Mirkóczki: “A jobbiknak sajnos beigazolódott a legrosszabb félelme”

Ma este 19 órakor tartotta sajtótájékoztatóját a Jobbik a mai népszavazással kapcsolatban.

Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

33 című bejegyzés “Mirkóczki: “A jobbiknak sajnos beigazolódott a legrosszabb félelme”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnálatos, hogy a Jobbik most politikai tőkét akar kovácsolni abból a szomorú tényből, hogy a népszavazás formailag érvénytelen.
    Viszont azt nem látja meg, hogy a NEMEK aránya elsöprően magas.

    Lehangoló, hogy az emberek egyharmada szokás szerint otthon maradt, mint mindig is tette, s voltak, akiknél nem tudatosodott, hogy itt politikán túlnyúló nagyon is meghatározó ügyről van szó, és voltak, bár az igenek arányát látva nem sokan, akik tudatosan a nemzet ellen adták le szavazatukat.
    Akik érvénytelenül szavaztak, azok méltatlanok az állampolgár elnevezésre.
    A Jobbik, ez tény, egy évvel ezelőtt felvetette a népszavazás ötletét, de vajon mért nem indított aláírásgyűjtést, ami akkor nem okozott volna nehézséget a számára, s ki kényszeríthette volna a népszavazást e tárgyban.
    Ezt nem tette meg!
    Most sem kampányolt a NEM mellett erőteljesen.

    Ez nem a Fidesz szégyene, nem az úgynevezett baloldalnak, annak a patkány csürhének a győzelme, hanem a nemzet kudarca.
    Látlelet, egy súlyosan beteg országról.

    A pozitív dolog viszont az, hogy volt kb. három millió nemzettársunk, akik tisztán látták a szavazás tétjét, elment és NEMET mondott.

    Kétségtelen, hogy Brüsszel a formai tényeket fogja figyelembe venni, s hazánk védekezési képessége már nem lesz olyan acélos, mint lehette volna, ha felelős és a társadalom életében aktívan részt vevő polgárai lennének Magyarországnak.

    Mindenesetre, minden kiábrándultságom ellenére sem érzem bukásnak, mert sokan szavaztak egy irányba, a NEMRE, s ez egy “félig telt pohár”

    Kedvelés

  2. A hazájukat (egyben az otthonukat, a családjukat és a magyarság jövőjét) féltő állampolgárok elsöprő többsége “NEMMEL” szavazott a tegnapi népszavazás során.
    Az otthon maradt vélemény nélküliek, az “IGENNEL” szavazók és az érvénytelen szavazatokat leadók szószólói most magyarázgatják a bizonyítványukat. Ha a gerincességük engedi, akkor várható, hogy a tettek mezejére lépnek és felkészülnek a migránsok befogadására. Borítékolható, hogy egy kezünk ujjain is össze lehet számolni azokat a gyászmagyarokat, akik vállalják azt, amire közvetlen vagy közvetett módon szavaztak
    Közreadta:
    (Prof. Dr. Bokor Imre).

    Kedvelés

    1. “A hazájukat (egyben az otthonukat, a családjukat és a magyarság jövőjét) féltő állampolgárok elsöprő többsége “NEMMEL” szavazott a tegnapi népszavazás során.”

      Röhögnöm kell.
      Tiszabő, a 100 százalékban cigány falu, ahol 100-os a munkanélküliség.
      Részvétel: 76 százalék; 100 százalék “NEM” szavazat.
      http://444.hu/2016/10/02/a-telepules-ahol-meg-rend-van-tiszabon-minden-szavazo-a-nem-re-ikszelt
      Ebből áll össze a “hazájukat féltő állampolgárok” döntő része. Nagyrészt rettegő nyugdíjasok, kiszolgáltatott, zsarolt munkanélküliek, akik a nyomorult közmunkájukat féltik, és már arra sincs képességük, hogy megkérdezzék – legalább maguktól: Miért kell 15 milliárdot elbaszni kampányra, miért kell másfél évig uszítani, rettegtetni az embereket a közmédiával és a csahos sajtóval, miért nem lehet egy délután módosítani az Alkotmányt, ahogy azt eddig minden esetben, amikor kedvük szottyant hozzá? A válasz nyilvánvaló: Mert ez a kampány NEM A MIGRÁCIÓRÓL SZÓLT, hanem Orbán hatalmának stabilizálásáról, ami a migráció előtt megingott (sorra veszítették el az időközi választásokat). Aztán rájöttek, hogy ezzel a témával mindent háttérbe lehet szorítani, és a kellőképpen beszaratott emberek a másfél éves példátlanul agresszív propaganda hatására majd beállnak Orbán mögé. Hát nem jött be. Ezért pedig tisztelet illeti a magyar népet.
      Elutasítottuk a degenerált, ostoba és primitív kampánymocskot, a hazugságot, és a hazudozókat. Mert a magyar nép mégsem olyan hülye, mint aminek a “nemzeti-keresztények” gondolják.

      Kedvelés

    2. ön Imre, ha jól megjegyeztem egy jogász (szakember). Megengedi nekem azon kérdést …, hogy pontosan mi célból történt ezen szavazás, ill. mi volt pontosan ebben a kérdés ?
      semmit nem értettem ebben meg (ami végül is nem fontos, mert nem voltam illetékes ebben) …

      tehát ez az ellen, hogy Mo-ot az EU kényszerítse arra, hogy jövevényeket befogadjon, vagy arra, hogy ezek számát eloírja (qota) ?
      Ez a ketto TELJESEN KÜLÖNBÖZO kérdés. Az elso olyan, mintha egy
      olyan államban, ahol még nincs adózás, megkérdeznék, hogy a) akartok-e adózást; b) akarjátok-e azt, hogy ez a jövedelem-arányos legyen ?

      én nyugaton élek és ott sem igen tudják azt, hogy mire történt ez …

      azt hallottam (ill. olvastam, hogy Mo már többszáz jövevénynek megadta a menekütl-jogot. Tehát Mo NEM ellenkezik azzal, hogy
      befogadjon …, na akkor az ellen lenne, hogy valami kötelezo
      számot rákényszerítsen az európai közösség … a társai ?!
      Ezt (ha ez a tárgy !) nem tartozik a magyar képviselet és a képviselt
      közé. Az, hogy a lakosság nagy hányada a kormány mögött van ebben, köztudott, akkor meg miért történt ez !?

      a kormány nem akarná rákényszerítve éreznie ebben. Miért ? Mert
      kevesebbet, vagy többet akar befogadni a kvótájánál ?! Az egy qota nem csak káros, de a legtöbb esetben hasznos is (mint a jogszabályok, a törvények, amelyek határt szabnak a hatalmasoknak).
      Ha a magyar kormány, a magyar ‘külképviselet’ nem tudta elérni azt, hogy társaival együttesen arra a döntésre jussanak, hogy az EU NE
      FOGADJON be több migránst …, akkor ezt miért nem teljesíti !? Ha nem
      akarja magát alávetni a többségi akaratnak, akkor miért nem lép ki
      ezen társaságból !? Az angoloknak sem tetszett az, hogy egy idegen
      kollektivitás beleszóljon az o szuverenításukba (többek között) és
      akkor ezért (is) kimondták távozásukat. Ez így tisztességes. Mit akarnak
      Orbánék itt pontosan !? Mit jelentett ezen kérdés pontosan, ahol vagy egy igen-re, vagy egy nem-re kellett megválaszoljon az Isten-adta
      nép ?
      szeretettel . Lajos

      Kedvelés

  3. Úgy látom, Hazánk sorsa, kiemelkedése keveseknek számít az itt élők között, mert nem tudnak felülemelkedni a piti, önös érdekeik elsődlegessége miatt.

    Kedvelés

  4. Megismétlődött a leszakított nemzettestvéreink elleni közöny és ostobaság. Beigazolódott a régi tény a magyarok lebutításáról, a hülyéknek beadagolt hazugságok beetetéséről. Most is, mint akkor, mély szégyenérzetet érzek és egyúttal elégtételt is: akik emberek, emberek maradnak. Az emberszabásúakkal pedig együtt kell élniük. Az a 2%, akik igennel szavaztak, máris be kellene őket zsúpolni egy Skandiáviába robogó gyorsvonatba! Még most, gyorsan!

    Kedvelés

    1. Kedves Györgyi ! Önnek teljesen igaza van. A törvény is kimondja, hasonló a hasonlót vonzza, a különbözőek taszítják egymást. Ember emberre szavaz, emberszabású az emberszabásúra. A mi nemzet vezetőnk egy igaz EMBER. Nem lop, nem csal, nem hazudik. Sőt az őszinteségben élen jár, hiszen amikor annak idején a nagy testvér megrótta a kijelentéseiért, őszintén megnyílt, és azt mondta, ne arra figyeljenek hogy mit mondok, hanem hogy mit cselekszem. Ez egy egyenes ember, ahogyan volt a földkérdésben is. És igaza van abban is hogy győzelem volt a választás. Végül is megtudtuk ember és emberszabású arányát a nemzetben. Ha simán megkérdezik, mindenki az ember kategóriát ikszelte volna be. Így már tiszta a kép. Azt a pár milliárdot meg ne sajnáljuk, egyszerűen csak átkerült az emberszabásúaktól az emberekhez. Jobb helyen van az ott.Befejezésül kívánok önnek szép jövőt az emberek népes családjában.
      Üdvözlettel: Emberszabású Vincze László

      Kedvelés

  5. A többség visszautasította Orbán, és a Rogán-Finkelstein duó hányadék, hazug gyűlöletkampányát.
    Nem kérünk a bevándorlókból, de ebből az aljas, embertelen gyűlöletpropagandából és a kitervelőikből sem.

    Magyarország nem hagyta magát. Köszönjük. Büszke vagyok rá!

    Kedvelés

  6. Az én véleményem: ez az egész sikertelen szavazás a fidesz bűne!
    2 kérdésre egy választ adni nem lehet. Szerintem sokan ezért nem mentek el. Nekem is nehezemre esett. Én a fidesz hatalmát, nem akartam erősíteni a szavazatommal. Visszavenném kezünkből a hatalmat.
    Sokaknak igazuk van; egy seggét két lovat… Még azt is eltudom képzelni róluk, hogy kamu szavazást rendeztek. Ez kellett az uniónak. Nincs pofázás, “jöhetnek a senkik”..nem volt kellő ellenállás, bár akkor is jöttek volna.
    Gyermekkorom óta nemzeti érzelmű vagyok. Ezt kaptam. De 2012-ben azt mondtam a környezetemnek, hogy ilyen sok rosszat, amit a fidesz tett a nemzettel, azt az mszp nem merte volna megtenni. Le kommunistáztak. Sajnos a látókörömben nincs olyan párt, akire szívével-lélekkel adnám a voksot.

    Szavazni én sem mentem volna, a Nifadmin győzött meg engem. Jól tette, nem tudtam volna ma az emberek szemében nézni.
    Köszönöm!

    Kedvelés

  7. Egyáltalában nem tisztet Zoltán nevű hozzászólónak! Nekem teljesen mindegy, hogy ki teszi fel és milyen célból, hogy inváziós csürhével betelepítsék-e a hazámat, vagy ne. Aki nem idióta, az erre tud egy egyszavas választ: NEM. Minden egyéb szöveg csak idióták magyarázkodása. Remélem minden “igennel” szavazót mielőbb kirabol valami “iraki” boxos és megerőszakolja a nejét meg a lányát. Kívánok ehhez nagy élvezetet mindannyiuknak.

    Kedvelés

    1. T ugye nem haragszik ha en Varga Laszlot irok az en nevem nem tiszta Magyar mint az one de en tudok Magyarul on viszont csak ha sok jot kell kivanni masoknak, lenne eggy kerdesem onek van aszonya es gyerekei? mit szoltak az on idiota de csiszta magyaros jokivasagaihoz, nem tudom miert kell ennyire elengedni az indulatokat, Akkor kelletvolna az ilyen esetre felkeszulni mikor meg csak ott tartott az eu es a nato mikor megcsak tervezgettek, hogy szarra bombazzak az ott elo emberek othonat az olaj nevu energia meg szerzese vegett akkor talan elsem indultak volna es talan Europa iranti gyuloletuk sem szuletik meg. Megis mit gondola o es az onel azonos velemenyen levok ha mind ez forditva tortenik meg es mi elnenk ill eltunk volna ott es a mi gyerekeinket olik gatlastalanul az amcsik es a franciak angolok, akkor on tapsolt volna nekik? emberke vagy a bosszu lenne onek is az eggyetlen elegtetel, valoszinu. Azert mert on elfogult es gyuloli oket ez az o reszukrol szinten az. most pedig nem vagyok muszlim es nem is akarom szeretnem ha a hazamat meg pakolnak ezzekkel az emberekkel de meg ertem oket mert az en szememben azert ok is emberek akik ereznek es nekik is faj ami faj meg akkor is ha csak eggy iraki boxszos is, Es A HARAG ES GYULOLET NEM A LEGJOBB MEG OLDAS , csupan azert mert egy diletens barom ilye forman akarta elrendezni a politikai hatalmat.

      Kedvelés

    2. Az gondolom nem tűnt fel, jóember, hogy nem arról szólt a kérdés, akarod-é a migránsokat vagy sem, hanem hogy a betelepítéshez az országgyűlésnek is hozzá kelljen-e járulni. Mert Orbán megtartotta a döntés jogát, nem adta át a népnek – jobban mondva a szavazással a magadfajta debil adta át neki. Ha megfingatják majd egy kis eu-pénzelvonással, simán megszavaztatja az országgyűléssel, és a “köztévéből” akkor az a propaganda fog folyni, hogy “nem tehetett mást”, Ti meg beszopjátok ezt is, és tovább rázzátok az öklötöket Brüsszelre.
      Ez a szavazás arról szólt, hogy egy trükkös kérdéssel kivették a döntés jogát a nép kezéből. Ehhez asszisztáltatok ti – mentségetekre tudtotokon kívül, mivel képtelenek vagytok még egy egyszerű tőmondatot is értelmezni. Arról nem is beszélve, hogy kb már is 10X annyi külföldi (gazdag arab, pénzes néger drogcsempész, orosz gengszter stb)jött be eddig a Rogán-féle letelepedési (amit aztán természetesen kamatostól kell majd visszafizetnünk nekik), mit amennyien a kvóta alapján jönnének. Tőlük nem fosol? Csak azoktól, akiket a központi propaganda tol az arcodba?

      Kedvelés

    3. Tisztelt Varga úr!

      Ön egy kissé felületes szemlélő.
      Én nem kivánnám, hogy bárkinek a családját, rokonait….stb a honfoglalók bármilyen fizikai, szellemi erőszaknak tegyenek ki.
      Hol vannak az értelmiségiek, akik jogi útra terelték volna pl a kérdés értelmezését? Merre jártak az ellenzéki pártok?
      És persze a több millió euópai?

      Szerintem a válasz: (nem tudom ki mondta) a világ valamennyi politikusát, valamennyi médiáját, valamennyi bankárát le kell cserélni.
      A világ romlott, korrupt. Az erkölcsöt vajon visszalehet állítani?
      Ők már megkezdték a népek lecserélését esetleg az írtását is!

      Kedvelés

  8. T Magyarok hat nem sikerult, ha valaki emlekszik ezt en 3-4 nappal a valasztas ellot meg mondtam, mint azt is hogy en nem megyek szavazni mert nem reszletezem ha valaki kivancsi ra nezze vissza itt es megtudja az okot. Most mondhatnam a leg szebb orom a karorom, de nem teszem ugyan is szamomra nem orom az ami torten bar tudtamhogy atveres miert mert velem is meg csinaltak parszor de akkor meg a hoskorban eltunk eggy komcsi diktaturaban, es a mostani mi is ha szabad kerdeznem? Nem arulok el titkot ha azt mondom eggyik volt 19 a mai eggy hilyan 20. Azomban nem ertem a nagyhangu nemzetemet mert aki nemmel szavazott valoszini nem tudta miert az aki igennel osem tudta miert de azok akik baromsagokkal firkaitak tele a szavazo lapot azok pedig kiallitottak magukrol egy bunkoknak jaro birtok levelet, miert is keltel fel es mentel el csak azert hogy hulyet csinalj magadbol? karvolt.Ami pedeg a miert azt ismeg kell erteni a multban szavazat nelkul dontottek el az elvtarsak, hogy ni mennyire bizunk a kommonizmusban es a komcsjkban ezert 103% ra teljesitettuk a reajuk szavazati kvotat, ez csucs let, aztan hogy lemondunk a sajat akaratunk bol a Magyar autonomiai teruleteink on rendelkezesi jogainkrol, majd a cseszlovakiaval kozossen epitett eromuvet szavaztuk meg a termeszetessen ezt is politikai okokra hivatkozva csak ugy mint most, Ugyes ketszinu politikai huzasok es milyen jogon is csinalnak belolunk kiralyi bolondokat fejunkon a nekunk jaro csorgos bolondok koronajaval, Ostoba politi- kusai azt kaptak amit megkerestek maguknak, hol is volt az ellenzek ill az ellenseges partook ellen vagy erte valo kampanyolasa mind eldugultak csak szavaz bolond Magyar es ha bejon majd mi aratjuk a dicsoseget mind mindig ha nem akkor nessze bolond Magyar ha megszavaztad a koncot most idd meg a levet is,mi pedig mencsuk az irhankat es tovabbra is csendben zsebre vagjuk a kormany alltal kapott part jovedelmeketes dorgolodunk tovabb Orbanhoz mint ruhes disznok a fertotlenitoben, ok akartak es nem mi.Es bar ez mar keso de mirol is akart szolni ez a szavazas? mert az Angolok eldontottek es szavaztak es uzentek Brusszelnek kileptek az eu-bol igy elejet vettek minden kotelezetsegnek es mi hulyen szavazgattunk valamire amit mar nelkulunk ugyis eldontottek es most mi lessz megyunk a baksisert? Mit is irtam emlekszik meg valaki ra hogy mondjunk nemet es lepjunk ki az eu-bol akkor mi is elkerulhetnenk akarcsak az Angolok a betelepitest, vagy annyira sajnaljatok ORbant a kiralyt hogy nem meritek kirugni,vagy nincs akit a helyebe lephetne es verge azt a politikat batorkodna csinalni amelyet mar joggal lehetne szavazni mert nekunk ertunk szolna es nem ostoba cirkuszi mutatvany videki ripacs szinjatszokkal.

    Kedvelés

  9. T Prof Dr Bokor Imre ur on mint a jog tudoja , koszonom azt hogy le tetszet ill meg dorgalta azokat akik cserben hagytak a nemzetet es most majd valalhatjak az emegrcioval jaro terheket, ugy kell a pimasz cserbenhagyoknak.DE bennem azert bulkal a kis ordog hol is tetszet lenni akkor mikor a kormanyunk aljas politikait kellet elturniok mikor a bolondjat jarattak a jogot nem ismero kisemmizet Magyar allampolgarokkal, mikor foldonfutokka tettek es el uldoztek oket a sajjat hazajubol, kulfoldre ha nem akartak ehen halni, es jog vedelemre let volna szukseguk vagy lenne ma is.Igaz onnek volt es van es lessz is mert onokre szuksege van Edes hazanknak, a tobbi meg dogoljon ehhen fagyon meg a lakasaba ha van, robotoljon mint eggy rabszolga ehbrt alatti jovedelem-ert, ugyis sokan vagyunk ugy kell nekik miert is nem lettek Prof Dr xy szilonok es jogaszok vagy Miniszterelnokok es akik nem azok azok mar nem szamitanak embernek, csak szukseges rabszolgak robotok es ha nincs mar rajuk szukseg csak belejuk kell rugni mehettek, nem szabad reajuk idot vesztegetni es kiallni ertuk tul sokan vannak. Mikor is szuletik meg egy jog tudo jogasz aki felmeri majd vallalni ezeket az embereket a mindenkori Magyar kormanyok ellen es adnak ezeknek jogot az elethez az othonhoz es a hazahoz, hogy verge kapjanak is ne csak elvegyenek toluk hogy oromuk is lehhessen a hazajukban az eletukben tudja egy eleten at nyomorban elni is faraszto ne buntesse oket mert Neha elfelejtik a kotelesseguket. mikor a nagyoknak evszazadok ota eszukben sem jut.

    Kedvelés

  10. Es lenne meg valami ami szemet gyonyorkodteto csodalat,Geczine G Gyorgyi-tol az emberek emberek maradnak az emberszabasuakkal eggyutt kell elni, a kerdesem on holgyem melyik csoporthoz tartozik ?Mert azt azert engedjuk meg minden emberszabasunak is hogy on maga donthesse el mikor es kire vagy mire is szavazzon az ilyen had legyen a szemelyek joga. es miert is pakolna fel oket es pont eggy Skandinaviaba indulo vonatra. Most on annyira haragszik a skandinav nepekre, hogy munden Magyar emberszabasut rajuk szabaditana,vagy a Magyar emberszabasuakra haragszik es skandinaviaban akarja oket szamuzni a legnagyobb banatukra, azt ugye tetszik tudni hol van Skandinavia es hogy lenyegessebben magassabb az eletszintvonal mint nalunk csudara meg buntettne oket,vagy az Orban kormanynak ott van a titkositott emberszabasuakon kiserleti bazisa, netan a krematoriuma, mert valami okanak ugye lenni kell vagy majdnem elfelejtettem csak pont ez jutott az eszeben ?

    Kedvelés

  11. T kiabrandult szerintem ha let volna 3millio nem-el szavazo Akkor nem kellett volna emigyen irnia azt amit irt es nem kellet volna baloldali patkanyoktol tartania, es azoktol az igenel szavazo kevesektol se tartania, mert az ON fidesze es Orbanja is hatalmas folennyel nyert volna es az on kedve is az egekig szokelt volna.De mivel olyan kevesen voltak onok is igy elbuktak a nagy politikai szinesz sikert, ne busuljon ha majd netan megint lessz egy megmeretes akkor sokkal becsuletessebben es erthetobben csinaljak az egesszet es meg ker a nep most kellett volna halgatni reajuk es nem patkanyozni a kudarc miatt. Mibol gondolja hogy az ellen tabor nem ugyan igy gondol onre es ha igen ugye patkanyul erezne magat, Nem sikerult nem lehet ezen csodalkozni ha megkerdeztek volna mondtam volna egy tuti otletet csodalkoztam rajta hogy egy volt komcsi allamelnoknek ez nem jutott az eszebe es hol votak a tanacsadoi, cask lekellett volna kopirozni a Kadar taktikat minden szavazonak a kezebe nyomni a szavazo cedulat ra irni ellore a nem szavat na ide dobja bele az elvtarsno vagy az elvtars es let volna 103%-os siker csak akkor meg elmaradt volna a patkanyolas?

    Kedvelés

  12. Ennyi marhaságot összehordani,amit ez a Nimcsovics összehord onnan Ausztráliából,nem kis teljesítmény.Nem ismeri a magyar viszonyokat,a pártokat,semmit,csak valamikor ő is lakott Magyarországon,és ezért úgy érzi,okoskodhat.Nem is kell nekünk az ő szavazata,nem magyar ő,csak beszéli a magyart!

    Kedvelés

  13. T Admin valoszinu hamarabb kovetkezik be az a bizonyos masodik eset amiert ki kell zarjon az on elektromos level rendszerebol, mert van egy dolfika nevu mosdatlan szaju idiota akinek meg itt nem olvastam ket ertelmes mondatat de azert es nem az a baj hogy biral hanem az ahogy.Meg probalok rendes hangnemben valaszolni es kerem tegye lehetove, hogy eljusson a cimzethez eloren is koszonom. Nos akkor onek valaszolok dol fika nem gondolod, hogy budos a leheleted neked fogalmad sincs kit es miert akarsz lejaratni, talan nem tetszik a nevem? Talan igazad van de ez a nev azert mar tett ezert az orszagert tobbet talan mint a te es a dol fika neved nem dicsekves apai nagyapam vegig verekedte a szarajevoi haborut 1910 ben majd az elso villaghaborut, az apam a masodik villaghaborut hogy erted is pedig te meg talan az apadban sem voltal en aKadar korszakban vedtem a te hazadat is hogy legyen hova szulessel, es nem melemdongeteseert de en ott voltam 1956 oktober 23 an csak hogy tud te szemet de nem csak magamert hanem erted is es az egesz orszag es a nemzet becsuleteert es eggy piros feher zold hatalmas zaszloval. Keszen meghalni hogy neked es a hozzad hassonlo gyalazkodoknak ma legyen orszagod ahol felnohettel.De mit csinaltal te eddig az orszagodert tudsz felmutatni valamit azonkivul hogy szemetkedsz az emberekkel akinknek nem tetszik az irasaik mert mondanak valamit nem ugy mint te ures feju segfej,Megkerlek hogy hagyal fel a sertegetessemmel te patkany majd ha annyit teszel ezert a nepert mint en es annyi megprobaltatason mensz keresztul ezert a neper mint en akkor pofazhatsz te diszno , nem azert mentem el mert patkany voltam mind te hanem mert eleg volt az olyan emberekbol mint te a semmitevekbol ures nagypofaju szovegelokbol haszonleso besugokbol spiclikbol a szelmalom harcbol es a megfelemlitesbol, es a bator szemet magyarokbol akik bent hagytak a szarba pedig ertuk pofaztam, nekem megodasugtak kivul tagassabb de tudod felkinalok neked egy lehetoseget kivancsi leszek lessz-e a tokodbe ver jovore hazamegyek gyere velem es csinaljunk egy forradalmat rugjuk ki ezt a sok hazaarulot benne vagy ?Meg mered mutatni ki is vagy vagy meg maradsz sima gyava patkanyna akinek csak a mocskolodasra van batorsagod,es menekulsz majd mint 1956ban a sok bator nagypofaju hogy minel hamarabb elerjek szerbiat vagy Austriat.Egy kicsit durvabb levelet akartam irni neked de nem akarok a te szintedre sulyedni a nevemet pedig a szadra csak szajmosas utan. Tiszta dol-fika

    Kedvelés

  14. Én ismertem egy kék ÁVO-st 56 előtt,akit Nimcsovicsnak hívtak,csak nem ahhoz van szerencsém?

    Kedvelés

    1. Kedves Dolfi!
      Egyetértek Önnel, ez a Nimcsovics itt azt írta, hogy ’56-ban harcolt 12(!) évesen és a harcok alatt vitézzé avatták, majd nyilván ennek örömére kihúzott. Elküldtem neki a Vitézi Rend szabályzatát, nem reagált, de sokáig legalább nem irogatta a hülyeségeit. Róla ennyit. Igen nagy tisztelettel: Viola Anna

      Kedvelés

      1. Nimcsovics úr!

        Hölggyel így nem beszélünk! Hozzászólása törölve lett.

        Nifadmin

        Kedvelés

  15. Akkor hat legyen te akartad te szemet mert hogy te nem ismertel semilyen kek avost mert meg megsem csinalt a apad es azt hiszem ha tudta volna mekkora barom lessza szemet fia inkabb le eresztetvolna a budiba igy meg szegeny szegyelheti a fiat a fiaka dolfikat, es hogy tud te dolfika fika a kek avoba sem vettek be mindenkit es nem 20 ev allatt sajnos en meg nem voltam annyi es meg sajnossabb hogy teged nem ismertelek amire most sem volt szuksegem de igy hozta a sorsom belepofatlankodtal az eletemben te tetu . 60 evet kestel szerencsedre mert ha mast nem de teged kilottelek volna megkimeltem volna ezt a szegeny Magyarorszagot toled van ugyis eleg baja szegenynek a hozzad hasonlo muveletlen agybetek barmokkal epp eleg csokoltatom anyukadat es udvozlom az apukadat radfertvolna egy kicsivel tobb neveles , hogy tiszteletett tudj adni a naladnal idossebb embereknek.es megtanuld ne ussd belle az orrodat mas emberek dolgaba .Szivessen elkerultem volna a veled valo level valtast es az ismeretseget is dol-fika az all barom. Most te jossz te te hazug kokot es en ezzenkivul nem tudtam hogy ismerjuk egymast es azt sem mikor fekudtunk eggy agyban. vagy csak valamiert nem emlekszem rad valoszinu rosszul csinaltad a dolgodat, es most meg hazudsz is a vitez rend szabalyait egy idiota hazuk szuka nem tudhatja mert kokotnak nem jar vitezi kituntetes, csa piros haz plecsni.egyebkent nem 12 eves voltam es az en harcon nem a tied te maskepp szoktal harcolni csak azt nem tudom honnan vetted a batorsagot hogy ismeretlenul letegezodj velem es mindjar hazudj is rollam nem emlekszem hogy bar mikor is firkaltam neked, vagy igy akartal be vagodni ennek a tetu dol-fikanak. rosszul kezdted tetu oromlany ,es megkerlek a jovoben se probalkoz nem akarok ismeretseget kotni semilyen bordely lanyokkal, nem akarok semilyen bajt ossze szedni foleg nem agybetegseget egy hulyetol eggy hazug hulyetol kerlek kokot ne udvarolj nem vagy az esteem. ES remellem is hogy rollam ennyit es nem tobbet foleg toled hazug nember.

    Kedvelés

    1. Szerencsétlen nincsovics! Lapozz vissza, ezen az ldalaon irtad a hazugságaidat. Ezzel a stilussal pedig jobb lesz, ha átpártolsz oda, ahova való vagy, a ballibsikhez.

      Kedvelés

    2. Gergely! Ez a hangnem nem idevaló!
      Vannak mindenféle portálok, próbálkozz ott.
      Szevasz….

      Kedvelés

      1. Hm valoban Atilla miert nem a tobbiek es a te mocskolodasotok azok ide valoak miert is kik is vagytok ti talan valami atya fiu es szent lelek,Mibol kellene nekem ezt tudnom lehet hogy rosszul tudom de allitolag Magyarorszag jogallam es hol irogatok az az en jogom eldonteni, vagy ez az elektromos levelezo a te tulajdonod, mert ha igen akkor meg kovetelem hogy birald el egyforman a levelezoket es szevaszolj egy szekelyse50 egy anna viola valakit es onmagadat is mert olvastam mar pofatlan levelet toled is tehat vannak masik portalok nem probalkoznal te is mashol szevasz

        Kedvelés

  16. “piszkáld meg a felszínt,megtudod mi van a mélyben.
    A stílus,maga az ember! De az EMBER ilyen hangnemben senkivel nem beszél,bár mekkora sértésnek vél egy kritikát. Egy Hölgyet nyilvánosan sértegetni pedig gusztustalan! Egy Férfi Ember ilyenre nem vetemedik!

    Kedvelés

    1. T Toth ur egy holgyet de nem egy hazug not nos elosszor is tisztazuk le ki is a holgy ezutan azt hogy mit miert hazudik a no mert egy holgy nem serteget es nem hazudik senkirol semmit plane ha meg nem is ismeri, Ezek utan az is fontos hogy ki mennyire es mennyit ad a sajat becsuletere es embersegere egy hazug nore mar nem vonatkozik a ferfiakra kotelezo jo modor. semilyen tiszielet megadasa sem jomodor vagy etiket gyujtemeny.Mert egy no is lehet romlot akit mar nem kotelezo tisztelni de ezek a nok nem holgyek.

      Kedvelés

  17. Az alacsony termetűeket az ÁVO-ba sorozták,vagy kék ávós lett,ezek voltak az őrök a munkatáborokban, a főgecik,vagy zöld ávós lett,aki a határőrségnél szolgált,és a menekülőkre lőtt! 12 évesen nem lehetett vitézzé avatni senkit,de újabban adnak vitézségi éredemérmet annak is,aki 56 ban gyerek volt.De ezt csak a hagyomány ápolásáért kapja ,nem a tank felgyújtásáért.Nem értem,miért kötött belém ez a Nimcsovics,és pláne ilyen trágárul,hát hol nőtt ez fel?Benne vagyok a korban,sokat láttam már,ismerem is ezt a hőzöngő fajtát.

    Kedvelés

  18. Nos azert aljatok meg nehogy az deruljon ki vegul hogy en elkezten nektek az alltalam ismeretlen embereknek irogatni minden fele tragar leveleket es ti pedig sok szeppel valaszolgatni,Nem sul a kepetekrol le a bor, en igaz hogy leirtam az en velemenyemet de nem nevreszoloan csak altalanossagban most mondom bocs nemtudtam hogy barmelyikotok irhat barmilyen idiota baromsagot es sertegethet barkit akit csak akar de a serto valasz az mar nem jol jon le nektek, nemtudtam ki is ez a dolfika azt sem tudom hogy te kivagy atilla es azt sem miert is szolsz bele es ha mar igen akkor elosszor tajekozodjal egy kicsiket es te is toth ferenc majd szolok ha kell segitseg, Nalam amilyen az agyonisten olyan a fogadjisten is bar ki is legyen az illeto nem szoktam senkit ellore sertegetni de a jovoben sem fogom elturni a pofatlankodo hazug barmokat korulottem es azt se hogy rollam ugy irjon bar ki is ami serti a szemilyisegemet es benem az embert vagyok olyan Magyar mint barmelyikotok es gunyolodjatok a legkozelebbi ismeroseitekkel vagy a rokonaitokkal, legyen azNO vagy FERFI tiszta akkor kerem ezt figyelemben vanni es meg egyszer ha a kort nemtudod tisztelni akkor mert varod ell hogy en tiszteljelek akarmelyikotoket ANNA DOLFI TOTH FERENC VAGY ATILLA> vagy bar ki is vagy ennyire egyszeru az ember anyit varlon el az embertarsatol amanyit o ad az embertarsanak tiszteletett megbecsulest es kolcsonos megertest, en a jovoben sem fogok sertegetni senkit csak ha van velemenyem azt meg irom senkienek sem kell vele egyeterteni azt eddigsem kertem de tudnod kell elfogadni mint nekem a tiedet mocskolodas nelkul.is es maradok tisztelettel az ismeretlen joakaroimnak is es a nevem tovabra is Nimcsovics Gergely es marad is es meg Magyar is szerbusztok

    Kedvelés

  19. Elnezest meg eggyetlen szo erejeig egy no is tud az ellenseged lenni es artani is igy ha no az ellenseged banj velle ugy ahogy az ellensegeddel banod kell, kullonbem erhet meglepetes E mar lattam szadista kegyetlen not es most egy hazuggal is osszehozott a sorsom nem tudom miert is kellene tisztelnem.

    Kedvelés

  20. Nimcsovics koma,kend nem tudja ki vagyok,és hány éves,mégis mindig az apámat hozza fel trágár összefüggésben,hát én ezért úgy pofán verném,ha a közelembe kerülne vitéz úr,hogy a protkót menten lenyelné!Vannak Ausztráliában rokonaim,katona is van közöttük,vigyázzon,nehogy megkeresse és kézbe vegye!

    Kedvelés

  21. dolfi koma kend nem tudja kivagyok es hanyeves megis mindig tragar szavakat irogat nekem rollam, tetszik tudni en ezert ugy pofanverem, de nem tudom mikor tudom a kezeim kozze keriteni budos paraszt nem foldmuves csak paraszt hogy a eldobna a nemletezo agyat is lenyelne. Nekem meg Magyarorszagban vannak rokonaim es kek meg zold de lehet az is hogy halalfejes avos is van koztuk es ha megkerestetem illetve meg fogom kerestetni velukes vigyazzon mertkezben veszik hat a sajat kakijat is megetetik magaval bi bi bi. most ossze szartam magma ugy rendessen, illik igy raijjeszteni ismeretlen emberre de ha meg ker kend meg mondom hol lakom Australiaban, hogy konnyebben megtalaljon a rokonya dolfik koma kend.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.