Nem a brit kormányfő szavát tartja fontosnak Donald Trump

Donald Trump főstratégája – és volt kampányfőnöke – szerint az USA újonnan választott elnöke nem a brit kormányfővel, hanem a Függetlenségpárt vezetőjével fog először egyeztetni minden olyan kérdésben, ami a briteket érinti.

Kedden a Daily Telegraph brit lap az amerikai elnök kampánystábjához közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy Steve Bannon, Trump volt kampányfőnöke minden, az Egyesült Királyságot érintő kérdést először Nigel Farage függetlenségpárti vezetővel fog leegyeztetni, mielőtt az adott témában tárgyalna Theresa May brit miniszterelnökkel.

  Tények: titkos szekta tagja lehet a brit kormányfő

A lap értesüléseit látszólag alátámasztja, hogy vasárnap Nigel Farage New Yorkban járt és személyesen találkozott Donald Trumppal, ezáltal ő volt az első politikus, aki elsőként tett hivatalos látogatást az USA újonnan választott elnökénél.

Az Egyesült Királyság Függetlenségpártja Trump megválasztását követően ajánlatot tett arra, hogy közvetítőként segítene az amerikai és brit kormány közti viszony javításában, de a brit kormány ezt az ajánlatot elutasította.

http://www.hidfo.ru

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Nem a brit kormányfő szavát tartja fontosnak Donald Trump” című bejegyzésnél

 1. Aki figyelemmel követte az eseményeket az eddig is tudhatta, hogy kameron dávid lemondása csak vezér-csel volt.
  H.B.
  Tanulni!
  Az optimisták még mindig angolul tanulnak, a pesszimisták már héberül és cigányul.
  A realisták pedig lőni tanulnak.
  Kitartás!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.