Alaptörvény-módosítás: A haza nem eladó!

A Jobbik alkotmányellenesnek minősítené az idegen népesség betelepítését lehetővé tevő letelepedési kötvényeket. A Fidesznek most már el kell döntenie: árulja a hazát vagy megvédi, mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a Jobbik szóvivője.

Jakab Péter közölte: a Jobbik hétfőn benyújtotta alaptörvény-módosító javaslatát, ami szó szerint megegyezik az Orbán Viktor által beterjesztettel, mindössze fél mondattal több, amellyel kivezetnék a gazdag bevándorlók betelepítésére szolgáló Rogán-féle migránskötvényeket.

A szóvivő elmondta: egy héttel ezelőtt a Fidesz még életbevágóan fontosnak tartotta az alaptörvény-módosítást az ország védelme szempontjából, miközben a letelepedési kötvényt jelentéktelen ügynek nevezték. Most itt a lehetőség – tette hozzá –, hogy a szavazatukkal megmutassák, mi a fontosabb: a haza védelme vagy az általuk jelentéktelennek nevezett százmilliárdos kötvénybiznisz, ami iránt a napokban egyébként robbanásszerűen megnőtt a kereslet a keleti országokban.

„A Jobbik álláspontja világos, a haza nem eladó. Őseink a vérüket adták ezért az országért, a Fidesznek most elég lenne a gazdag terroristák pénzéről lemondania. Ha erre sem hajlandóak az azt jelenti, hogy az Orbán-kormánynak a migránskérdés nem megoldandó feladat, hanem üzleti fogás, amit ha valaki veszélyeztet, annak a Fidesz új politikai termékével, Terry Blackkel és a Habony-média hazugságaival kell szembenéznie” – fogalmazott Jakab Péter, jelezve a kötvényekkel a parlamentben, a Habony-médiával a bíróságon veszik fel a küzdelmet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A Fidesz kitart a letelepedési kötvény mellett

Egy gondolat a(z) “Alaptörvény-módosítás: A haza nem eladó!” című bejegyzésnél

 1. Nem tudom, hogy van – e hiteles politikus – e csonka hazában?

  Olyan mélyen van a politika, minden küzdeni vágyat kiöltek belölünk. Nincs miért!….

  De tudjuk, hogy miért! De ők nem tudják, hogy miért!

  A klikkeléseknek vége kell, hogy legyen. Nem az a jövő.

  A jövő egy nyított ajtó. Csak egyenesen lehet kimenni. Nincs jobbra, balra!

  Az lesz a “nyertes”, aki nem a miértre keresi a választ, hanem a néppel lesz lojális, a népek szereteteiért, a népek kívánságait fogja lesni. És boldoggá teszik saját gén-társaikat.

  Nincs értelme a lopásoknak, a luxusnak. Ez az érzés boldogságot adhat. De, ez sosem lesz az emberiség végcélja. Sokkal magasztosabb eszme a mások felemelése. Egy jobb cél elérése.

  Milyen jó valakinek boldogságot adni, milyen egy népnek boldogságot adni. Sajnos ezt a politikusaink nem érzik. Mivel nem a mi lelkünket élik. A maguk önző szándékait vetik alá a kissebbség akaratának. És a leírtakban még nem is fogalmaztam meg a nemzeti érzelmet.
  Ha belegondolunk, nem is kellene nemzeti érzelem. (Érzem -e mondat elhangása után a hátamban a késeket).
  A jövőnek egy igazságos globális társadalomnak kell lennie. Ahol vannak nemzetek. A Magyaroknak kell- e szellemet megismertetni az összes néppel, mert vallási tudatuk miatt hiánnyt szenvednek eme felfogásbsn.
  Nincsenek haborúk, zsidók. A népek nem kizsákmányoló módszerekkel “szeretik” egymást. Tiszta, erkölcsös diplomácia. Megbeszélésen, megeggyezésen alapuló gazdasági közösség.

  Ezt az eszmét gondolom, megvalósítani azért, hogy emberek legyünk. Ha ezt nem tudjuk megvalósítani, akkor az univerzum megsemmisít bennünket.

  Jogosan.

  Az univerzum nem jött-mentek gyülekezete.

  Év milliárdok alatt egységbe kiforrott eszmék, rendezett elemek sokasága. Az elem, amely alkotja a táguló, vagy nem táguló világegyetemet, melyet nem mi alkottunk. Ő alkotott benünket.

  Nekünk úgy kell élnünk, amire megteremtettek benünket.
  Tudjuk miért élünk. Mi a dolgunk, feladatunk.

  Mert lehet, hogy törvényeiket nem ismerjük, de az emberiség jobbik fele tudatukban érzik a jóság “átkát”. Ami a szeretet.

  Mi, mint embereket alkotó elemek rendezett halmza, valahol a rendezettségben hiba lépett fel.
  Nem hiszem, hogy a káoszból való menekvésből kellenek nem igaz kiválasztottak. Ne engedjük, hogy gondolkodásunkat bárki, bármi befolyásolja.
  Amire nincs megoldásunk, arra majd lesz.
  Az élet olyan, mint a zubogó patak, folyik, itt-ott feltünik valami, amire fogékonyak vagyunk, a többi elfolyik.

  Tanuljuk az életet, amit ajéndékba kaptunk, ezt az ajándékot adjuk tovább kiegészítve, hogy az univerzum szellemében élhessünk.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.