A miskolci idősotthon vezetője jogi lépésekkel fenyeget

Az Őszi Napsugár Otthon vezetője jogi lépesekkel fenyegetőzik, miután a Jobbik birtokába olyan felvételek kerültek, amelyek emberhez méltatlan állapotban mutatják be az intézmény idős, magatehetetlen, demens gondozottjait.

A Jobbik miskolci frakcióvezetőjeként arra kérem az idősotthon vezetőjét, ne csak fenyegessen, tegye meg a jogi lépéseket, hogy a birtokunkban lévő felvételeken túl egyéb, számomra megdöbbentő információkkal szembesíthessem az eljárás részeként.

Talán intézményvezető asszony is egyetért abban, székletben és vizeletben fekvő kiszolgáltatott emberekről készült felvételeket nem oszthatok meg a nyilvánossággal – bármennyire is hiányolja ezt a Fidesz lakájmédiája – az azon látható idősek emberi méltóságának megóvása érdekében.

Azt ugyanakkor ezennel felajánlom, hogy közvetítek az intézmény és a kérdésben egyelőre közömbösnek mutatkozó miskolci önkormányzat között, hogy a kialakult méltatlan helyzet akár plusz ápolók felvételével normalizálódjon. Mert mindenkinek joga van az emberhez méltó időskorhoz!

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat “A miskolci idősotthon vezetője jogi lépésekkel fenyeget” bejegyzéshez

  1. Jó lenne, ha ez a történet nem merülne ki ide-oda szójátékban. A “méltatlan” Kifejezés állami idős és szociálisan sérült emberek terhére elkövetett, megbocsájthatatlan bűntényeknek se vége, se hossza. Lehetne kérni, hogy a Jobbik változtasson? De tényleg, tartósan, hathatósan és szigorúan segítsen a Jobbik. Nagy mocskosságok tárháza ez az egész ügy. Nagy ügy ez, túl nagy ügy. De ki tudja? Talán sikerülhetne is.

    Kedvelés

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s