8 című bejegyzés “Budaházy: „Három karácsonyomat már elvettek”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Na, ez a valami, amit Budaházy György és társai ellen művelnek, hosszú évek óta, a legnagyobb hazugságokkal. Koncepciós perek végtelen sokasága, a tébolyig. És nincs belőle kiút.(?)

    Kedvelés

  2. HÁT EZ LESÚJTÓ, SZÓHOZ SE JUTOK – SAJNÁLOM, CSAK AZT TUDOM MONDANI::
    SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!
    KÉREM A HATALOM URAIT TEGYÉK MEG!
    ID. KISS LÁSZLÓ

    Kedvelés

  3. Többször neki futottam,hogy valami biztatót írjak,de nem megy. Ha közhelynek hangzik is, és nem sokra mész vele most,akkor is azt mondom,hogy lélekben nagyon sokan Veled vannak,felnéznek Rád és Tisztelnek ! Én biztos, még ha nem is ismerjük egymást!
    “az út a Te utad,a Teremtő mérte Rád,Neked csak járnod kell rajta.

    Kedvelés

  4. T. Kiss Úr!
    Az ember a hóhérától hiába is kérne! Csak követelni, elvenni vagy helyet cserélni lehet!

    Kedvelés

    1. Ferenc valóságot írod – és eszembe jutnak az estemen kívül az esetek:
      Minda úr, Borbély úr – Posta úr – Szima úr hölgy – Budaházy úr Orosházi úr és számtalan sok akit amit nem ismerek ügyei un. devizások – , és vannak ügyek akik megússzák, felmentik mint például mna korábbi vezetőjét: Györköst ki Áder rokona – azért, másokat meg azért mert benne van a bandában és mentességet élveznek bandán belüliként! Rendőr gyilkosságok – még ügyészt is meg stb. – Mind e közben még labancok is mert Habsburg imádatuk szobor avatásokban is ki merül – azaz valódi magyar haza elárulói – ezek mind friss hírek és valósak, a vissza emlékezés elejéről – elévülhetetlen súlyos bűncselekmények elkövetői vagy cinkosai mind az összes!
      Ma még csak nyíltan azt tudjuk tenni, hogy leírjuk – azért, hogy minél többen tudják meg miért nyomorognak! Nézzétek – hallgassátok meg ezt a videót – mindent elárul – ha minden magyar olyan bátran állna ki, mint az ügyvédnő és Orosházi – megoldódna a feladat!

      Kedvelés

  5. Minden együttérzésem és tiszteletem Budaházy Györgyé. Neki és családjának erőt kívánok, és kitartást. Isten ismeri az útjainkat, csak Ő tudja az igazságot, és nem hagyja el a benne bízókat. A hamis tanúk, hamis bírák ideje lejár.” Mert te, Uram, megáldod az igazat, körülveszed jóvoltoddal, mint egy pajzzsal.” Zsolt. 5; 13.
    Berg Éva

    Kedvelés

  6. Csiha Kálmán lelkész,majd az Erdélyi Református Egyházkerület püspökének története jutott az eszembe,aki 1957-ben Tíz évi börtönbüntetést kapott,fel nem jelentés miatt,melyből hat és fél évet leült.
    “Fény a rácsokon” című könyve rámutat a hatalom,és az aszt kiszolgálók aljasságaira, és az Emberi kitartás hatalmasságáról. Sok erőt merítettem a történetből. Ahogy a “virágos Kiss József,id. Béres József, vagy a “meggymagos urak élettörténeteiből. A hatalom mindentől megfoszthat bárkit,kénye kedve szerint,megtiporhat,megalázhat,de aki vagyok,azt soha nem veheti el.

    Kedvelés

  7. Lassan lassan kiforrja magát,hogy ki az úr ebben a Házban! A hatalom(?) legfeljebb csak késleltetni tudja,ideig, óráig ,de a bukásuk borítékolható!
    “az a hatalom,melyet többek kárára gyakorolnak,nem tatható fenn sokáig!
    Ma ebben az országban is bűnözők vannak hatalmon,az igazság helyett a “bűnözők szolgálati szabályzata” szerint ítélnek el embereket,amit jognak, btk-nak neveznek.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.