Dolgozói béremelést követel a Jobbik

Nem az olcsó és kiszolgáltatott munkaerőre kell alapozni a versenyképességet – mondta Volner János az Országházban megrendezett Dolgozói béremelés című szakmai konferencián, szombaton. A Jobbik frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy a Jobbik a dolgozói béremelés kikényszerítését tűzte ki célul. A Jobbik által szervezett konferencia több érdekképviselet és az LMP részvételével zajlott.

N1Tv

Reklámok

3 című bejegyzés “Dolgozói béremelést követel a Jobbik” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Majd, választás előtt, nem 1- 2,7%, hanem; 5,2% lesz a béremelés mértéke. A férfiak is mehetnek nyugdíjba a becsületesen elvégzett 40 éves munkaviszony után.

  Nó, persze a munkára alkalmatlanok bére, ha a melóson megspórolják, akkor lehet ötmillió is.

  De miért beszélünk erről, amíg a multik rabszolgáik vagyunk, addig nincs engedély a béremelésre. Tudjuk.

  Én nem vagyok büszke a Magyarországon létrehozott ilyen, olyan gyárakara. Rabszolgákat alkalmaznak. Nálunk szennyezik a környezetet.
  Na, mindegy, hagyjuk, …..
  Nem információ.

  Szeretném, ha a Jobbik is tartaná magát ahhoz az igéretéhez, hogy kétes egyének nem léphetnek be a pártba. (volt párttagok, kisztagok, stb). Nem kell, hogy ők is polgári, vagy mi a fene párt légyen.

  Nem kellenek azok az álszent magyarázatok, amit vona is remekelt.
  Hiteltelen.
  Akikre valamikor szavaztam, teljesen hiteltelenek lettek.
  Ők is érzik a pénz szagát? Klintonné, esetleg soros őt szemelte ki orbán leváltására?

  Ma itt olvastam egy kommentben,
  (mily okos a megfogalmazó):
  a természet törvényei mindent elrendeznek, minden mélyponton van, ahonnan nincs már visszaút.
  (Az idézet nem pontos)

  Kedvelés

 2. Mint egyszer itt már írtam egy hozzászólásban, a társadalom egy bonyolult zárt rendszer, s ezt a zárt és bonyolult rendszert igazgató politikát sem lehet egyszerű sémákkal leírni, akár erőszakkal ragadta magához egy elit csoport, akár megválasztattak.
  Ezt csak ezért mondom, mert ennek a nyakatekert és szövevényes egésznek nem látok bele a működési mechanizmusába, azonban azt határozottan állítom, és nem hiszem, hogy logikátlan lennék, hogy az elosztással hatalmas bajok vannak.
  Milyen anomália az, hogy az emberek majd kilencven százaléka a létminimum alatt, közelében, vagy az alig meghaladóan keres, míg a fennmaradó réteg irreális összegeket tesz zsebre.
  Félreértés ne essék, a munkával szerzett vagyonokat nem irigylem senkitől. Az bizony visszás, hogy az állami vezetők hatalmas bérplafonnal bírnak, míg az ápolónők, a béremelés ellenére is csak meglehetősen szerény fizetést kapnak.
  Persze! Tessék mindenkinek tanulni, képeznie önmagát. hogy ne közmunkára legyen csak alkalmas, sőt, mily rettenetes, legyen benne ambíció is.
  És ez a nép oldala, a kormányzatok felelőssége pedig a kiegyensúlyozott elosztás abból az adóból, amit befizetünk. Ugyanakkor azt az adót be is kell fizetni, szóval nem olyan fekete és fehér a dolog.
  Mindenkinek volna teendője, a nagyobb felelősség azonban mindig a kormányzaton van.

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.