Így élnek Magyarország legnagyobb szegregátumában

Se iskola, se orvos, se bolt, se utcanevek – ez Lyukóvölgy, az ország legnagyobb szegregátuma. A Miskolctól 6 kilométerre elterülő völgyben körülbelül 4-5 ezer ember él, számukat azonban az önkormányzat is csak becsli, a pontos adatot senki sem tudja. A lakók a lebontásra ítél miskolci cigánytelepről, vagy a számozott utcákból költöztek ide. Az ország minden részéről érkeznek ide cigányok, mindennaposak a betörések, lopások.

N1Tv

Reklámok

4 című bejegyzés “Így élnek Magyarország legnagyobb szegregátumában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Ezek” még a bankoknál is rosszabbak, pedig az kész csoda. Láttam lyukóvölgyi ingatlan hirdetéseket, gyönyörű, rendben lévő, ápolt házakat próbáltak fillérekért eladni, mégsem sikerült, pedig egy élet munkája fekhet benne, s abból a pénzből máshol egy sufnit sem kapna az igazi tulajdonos.

  Kedvelés

 2. Közel hatszáz éve élnek itt , miért nem teszik már fel a kérdést , ki a hibás ?, talán a szorgalmas nép , helyettük is dolgozzon , nem szégyellik magukat , már a segélyeket is kifogásolják —

  Kedvelés

 3. Egyetlen népcsoport nem tud, illetve nem akar beilleszkedni a befogadó társadalmakba – a szemita függetlenül attól, hogy fehér, avagy kreol bőrű.
  H.B.

  Kedvelik 1 személy

 4. Teljesen meddő minden próbálkozás! Én is belebuktam ! “Ezek egy létforma az Ember és az állat között ! Az érzékszerveikre hagyatkozva ösztönlényként döntenek,cselekszenek. Hiányzik az agyukból az a “csip, ami elengedhetetlen az etikus életvitelhez, a másikhoz való viszonyához,ami megkülönbözteti az állattól. Az erény,az erkölcs számukra ismeretlen fogalom,és ezt nem lehet csak az iskolára fogni. A génjeikben van,hogy mivé kell válniuk,és azzá is válnak.
  A folyton emlegetett “demokrácia hazájában, amerikában ha ledobna egy csikket a szomszéd kapujában,agyon lőnék. Ja.. ott a magán tulajdon szent és sérthetetlen! Mit kapna egy Palesztin ugyanezért israelben? A Magyarokkal mindent meglehet tenni,mert “itt első a zsidó,aztán a cigány,utána jön(?) a Magyar.

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.