Egy kiváló nemzeti jogvédő távozott: Elhunyt Grespik László

Budapest Főváros Közigazgatási Hivatal egykori vezetője, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnökségének tagja, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány alapító atyjainak egyike 52 éves volt.

Utolsó nyilvános közszereplésén, november 30-án a trianoni diktátum miatti igazságtételt követelt a Kossuth téren és ennek érdekében petíciót fogalmazott meg. Záró gondolatait nem feledhetjük:

“Az igazság nem attól függ, hogy hányan mondják, hanem az igazság mibenlététől függ. És igazunk van. És köszönöm.”

A Nemzeti InternetFigyelő szerkesztői ezúton fejezik ki együttérzésüket a gyászoló családnak, a Nemzeti Jogvédő Alapítványnak és a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak.

Grespik László halála pótolhatatlan veszteséget jelent a magyar nemzet és a nemzeti jogvédelem számára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Reklámok

15 című bejegyzés “Egy kiváló nemzeti jogvédő távozott: Elhunyt Grespik László” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez rendkívül döbbenetes hírként ért ma, ÚJÉV napján. Nem is hallottam róla, és ami a legszomorúbb, a Facebook-on kapcsolatot tartok több jobboldali emberrel, Gárdistával is, de senki nem posztolta fel a halálhírét. Úgy bukkantam itt erre a cikkre rá, hogy Dr. Léhmann György ügyvéd úr nyilatkozatát kerestem devizahitel témában. Nagyon sajnálom Grespik urat, borzasztóan fiatalon ment el. Sokat láttam annak idején még Gyárfás Tamás Napkeltéjében is…sokan kritizálták már akkor is, de én kifejezetten kedveltem őt. Részvétem a családjának, szomorú volt 2017. január elsején ezzel a hírrel szembesülni. De szomorú volt hallgatni a november 30-ai beszédét is Trianon kapcsán, hiszen az jogilag valóban megtámadható. Ha a németek a II. vh. után Marshall segélyt kaptak, akkor Magyarország, ha nem is területeket, de vissza kaphatna pénz formájában valamit Trianonért cserébe és akkor már mondjuk legalább egy osztrák színvonalon tudna rögtön élni ez az ország.

   Kedvelés

   1. Kedves IBOLYA MOLNÁR!
    A valódi magyarnak nem kell a mocskos pénze, neki csak az kell amit őseitől örökölt a kárpát-medence hazája szülőhelye – egy fikarcnyival se több se kevesebb!

    Kedvelés

   2. Nem ide tartozik, csak egy adalék, amin el lehet gondolkodni: a nagyban magyar segédlettel létrejött német egyesítés után Kohl kencellár felajánlott nagyobb összeget Magyarországnak, de Antall úr úri gőggel visszautasította. E gesztust lehet így is meg úgy is értelmezni, kinek kinek felfogása szerint.

    Kedvelés

 1. Nyugodj békében, kolléga! Tán átveszi tőled a stafétát egy fiatal, magyar szívű, magyar gondolkodású jogfi! Reménykedjünk!

  Kedvelés

 2. Döbbenet – több annál! Miért az jutott eszembe és éreztem, hogy, őt is eltették lábalól, amikor a kurta hírből – semmit nem tudható elhalálozásának okáról, a hogyan halt meg történetről! Mert tudom – hogy 70 év körüli halál is az, mert csak fele az emberi élet földi tartamának ahol 140 évig kellene élni minden baj nélkül – de akkor amikor 52 évesen eltávozik valaki akkor önkéntelenül eszembe jut, a tudatos gyilkosság és az lehet előre megtervezett és álcázott betegségnek és akárminek, vagy lehet egy távcsöves puskával is mint Kennedyt ahogy eltették lábalól – vagy Putyint és helyettessítették alteregóval és stb. ma már nem KÖZVETLEN TÖMEG FELHÁBORODÁS OKOZÁS MELLŐZÉSÉVEL aljasul lesből a legmocskosabb módszerek kitalálásával és azok végrehajtatásával, mert a mocsok nem szennyezi be a kezét a gojt – gojjal gyilkoltatja – és azt hiszi NEM VÉTKES?
  HELYTELENÜL HISZED ÉS ÉN TUDOM ÉS TE IS TUDOD, HOGY EZ A VÉGZETED!
  Mert az emberiség a nagy tömeg akit rabszolgasorsba tartasz és taszítottad – mi közben állandóan gyilkoltattad egymást FEL LÁZADT!
  ELLENED TE MOCSOK KÖZÖNSÉGES KÖZTÖRVÉNYES NYAKKENDŐS PÉNZURAI KIKNEK EGYÜTTES MEGNEVEZÉSE BŰNÖZŐ! LEGYEN A BÜNTETÉS A VÉGÉRVÉNYES MEGOLDÁS!
  Tisztelettel id. Kiss László
  Bázakerettye, 2016, december 28-án 05:30 óra kor küldöm az éterbe
  MINDEN JÓAKARATÚ EMBERNEK – GYERE ÉS SEGÍTS EBBEN!

  Kedvelés

   1. Kedves Anna – borzasztó érzés – tudom, mert átéltem – a csoda segített, túléltem. Az igaz tele utóhatásokkal de életben vagyok a sors akarataként még! Sajnálom azokat akiket legyűr a lelki terror, de segíteni akarom őket – azzal, hogy leírom nekik – EBBEN A RENDSZERBEN LE VAN SZARVA MÉG A FOSIS” AMI ENGEM MEGGYÓGYÍTOTT AKKOR RÉGEN! ÉS PERSZE FELESÉGEM AKIK KIPARANCSOLT AZ ÁGYBÓL – NA MOST MÁR ELÉG – szóval!

    Igen most már elég – mert szarva van és bök már mindenkit halálosan is!

    Kedvelés

 3. T.Kiss Úr!
  A lényeget írta megint, de mi is sorra kerülünk! A “színdarabnak csak(?) tapsolni lehet,de kritizálni nem egy életbiztosítás!
  “Aki egy igaztalanság mellett elmegy úgy ,hogy nem hallatja a hangját ellene,az maga is cinkossá válik. (Bhagavad-Gita)

  Kedvelés

  1. Tóth Ferenc
   2016/12/28 – 10:29 igaza van – kritizálni nem egy életbiztosítás – de csak aDdig amíg vissza nem csapunk – és arra aki elkövette – egész család írmagiak való kiirtásra a felbujtójával együtt! É R T E D ? Mert utána a majd meggondolja – hogy a kapott pénzért nem kap semmit csak vétkéért elégtételt!
   id. Kiss lÁSZLÓ ÜZENI – NE FÉLJETEK! NEM É R D E M E S !

   Kedvelés

 4. Elég keveset tudok Grespik úr munkásságáról, de az a kevés azt mondatja velem, hogy még sokáig maradnia kellett volna köztünk.
  Nyugodjon békében.
  H.B.

  Kedvelés

 5. “Magyarország,ha nem is területeket,visszakaphatna pénz formájában valamit trianonért cserébe.”
  Ugye ezt szilveszteri mámoros kedvében viccnek szánta,de annak erős volt !!
  Hogyan gondolhatta azt,hogy amit Apáink vérrel verítékkel szereztek,védtek, szolgáltak,műveltek,azt holmi pappírral meglehet váltani!
  Amit bűnözői csoportok eloroztak,bűnben szereztek,arra tulajdonjogot SOHA NEM LEHET ÉRVÉNYESÍTENI !
  Hogy meddig bitorolják területeinket,az pusztán idő kérdése,de azokat a határokat, amelyet Apáink a vérükkel rajzoltak,azt ceruzával,vagy tollal átrajzolni képtelenség !
  A pénz ,mint olyan legfeljebb kárpótlásként jöhetne szóba, a területek “használatáért, és fájdalom díjként az “ottani Magyarok szenvedéseiért.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.