Földi: 3 irányból indul támadás Magyarország ellen

Egy politikai Brüsszelből, egy informális médiatámadás és egy tevőleges, amely a magyar határ ellen irányul a „civil szervezetek által, muszlim katonák összefogásából adódó tömegen keresztül” – mondta biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádiónak.

A brüsszeli politikai támadás hátterében az áll a szakértő szerint, hogy még csírájában szeretnék elfojtani azt a fajta „kuruc magatartást, amit Magyarország képvisel egy korábban kigondolt stratégia ellen”, és amelynek lényege, hogy Európát multikulturális renddé szeretnék átalakítani, de ezt Magyarország nem csak nem akarja, hanem tesz is ellene. Magyarország egyrészt megpróbálja megakadályozni az illegális folyamatokat, másrészt olyan törvények irányába lép, amely kizárja ennek a stratégiának a győzelmét – emelte ki a biztonságpolitikai szakértő.

Másrészt ott vannak a „civil szervezetek szándékai, amelyek találkoznak a terroristák elképzelésével, még akkor is, ha ez nem direkt módon jelenik meg” – jelentette ki Földi László, aki szerint ez összehangolt dolog. „Ez nem arról szól, hogy Brüsszel akar valamit, a média akar valamit és a civilek akarnak valamit, hanem arról szólt, hogy ez nagyon is irányított” – fogalmazott.

Kossuth Rádió – 180 perc

http://www.hirado.hu/

6 című bejegyzés “Földi: 3 irányból indul támadás Magyarország ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. El is hiszem, mind a hármat. Tök jó időzítés. Közel az október 23.
  Amerikából irányítva. Libia, Egyiptom, Tunézia, Afganisztán, Irak, Szíria, van még? Van: Ukrajna. És még mindig van…
  Remélem nem ülünk fel nekik. Ez a Magyarok dolga, nem kell a nyakunkba még az fbi, a tudatlan amerikai.
  Békések legyünk a Nemes ünnepen. Nem kell a nyakunkba újabb amerika barát, kollaboráns. Ez a mi ügyünk. Ha most mozgolódunk, akkor az biztos halál, nem évekig, lehet, hogy végleg.

  Kedvelés

 2. De, de , a civil szervezeteknek nevezett belső ellenség, amely a legkártékonyabb ebben az esetben is, mint mindenkor. És ki érti, ki nem, nem akaródzik a belső ellenség hathatós felszámolása, már évtizedek óta. Mindenkiben megfogalmazódhat a “frankó”, miért is nem akaródzik a belső ellenség felszámolása. Pedig a gyökeres változás anélkül nem tud elkezdődni, ha még egyáltalán lehetséges.

  Kedvelés

 3. “ha csak három irányból indulna támadás a Magyarok ellen,azt könnyen lerúgná Magáról, de “százhárom, már Neki is nehezére esik.
  De cseppet sem lehetetlen! Kérdés,a jelenlegi “magyar-vezérkar, mit szán a Népnek! Mert itt semmi sem az,aminek látszik.

  Kedvelés

 4. “amíg Magyarországon a magyarpolitikaisiserehad dekliben parádézik,israeli zászlót lobogtatva, addig hiú remény bármiféle változásban reménykedni! Pusztán az érdek ellentét,és az irántunk érzett utálat miatt is. (eszterházipéterkonrádgyörgy és társai írásai után)

  Kedvelés

 5. “ha most mozgolódunk,biztos a halál.
  Most, vagy ötven év múlva, nem mindegy. Az élet lényege, nem a hosszában rejlik, hanem a milyenségén! Mindennek ideje lesz,a sírásnak,a nevetésnek, a háborúnak és a békességnek is. Amúgy is, ” nincs hatalmasabb annál a gondolatnál,melynek elérkezett az ideje. De lesz, aminek lennie KELL.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.