U.S. Secretary of State John Kerry speaks with the media after meeting Russian Foreign Minister Sergei Lavrov and other officials for the International Syria Support Group meeting at the Palace Hotel in Manhattan

Kerry: “elveszett gondolat”, hogy visszakerüljön a diplomácia jelenléte Szíriába

Most már nyilvánvaló mindenki számára, akinek működik az agya, hogy az amerikai hadsereg nem engedelmeskedik a kazár maffia rabszolgák parancsainak a Külügyminisztériumban vagy a Fehér Házban. A Koponya és Csontok kazár maffia nemes amerikai külügyminiszter John Kerry kénytelen volt elismerni a nyilvánosság előtt a múlt héten, hogy a hadsereg nem volt hajlandó támogatni a fenyegetéseit az Oroszország elleni fellépésben Szíriában.

John Kerry amerikai külügyminiszternek egy kis számú szíriai civillel volt a múlt héten találkozója, és az igazi oka a külügyminisztérium nagyszájú fenyegetéseinek Szíriára vonatkozóan az volt, hogy az oroszok és szövetségeseik szisztematikusan teszik tönkre az izraeli és az ISIS olajtársaság ott működő zsoldos hadseregét, Pentagon források szerint. A pusztítás több izraeli és szaúdi működtetésű parancsnoki központot is érintett.

Miután az új rendszer feláll és működik, az amerikai hadseregnek és az ügynökségeknek sokkal szabadabb kezük lesz, hogy fellépjenek a kazár maffia ellen, mert akkor már nem kell aggódniuk, hogy megkapják a pénzüket, hogy fizessék a béreket, a benzint, stb. Ugyanakkor a kazárok már nem lesznek képesek fizetni az ő ISIS, Boko Haram és más zsoldos seregeiknek.

(alarabiya.net) Nemzeti Hírháló

Egy gondolat “Kerry: “elveszett gondolat”, hogy visszakerüljön a diplomácia jelenléte Szíriába” bejegyzéshez

  1. Egy kis pozitívum. Jó hír. Amerikában is készül valami. De az örömöm nem túláradó. A bajom, hogy a gonoszok kezében nagyon nagy hatalom van. Ők mindenre képesek, mikor látják a végét. Még a saját haláluk árán is képesek beindítani az atomháborút.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.