Mit is akar Trump? Valami hasonlót, mint Kennedy, de az USA 35. elnökének ez az életébe került

Donald Trump nyíltan vállalta fel a harcot az új világrend vezetőivel. Multinacionális vállalatok, nemzetközi bankok, korrupt politikusok, kiket Clinton-ék képviselnek, igyekeznek megerősíteni befolyásukat a világban, hogy dollár milliárdokat vágjanak zsebre és más nemzetekre erőltessék akaratukat.

– Donald Tramp választási videója Alex Jones műsorában

Forro Hirek

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “Mit is akar Trump? Valami hasonlót, mint Kennedy, de az USA 35. elnökének ez az életébe került” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyszerű videó!

    A hazai média, mármint a hivatalosnak mondott,orgánumok, beleértve az állítólagosan globalizmus ellenes közmédiát, majdnem olyan hangon beszéltek Trump-ról, mint a CNN és társai, akik a közvéleménykutatásaikat is elhazudták. Szívből örülök, hogy ez a “Trampli szellemiség” győzött. Végre talán teljesen eltűnik a politikailag korrektnek mondott hazugság-beszéd.
    Jól látható az európai vezetők pánikja, elveszítették eddigi globális támogatójukat, Trump többször is elmebetegnek mondta Merkelt, aki valójában, szerintem egy aljas bűnöző.
    Már csak túl kell élje, mert ez a háttérhatalom, amről beszélt nem habozik a legdurvább dolgokat sem elkövetni, hogy szabadon garázdálkodhasson a világban.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.