Tállai András még mindig a Jobbikra kenné az elbukott népszavazást

Tállai András egy Mezőkövesden megjelent interjúban még mindig a Jobbikot okolja az elbukott népszavazásért ahelyett, hogy arra válaszolna, miért nem támogatja a kormánypárt a gazdag migránsokra is nemet mondó alaptörvény-módosítást.

Az erről tartott sajtótájékoztatón Lukács Attila, a Jobbik választókerületi elnöke visszautasította Tállai András vádját, miszerint a kvótanépszavazás kampányában a Jobbik otthonmaradásra szólította fel a választókerületben élő szimpatizánsait.

Lukács válaszul elmondta, a Jobbik a választókerületben 40 ezer szavazásra buzdító Hazai Pálya kiadványt juttatott el a postaládákba. Szajlai János a Jobbik bükkábrányi elnöke hozzátette: a kampányban csak a településen 500 szórólapot osztottak szét, míg ugyanezt a Fidesz részéről nem tapasztalták.

Lukács zárásként arra kérte a Fidesz képviselőjét, legközelebb ellenőrizze le a Habony-művek boszorkánykonyhájából kapott információkat, és ne vezesse félre a választókerület lakosságát. Egyúttal közölte, bízik benne, hogy most már a Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. is elegendő információval rendelkezik a lakosság kiegyensúlyozott tájékoztatásához.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

3 című bejegyzés “Tállai András még mindig a Jobbikra kenné az elbukott népszavazást” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha egy politikusnak van hatalma, azonnal megváltozik. Megjelennek szeme előtt a ködfátylak.

  Ez valami vírus? Vagy kollaboráns élet jel?
  A pén? Az egzisztancia féltés?

  Nem a Jobbik, a fidesz a hibás. Mindenben.

  Ők is tudják, hogy nem az van, amit kommunikál a zsidesz, zsidóbarát méd-hia, méd-hiénák.

  Bízom benne, hogy 2017-ben még többen leszünk.

  Boldog Új Évet az igaz barátoknak, az igaz Magyaroknak!

  Kedvelés

 2. “ha egy politikusnak van hatalma azonnal megváltozik.
  Nem változik meg,már előtte is ugyan olyan volt !! Csak akkor nem volt lehetősége “kibontakozni. Akkor tudod meg,hogy valójában milyen ember ,ha hatalmat adsz neki. Amíg “koldus ,meghúzza magát,a maga szerénysége módján legfeljebb kis aljasságokat tud elkövetni. A pénz,a hatalom aztán kihozza belőle rejtett “tartalékait. Az igazi énét. Ha féreg,a hatalom révén mindent ,mindenkit elpusztít,nyomort teremt,mert ő is nyomorult! Szellemi,lelki korcs! Meglehet nézni a világ diktátorait, buschék,klintonék,sztálintól, idi aminig, és a “mai idi-ótákat,akár Magyar(?) országon.

  Kedvelés

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s