fiatalok láttán, és micsoda elégtételt érezhettek ők, akiknek mindig vigyázzállásban kell beszélniük a parancsnokukkal.

orosz_ferfitipus
Az orosz, „hagyományos” férfitípus     

Most végre ország-világ láthatta, hogy kik is ők tulajdonképpen. A családban is az effélék erőszakoskodnak, mert számukra az erőszak jelenti a férfiasságot. Nem tartom kizártnak, hogy jókat röhögtek volna Kölnben a menekülő nők látványán.

Álmodban „Tűzoltó leszel, katona, vadakat terelő juhász” – próbálta meg „indoktrinálni”, azaz tudatilag megfertőzni József Attila a hagyományos férfimodellel a kis Balázst. Vajon ma milyen polkorrekt álomról beszélhetne a költő, anélkül, hogy a pártállam idején még „néphez hű, haladó”, mára már liberálissá vedlett értelmiség egyhangúan elhatárolódna tőle? Talán arról, hogy biszekszuális transzdzsenderként fogod megvalósítani önmagad? Esetleg: „Nagyleány leszel s műmama, aludj el szépen, kis Balázs!” Miért ne? Hiszen te fogod megválasztani a „társadalmi nemedet”.

– Hát nem dementia?

D. M.

Folytatjuk…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Előző részek: 

Unió, Unió, Te Csodás! (1. rész) – Elmeállapot elemzés

Unió, Unió, Te Csodás! (2. rész) – Elmeállapot elemzés

2 című bejegyzés “Unió, Unió, Te Csodás! (3. rész) – Elmeállapot elemzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. dementia= elbutulás: a szellemi képességek maradandó hanyatlása!
  HÁT BIZONY EZ AZ!
  Idézek egy írást: “…· Istvan szerint:
  2017-01-09 – 10:50
  Nagy!
  Vezetéknév druszám!
  Nagy tévedésben leledzel,ami azt illeti!Úgy látszik hogy nagyon sokaknak jól jön az,hogy bizony a kommunisták kemény kezére szükség volt!Ha jól megfigyeled,akkor a kormányon lévő burzsoá hatalom résztvevői között nagy az egyetértés,még ha a szinfalak mögött ütik is egymást,akkor is!Egyben tartja a kizsákmányolás maffia-rendszere,mert ha nem ért egyet a vezérrel,mehet a levesbe!Az ellenzékként tevékenykedő baloldal(maradjunk ennél,majd később beszélünk róla,hogy miért kell ezen változtatni!)
  Ugyanakkor a kizsákmányolt,vagy oda “lezüllött” elemek érdeke nagyon széles skálán mozog,elég legyen arra utalni,hogy a szocialisták,a kommunisták,a szocdemek között mennyire heterogén az érdekek összessége!Ha ezeknek az érdekeknek a mentén politizálnak,akkor olyan lesz az összefogás,mint nálunk a legutóbbi választáson,ahol Orbánnak még nagyon megosztani sem kellett az ellenzéket,azok nélküle is képtelenek voltak az összefogásra!Oroszországban nem csak a terület volt nagy,hanem az érdekek szóródása,és ha nincs a kegyetlen összefogás azaz a diktatúra,akkor a Téli palota ostroma után az összes baloldali valamilyen tömegsírban végezte volna!Szükség volt összefogni azt a népet ,amely csak a kínjain keresztül érezte a bajt,amelyet a polgárháború okozott,és nem értette,hogy érte fogtak össze ,ellene!Ezen paradoxont a burzsoázia mind a mai napig kihasználja,és hivatkozik arra,hogy a kommunisták milyen kegyetlenek voltak!Ha nem lettek volna azok,akkor ma a világ ott tartana,ahol 1917-ben a háború után!Nem lett volna Mgyarországon sem szocializmus!Hogy a hotrhy izmus hova vezetett volna ,azt láthatod ma Mo.-n!
  Nézzük csak meg!Ma a nyugdíjasok kezet csókolnak Orbánnak,mikor már mindenüket elvette a rendszerváltás óta(nem csak ő!!),de inkább maradjon ez a kisebb nyomor,minthogy saját erőből,saját országot építeni!Ami azt hozná vissza,ami nálunk az ötvenes években volt,vagy a SzU-ban 1917-től egészen a harmincas évekig!(még 1936-ban is voltak kisebb lázadások!)Úgy hiszem,hogy Oroszország népe most értette meg igazán ,mit jelentett a kommunisták szigora,kitartás az elvek mellett,és a proletárdiktatúra lényege !Más az ha hatalmi harc során mészárlom le az ellenfelet,vagy az értetlen ellenállót Gulagba zárom,hogy az egységet ne tudja megbontani!
  Nehéz megérteni az egészet,mert az egyén is hajéamos,minden jóindulata mellett elfeledkezni arról,hogy egy baloldali forradalom nem sétagalopp,a hatalom megtartása,és a népek egységbe forrasztása sem az!Sajnos,csak utólag,vagy utólag sem lett megmagyarázva,hogy miért a szigor,a kegyetlenség,pedig annak ez a háttere!Halál a gazdagokra,papokra,a feketézőkre,a kizsákmányolókr,a kulákokra!
  Ha másból nem is,de a mai helyzetünkben erre egyénileg is rá lehet jönni,hogy miért is volt ez!
  A tőkével,képviselőivel kiegyezni eddig még soha nem sikerült!
  Istvan szerint:
  2017-01-09 – 11:38
  Dolgoztatták 4o éven át a dolgozót,de adni nem adtak!?Pedig csak most látszik igazán,hogy mennyit adtak,amit mára elvettek a rendszerváltók!Ingyenes oktatás,eü.-i ellátás,normális nyugdíj,fizetés!Ez nem látszik?!Pedig ennek hiánya révén látszani kellene!
  Hogy elvették,és nem lázadunk?!Na ,ez a következménye a te dumádnak,meg id.Kissének!És meg vagytok sértődve,mikor elmondjuk,hogy trollok vagytok!Kissnek a tévedése,hogy nem csak fizetett trollok vannak csak,lehet valaki a saját téves szemléletének az áldozata!!
  Sértődés,meg orrfelhúzást látok,de még egyetlen komcsizó sem mondta azt,hogy ahá”,értem már látom mögötte az igazságot!
  Ki mondta a szocializmus bevezetésekor,hogy itt mindenki milliomos lesz?!Churcill mondhatta,hogy csak vért ,és könnyeket ígérhetek?!A kommunisták ezt soha nem mondták,de azt igen,hogy a dolgozók hatalmát a dolgozók csak kemény munka árán teremthetik meg,senki nem fogja azt helyettük megteremteni!?!Így volt?!
  Akkor miért volt az a szlogen,hogy ameddig csak fizetgetnek,addig mi csak dolgozgatunk?! Ugyanis azt a jónép 8o %-a nem értette,hogy ha csak dolgozgat,abból pénz nem lesz,hiába vár arra,hogy a másik majd dolgozik helyette is!?Vagy ti nem találkoztatok ilyennel?!És még csak ki sem lehetett rúgni az ingyenélőt,mert védte a A Mtk!
  Nem értették meg,de ti sem,hogy az állandó áremelkedés annak köszönhető,hogy mi itthon nem végeztünk minőségi munkát,a külföld jóindulatára nem számíthattunk,mindent drágábban kaptunk,ha kaptunk,amit náluk fele annyiért meg lehetett venni!Mikor szólt rá a külföld Orbánra,vagy Antall Józsira,Gyurcsányra,hogy fijjug arra biztattunk benneteket,hogy a nép európai szinvonal ígéretével váltsatok rendszert,na akkor itt az ideje,hogy azt valóra is váltsátok?!Mikor szóltak valamelyikre is ,hogy a 4,5 millió szegény országában nem illik a me.-nek 6 palota,meg szingapúri munkahely,mert az itthon sincs!!?
  Na,ha majd ezeket a kérdéseket magatoknak felteszitek,mielőtt komcsiznátok,majd akkor leveszem rólatok a troll vádját!Addig::?!
  Válasz…”
  Kérdezem, van e olyan szakember aki a fenti Istvánt meggyőzné, hogy a több 100. millió áldozatot okozó ideológia – eszmeiség vezérei az emberiség halálos ellenségei!
  Mert nekem nem sikerült – nekem ma már tény – tényen azaz a valóságon meg nem szabd vitatkozni!
  Bal-rad oldalra írtam a becstelen stb. íráshoz…
  tisztelettel id. Kiss László

  Kedvelés

 2. FEHÉR FAJOM EMBER NE LÉGY ENNYIRE BALFÁCÁN!

  A linkben szereplő ápolónő lehetett volna a te lányod, a feleséged, a menyasszonyod, a keresztanyád, és nem utolsó sorban az édesanyád is! ÉS NEM TESZEL SEMMIT ELLENE?

  A LINK:
  http://ripost.hu/…=hirkereso
  A LEGALJASABB MOCSOK FÉREG MÓDSZERREL, SEGÉLY HÍVÁSSAL CSALTA ODA ÁLDOZATÁT!

  A Másik link bizonyítja, pökhendin, hogy bármit meg tesz veled mert tűröd és engeded – a csúnya ráadásul fekete és nem nemzeted lányát nevezi ki országod szépség királynőjének a lenti linken olvasd – de ezt már régóta tudod, hisz aki a feketéket Amerikába hurcolta (zsidók) az USÁ-nak fekete elnököt is megválasztott, bizonyítván, tényleg bármit meg tesz veled!
  A LINK:
  http://www.life.h…pokol.html

  ÉS AKIK MIND EZT SEGÍTIK POLITIKUSOK PÁRTOK A DEMOKRÁCIA LEPLE MEZÉBEN ÁRNYÉK KORMÁNYT ALAKÍTANAK A JOBBIKKAL ÉS A TÖBBI SZÉLHÁMOS BŰNÖZŐVEL:
  ALINK:
  http://inforadio….t_az_mszp/

  MIKOR LESZ ENNEK VÉGE?

  MAJD AKKOR HA A POKOLFENEKÉRE KÜLDJÜK VEZETŐIKET ÉS IRÁNYÍTÓIKAT AKIK PÉNZELIK ŐKET! KIK AZOK 99%-ban ZSIDÓK AZOKNAK NEVEZETTEK ÉS CSAHOSAIK+
  Kelt: Bázakerettye, 2017, január 12-én 05:35 órakor küldöm az éterbe

  Id. Kiss László

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.