A magyar nők túlterheltsége, “agyondolgozottsága”- s testi, lelki megbetegedésük

A legtöbb magyar nőre igen súlyos terhek nehezednek. Amellett, hogy a munkahelyeken egyre komolyabban helyt kell állniuk, a családdal, gyermekneveléssel, háztartásvezetéssel, idős-gondozással összefüggő feladatok oroszlánrészét is (még mindig) ők kénytelenek vállalni. A sportra, a mozgásra, a saját egészségükre való odafigyelésre ritka esetben marad idő és lehetőség. Milyen hatással van ez a testi és lelki betegségek kialakulásának veszélyeire? – kérdezte Morvai Krisztina az EP Női Jogi Bizottsága előtt megjelent szakértőt, miután köszöntötte az OKSI sportegyesület Brüsszelben vendégeskedő fiatal magyar kézilabdázóit.

NIF

Reklámok

10 című bejegyzés “A magyar nők túlterheltsége, “agyondolgozottsága”- s testi, lelki megbetegedésük” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gratulálok, Krisztina megint jó irányba szólalt meg.
  A feltett kérdésére egy rövid választ is küldenék: “Milyen hatással van ez a testi és lelki betegségek kialakulásának veszélyeire?”
  Bizony az Európa elpusztításának programját megvalósító erők a legjobb érzékkel nyúltak bele a nők kizsákmányolása kérdéskörébe. Ugyanis az erejüknél több feladatot ellátó dolgozó nők már nem tudnak a nemek harmonikus együttélésére elegendő időt és energiát fordítani. Így egyre inkább frusztrálttá válik a társadalom, eluralkodik az egyedül élés, a szingli életmód, ami azt eredményezi, hogy szükséges esetekben majd nem lesz akik megvédjék a dolgozó nőket sem. Ilyen társadalmakra jellemző az úgynevezett halódó vagy kipusztuló fogalom.
  Az ezt akaró liberális pusztító erőknek már csak hátra kell dőlniük, és várni a rövidesen bekövetkező győzelmüket.

  Kedvelés

 2. T. István
  2016/12/02 – 12:51 bizony – bizony T.István és ezt erősítsük meg emlékezéssel vissza a múltba. Amikor a férfi dolgozott és annyit keresett, hogy több tagú családját, ahol nem volt ritka a 4-8 gyerek sem gond nélkül eltartotta ! A feleség otthon dolgozott, ahol bőven volt tenni valója a házban és a ház körül is a földeken, ahol persze a férje is besegített család dolgozni képes tagjaival és az öreg szülőkkel! Ezt a szent család képet rombolta szét a mohó kapzsi harácsoló csaló spekuláns bűnöző zsidó és csahosai!
  Mert kalitkákat épített, melyek szinte az égig értek, így az alapterület megvétele után annak szintenkénti számával megszorozva gazdagodott!
  NA ENNEK IS VÉGET KELL VETNI, A FENT LEÍRT szent család modellt vissza állítani kötelező lesz a jövőben!

  Tisztelettel: id. Kiss László

  Kedvelés

 3. Eszement ötlet volt a nők tömeges munkába állítása. Egy ember, hosszú távon képtelen ellátni több, egész embert igénylő feladatot. A végeredmény: családok felbomlása, elzülőtt, kábítószeres, lelkibeteg fiatalok, akiket jobb(?) esetben csak pénzzel tömnek. A pénzkeresés a férfi dolga lenne, ám a mai fiatal, középkorú nők mindenre képesen rivalizálnak alkalmi vagy tartós – de nem házasságban élő – partnereikkel, hogy bármi áron, de ki keres többet. Ez a társasjáték is sokszor végzetes…
  Bár az igazsághoz tartozik, hogy a nők is ludasak ebben, mert a nagy liberális emancipációs baromságnak bedőltek.

  Kedvelés

 4. Meghajlok az előttem szólók előtt!
  Soha nem voltak a nők ennyire túlterhelve,idegileg tönkre menve mint most! Ennyi válás sem,tízből nyolcan elválnak. Szer és alkohol függés a nők között,tragikus! A játszótéren,óvodákban,iskolákban, elvétve látni szerető,gondoskodó anyákat,helyettük egyre több férfi vállal anyaszerepet is. Az anya, a föld anyát testesíti meg. Ha Őt tönkreteszik, nem lesz új élet! Ha csak nem “ez a cél!
  De lehetne beszélni azokról is,”akik szeretni képtelenek,mégis abból akarnak megélni.

  Kedvelés

 5. Egyenjoguság.

  Van, de nem a kitalált értelemben.

  A nő az nő, nem férfi. A nőnek más a szerepe, más a férfié. Tudjuk.
  Nagyon haragudtam a zsidók által kitalált feministákra.

  Sok konfliktust okozott a családomban. Ez volt, vagy ez a cél, ahogy írták.

  Hiába láttam a felfordulást, nem fogadták el, az érveimet.

  Már késő. Mindig késő lesz. Ez a szép világ, amit szépnek kaptunk, azt érzem összeomlik. De nem miattunk.
  Könnyen mondom, nem a mi felelősségünk. Már közhely: a háttérhatalom érdekei szerint alakul minden.
  Könnyen mondjuk, nem a mi felelősségünk. Mi végeztük a dolgunkat.
  Könnyen mondjuk, néha láttunk valami ficamot, nem vettük komolyan.
  Már törések, agyhalálok vannak.

  Könnyen mondjuk, nem a mi felelősségünk.

  Biztos?

  Az Nő és a Férfi egyenjogusága, a lelkünkben van.

  Mikor a párunkat nagyon-nagyon szerejük. Nem is kell beszélnünk.

  Egyek vagyunk.

  Kedvelés

 6. Sajnos, nem csak a túlterheltség a baj. Hozzá vehetjük még a gonosz kiszipolyozást, a testi-lelki tönkretételt. Tompó a Hunhíren:”Miért nem járható út a feminizmus?” c. cikkében idéz egy 1907-ből való felszólalást, amely szerint, “ha a férfi és nő is dolgozni fog, akkor ketten fognak annyi fizetést kapni, mint most a férfi” – tehát nem kell nagy ész kikövetkeztetni, az igazi nyereség a munkaadói és adószedői oldalnál lesz. Az egyértelmű vesztes pedig a család.

  A másik nagy gonoszság abból adódik, hogy a nőt nem is szabadna férfi módjára dolgoztatni. A munkahelyi küzdelmek, konfrontációk a női szervezetben megemelik a tesztoszteron termelését (férfi hormon) és alapjaiban felborul a nő finomabb, érzékenyebb hormonháztartása. Az eredmény a növekvő számú rákos megbetegedés, ami főleg a reproduktív szerveket érinti: méh, petefészek, mell plusz a következmények. Ezeket a tényeket a tudomány ismeri és a politikusok elé tárta. Tud valaki olyan politikusról, aki ennek szellemében akarná befolyásolni a törvényhozást?

  A Biblia szerint a férfi, ha kell élete árán is megvédi feleségét és családját. A családvédelemnek először is gombnyomással kéne kezdődnie: a TV és rádió kikapcsolásával, zárva tartásával, hogy mérséklődjön a tudatmérgezés. Nem szabadna olyan egyéneket a hatalomba szavazni, akik számára a a dolgozó emberek csak szabadon hülyíthető haszonállatnak számítanak. A pogároknak igenis, korlátozni kéne az állam túlhatalmát, a csak haszonelvű gondolkodást.

  Kedvelés

 7. Ugyanebből az okból kifolyólag vannak a gyerekek is túlterhelve az iskolákban(?). Ne tudjon gondolkozni!! Mert míg le van kötve, nem ér rá mással foglalkozni. pl: azzal,hogy miért szívják a vérét azok,akik folyton azt harsogják,hogy mi, érted vagyunk. Mindenkiből zombit csinálni,ez a hatalom célja. Engedelmes rabszolgát,az egyház,az állam javára.

  Kedvelés

 8. Bemdének sok-sok igazsága van.

  Sok-sok? Minden mondata igaz.

  Ha a “régi” családi összetartozás meg lenne, nem lenne a fejekben ekkora zűrzavar.

  Hát, persze a lóvé! Mindenki többet szeretne adni gyermekeinek, unokáinak.

  Ezek vagyunk.

  Kedvelés

  1. Kedves Atilla – bizony, el vannak zsidósodva nem kevesen sokan – és ez nem csoda, amikor a csapból is az folyik halivudi filmekben a pénz a minden – bankrablások – pénzszerzések arany ásók – meg stb pénzhez jutási trükkök esetek sugalmazása . sületlenségek – oly módon forgatókönyvileg megfogalmazva, hogy akinek maradt egy csepp józan esze az is elhiszi, hogy a pénz az arany ehető – avval mindent elérsz az életben – meg stb. de ha ellenben a valóság reklámja lenne az bizony, pont az ellenkezőjét sugallná – és lenne a nyerő, a család szeretettel egyetemben!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.