Felkészülés a háborúra Oroszországgal és Kínával – Amerika törekvése a globális egyeduralomra az űrtechnológiától függ

Bruce K. Gagnon indiai előadása

Az USA, nyugati szövetségeseit is belerángatva, háborút készít elő Oroszország és Kína ellen. Washington nyilvánvaló geopolitikai, történelmi okokból, no meg a növekvő gazdasági hatalma miatt is Indiát *inkább („onside”) a maga oldalán szeretné tudni.  Az Egyesült Államoknak szüksége van a szövetségesei anyagi támogatására is, hogy a Pentagon fedezni tudja a drága űrtechnológiától erősen függő, kielégíthetetlen hadi gépezetének költségeit
*(„onside” sportnyelven szólva;*nincs lesen, *nem leshelyzet)

INDIA ’onside’ BEVONÁSA

Washington saját „Űrparancsnoksága” alá kívánja vonni Indiát, így annak haderejét a Pentagon irányíthatná harcászati műholdjain keresztül. A kifejezés, “interoperability – átjárhatóság”, azt a fejlesztési programot írja le, amely szerint minden szövetségese harcászati rendszerét alkalmassá kell tenni arra, hogy az USA Űrparancsnoksága technikailag irányítása alá vonhassa azokat. Végső soron ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok kezében van a halálosan veszélyes lándzsa, mert rajta kívül nem lesz ország a világon, mely rendelkezne az összes műholddal és földi állomással. Ez Washingtont képessé teszi arra, hogy mindent lásson, halljon a Földön és végül a bolygó bármely pontját célba vehesse.

Íme, egy példa erre (ford.)
‘Limited self-defense strikes’: US military destroys 3 ‘radar sites’ in Yemen – „Korlátozott önvédelmi csapás”: az amerikai hadserege 3 jemeni radarállomást semmisített meg

By GPD on October 12, 2016 US Military, yemen Military

military_jemen_rak
The US military has carried out a series of “limited self-defence strikes” in Yemen, the Pentagon has announced. Pentagon bejelentette, hogy az amerikai hadsereg egy sor “korlátozott önvédelmi csapást” hajtott végre Jemenben.

***

Az új NATO szövetségesek (és “partnerek”, mint Japán, Dél-Korea, Ausztrália, Új-Zéland) mindannyian kezdenek beolvadni a globális katonai szövetségbe, hogy ellenőrizzék és uralják a bolygót az egyesített nyugati kapitalizmus nevében.  Ez azt jelenti, hogy London-Washington-Brüsszel-Párizs-Berlin irányítja a világot. Oroszország, Kína, Irán, Szíria, Észak-Korea, Brazília, Venezuela, Kuba és még néhány más nemzet pedig rajta van a ” rendszerváltoztatás” a közeljövőben listán. Ezek az országok még mindig nem állnak teljes mértékben a nyugati bankárok és kardcsörtetők ellenőrzése alatt.

A közelmúltban megalakult a BRICS (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) alternatív gazdasági szervezet pénzt adna kölcsön, a fejlődő országoknak, és nem használnák ki őket úgy, ahogy a nyugati bankárok teszik  (IMF, Világbank). A Nyugat nem örül a BRICS-nek, ezért nemrégiben megbuktatta Brazília vezetőjét egy puccsal, amit lényegében Washington irányított.

Raytheon globális rakétarendszer

Az USA és NATO szövetségesei nem látják szívesen, hogy szerte a világban számos nemzet kezd fellépni a hosszú távú nyugati imperializmus ellen. A BRICS nemzetek többpólusú világot képzelnek el, míg az USA továbbra is magának igényli az egyedüli jogot a világ vezetésére. Úgy tűnik, hogy Washington még háborúra is hajlandó, hogy megvédje összeomló birodalmát.

Az USA olyan, mint egy szerencsejátékos cowboy, fekete kalapban egy kiránduláson a Mississippin a kártyaasztalnál. A cowboy körülnéz, és látja maga körül azokat, akiket éveken át becsapott. Úgy gondolja, az egyetlen kiút számára csak az, ha elkezd lövöldözni („a vadnyugat törvénye”). Úgy gondolom, hogy változatlanul még mindig ugyanez a lényege az Egyesült Államok külpolitikájának és katonapolitikájának is. Ennek része az arrogancia és a félelem attól, hogy a világ felébred végül, és elutasítja az USA mindent uralni akaró cowboy mentalitását.

HATALOM HISTÓRIA

A növekvő globális szegénység és a klímaváltozás valósága ott dörömböl ugyan Washington ajtaján, a nagyvállalatok azonban mégis pénzt próbálnak kifacsarni a klímaváltozásból. Dollár milliárdok iránti imádatuk oly mértékű, hogy nem képesek a kapzsiságnál és a hatalomvágyuknál messzebbre látni. Kalózoknak hívom őket.

A kalózok elástak egy kincses ládát az USA-ban. – Ez volt a saját nemzeti kincstárunk, melyet a keményen dolgozó emberek adója hozott létre. A szövetségi adó-dollárok 55%-a a Kongresszus megfontolása alapján a Pentagonnak megy. Amerikában a háború kultúrája lett az úr. Gazdaságunk a hadipar rabja. Az emberekbe fokozatosan belesulykolták a félelmet, hogy jönnek és megtámadnak a muzulmánok. Hogy muszáj többet költenünk fegyverkezésre, készülni a háborúra, és nekünk a legmodernebb űrtechnikára van szükségünk, hogy megvédhessük magunkat. Mi egy paranoid nemzet vagyunk – hatalmas bűntudat és félelem ered a múltunkból, a népirtásból, amit elkövettünk.

Először is az amerikai őslakosok elpusztítása, majd az erkölcstelen és törvénytelen rabszolga behozatal Afrikából. A rabszolgaság abban az időben valóságos intézménnyé vált, Amerika uralkodó gazdasági berendezkedése lett. A rabszolgák tették Amerikát gazdaggá. Kultúránknak ez az eleme (nevezzük fasizmusnak) meglehet, hogy elveszítette a polgárháborút 1860-ban, de ezt az elvet országunkban még ma is működtetik. Amerika kormánya és a nagyvállalati hatalom összefonódása – egy és ugyanaz. A demokrácia nem kap ma levegőt az Egyesült Államokban.

Raytheon tengeri indítású rakéták

Ezért már senki sincs a földkerekségen, aki egyáltalán odafigyelne az Amerikából jövő erkölcsi prédikációkra a demokráciáról, a szabadságról, a békéről, vagy a jogállamiságról. Ez mind csak Hollywood-i fecsegés – egy reklámgépezet forgatókönyve szerint, amely egy ideát (image) adott el a világnak. Szerencsére a *Stars & Stripes – Amerika nimbuszának kezdeti ragyogása megkopott és a legtöbb ember szerte a földön tisztán látja, érti, hogy mi is történik valójában.

*
stars_stripes

AZ “ÁZSIA-FORDULAT”

Az elmúlt 33 évben a világűrrel kapcsolatos kérdéseken dolgoztam. Ma a Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space (Fegyverek és Nukleáris Űrfegyverek elleni Globális Hálózat) koordinátora vagyok. Nagyon aggódunk az Oroszország és Kína felé irányuló mind agresszívabb amerikai konfliktuskeresés miatt – különösen, hogy a Pentagonban azt állítják, hogy az Egyesült Államok Űrparancsnokságának (Space Command) kell “gyakorolnia az ellenőrzést és uralmat a világűr felett, és elutasítja más nemzetek jogát a világűr használatára

A,’rendkívüliség – exceptionalism’ veszélyes fogalmát az USA most kiterjesztette a világűrre is. Annak érdekében, hogy sikeresen működjön a jelenlegi amerikai globális űrháborús harci rendszer, “jel letöltő (downlink) földi állomásokat” telepítettek mindenfelé a világon, hogy közvetíteni lehessen műholdak segítségével a katonai kommunikációt egyik helyről a másikra. Az aktivisták világszerte ellenzik a Csillagháborús támaszpontokat, és közösségeik egyben cselekvő tagjai a Globális Hálózatnak.

Az USA ma lázasan telepíti az úgynevezett “rakétavédelemi” (Missile Defense -MD) rendszereket szerte a világon – lényegében Oroszország és Kína körül. Ehhez jön Obama azon provokatív “fordulata”, hogy az amerikai haderő 60%-ával benyomul az Ázsia-Csendes-óceán térségébe – amit a Pentagon úgy nevez, hogy “kiegyensúlyozás”. Ez egy veszélyes és rendkívül drága fordulat, olyan költséges, hogy Washington nyomást gyakorol szövetségeseire, hogy segítsenek a program finanszírozásában.

USA katonai bázisok Kína körül

Kína importja 80%-át hajókon bonyolítja, és ezért látjuk a Pentagon katonai stratégiájának “fordulatát” a kínai tengeri utak esetleges blokkolására – szó szerint töltött fegyvert szegez Peking fejének. Kína válaszként pár új katonai bázist hozott létre az apró korallzátonyokon, hogy biztosítsa akadálytalan hozzáférését a tengeri útvonalakhoz a régióban.

Tavaly nyáron a Globális Hálózat Kiotóban, Japánban tartotta 23. éves űrkonferenciáját. Meghívást kaptunk a kiotói tanácskozásra azért, hogy támogassuk a kiotói tartományban, Kyogamisaki-ban nemrég telepített USA MD radar elleni tiltakozó kampányt.

Az MD támaszpont Kyogamisaki-ban segíthetné a Pentagont, hogy megkísérelje elfogni azokat a nukleáris megtorló rakétákat, melyeket Kína az Egyesült Államok által indított első csapásra lőne ki megtorlásként. Mi, (az USA), folyamatosan azt mondtuk, hogy a Pentagon azért kezdett MD-t telepíteni Japánban, Okinaván, Dél Koreában, Tajvanon, Guam területén, a Fülöp szigeteken és Ausztráliában, hogy védelmet nyújtsanak az észak-koreai rakéták ellen. Ez hazugság, hazug taktika, amely el akarja terelni a figyelmet arról, hogy valójában az Egyesült Államok azért telepíti az MD-t, hogy képes legyen ellenőrzése alá vonni és uralni Kínát és Oroszországot.

US THAAD rakéták

Sosem fogom elfelejteni, hogy pár évvel ezelőtt, amikor Észak-Korea egy rakéta kísérletet hajtott végre, olvastam egy űripari kiadványt, mely egy amerikai katonai személyt idézett, aki kinevette Észak-Koreát. Az egyik amerikai pilóta azt mondta, hogy Észak-Koreának valójában nincsen űrtechnológiája ezért saját rakétáját sem tudta követni, míg az USA erőteljes űrtechnikájával minden gond nélkül követhetné az észak-koreai rakétát.

Ez világossá tette számomra a Pentagon több mint hamis szólamait Phenjan fenyegetéséről. Az igazság az, hogy az Egyesült Államok célozza meg Pekinget és Moszkvát az űrből irányított erőteljes katonai gépezetével.

RAKÉTA TÁMADÁS

Az MD használata törvénytelen az Oroszország és az USA között létrejött Anti-ballisztikus Rakéta (ABM) Egyezmény értelmében. Mindkét fél tudta, hogy MD egy destabilizáló program, amely előnyt adhat az egyik oldalnak a másikkal szemben. Az MD kulcsfeladata, hogy pajzs legyen, amely érzékeli egy nemzet megmaradt nukleáris megtorló képességét a Pentagon első csapása után, amely mintegy szíven szúrja az ellenfele központi nukleáris erejét

Az első dolog, amit hivatalba iktatása után 2001-ben George W. Bush elnök tett, az volt, hogy közölte Oroszországgal, az USA kivonul az ABM egyezményből. Azóta az USA kutatja, fejleszti, kipróbálja és beveti a “szteroiddá vált” MD rendszereket. Anno, a Szovjetunió összeomlása idején az Egyesült Államok ígéretet tett arra, hogy a NATO egy centiméternyit sem fog terjeszkedni Oroszország felé. Azóta ezt az ígéretet már többször is megszegték, és napjainkban a NATO támaszpontokat létesített Lettországban, Litvániában és Észtországban. Idén Romániába telepített MD rendszereket a Pentagon, jövőre pedig Lengyelországba fog. Az USA haditengerészet Aegis rombolóit szintén felszerelték az MD fedélzeti rakétaelfogó rendszerrel, és mostanság megkezdődött a víz alá telepítésük is Oroszország és Kína partjainál.

THAAD rakéták kilövése

2014 elején az USA öt milliárd dollárt költött arra, hogy puccsal megdöntse a választott kormányt Ukrajnában, és hogy a fővárosban, Kijevben egy olyan kormányt tegyen a helyére, amelyben nácik is vannak. Az USA létrehozott egy bázist Nyugat Ukrajnában, ahová speciális alakulatok (Army pecial Forces) érkeztek az Egyesült Államokból, hogy kiképezzék azokat a neonácikat, akiket az újonnan megalakított Ukrán Nemzeti Gárda (Ukrainian National Guard) tagjainak jelöltek. Ezek az erők aztán Kelet Ukrajnában, az orosz határ mentén tűntek fel, ahol az utolsó két évben ártatlan civilek ezreit gyilkolták meg, gránátvetőkkel lerombolták a lakásokat, kórházakat, templomokat, iskolákat, repülőtereket, vasútállomásokat. Ezeknek az embereknek Kelet-Ukrajnában egyetlen bűnük mindössze az, hogy orosz nemzetiségűek.

 Az USA szándéka Ukrajna káoszba döntésével az, hogy végül rákényszerítse Moszkvát a rendszerváltozásra. Ennek egyik oka az, hogy az éghajlatváltozás miatt a Jeges tenger olvadásnak indult, és az olajcégek alig várják, hogy beindítsák a kitermelést az egykor fagyott sarki régióban. De Oroszországnak van a legnagyobb szárazföldi határa, ezért szükségszerűnek gondolják a nagy orosz föderációt darabokra törni (miként ez Jugoszláviában történt Bill Clinton idejében). Az olajtársaságok úgy vélik, ha ez megtörténne, hamarabb jönne el az idő az olaj kitermelésére az orosz sarkvidéki partok közelében.

A Pentagon négy alapvető (Missile Defense) rakétavédelmi rendszert telepít napjainkban. Az Egyesült Államok területén (Kalifornia és Alaszka) vannak a földi középtávú MD rakétaelfogók mélyen a föld alatt elhelyezve. Feladatuk, lövedékkel kiütni a lövedéket a mély űrben, egy orosz vagy kínai megtorló csapás esetén. Ez a program a legnehezebben megoldható műszaki feladat, és itt vannak a legrosszabb vizsgálati eredmények.

Lockheed Martin’s THAAD modellek

Amennyiben az MD elfogót közelebb helyezik a kívánt célokhoz, az segíthet abban, hogy az ellenséges rakétákat képesek legyenek növekvő eséllyel megsemmisíteni még az égben. Ezért az USA MD rendszereket helyez el a Haditengerészet Aegis rombolóin és Japán. Dél-Korea, a Fülöp szigetek és Guam felségterületein helyezi el őket. Ezeken a hajókra telepített rakétaelfogóknál mérték a legjobb vizsgálati eredményeket.

A földi telepítésű önjáró MD elfogókat (mint a Patriot (PAC-3) és THAAD – Theater High Altitude Area Defense) arra használják, hogy a támadó rakétát közvetlen a cél előtti semmisítsék meg Ezeket a rendszereket már telepítették Japánban Okinaván, Dél-Koreában és Guamon.

RAKÉTÁK ÁZSIÁBAN

Augusztusban Dél-Koreában jártam, hogy csatlakozzam a THAAD telepítése elleni tiltakozáshoz. A Pentagon THAAD rendszert kíván állomásoztatni a mezőgazdasággal foglalkozó faluban, Soengju-ban (lakosság10 000 fő).. A THAAD ellenes megmozdulás ma nemzeti kérdéssé vált és a legnagyobb békemozgalommá Dél-Koreában. Az USA tehát jelenleg olyan MD rendszereket fejleszt, melyek képesek az ellenséges atomrakéta megsemmisítésére rögtön a fellövésük után a repülési és közvetlen a cél előtti szakaszban. Ez világosan mutatja, mennyire komoly a Pentagon törekvése, hogy képes legyen az első csapásra Kína és Oroszország ellen, és hathatósan tudjon védekezni bármilyen megtorló nukleáris rakétatámadás ellen.

Az MD nem csak egy absztrakt elméleti program. Az USA Űrparancsnoksága évről-évre tart egy számítógépes, szimulációs háborús játék-hadműveletet, amelyben olyan támadásokat gyakorolnak, mint az első-csapás – ezt úgy nevezik, hogy a “Kékek” a “Vörösök” ellen. Ebben a háborús játékban az Egyesült Államok első-csapást mér Oroszországra és Kínára. Amikor pedig azok tüzet nyitnak a Pentagon támadása után még megmaradt nukleáris rakétáikkal, az Űrparancsnokság MD rendszere megsemmisíti ezt a maradékot is.

Dél-Koreaiak tiltakoznak a THAAD ellen

Természetesen a valóságban nem így mennek a dolgok. A lényeg azonban, hogy a Pentagon aktívan készülődik a támadásra, egy ilyen első-csapásra. .Az MD elfogó rakéta és radar rendszerek csatasorba állítása növeli az Űrparancsnokság önbizalmát (és arroganciáját), hogy képesek lesznek használni a rendszert. Ez az, amiért a MD erősen destabilizáló tényező lett, és rendkívül veszélyes a világbékére

A bázis, amelyre felfigyeltem, a Fort Buckner támaszpont, fontos szerepet vállal a „csendes óceáni közös haderők által támogatott bázis-kapcsolati, taktikai és stratégiai Irányító, Ellenőrző, Távközlési és Számítógép (C4) hálózatban”. A Fort Buckner bázis Dél-Korea, Japán, Okinava Guam, Fülöp szigetek, Hawaii és Pentagon között biztosít katonai műholdas kapcsolatot.

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ INDÍTÁSA

Sajnos Washingtont most azok a nagyvállalati érdekek irányítják, amelyek meghatározták, hogy Amerika szerepe a világgazdaság globalizációja, a „biztonság-export” lesz, magyarul végeérhetetlen háború. Ma az USA első számú ipari export terméke a fegyver. Amikor a fegyver az első számú ipari export, vajh mi lehet a globális értékesítési stratégia erre a termékcsaládra?

Annak ellenére, hogy a Pentagon azt állítja, hogy megteremti a békét, a demokráciát és az egyensúlyt az egész világon, a több mint 800 katonai bázissal, épp az ellenkezőjét bizonyítja. Japánban, Okinaván, Dél-Koreában jártamkor láttam, hogy az USA támaszpontok bővítése az Ázsia-Csendes-óceánon nagyrészt megvalósította azt a katonai infrastruktúrát, mellyel legyőzné Kínát és Oroszországot.

Több ezren tiltakoznak japánban az USA támaszpontok ellen

Összegezve a jelenlegi USA “fordulatot” Ázsia felé; a Japán Shinzo Abe-kormány alkotmánya békés 9. cikkelyének “újraértelmezése” lehetővé teszi Tokiónak támadó katonai erők telepítését (USA, Japán, Dél-Korea destabilizáló katonai szövetsége), amihez itt van egy rendkívül agresszív program, mely könnyen előidézheti a harmadik világháborút.

Kína és Oroszország kormánya számtalanszor elmondta, hogy szeretnék csökkenteni nukleáris arzenáljukat, de addig nem tehetik, amíg az Egyesült Államok körbeveszi őket MD rendszerekkel. Kína és Oroszország minden évben előterjesztést tesz az ENSZ-ben egy új egyezményre, mely megtiltaná mindenféle fegyver használatát a világűrben. Az USA és Izrael (amely 200 atomfegyverrel rendelkezik) évente megakadályozza a komoly tárgyalást erről a fontos egyezményről. Mind Oroszország, mind Kína rákényszerültek, hogy szélesítsék katonai tevékenységeiket, és még több atomfegyvert építsenek ellensúlyozva az amerikai MD programot és a NATO terjeszkedését.

Amikor Japán nemrég műholdat lőtt fel az űrbe, csak kevesen figyeltek fel. Amikor Észak-Korea küldött műholdat, vagy tesztelt rakétát, a világ véres gyilkost sikoltott. Az USA és szövetségeseinek képmutatása teljesen nyilvánvaló, amikor Észak-Korea és Irán tömegpusztító fegyvereiről beszélnek, miközben ők a világtörténelem legnagyobb hadi fejlesztésén dolgoznak. Az USA külföldi katonai megszállásának véget kell vetni, ha igazi világbékét szeretnénk valaha is. A Global Network elhatározta, hogy megteszi azt, amit tehet, hogy elősegítse a békét és az igazságosságot. Hálásak vagyunk mindazoknak Indiában, akik keményen dolgoznak, hogy véget vessenek ennek az őrületnek.

Szükségünk van békeaktivistákra Indiában, akik segítenek megértetni polgártársaikkal, hogy az USA azt tervezi, hogy Delhit bevonja a Pentagon Űrparancsnokság programjába, amely Kínát veszi célba.   Reméljük, hogy segíthettek megelőzni a harmadik világháború növekvő veszélyét, amely az egész bolygót felemésztené az atomháború pokoli tüzében. A kormányoknak a klímaváltozás valóságával és a növekvő világméretű szegénységgel kell foglalkozniuk. Ki kell követelnünk a drága és szerteágazó hadiipar felváltását a fenntartható technológiai fejlődéssel, amely segít megvédeni a jövő generációkat

Bruce K. Gagnon az Egyesült Államokban él (Bath, Maine), és a Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space – Fegyverek és Nukleáris Űrfegyverek elleni Globális Hálózat koordinátora. www.space4peace.org

The original source of this article is The Plymouth Institute for Peace

Copyright © Bruce K. Gagnon, The Plymouth Institute for Peace, 2016

 

Fordította: Urthvas Bethad

Eredetiben itt olvasható

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 című bejegyzés “Felkészülés a háborúra Oroszországgal és Kínával – Amerika törekvése a globális egyeduralomra az űrtechnológiától függ” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Csak ennyi:
    Ezt tudtuk, mindenki gondolom felháborodik a tehetetlenségtől.

    Számunkra az atomháború a vég.
    Nincs olyan, aki megvédene benünket. A magyar kormány hallgat, nem számít nekik semmi.
    A német kormány legalább szólt a polgárainak, hogy töltsék fel a spájzot.
    A mi “vezetőink” amatőrök, piramisfejűek, félműveltek, nem értenek semmihez, csak a harácshoz.

    Ez a harmadik írásom, töröltem, töröltem…
    Ezt talán elkűldöm.
    A szó eláll, a gondolat megfagy.
    Bízzunk, a bízhatatlanban.

    Ennek cikknek még ülepednie kell, emésztgetem….

    Kedvelik 1 személy

    1. Szia Attila !

      Nem szerettném védeni az Orbán kormányt , de szerintem Magyarország olyan kicsi , hogy nem oszt nem szoroz. Talán ha régi országunk meg lenne , talán akkor. De azt azért verték szét , mert nem akkartak könkurenciát. Magyarországnak nagyon nincs lépése. Teljesen mindegy Gyurcsó lenne hatalmon ! Nem kell mondani az lenne , a legrosszabb. Mi csak reménykedni tudunk , hogy ne legyen (nukleáris)háború , mert akkor nagyon kevesen maradnának életben.

      Kedvelés

      1. Szia Győző!

        Gondolom, hogy nem akarod a fideszt védeni.

        Reménykedtünk az mszp bukása után (sosem voltam fideszes, a Jobbikos jelöltnek nem volt esélye a győzelemre, ezért a fideszre szavaztam, mint sokan tették), hogy talán valóban lesz egy olyan kormánya a Magyaroknak, akik a legjobb tudásuk szerint óvni fogják a Magyarságot.

        Nem olyanok lettek.
        A Jobbik- nak igaza lett, a fidesz mindent a multi érdek szabályainak fog alávetni.

        De még rosszabbak lettek. Nem akarom, nem is tudnám az összes bűnüket leírni.

        Sajnos a kipát viselők vezetik őket. Nem is ellenkeznek, valami csak kiszivárgott volna.

        Ha ezek az emberek vezetik ezt az országot, akkor abból a Magyarságnak csak hátránya származhat. A világ kipásai, mint mindenütt, lenézik a nem kipásokat. Mi gojok vagyunk, nekik lépcső, létra, hogy minél magasabbra jussanak. Ők , saját vérük nélkül, másokon átgázolva, kaposzkodva, tudás nélkül tudjanak a világhatalomhoz hozzáférni.

        Lásd Libiát, Irakot, Szíriát…
        Az egész világot.

        Ezért írtam, hogy tehetetlenek vagyunk. Mit kezdünk egy óvóhellyel, egy pincével.

        Ha a gonosz megnyomja a gombot, akkor csak a szerencsén múlik az életünk…az a néhány hónap.

        Mindig azt mondom, hogy nem szabad megengedni a kormányoknak, hogy legyenek nemzeten kívűli gazdag emberek. Akik mindent befolyásolnak, politikai, gazdasági értelemben.

        Ezért féltem az emberiséget, mert ez egy agyatlan népség. Csak maga érdekli, még a sajátját sem veszi emberszámba, nincs is neki embertársa.

        Kedvelés

  2. A helyzet az,hogy a föld országainak védekezniük kell a cionista világuralmi törekvésekkel szemben.
    A cionistáknak csak átmeneti szövetségeseik vannak – előbb utóbb mindegyik ország ellenségükké válik.
    Amelyik ország vezetőinek van egy kis sütnivalója az beáll egy cionista – ellenes nemzetközi szövetségbe.
    H.B.
    * Goldwin Smith az Oxford Egyetem történelem tanára, 1881. októberében:
    “Fajunkat emberiség-feletti ténynek tekintjük. Végső célunk nem a más népfajokkal való egyesülés, hanem a felettük való hódító győzelem.”

    Kedvelés

  3. CETA, ennyit a magyar kormányról

    Ha netán a Trump győz Amerikában, akkor változhat a helyzet, még egy pár nap.
    Sajnos nincs hely ezen a Földön, ami biztonságos lenne.
    Valaki betöltött itt egy hozzászólásban egy írást a manipulációról 10 pontba szedve. Ha az emberek képesek lennének gondolkodni, mielőtt reagálnak valamire érzelmileg, akkor nehezebb lenne őket bábként mozgatni. Nemcsak a vezetők amatőrök, hanem azok nagy része is, akik megszavazzák őket.
    kicsinyesség, értetlenség, csőlátás, irígység, és a szálka és a gerenda effektus, meg a vitakészség hiánya,
    Trónok harca a valóságban

    Kedvelés

  4. Trump v nem trump, gyurcsány v orbán teljesen mindegy.

    A globális világ már rég tudja, hogy ki lesz az amerikaiak elnöke.

    Nem mindegy?

    Az egész válsztás cirkusz. Egy évig foglalkoztatják az embereket.

    A globális (ez is már közhely) világ mindig megalkotja az őket kiszolgálókat. Ha kisiklana a vonat, akkor csalással korrigálnak.
    Persze a médiák mindig toppon vannak, sietnek az árulók az árulóknak.

    Kedvelés

  5. “a globális világ már rég tudja,hogy ki lesz az amerikaiak elnöke.
    Ez így igaz! De hát kell a népnek a cirkusz,és az a hamis látszat,hogy beleszólhat. De vannak néhányan,akik tisztában vannak vele,hogy ahhoz túl nagy a tét,hogy rábízzák a véletlenre. De a pénzvilágnak amúgy is mindegy,mert nincsenek véletlenek, mind a kettőre tesznek, így csak nyerő van.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.