Bakondinak nem tetszik, hogy tele van a f.szuk a határon szolgálóknak

A miniszterelnök főtanácsadója szerint megfelelően gondoskodnak a határon szolgáló katonákról és rendőrökről, nekik viszont más a véleményük. És ez a tábornoknak nem tetszik.

N1Tv

Reklámok

3 című bejegyzés “Bakondinak nem tetszik, hogy tele van a f.szuk a határon szolgálóknak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ha, az észt, viselkedésmódot osztogató, mindent-tudó, és “szó-fosó”, távirányított Bakondi úrnak/elvtársnak, nem tetszik maradék Anyaországunkat védeni hivatott rendőreink/katonáink veleménye, kérdezze meg erre vonatkozó véleményüket, is! Vagy, menjen közéjük Ő is néhány napra!!! És főleg, tegye közzé, határvédőink véleményét is!!! Javasolja, az 56-os Veteran, és Koppányivadék, dr.E.Sz.L.Bécsből.

    Kedvelés

  2. Lesz min csámcsogni a világ liberális sajtójának. Ezt azért mégsem így kellene tudtul adni, hogy órákig, szolgálati időben ilyesmit írogat valaki. Nagyobb önfegyelemre lenne szükség, másrészt mindent biztosítani a határhoz rendelteknek.

    Kedvelés

  3. Majd ha ugyan ezt mondja a 8.000.000. koldus Magyarországon akkor,mit szól bakondi kartárs? Hogy nem tegezünk vissza,mint anno a tűzoltó összejövetelen.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.