Megzsarolták a Jobbik alelnökét: Vagy kiszáll és betámadja Vonát, vagy tönkreteszik

Volner Jánosnak a minap a Facebookon megjelent bejegyzéséből értesülhetett a világ arról, hogy egy általa eddig még meg nem nevezett, de közismert és a Fidesz-kormányhoz szorosan köthető nagyvállalkozó világosan elmondta neki, vagy kiszáll a politikából és betámadja a Jobbik elnökét Vona Gábort, vagy tönkreteszik a Tállai vezetése alatt álló NAV felhasználásával.

volner16092901

Volner János Facebook-bejegyzése:

Ez egyre durvább…

Érdekes és tanulságos beszélgetésen estem túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval. Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek.

De a java csak ezután következett. Elmondta, hogy „meglátása szerint” több volt MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s politikushoz hasonlóan én is járhatnék nagyon jól. A Fidesznek minden lehetősége adott arra, hogy még az unokáim is gazdagságban éljenek. Ezért „mindössze” annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul „keményem betámadom” a Jobbikot és személyesen Vona Gábort. Biztos benne, hogy ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meg fogja nekem hálálni.

Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam. És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban. Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak.

Nem tudom, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételeztem róluk. Egy biztos: én a Magyar Gárdában és a Jobbikban is hűségesen, a legjobb tudásom szerint szolgáltam a magyarságot és ezután is így fogok tenni. Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm. Az pedig, hogy a balliberális oldalt és az LMP-seket kilóra meg tudták venni, ne tévessze meg Orbán Viktort sem, mert nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért én elállnék attól, hogy ezt az országot szétlopó fideszes bandát le akarjam váltani.

Volner Jánossal a Hír Tv-ben készült beszélgetés:

Az eredeti bejegyzés itt olvasható

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

3 című bejegyzés “Megzsarolták a Jobbik alelnökét: Vagy kiszáll és betámadja Vonát, vagy tönkreteszik” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. egy zsarolhatónak nem igen lehet egy tisztséget isztességgel viselnie. Lehet persze tisztességes …, de ez sokkal nehezebb számára, mint bárki máséra …

  na ezért lett volna szükséges minden komcsi-fiókát kiselejtezni. Nem azért mert rosszakat tettek, nem azért mert még ma is rosszak, hanem azért, mert zsarolhatók …
  egy példával ; miután sok nyilast meggyilkoltak a háború után, akik megúszták ezt …, mint az AVH-ba használták fel. Ezek voltak a talán
  legmegbízhatóbbak ott …

  na azzal, hogy Volner úr ezt kitálalja, azzal lehet meg tudja magát védeni. Kivánom neki oszintén …
  szeretettel ; L
  ps.. a politika egy komoly dolog. Ott minden leheto megengedett.
  Az, hogy az egyik párt a másik ellen mindent kitálal … az végül is
  hasznos az egész társadalomnak …

  Kedvelés

 2. Nagyon veszélyes helyzet, ami visszafelé is elsülhet, de robbanhat helyben is. Mindenképpen figyelmet kelt a nyilvánosság, de nagyon keskeny a cérna, amin Volner János sétálhat. De ha ügyes és óvatos, pláne, ha nincs egyedül, baromi nagyot üthet. Amiben mások robbanhatnak. Ha igaz, nincs irigylésre méltó helyzetben. De látott ő már ilyesmit, azt hiszem. Fő a nyugalom.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.