Érvénytelen jövő

Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát. Itt maga a nép az, ami érvénytelenítette önmagát. Már amit ezen a masszán még népnek lehet nevezni.

Az a tény, hogy egy, az ország, a nemzet sorsának jövőjét alapvetően befolyásoló sorskérdés esetén a magyar társadalom nem képes mozgósítani szavazóképes polgárainak felét, gyakorlatilag leírja azt, amilyen állapotban ez a massza van. Ez nem csak siralmas, nem csupán végzetes, ez egy brutális, tetszhalott és agyhalott stáció. Ebből, a zombiféléből áll egy jó ideje a magyar nemzet (van még ilyen?) nagy része, a cinikusan „csendes többségnek” nevezett, szinte mindenkor inaktív, láthatatlan milliókból összeálló emberanyag, akiknek úgy látszik, minden mindegy.

Nekik jöhet ide több millió kontinensfoglaló, mindegy. Hiába mondogatják ugyanis azt a „jogvédők” és „humanisták”, a „liberálisok” és „baloldaliak”, hogy a kvóták nem úgy és nem annyit szabadítanának az országra, ahogyan azt elképzeljük, hosszú távon úgyis az lenne az eredmény, hogy Európa márpedig iszlamizálódik (azé a föld, aki teleszüli), és ezzel felszámolják az eredeti, európai értékeket, a kultúrát és civilizációt. De úgy látszik, ez annyira sem számít, hogy az egyszeri Csendes Többség felemelje a punnyadt valagát és elcaplasson a legközelebbi szavazófülkéig.

Nem. Ő vasárnap tévét néz, hajrá fradi vagy akármi, megiszik két-három olcsó sört, és nézi a tévéjét. És közben osztja az észt asszonynak-gyereknek, hogy ezért meg azért nem ment el szavazni. Például mert rohadtorbánviktor, rohadtfidesz. Meg azért, mert úgysem az ő szavazata számít. Meg azért nem, mert őt bizony nem fogják manipulálni. Meg még egy csomó mindenért nem, amik mögött a valódi kifogás az, hogy kedves Csendes Többség, te az idők során annyira le lettél aljasítva, le lettél butítva, annyira ostoba lettél, hogy nem fogod fel: A kifogásaid nem legitimálják a távolmaradásodat, hiszen itt nem pártról, politikai kérdésről kellett volna voksolnod, nem arról, hogy ki raboljon a következő négy évben, hanem mondjuk a Te jövődről, a gyermekeid jövőjéről, az unokáid jövőjéről. Persze tudod te ezt, csak hát szarsz rá. Ilyen vagy te, Csendes Többség. Utánad a vízözön, carpe diem. Ahogy a tévé tanította neked. Ha te távozol, omoljon össze minden, kit érdekel, nehogy már jól érezzék magukat azok, akik még élnék az életüket. Van ebben valami a magyaros, „dögöljön meg a szomszéd tehene is” mentalitásból, de leginkább azért nem mentél el szavazni most kedves Csendes Többség, mert alapvetően alkalmatlan vagy távlatokban gondolkodni, vészesen alul informált vagy, mindemellett agymosott, kisszerű és persze annyira frusztrált, hogy az egy sajátos paralízist okoz nálad.

A Csendes Többségnek nem kell sok ahhoz, hogy meg lehessen bénítani. Elég hozzávágni némi rabszolgamunkát az Uniós fizetések harmadáért-negyedéért, biztosítani neki a vásárlást, ami által megveheti az élelmiszereknek nevezett gyomortöltő anyagokat Uniós árszinten, adj neki 100+1 tévécsatornát, vetess fel vele hitelt olyan fontos dolgokra, mint egy hűtőszekrény, és máris megvetted kilóra ezt a Csendes Többséget. Ez után (közben) már csak az agyát kell a lehető legsimábbra vasalnod brazil sorozatokkal, szappanoperákkal, bulvárműsorokkal, híradónak álcázott állatkerti beszámolókkal, amerikai filmekkel, és azok globálisan elterjesztett utánzataival, ingyen osztogatott, 16 oldalas újságokkal, Facebook-al, és hamarosan beérik a rohadt gyümölcs, a Csendes Többség tökéletesen agyhalott üzemmódban közlekedik az utcán, fejét a  telefon kijelzőjébe temetve.

Kis idő múlva Csendes Többségünk alkalmatlanná válik a valós problémák felismerésére és kezelésére. Mint most is. A Csendes Többség otthon ül, és mindenféle ostoba és képtelen indokot kitalál arra, hogy miért nem ment el szavazni. Közben pedig csak arról van szó, hogy a mostanra kitermelt és a saját, illetve utódjai sorsával szemben ennyire közönyös emberanyag a közeljövő egyfajta előhírnöke, egy teljesen idióta emberfajé, amit tökéletesen lehet irányítani, manipulálni, ütni-verni, csak adjuk meg neki a 100 tévécsatornát, az esti shownak nevezett húgyszagú mocskot és a moslékot, amit az arcába töm. Azonnal lealjasodik, végletesen elbutul, eltompul, azt fogsz vele csinálni, amit csak akarsz. Mert hogy ő maga (mármint a Csendes Többség) nem csinál már semmit, csak nyomogatja a telefonját és bárgyún vigyorog az azon keresztül felsejlő illúzióra, a nem létező látszatvilágra, aminek legalább a telefonja közvetítésével kvázi része akar lenni.

Aztán itt vannak azok, akik úgynevezett protest-nem-szavazók. Ők azok, akik vagy nem mennek el voksolni, vagy érvénytelenül szavaznak (a blődség csúcsa), vagy az igenhez teszik az x-et, ami ezek szerint a szignójuknak is megfelelne. Azért cselekednek így, mert ők valójában nem a feltett kérdéssel kapcsolatban mondanak véleményt, hanem pártszavazást csinálnak a népszavazásból. Ők a kormány, a Fidesz, de legfőképp Orbán Viktor ellen teszik amit tesznek. Ezek a szegény, agyonfrusztrált szerencsétlenek az igazi demokraták, akik ennyire nem képesek elviselni azt, ha olyan kormánya van az országnak, amivel nem szimpatizálnak. Olyan kőkemény demokraták ők, akik egy népszavazást vagy érvénytelenítenek, vagy nem a kérdésre válaszolnak, inkább kiforgatják azt a saját szájízük szerint. Talán nem is érdemes ezekről több szót mondani, előbb-utóbb a mostani viselkedésük és hozzáállásuk következménye az lesz, hogy a történelem szemétdombján végzik. Akármennyire érvénytelenítik ennek az országnak a jövőjét.

Mert erről van szó. Ezzel az érvénytelen népszavazással mindannyiunk jövőjét érvénytelenítettétek. Módot adtatok arra, hogy mostantól még inkább azt tegyenek velünk, amit csak akarnak, akár Brüsszelből, akár ellenzékből, akár a tévétársaságok legmélyebb bugyraiból, akárhonnan. Erre vártak-várnak a migránsoknak mondott  jövendőbeli „euróarabok” Szerbiában (és még távolabb), akik máris meg fognak indulni hazánk felé, hogy keresztülgázoljanak rajta. Ezzel legitimáltatok egy olyan szándékot, ami az eredeti Európa elpusztítására törekszik, és igen, Európa a mi tágabb hazánk, így egyáltalán nem közömbös, hogy mi történik Magyarország névleges határain túl, mert a Nyugat-Európai jövő hatással lesz a mi jövőnkre is. De persze ez nem ért el az ingerküszöbötökig, mondjuk annyira, mint a legújabb szuperhősös szuperprodukció. Vagy mint a SMS-kunyeráló tévéműsorok, és arra bezzeg milliószám szavaztok, hogy a Gazsika vagy a kis aranyos Xiao legyen az aktuális megasztár. Itt tartotok, ott ültök a gödör alján és örültök neki.

Kedves Csendes Többség, kedves magyar (nem)szavazópolgárok! Innentől kezdve semmiféle elvárásaitok nem lehetnek a mindenkor regnáló hatalom, és Brüsszel, illetve az azt irányító láthatatlan hatalom felé. Nem lehetnek elvárásaitok a megválasztott képviselőkkel szemben. Ti a jövő elpusztítására nem-szavaztatok, egy rendkívül komoly, szinte kézzelfogható fenyegetés hatása alatt sem voltatok képesek felemelni a ványadt-dagadt valagatokat, csak ültetek a tévé előtt, rágcsáltátok a csirkefarhátat, sör- és zsírlé folyt le a szátok oldaláról, miközben átszellemült tekintettel bámultátok a valóvilágsokadikat. Ti mostantól kezdve mindent megérdemeltek. A migránsoknak nevezett kontinensfoglalókat is.

Ti most arra nem-szavaztatok, hogy elpusztítsák a jövőtöket, az európai kultúrát és civilizációt, hogy Brüsszel és a többi bábjátékos meglássa a megfelelő pillanatot arra, hogy hazánkba olyanokat telepítsen, akik egy csendes invázió tagjaiként érkeznek majd. Így elsősorban a magyar jövőt nem-szavaztátok meg és járultatok hozzá annak elpusztításához. Ahogy mondani szokták: Mert megérdemlitek.

Innentől kezdve fogjátok be a pofátokat. Ne panaszkodjatok sem most, sem később. Semmire. Legkevésbé az invázióra és annak velejáró jelenségeire. Hiszen ezekre nem-szavaztatok. Mostantól akkor sem szólhattok egy szót sem, ha egy „migráns” család előbb kap lakást, mint egy magyar. Akkor sem, ha a „migráns” több juttatást kap majd, mint Te fizetést. Akkor sem, ha az egyre több menekült halomba veri-öli majd a magyarokat. Ha így lesz, én a megvetés közönyével sétálok el melletted kedves Csendes Többség. Értetek többé nem érdemes kiállni, mert nem csak haszontalanok vagytok, hanem reménytelenek is. Kedves Csendes Többség, ne feledd: Mostantól nincs hőbörgés, óbégatás, elégedetlenkedés, viseld azt, amire nem mentél el szavazni. Fel fognak számolni titeket kedves Csendes Többség. Csak az a baj, hogy veletek együtt azokat is, akik az utolsó pillanatig kiálltak elveik mellett és igyekeztek minden rendelkezésre álló eszközzel megvédeni kultúrát, életmódot, civilizációt, jövőt. Már csak abban lehet reménykedni, hogy legelőször közületek, nem-szavazók közül kerülnek ki az első áldozatok. Én mostantól erre szavazok.

http://illiberalis.blogstar.hu/

NIF

9 című bejegyzés “Érvénytelen jövő” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tökéletes, teljes mértékben megfelel a mai magyar társadalom értékrendjének — csakis a türelmes életmód lendítheti meg a további fejlődést minden téren

    Kedvelés

  2. bennünk van jó és rossz tulajdonság. Ezzel kell éljünk, ehhez kell magunkat tarsuk …

    a jókról nem érdemes, a rosszakról kell. Ezek a mi kis affinításunk az igaz érdekében, az igaz felé és a butatágunk …, melyek rengeteg károkat okoznak nekünk …

    van egy harmadik, amely többször már végzetes károkat is okozott. Ez a szolidarításunk hiánya. Amikor nem kimondottan bennünket, vagy a közeli szeretteinket károsít valami, akkor ezt hagyjuk. Ezért történt,
    történhetett meg a Mohácsi vész és utána az 1849-es függetlenségi
    hazcunk kudarca, a Trianon-i országvesztésünk (és több más ilyen,
    kevésbé ismert is) …
    az egyedüli és rendhagyó eset volt a 60 évvel ezelotti dicsoséges
    forradalmunk. Ott mintha az egész magyarság (még azok is, akik akkor
    már idegen hatalom alatt éltek) teljes mértékben szolídárisak voltunk …

    azt hiszem ez ellen nem igen tudunk védekezni. Ezzel kell együtt élnünk

    viszont a butaságunkon kellene, lehetne … változtatnunk. Itt pl-ul ezen
    népszavazás esetében is jó lenne a józan eszünket is használnunk !!!
    na arra szeretnétek Benneteket ‘ráébreszteni’, hogy Orbánék Benneteket képviselnek, Benneteket szolgálnak. Nekik parancsolni
    tudtok, “Brüsszelnek” nem. Van pl-ul olyan ügy, ahol CSAK a magyar
    kormány tehet érdekünkben, mert az egyedülien magyar érdeku dolog.
    Az ilyen pl-ul a kárpátaljai magyar közösség fennmaradásának, jövojének fennmaradása. Ezt csak Bp érhetné el. A tudomásommal ezt már vagy két éve ezek kérik is ….

    Ti, magyarok, a Mo-ra szorultak vagytok ezért felelosek. A Ti szolgálatotokra áll a mai, mint a mindenkori kormányotok …
    Ti vagytok azért FELELOSEK, hogy még máig ezek kérését nem
    hallgatták meg a politikusaitok …
    itt nem arra fiigyelmeztetlek Benneteket, hogy legyetek Európa
    védelmezoi az iszlám ellen. Az SENKI sem kéri toletek. Az, hogy
    egy közösségi jogot megkapjanak Kievtol, amellyel jövojük biztosított lenne ! …

    hogy lehet az, hogy amire Európa Benneteket NEM kér …, azt próbáljátok megtenni ész amit toletek kérnek olyanok, akiknek CSAK Ti segíthettek …, azt NEM !?
    a butaság ebben az, hogy Ti hagyjátok magatokat félrevezetni. Azt mondja nektek Orbán, hogy Ti vagytok nyugat védobástyái a migránsok, a muzulmánok ellen. Itt pedig nem hozzátok akarnak ezek
    betelepedni, hanem azokhoz, akik ez ellen nincsenek. Ok maguk megmondták mindíg, hogy nem nálatok kivánnak letelepedni, akkor
    mi a fészkes fenének tartjátok oket föl !?
    miért akartok az egy keresztény Európa védelmére kiállni, amikor ezen
    Európa maga a keresztény szót, fogalmat is kitilt a szótárából !?
    Hogy lehet egy ilyen nép ennyire buta !?
    miért kell Nektek önön magatok ellen, saját károtokra lenni !?

    egy Esterházyról nagy szövegelést tartotok, szapuljátok, miközben egy másikról, aki tényleg megérdemelné, hogy beszéljünk …, egy büdös
    szót senki !! Ti vagytok azért FELELOSOK, mert még mindíg nem
    adtátok meg a méltóságát, elismertségét ezen másodiknak. Tudom,
    hogy ezt Ti nem tehetitek meg, de Orbánék igen. Miért nem szólítjátok föl azokat, hogy te”gyék meg ezen kötelességüket !? Lengyelo. már
    ezt megadta neki vagy 6-7 éve, Ti mire vártok !? Ha Orbánék nem
    teszik ezt meg … TI NEM teszitek ezt meg !!
    talán azért, mert nem is tudjátok, hogy ki volt …
    o volt az egyedüli szlovák(iai) országgyulési képviselo, aki a háború
    ellen szavazott, majd késobb a zsidók jogcsorbítása ellen és utána ezek
    deportálása ellen. Azért mert magyar volt, mert neves politikus …,
    halálra itéltetett … és még mindíg, mint háborús bunösnek nyílvántartott. A lengyelek ez ellen mertek ‘szólni’, mi nem, miközben
    nagypofával, nagyhangon a migránsok ellen merünk !!

    egy Károlyinak meghagyjátok szobrát, az egy Tiszának nem. Tisza a
    háborút ellenezte, mint valami háborús izgatót, bunöst ismeretlen
    emberek meggyilkolták. De ez még nem elég ! Még ma is a magyar hivatalos körök nem islerték be Tisza ártatlabnságát és ezzel Mo ártatlanságát ezen háború kitörésében. Most néhány éve hatalmas megemlékezések történnek sok helyütt ezen írtózatosa fontos háború
    100 éves évfordulója alkalmábúl. A Ti kormányotok, TI MAGATOK
    hallgattok. Még ma, 100 év után sem mondtátok ki azt, hogy mi,
    az elodeink ez ellen voltak …

    szeretettel; L

    Kedvelik 1 személy

    1. dehogy nem a Tisza szobor ott van a kossuth teren annyiszor nezheted meg ahanyszor akarod

      Kedvelés

  3. Ez az egész írás egy baromság, bevallom minden bekezdés első két mondatát olvastam el.

    Nem az emberek 60%-a idióta. Az egész politikai “elitnek” nevezett különítményt nevezem meg felelősnek.

    A politikai “elit” , minél előbb hagyja el a süllyedő hajót, amíg menthető ez a helyzet. Soha sem az emberek, a pórnép a felelős a káoszért.
    A pórnépet minden eszközzel félrevezetik, (minden párt nyert a szavazáson; mondják ők).

    Ezért az eredményért a fidesz a felelős. A rossz kérdés miatt, a korrupció miatt, az önös érdekek miatt, még soroljam?
    Ezt a helyzetet meg kell menteni.

    Ismerek én olyan falut, ahova cigányok akarnak beköltözni, összedől a ház, élverik őket, nincs cigány a települése. Megjegyzem: ezt hallottam, vagy kampó, vagy igaz kitudja?

    Kedvelés

  4. csak egyszer történt (tudomásom szerint) a történelmünkben az, hogy ténylegesen szolidárisak voltunk. Ez 60 éve volt ….

    de ez nem természetes nálunk ! Nálunk amikor egy másik szenved, egy másik van veszélyben …, ez bennünket nem igen érdekel. Azon dicsoséges szabadságharcunkban, amelyet függetlenségünkért vívtunk, Kossuth kérésére … még a nótánkban is elismerjük, nem
    igen hallgatott senki. A statisztikai adataink alapján még a fegyvertf-foghatók 1/6 -oda sem jelentkezett. Amikor a szomszédok megszállták az országunk hatalmas részét (19-20) …, egy pici, egy néhány száz
    fos magyar fogott fegyvert megvédeni a hazáját (az ún. “Rongyos Gárda”). A többiek egymással civódtak …
    Mohácsra is csak olyan 1/3-a annak, akiknek jelen kellett volna lenniük … ment el. Minek menjen el oda, akinek birtokát nem fen,yegei a török!?; csak nem fárasztom magam el egy népszavazásra, ahol még pénzt sem osztogatnak !

    de mindezek mellett ; Ti vagytok a felelosök amai, mint a mindenkori politikai vezetésetekkel szemben. Ti vagytok az o hibáikban, hiányosságaikban A FELELOSÖK !!!
    az EU NEM kér benneteket arra, hogy védjétek meg oket az iszlámmal, a jövevényekkel szemben. Nem kér Benneteket. Viszont a kis kártáataljai magyar közösség már kért benneteket arra, hogy lépjetek
    közbe az o jogaikért. Azért, hogy egy jövojük lehessen hazájukban. Hogy ne kelljen nekik is vándorbotot fogniuk azért, hogy továbbra is magyarként élhessenek otthonukban. Na ott Ti süket fületeket mutattok …

    hozzátok, magyar nép toletek kérdezem azt, hogy miért a nem-kértre
    ‘válaszoltok’ és miért nem a megkértre !? Miért mások érdekével, amikor a sajátotokkal nem !?
    soha ilyen lehetoség, alkalom nem volt számotokra (Bp számára),
    hogy Kievre nyomást gyakoroljatok ebben. De nem, mert nektek másra van az eszetek ….

    már vagy 7 éve Lengyelo. elismerte emberi, politikai nagyságát az egy Esterházy Jánosnak és egy állami post-humusz kituntetést adott neki. A magyarok, Ti (!) meg még talán azt sem tudjátok, hogy ki volt az. Arról sem tudtok, hogy a magyarság, a magyar kormány (élén Tisza Istvánnal) ellenezte a háború kitörését. Ha tudnátok róla, akkor az utóbbi években megtartott megemlékezéseken (a 100 éves) megemlékeztetek volna errol. SENKI idegenek errol nem tudnak.
    AZ is a Ti bunötök !!
    na csak ennyit most bosszússan …

    Kedvelés

  5. A cikk, – noha bizonyos fokig érthető a szerző reményvesztettségről árulkodó dühe, – a “nép” ostorozása közepette tele van csúsztatással, ferdítésekkel, általánosításokkal, és a kérdés végletes leegyszerűsítésével. A helyzet az, hogy egy piszkos, több szinten zajló nemzetközi játszma egyik fordulójába rángatták bele tudatosan, és előre megfontolt szándékkal Orbánék a Magyarságot. Már a kérdés feltételének módja is elárulja a “cinkelt lapokkal” történő hamiskártyás trükközés tényét. Az egész játék, Orbánék és az Unió vezetésének a háttérben megalkudott forgatókönyve szerint működik, és ezzel még korántsincs vége a történetnek.( Ebben a “játékban” a baloldali un. ellenzék is Gyurcsánnyal az élen összehangoltan “hozza” az előre leosztott és egyeztetett szerepét.) A cikk írójának másik tévedése, hogy az un. “nem szavazókat” ostorozza átkozza és fenyegeti igazán nagy hévvel és emócionálisan “csúcsra járatott” állapotban. Tudni kell, hogy a társadalmak, különösképpen az újkori, médiafertőzött társadalmak, és nem csak a Magyarról beszélhetünk, nagyjából mindig ilyen százalékban nem vesznek részt az un. “demokrácia” jogaiknak a gyakorlásában. Ennek számtalan oka van, az apátiától kezdve, a tudatszintjük sajnálatosan alacsony állapotán keresztül, és ennek éppen az ellenkező végletéig, miszerint nagyon is átlátják ennek az egész álságos “demokráciának hazudott rendszernek az álságos és eleve csalásra , megtévesztésre alapozott voltát.Tehát összegezésül Az egész jelenlegi, a referendum utáni helyzet ilyetén sarkított ábrázolása erősen félrevezető, és nem számol a politikában gyakori több szinten megtervezett és egymással szoros összefüggésben lévő síkokon zajló történésekkel, és a jól ismert szlogennel, hogy ” soha semmi nem történik véletlenül”, hiszen éppen a Fidesz emelte fel néhány évvel ezelőtt a szavazás érvényességi küszöbét ilyen irreálisan magasra, és ezt ők is pontosan tudták! ,

    Kedvelés

  6. Ugy naggyabol erdekes hozzaszolasok sot az utolso hozza szolo nagyon is realis hurokat pengetett, az elso hozza szolonak egy rovid mondat erejeig Tudom a harag sokszor tev utra vezeti az ember eszet es nem realis amit ir es ahogy fogalmaz, T B Nagy Lajos Ur,maskor nyugodjon meg elosszor es utana irjon valamint olvassa at ujra a Magyar tortenelmet es en bisztos leszek hogy sohasem fog valotlan tortenelmet kozze tenni, Sajnalom de ki kell javitanom de nem most tulsagossan hosszu valamint azok akik nem azt a tortenelmet tudjak azoknak az alltalam tudot Magyar tortenelem valotlannak tunne, az iskolakban ugy tanitotak a tortenelmunket ahogy a politikai helyzetunk meg kivanta ill ki birtokolta az orszagunkat.en egy masik tortenelmet mondok el egy peldat kiragadnak es majd latjak elmondjam vagy sem azt amelyiket en tudok.Kezdem azt amelyiket B Nagy Lajos Ur szovatett. Tisza es az o politikaja es Karolyi grof politikaja, Eloszor is rossz a sorrend, Elosszor Teleki grof mint Magyar miniszterelnok es Andrasi grofok vittek az orszagot be az elso villaghaboruban, sok valasztasuk ugyan nem volt mivel a monachian belul a csaszar az eggyben Magyar kiraly is szoval a dontes joga pedig ez tudott.Most ugorjunk egy nagyot vege a haborunak Teleki fejbelovi magat es reszerol a szart takaritsa el mas Andrasi eltunik a politikai szintrol es a szart takaritsa el mas es most jon Tisza grof mar masotszorra, es elbodul nem akarok katonakat latni, ezzel meg tisztitja az utat a Franciak elott trianon fele, erre az elzavart Magyar katonak kozul ismeretlenek a sajat Bpesti villajaban megolik Tisza grofot ezzel eloterben kerul a Karolyi grf politika de nem sokaig mert elkezdodik az osszi rozsas forradalom, es Karolyi grofot az oroszfogsagbol kicserelt Kun Bela es Szamueli Tibor elvtarsak megcsinaljak a Magyar Tanacskoztarsasagot ezzel megakadalyozzak a trianoni bekeszerzodes vegrehajtasat ez volt a dicso 133 nap mondtak a komcsik. Igen uraim ez volt a dicso 133 nap ill ha gyoznek mert akkor sosem szuletik meg a trianoni beke alairasa es Magyarorszag megmarad az a 389ezer majdnem 400 ezer negyzet kilometeres eredeti hataraink, Nem sikerult mert jot Vitez Nagybanyai Horty Miklos tengeresz ellentenger nagy feher lovon es az Austriaban verbuvalt nemesi csurhe es kezdodot a Magyar oli Magyar jatszma es a trianoni beke allairasa es a Magyarok vesszofutasa es csonkitasa majd az idegen nepek kegyetlen Magyar meszarlasa,Pedig Tisza grof idejeben meg 1,5 million Magyar katona allt keszen az orszag vedelmere es masik 1,5 million tartalekos varta hogy induljon a frontra a hon vedelmere tanum volt ra a nagyapam aki mint tuzer lovas tiszt cask a parancsra vartak helyete azonali leszereles es eltavolitas az ezrede elerol a tobbi tisztel eggyut az iskolakban nem ezt tanitottak, mert akkor mar az utokor maskepp nez az akkori vezetoinkre.es teszi fel a kerdest MIERT.Eggyenlore ennyi ha valakit erdekelne akkor elkezdem de akkor mar elejetol, lenne nagy meglepetes.

    Kedvelés

  7. Ez az írás is jellemző! A Nép nyakába varrni amit csak lehet. Bűnös vagy, mindenért! Az ország, a világ bajáért, az adósságért,a migrációért, a szavazásért. Mintha a “kisember bármikor is beleszólhatott volna bármibe is. A politikus “elkúrja,a kisember meg vigye el a balhét. Hagyjuk a hülye szavazásokat. Hányszor csalták már el? Pont nem őrá fogják bízni a sorsdöntő kérdéseket . Annál nagyobb a tét. Ha hallatja a hangját, agyonveri a “hatalom,aztán még el is ítéli, akár 2006-ban is. Tisztában volt vele a hatalom(?), hogy mi lesz a végeredmény,a felmérések már jelezték előre. De legalább el lett költve 20 milliárd, meglett osztva megint a nép, lehet köpködni a “hazafiatlan többségre, lehet érvelni a kártékony kormányzat mellett. Ha az unió ilyen veszélyt jelent az országra,akkor talán másról kellett volna nép szavazni. A hatalom és a mellette érvelők addig örüljenek,míg a többség tévét ,meccset néz, vagy sörözik. Mert ha netán talán egyszer felébred,akkor kezdődik az igazi cirkusz.

    Kedvelés

  8. Igen ha a nep egyszer felebred ha felebred,nem akkartam irni rolla en tudom de sokan talan nem tudjak. Azt hiszem lehet ez az utolso hogy elmondhatom milyen is volt amikor ha a nep felebred, es mar elszaladt 60 ev ez volt az en 56om.T admin ha akarja torolje ki vagy tegye kozze dontse el on.Hogyan is kezdodot? ugorjunk vissza az idoben 63 evet.Az ido 1953 a karpatokon at suvit a szovjetunio nepenek felszabadult sohajtasa meghalt Sztalin de sajnos a Magyar pribek Roth Mano elvtars megnem /talan igy ismertebb / Rakosi Matyas tolle reszketett ekkortajt 10-11 millio Magyar. Most lepjunk vissza 1948 megalakul egy Magyar fiatal futbal valogatott es indul a villag valaha elo futbal csapat mely nyeri a futbal olimpiat es elindul egy nemzeti valogatott csodalatos sikerekben gazdag jovoje. amely 6 even keresztul legyozhetettlen ezek a fiatalemberek tartjak az eletet a meg nyomoritott sok meg alaztatasban szenvedo Magyarnepet a nyomor ehseg es brutalitas amit elkellett turnunk ok voltak a mi vigaszaink repitettek a villag tetejere ezt a megalazot nepet, gyozelmeikkel. !953 Sztalin halalaval megvaltozik minden be indul az Amerika hangja Muncheni radioado es megkezdodik a magyarok izgatasa nem nagy slkerrel mert kozeli az 1954 es fudbal villagbajnoksag es ott mi vagyunk az eselyesek a vekso gyozelemre.es most ez volt a legfontossabb.Elkezdodott legyozzuk az NSZK csapatat majd Urugvajt es Braziliat jon a donto Szepesi igy komentalja ma itt uj villagbajnokot avatunk kihalt az orszag mindenki a radiok elott meg a nem drukerok is nincs senki aki nem hisz Szepesinek es a hit valos 10perc 1-0 ide ujjabb 7-10perc 2-0 ide ami ezutan jot azt masem hiszem el 2-3 ra kikapunk a csalodas oriasi felebredt a gyilkos oszton es az egesz orszag durungokkal varja a fiainkat. A politika ezt akarta mert megakartak szabadulni a Magyar Sztalintol mostmar termo talajra hullik a szabad eu es Amerika hangja for a katlan az ifjusagi szervezetekben beepulnek a bujtogatok es a Petofi korben. Az orszag csendes senki sem gondolt ra hogy megtortenhet 1956 oktober 23 delelott 8h korul leadja a radio Budapesten kitort a forradalom felebredt a Magyarnep feltamadott a tenger a nepek tengere ilyesztve eget foldet remito ereje Haljatok a zenet latjatok a tancot kik nem tudjatok most megtanulhatjatok hogyan mulat a nep. Szeged kb 8-30 gyulika nep a kossuth Lajos sugar uton Szeged legnagyobb munkas keruleteben Rokuson pillanatok allat jon ossze 15-20 ezer ember koztuk egy 10 eves kisfiu, az emberek ki lokik eredj fiam haza ez nem majalis, par perc es o megint ott van elindul a tomeg rigmusokat kiabalva a fiu veluk kiabalja megint kilokik o megint vissza megy vegul adnak neki eggy hatalmas nemzeti zaszlot cipeld ha jonni akarsz. Es a gyerek ment vitte a zaszlajat ami mostmar az ove. Bent a varos kozpontjaban mindenut avos csapatok igy a a menet korbe jarta a varost majd szemben a Szechenyiterrel a takarektar utcaban megalnak a tizeves gyerek en voltam, alltunk en az elsosorban Melletem allo fiatalember atfogja a vallam na gyerek tudod most milesz igen vagy nekik megyunk vagy felcsavarjuk a zaszlonkat es szegyenszemre haza megyunk.Nem ez tortenik megszolalnak a fegyverek pillanatok allat tele az utca sebesult emberekkel, cask nezek nem ertem a mellettem allo ferfi akivel eggyut alltunk osszeesik valaki kiveszi a zaszlomat a kezembol letepi a nyelerol rateriti mi rohanunk neki az avos csapatnak, gyoztunk az a nehany pillanat amit kaptunk az istentol es a megzavarodott avosoktol eldontotte szamunkra a gyozelmet. A hangulat a felduhodot tomeg osszeterelte oket anteherauto oldalanak reszketek mint a viharban osszebujo allatok tudtak mi kovetkezik, 4 ferfi hordagyra tette a lelot tarsamat odahoztak a tomeg hergelte onmagat nezzetek mittettetek ismeteltek tobbszor is alig 20 eves fiatalok eggy hadnagyal, bunuk oda voltak besorozva csak a hadnagy nem sirtak reszkettek es ok is Magyarok. Hiszem az istent ami tortent azt cask o tehette a halotnak hit ferfi kinyitja a szemet es egyenest a szemembe nez en pedik kiabalom emberek a ferfi el megvaltozik a hangulat mindenki orvosert kialt hol van orvos jojenek velem mutatom itvan a mav rendelo ott bisztos van megyek elel de a lepcso es a rendelo televan verzo sebesultekkel mire feljutunk leteszik a falmelle csak en maradok vele nezem ot es a zaszlomat csupa ver a szeme mint egy lazas embere fenye maga a csodalatos tisztafennyu tukor ekkorl lattam elosszor eletemben haldoklo embert es a szem amely valoban a lelek tukre nem tudtam leveni rolla a szemem amely egyre sotetebb vegul csak ket sotett lyuk keptelen voltam elforditani a szemem ekkor jot ada az orvos eszre veszi a remuletem megfogja a valam a masik kezevel lefogja a ferfi szemet igy valt hose az en hosomme Nehany nappal kesobb katonai pompaval temetek akkor tudtam meg a nevet testverevel egy iskolaba jartunk a Madach utcaiban es milyen erdekes a keresztnevet telyessen elfeledtem csaladi neve Svarcz azt hiszem Lajos Parszor kesobb meg kimentem hozza a temetoben el mondtam szeged nem volt brutalis nem oltunk embereket eleg volt a gyozelem es nem is ok lottek mert akkor nekem is meg kelletvolna halnom es is az elso sorban altam mellette. Pribek tarsai padlasok es pinceablakokbol, es elmondtam neki te szabadvagy es az is maradsz a te szabadsagodat senki sem veheti ell toled mint a mienket nekunk meg cipelnunk kell a rabsagunk nehez keresztjet es kitudja medig es en meg cipelem ma is mert meg nem tehetem le en eletben maradtam. Hat ennyi volt az en otven hatom Holgyeim es Uraim lehet gunyolodni mocskolni a Magyarsagomat mert en csak tudok magyarul de nem vagyok az es azota sem talalom helyem ebben az atkozott villagban es elszalt felettem 60 atkozott ev na szerbusztok utoszo az o nevesem volt Magyar cask meghalt a szabadsagert a Magyarok szabadsagaert, es az overt is Szerbusztok

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.