Itt a polkorrekt halála: Trump legyőzte a tramplit!

Trump megválasztásával remélhetőleg valóban új politikai korszak indul az USA bel- és külpolitikájában. Először is beigazolódott, hogy a teljes média – különösen a televíziók– folyamatosan Trump ellen kampányoltak, s ezzel az amerikai szólásszabadságot és a kiegyensúlyozott tájékoztatást teljes mértékben megszegték. Így lepleződött le Amerika, amely „megmondóemberként” állapította meg eddig, hogy mely országokban szabad a sajtó és hol van demokrácia, s hol nincs.

Magyarul kiderült az is, hogy a POLKORREKT módszerek nemcsak alapvetően hazugok, hanem a liberálisok tolerancia mániája ellen működik, azaz intoleráns minden olyan hírrel vagy ténnyel szemben, ami nem az ő véleményüket, hatalmukat, befolyásukat erősítette.

Az amerikai véleményformálók és politikai tényezők többsége által lenézett és bunkónak gúnyolt Trump, nem csak messzebbre látott mint a profi politikai elemzők, hanem a cégszervezési ismeretei alapján úgy megszervezte a kampányát, hogy nemcsak győzött, hanem megtörte a pártok egyeduralmának a mítoszát is. Ő tehát az a kívülről jövő üzletember, akinek a profi előrejelzések szerint a profi politikusokkal szemben semmi esélye, s mégis padlót törölt a liberális tramplival.

Trump nem hivatkozott sokat az ún.konzervatív pártra inkább mozgalomról beszélt, amely a társadalom tagjaiból áll. Magam ebben a kérdésben bármely NEMZET újjáépítésének a lehetőségét látom, hiszen az értékrend alapú magyar nemzetet nem véletlenül tette tönkre a bolsevizmus, s erre dupázott rá a Tump által is kifogásolt globalizmus. A teljes politikai elitet tartja Tump is korruptnak, ahogy én is, s ebben a főszerep a lobbisták által pénzpórázra fűzött pártokrácia rendszerének jut. Magam a globális erőket bankárkaszt néven jelölöm meg, s így nem egy sima politikai küzdelemnek érzem Trump győzelmét, hanem az amerikai nemzetet újjáépítő mozgalomnak.

Ha semmi más nem bizonyítaná, hogy lehetséges a hazai pártonkívülinek önszerveződése és még a győzelme is, Trump példája tökéletesen megteszi. A magyar helyzet ugyanis sokban hasonlít ahhoz, ami az USA berkeiben történt mostanában. A pártokra szavazóknál betelt a pohár a pártok hazugságai és sárdobálásai miatt, a liberális baloldal állandó prédikálása és a magát nemzetinek nevezőjobboldal közpénzlenyúlásai kapcsán.

Ha az USA támogatta a az egykor rabszolgaként behurcolt feketék, a jólétet kereső spanyolajkúak és az odamenekült ázsiaiak identitásának erősödését, addig a hazai berkekben főleg a cigányok és a zsidók lettek pozitíven diszkriminálva. Annyira kivételeztek velük, hogy már szinte ők kapták a támogatások nagy részét, s a magyarság jelentősen ki lett rekesztve ezekből. (Ha ugyanis valakit pozitíve különböztetünk meg, akkor a többivel ezt negatíve tesszük!) Csak jöjjön elő egy olyan hazai erő, amely kimondja, hogy fel akarja számolni a hamis demokrácia polkorrekt rendszerét, s helyre teszi végre a hazugság-pártjait!

Ha az USA fehér többsége rájött, hogy nekik is van megvédendő identitásuk, akkor minden bizonnyal a magyarság is errefelé fog elmozdulni. Ha az USA fehér szavazói megváltoztak, s párton és politikai eliten kívüli elnököt választottak, akkor bizony nem lesz ez másként hazánkban sem a már megszokott és lelepleződött pártokkal szemben.

Már csak azért sem, mert Amerikából eddig minden begyűrűzött hozzánk. Az is ami jó, s az is ami nem. Miért pont ezt hagynák ki az igazodni vágyók?

Csak nehogy arra ébredjek holnap, hogy Furcsán Nyerenc elvtárs együtt énekli az irredenta dalokat Orbán Viktorral! Mert a franciáknál már történt hasonló!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

3 című bejegyzés “Itt a polkorrekt halála: Trump legyőzte a tramplit!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. tisztelt bene úr-nevezzen meg egy személyt,vagy valamilyen csoportosúlást,ami az elkövetkező 18 hónapban képes lenne a szavazók jelentős részét maga mellé állítani- a többi csak álmodozás “az élet megrontója,mely kancsalul festett egekbe néz”

  Kedvelés

 2. Egyet értek Sajgó Imre úrral, mert lehet, hogy minden beszivárog hozzánk Amerikából, de jelenleg nincs sok esély egy gyors ‘Trump-féle’ változásra.idehaza.
  Aztán még meg kell várjuk, hogy az amerikai politika, milyen mélységben fog megváltozni, képes lesz-e Trump egy tartós és mélyreható irányváltásra. Sok érdekes cikket lehet olvasni amerikai elemzőktől a globalizmusról, a Wall Street gubancairól, sokan kimondják, hogy a világ rákfenéje nem Oroszország, hanem az USA, s ezek mind amerikai szerzők. A liberális méreg azonban nagyon erős, és sokakat elkábít még most is de nem csak az mérgezi a légkört.
  Megdöbbenve olvastam, már amennyire ‘angol’ tudásom megengedi, hogy a Bernie Sanders rajongótábora, fiatal egyetemisták, szinte kivétel nélkül kommunista szimpatizánsok, és szerintük Amerikában is a kommunista elveket kellene bevezetni.
  https://www.newsmax.com/Headline/rush-limbaugh-bernie-sanders-supporters-shafted/2016/02/11/id/713927/
  Döbbenetes, mert közismert ugyan az amcsik tudatlansága, de hogy ekkora??!!

  Ha valóban változik majd a világ, akkor majd meglátjuk, mit hoz nekünk

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.