A Káosz Királynője

Hillary Soros elkötelezett társa és követője a káoszteremtésben, mint az alábbi kis hír is mutatja. Csak a politikai hatalom és haszonszerzés számít. A szolidaritás teljes hiánya amúgy is jellemző Hillaryra és az egész Clinton családra. Lásd „Clinton doctrine. Smart power”, ahogy Maidhc Ó Cathail – Diana Johnstone  ( http://www.counterpunch.org/author/maidhc-o-cathail-diana-johnstone/ ) interjúban olvashatunk róla.

http://www.counterpunch.org/2016/03/10/hillary-clinton-the-queen-of-chaos-and-the-threat-of-world-war-iii/

Hillary Clinton elállt attól a szándékától, hogy hirdetési blokkot vásároljon a Weather Channel TV csatornánál, miután Eric Trump ’VELEJÉIG GONOSZ ÉS BETEGES’ ötletnek nevezte ezt az elképzelést.

Bob Frantz vezette Ohio talk show interjúban, a GOP* -jelölt, Donald Trump fia erőteljesen bírálta Hillaryt, hogy 63.000 $ dolláros hirdetési időt vásárol, és “jellemző politikus” magatartásnak nevezte ezt a cinikus lépés.

Október 6-án virradatkor Hillary Clinton kampány stábja egy nagy hirdetési blokkot készült vásárolni a Weather Channel TV csatornától, a csatorna Matthew hurrikánról szóló folyamatos beszámolójának időtartamára. Ezt a tervet nevezte Eric Trump “Velejéig gonosz és beteges.” Ötletnek.

* GOP – Grand Old Party (Republican Party) a republikánusok ’úgymond’ beceneve

Fordítás: Urthvas Bethad

Forrás: Breibart

2 című bejegyzés “A Káosz Királynője” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Láttam a televízióban a képeket arról, amit a hurrikán hagyott maga után, hát tényleg nagyon visszás lett volna, ha a TV a tudósítások szünetében a demokraták kampányát sugározza, persze pénzért mindent, ez az amerikai álom-világ . Lehet, hogy visszaütött volna, s az amerikaiak rájöttek volna, nem ez a nő kell nekik.
    Azt hiszem, nekünk sem mindegy, hogy melyikük nyeri meg a választást Amerikában

    Kedvelés

  2. Hillary esetében a fordítottja lenne meglepő. Csak tudnám, ha ez a “nő” megnyeri a választást, a rossz egészségi állapota miatt hogyan tud majd helytállni? Alteregóval? Mert, hogy ki(k) gondolkodnak helyette és kik irányítják az egyértelmű, arról le van a gondja.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.