Egy házban az ellenséggel

Érden cigányok költöztek egy asszony házába. Elmondásuk szerint jogszerűen jutottak az ingatlan feléhez, ám jogilag úgy tűnik nincs igaza Rostáséknak. Az asszony elmenekült, sokan lakásfoglalásról beszélnek. Nem ez az egyetlen ilyen ügy Érden.

N1Tv

6 című bejegyzés “Egy házban az ellenséggel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A Magyarországnak nevezett gyarmaton, a magyarok, a keresztények harmad rendű állampolgárok. A politika és a végrehajtó hatalom a zsidok kezében van. Olyan törvényeket, hoznak és úgy hajtják őket végre, hogy az egyedül a rabszolga sorsa kárhoztatott Magyarokra vonatkozzanak. A nyakkendős bűnözők (zsidok) és a putris bűnözők (cigányok) úgy ölik, terrorizálják, rabolják ki az őshonos népet ahogyan csak akarják.
    És ha valaki felszólal ellene, úgy jár mint Budaházy György és társai.
    Ebben az országban a zsidok és az általuk kitenyésztett cigányok az “urak” a többiek csak azért vannak, hogy kiszolgálják őket.
    Ez a ház foglalás csak csep a tengerben.
    És amíg a Magyar tűr, ez így is fog maradni.
    Gyáva népnek nincs hazája!
    Dezsavű érzésem van, a tanulmányaim szerint pont ilyen helyzet volt a két világháború közt. És tudjuk hogyan “hálálták” meg a 2. világháborúban a paraziták ténykedéseit.
    Úgylátszik igaz a mondás: a történelem megismétli önmagát.
    Nem nagy élmény lesz az már biztos, de ha ez kell hogy legyen hát meg lesz ohajuk szerint.
    És ha valamelyik parazita most azzal jön, hogy ez a “kis” monológ sértő, vagy lázító, ne higye! Mert nem mi magyarok fogjuk őket rendre utasítani,(ehhez túl birkák vagyunk) hanem az álltaluk ide telepített kontinens foglalók!
    Na ezt hívják öngólnak tetvek!
    Nem véletlen, hogy az eu-ban a legnagyobb tolvaj parazita ellenzi legjobban a migránsok bejövetelét!
    Ő és társaik tudják, hogy a muszlimok már rég lefejezték volna, azért a harácsolásért amit véghez vitt ebben az országban.

    Kedvelés

  2. Soha sem értem meg, különösen ahol gyerek van, miért kell úgy elválni, hogy hosszú időre tönkre tegyék mindannyiuk életét. Ha rendezetten váltak volna el, mindez a sorscsapás talán nem következett volna be. Talán…, mert a “hölgy” stílusa nem éppen a társadalmi elvárásoknak (van még olyan?) megfelelő.

    Kedvelik 1 személy

  3. Már közel 600 éve szívják az ország pénzét , nagyon kevesen dolgoznak közülük , , de ami most folyik az katasztrófa , ez az undorító integráció is az EU követelése – hát kegyetlen egy világ az biztos

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.