Budaházyékat ma ismét bebörtönözték – az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem

Ma (csütörtökön) késő délután bebörtönözték Budaházy Györgyöt és több  vádlott társát, Az elsőfokú bíróság által elrendelt házi őrizetet esetükben másodfokon előzetes letartóztatásra változtatták. Gyurcsány, Gergényi, Bene, a többi szemkilövető s persze a még (szintén vidáman és szabadon) élő ÁVH-s elvtársak is elégedetten csettinthetnek. Szép munka! 
A tisztán látó és tisztességes emberektől azt kérem, hogy ezekben az órákban gondoljanak együttérzéssel a politikai foglyokra és családtagjaikra,s nézzék meg azt a 15 perces dokumentumfilmet, amit munkatársaimmal pár  évvel ezelőtt készítettünk Budaházy közéleti tevékenységéről. Kérem az országgyűlési képviselőket, különösen a Jobbik és a FIDESZ képviselőit, haladéktalanul tegyék meg az adott helyzetben lehetséges egyetlen korrekt és igazságos lépést: részesítsék közkegyelemben Budaházyt és a Hunnia ügy többi vádlottját.

Dr. Morvai Krisztina büntetőjogász, EP képviselő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

6 című bejegyzés “Budaházyékat ma ismét bebörtönözték – az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. AMNÉZIA
  görög szó: az emlékezőképesség meggyengülése vagy elvesztése…”
  melyből ered az:
  AMNESZTIA:
  KÖZKEGYELEM, MEGBOCSÁJTÁS, MEGKEGYELMEZÉS!

  Ugye értjük – a cinikus hatalom által kreált bűnt nem veti el, ha nem meghagyja de hajlandó elfelejteni – a kérdés Budaházy és társai élnének e vele?
  Ezt nem tudom! De azt tudom, hogy a magyar elképzelést nem sározhatja be semmi félé szenny ! Magyarjaink mindig a mártírságot választotta – nem lett megalkuvó elnyomóíva szemben! Így magyar hősként és példamutatóként maradtak örök emlékképnek a valódi magyaroknak! Jézus Krisztus tanításai szerint – pálosrend megalapozottságával, ha nem is tudták! Vallották az angyali üzenetet:
  BÉKESSÉG A JÓAKARÓ EMBERNEK!

  Ugye érted?
  Nincs békesség a rosszakaró embernek – soha e világban! Rossz a bűnöző életmód választó és az azt éltető minden téren!

  üdvözlettel megüdvözölve: id. Kiss László
  Bázakerettye, 2016. október 28-án

  Kedvelés

 2. SZABADSÁGOT A MAGYAR HAZAFINAK: BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!!!
  MAGYARORSZÁGOT A CIONISTA ZSIDÓK TARTJÁK RABLÁNCON!!!
  A MAGYAR HAZAFIT A ZSIDÓ VILÁGSZÖVETSÉG PARANCSÁRA TARTÓZTATTÁK LE
  ISTENGYILKOS FAJTÁRS POLITIKUSOK SEGÍTSÉGÉVEL!!!MAGYAROK!!! BUDAHÁZY GYÖRGYÖT KI KELL SZABADÍTANUNK!!!
  EZÉRT MINDEN MAGYAR EMBERT ARRA KÉRÜNK, HOGY PROFILFOTÓIT VÁLTOZTASSA ÁT A „SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK” JELMONDATOS PROFILKÉPRE!!!
  BÁRMINEMŰ BEJEGYZÉSÉT A VILÁGHÁLÓN KEZDJE A „SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK”
  JELMONDATTAL!!!
  HAGY, TUDJA MEG A CIONISTA ZSIDÓK ÁLTAL LEURALT VILÁG, HOGY 1956 LÁZÍTÓ OKAI MA IS VÉRT FAKASZTÓAK ÉS IGENIS AZ ISTENGYILKOS CIONISTÁK ELLEN TÖRTÉNT ÉS TÖRTÉNIK MA IS HOLNAP IS!!!
  MINDADDIG AMÍG EL NEM KERGETJÜK A KESELYŰKET A GAZDA TESTRŐL A JÓISTEN ORSZÁGÁBÓL: A MÉG MINDIG MAGYAR MAGYARORSZÁGRÓL!!!
  HARCRA FEL HAZAFIAK, LÁNYOK, ÉDESANYÁK!!!
  AMI MA GYURIVAL AZ HOLNAP A TE FIADDAL IS MEGTÖRTÉNHET… EGY ZSIDÓ GYARMATON!!!
  VISZONT EGY SZABAD ORSZÁGBAN: SOHA!!! SOHA!!! SOHA!!!

  Kedvelés

  1. TISZTELETEM!
   Kuruc.info – Budaházy Edda levele testvére ügyében
   2016. aug. 31. … 19:12 :: 111 hozzászólás. Budaházy Edda levele testvére ügyében. Reklám. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kiáll Budaházy …
   https://kuruc.info/r/1/163231/
   TEGNAP ÉLŐ ADÁSBAN AZ EGÉSZ-VILÁG HALHATTA EDDA ÉS TAMÁS TELEFON BESZÉLGETÉSÉT!
   ITT HALLGASD MEG A LEGELEJÉN VAN:
   https://www.youtube.com/watch?v=hGoHrrJq3rITtAMÁS MEGÉRTŐ VOLT, MINT MINDIG AKIVEL BESZÉL – ILDIKÓ ELMONDTA MIÉRT NEM TUDOTT SOK NŐ GYERMEKET VÁLLALNI – TAMÁS IGAZAT ADOTT NEKI! STB. STB. STB.

   NEKEM A VÉLEMÉNYEM TOVÁBBRA IS AZ AMIT AZ AMNÉZIA ÍRÁSBA LEÍRTAM!
   AMIT K KÖVÉR GYÖRGY NAGYSZERŰEN FEJEZETT ÉS ERŐSÍTETT MEG:
   “…Ne a VÉTLENEK, az igazságosság helyre állitását követelők megalázó kegyelemért rimánkodjunk,(kegyelemért csak az elvetemült renegát bűnözők rimánkodnak) hanem jogunkat sárba tiprók elmarasztalását követeljük…”
   PÁLOS TREND – TELJESEN IGAZAD VAN – DE VALAMIT NEM TUDSZ!
   AZT, HOGY A VILÁG ELZSIDÓSODOTT – AMIKOR MÁR MAJDNEM HETVEN ÉVES FEJJEL ÚJBÓL MEGNÉZEM:
   Huckleberry Finn és barátai 1. rész

   ELŐTTE NÉZTEM A FŐNÖKÖK FŐNÖKE C. 12.RÉSZES FILMET – RÁ DÖBBENEK – HOGY NEM NEKEM MAGYAR GYEREKNEK SZÓLT A HUCKLEBERRY FILM – ÉS FELNŐTT FILM A FŐNÖKÖK FŐNÖKE SE MAGYAR FELNŐTTNEK HA NEM ZSIDÓ FELNŐTTNEK SZÓL!

   ÁT NEVELTÉK AZ EMBERISÉGET A MÉDIÁVAL RÉGEN A KÖNYVEKKEL – REGÉNYEKKEL, MÉG RÉGEBBEN AZ ÁTÍRT BIBLIÁVAL, AMIT A MAI PÁPÁNAK NEVEZETT SZEMÉLY IS IGAZOL! AZ ARANY A GYÉMÁNT A PÉNZ A MINDEN AZZAL ÉRVÉNYESÜL MONDANI VALÓVAL ÉS KULTÚRA TERJESZTÉSÉVEL ÉS MA MÁR TUDJUK ÍGY IS MŰKÖDTETIK A PÉNZ HATALMÁVAL – DE AZT IS TUDJUK, HOGY VAN EGY PÉNZNYOMÓ GÉPE ANNYIT NYOMTAT AMENNYIT NEM SZÉGYELL – VAGY LEGÚJABBAN ELEKTROMOSAN ., AMI MEGKÖNNYÍTETTE SZÁMÁRA EZT A KIZSIGERELŐ INGYEN ÉLÉST SZÁMÁRA!
   EZEK KÖZÖTT TEHÁT OLYAN, MINT TISZTA ZSIDÓ KEVÉS VAN, MERT KIHALT, VAN VISZONT CSINÁLT ZSIDÓ AZ AKI ANNAK BIZONYÍTJA MAGÁT ÉS A LEGROSSZABB A CSAHOSAIK A PÉNZÉRT AKIK KISZOLGÁLJÁK ŐKET!

   ÉS HATÁROZOTTAN ÁLLÍTOM, HOGY MAGYARUL – MERT AZ NEM TUD HAZUDNI NYELVÉBEN KELL MEGNEVEZNI AZT AMI_
   NE ZSIDÓ KULTÚRA SZERINT IDEGENÜL KITALÁLT SZÓVAL –
   PL, ABORTUSZ := EMBER MAGZAT PUSZTÍTÓ – DE AZ IS HA ELŐTTE TABLETTÁT VESZ BE – MERT BELE SZÓL AZ ISTENI TEREMTÉSBE!
   ÉS EZT ISTEN NEM SZERETI HA AZ EMBER BELE KOTNYELESKEDIK AZT SZIGORÚAN MEGBÜNTETI!

   MA MÉG ÚGY KÉPZELEM, HOGY BUDAHÁZY GYURI ÁLTAL A A MAGYAR MEG ÉS FENN MARADÁSA ÉREKÉBEN KI KELL ÁLLNI!

   TISZTELETTEL: ID. KISS LÁSZLÓ
   BÁZAKERETTYE, 2016.OKTÓBER 29-ÉN SZOMBAT ÉS 06:06:06 – ÓRAKOR!

   Kedvelés

 3. Egy pár hete most már, hogy az események úgy általában lesötétítve, valami rossz ízű és rossz szagú töménységben történnek. Semmi nem érthető tisztán, sem Budaházy Gyuri, sem Györkös István, sem semmilyen területen. Valamennyi eseményben az a jellemző, hogy megtörténik valami, minden előzetes nélkül. És megmagyarázhatatlanul. Egyszerűen megint van valami a levegőben, (politikai, politikusok félelme?) amiről érezhető, egészen mást jelentenek, mint amit látni. Én Pesterzsébeten élek, a kommunista városházi vezérkar kint volt a társasházunkban. Meg akarták nézni, fényképezni a légó pincét. A ház gondnoka kérdezte tőlük, minek ezt csinálni, mi a szándékuk vele? Valamit karattyoltak a migránsokról, amiről érezhető volt, hogy nem igaz.A gondnok fiatalember mondta, mindenki hazaviheti őket a saját házába. Húzták a szájukat az elvtársak, “a kiszolgáltatottságukról” duruzsolva valamit. Valami rossz, rossz púder duma. Mi nem stimmel itten, mondja már meg valaki, még mielőtt a nyakunkba szakad megállíthatatlanul.

  Kedvelés

 4. A mai kormány, az országgyülés”honatyák”, az összes hatalmat bitorló párt érzi a labillis helyzetét, a nép mind növekvő elégedetlenségét, de ennek ellenére képtelen helyre állitani az igazságszolgáltatást. De hát hogy is válltozhatnának is valamit jobbra, ha az igazság, igazságosság, emberi barát, hummánus törvényesség fogalmak ismeretlen számukra.
  Ne a VÉTLENEK, az igazságosság helyre állitását követelők megalázó kegyelemért rimánkodjunk,(kegyelemért csak az elvetemült renegát bűnözők rimánkodnak) hanem jogunkat sárba tiprók elmarasztalását követeljük. Ne döljünk be a csinovnyikok kimagyarászkodásainak, hogy hát a az országunkban “független” “igazságügyi” szervezetteknek van igaza, ez a rend ez a törvényesség.
  Az államnak jogában és módjában áll bármilyen birósági eljárást, döntést megmásitani, érvényteleniteni az erre vonatkoző törvényeket megmásitani. Hisz azért nevezzük az OGy-ést törvényhozó testületnek, a kormány pedig törvény javaslatokat ill. módositásokat nyújt be…
  Tehát, átfogó, gyökeres válltozásokra-reformokra van szükség. Megérett az idő, a társadalmunk aktiv, gondolkodó része is, akiknek magyarúl dobog a szive.

  Kedvelés

 5. Igen, valami van a levegőben.

  Mint mindig, fejünk felett valamit eldöntöttek. A munkahelyemen is legalább egy éve nincs nyüzsgés, mintha valamire várnánk, ezt mindenki érzi, mindenki tudja, hogy valami történni fog.

  Szerintem egyre több a rákos megbetegedés.

  Népírtás folyik?

  Ma elnéztem az eget -figyeljék- 20-25 vegyicsíkos repülő száguldott el felettünk alacsonyan és nagy sebességgel kb egy óra alatt.

  Népírtás folyik?

  Selejtes élelmiszerek. GMO. Egészségügy. Depresszió. Munkanélküliség. Szegénység.
  Káosz teremtés. Érthetetlen dolgok tömkelege.

  A kormányok mindent tudnak!

  Mivel mindent tudnak, tudják az esetleges háború kitörését, ezért számunkra érthetetlen dolgokat művelnek.

  A kormányok mindent tudnak!

  Tudják az esetleges természeti katasztrófa eljövetelét. Földrengések. Meteor becsapódás. Nibiru. Földönkívüliek.

  A kormányok mindent tudnak!

  A világ vezetése tájékoztatják őket a tudomány állásáról, a várható eseményekről, a túlélési esélyekről.
  Lehet, hogy mindenki magát, a családját akarja menteni. Ezért van a hatalmas kizsákmányolás, ezért nem számítanak a rabszolgák.
  Mint írtam nem ismerjük hogy a tudomány mire képes.
  Az interneten rengeteg ezzel kapcsolatos dolog olvasható.

  Leírom: sosem voltam fidesz párti, csak akkor szavaztam rájuk, mikor már nem volt más.
  Egy párt a vezetőjükkel együtt ilyen rövid idő alatt nem tud valamilyen befolyás nélkül ennyire megváltozni. Mert amit tesznek az tragédia. Orbán ünnepi beszédét nem hallgattam , az embert figyeltem. Valami nem stimmel. Gondolom értik miről beszélek.

  Valami biztosan történni fog. A neten keringő jósok szerint 16-17 az éve.

  Nincs információnk semmiről. Találgatunk. Valamit elhíszünk, valamit nem.
  Ki-ki a maga gondolkodásmódja szerint.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.