Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 23.)

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Lantos László, Győrey Attila, Boda Róbert 

Elfogadta a Parlament az új adócsomagot. Hangzatos kijelentések az adócsökkentésről, csak nem igazak. Az Uniós bíróságtól kaptak új reményt a devizahitelesek… Szövődnek a kormány „cselek”, kiderítették, hogy a migránsok megtámadására készülhettek az un. „hungaristák”. NATO parancsnokság nyílt Székesfehérváron,  miért is kellene ezen kívül önálló európai haderő is?

Soros hazai „eredményei „ bővültek, már 65!! – „civil” szervezetet támogatott a tavalyi esztendőben, mintegy 4millió dollár értékben.

Angela Merkel negyedszer is indulna a kancellári székért, a németek, állami céllá nyilváníttatnák a tömeges bevándoroltatást. Tramp beiktatása után gyökeres változások várhatóak az európai politikai kontextusokban is. Marine Le Pen  választási eredményei sokkolták az immár esélytelen riválisokat. Maga Szarkozi volt elnök is rezignáltan elbúcsúzott a választóktól. Amíg Ausztriában és Németországban a hegyekben található kereszteket döntik le a muszlimok, addig egy Holland üzletlánc nem forgalmaz csokimikulásokat és egyéb karácsonyi tárgyakat, mivel városukban már muszlim többség van, tehát nincs igény ezekre a rekvizitumokra! Úgy tűnik ez lesz Európa jövője? Donald Trump a Trump toronyban „átkozta el” a fősodratú amerikai media meghívott vezetőit. A CNN –főnöknek pl. azt mondta „ Útálom a hálózatát, ott mindenki hazudik. Szégyellnie kellene magát”.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)