Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016 szeptember 28.)

Akik az alábbi témákról beszélgetnek: Győrey Attila,  Dr Horkovics János, Vesztergám Miklós, Boda Róbert

A Szentkorona állameszme megvalósítása lehet csak a végső célunk! Nagy a veszély, hogy megpróbálják újra félrevinni,az egyedül lehetséges Magyar utat. A beszélgetéseink célja, hogy a világban fősodratunak mondott források hazugságait és elhallgatásait megpróbáljuk a valóság tiszta fényénél megvizsgálni, és lehetőségeink szerint a „helyükre tenni”. A referendum és a Fidesz hátsó szándékai… a nem szavazattal, nem azt érik el a szavazók amit remélnek.

Miért pont Magyarországra akarják visszatoloncolni az összes, Nyugat-Európában  feleslegesnek ítélt bevándorlót?  Már az IMF-is károsnak ítéli Európa számára a migrációt.

A Nemzeti érdekek képviselete, még nyomokban sem fedezhető fel a hatalom részéről, ezért is a Szentkorona jogrend az egyedüli követendő példa, Hazánk, és Európa számára. Kimondhatjuk, hogy a világ legnagyobb háborús bűneit elkövető országa az U.S.A. A világpolitika háttérbeli irányítóinak gátlástalan és manipulatív tevékenysége következtében, a félelem és a rettegés világméretűvé vált. Ez is volt a cél. A Nemzet immunrendszerét újra fel kell támasztani! Hiszen Soros már Szomáliában szervezi a”menekültek” újabb millióit. 300 000 € lefizetésével, bárki, akár a világ legkeresettebb bűnözője is Magyar állampolgárságot vehet magának! A pénzt, (mivel kölcsön – kötvény) később vissza is kapja. Az aberráció, a morál teljes megsemmisülése, a dekadencia tobzódása, a „halál kultúrája” ami egyre erősebben jelentkezik, mindenképpen tisztulási folyamatot kell, hogy elindítson, akár egykor a hanyatló Rómában, vagy később a weimári köztársaságban. A REND végül mindig visszaáll!

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)