Morvai: Megrázó volt tanúvallomást tennem a Bajtársiasság Napja-ügyben

A Magyar Gárdáról sokan sokféleképpen vélekednek. Azt azonban minden civilizált embernek el kell ismernie, hogy békésen tüntető, demonstráló, ülő emberekkel szemben közvetlen közelről való könnygáz-alkalmazás és gumibotozás az európai normákkal összeegyeztethetetlen.

Gárdaoszlatás 2009. július 4.
A jogellenes gárdaoszlatás 2009. július 4.

Hasonlóképpen összeegyeztethetetlen a jogellenesen feloszlatott demonstrációt és a brutalitást követően a résztvevőket börtönudvaron, majd fogdában előállítani, étlen-szomjan megbilincselve tartani. Megrázó emlék számomra, amikor jogász és európai parlamenti képviselő minőségemben 2009. július 4-én közvetlen tanúja voltam a kegyetlen, embertelen bánásmód egy részének, és fontos állomása volt a hivatásomnak, amikor a hatalmat sikerült jobb belátásra bírnom a bilincselést, éheztetést, szomjaztatást illetően.

Gaudi-Nagy Tamás és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat segítségével a 2002 és 2010 közötti jogfosztásokért sorra kapják a kártérítéseket az áldozatok, ezúttal a Bajtársiasság Napján részt vett Gárdisták. Most rám került sor, tanúként mondhattam el tapasztalataimat. Bevallom, hogy már sejtem a kommentek egy részének tartalmát, és értetlenül állok azelőtt, hogy magukat baloldalinak vagy liberálisnak vallók hogyan lehetnek ennyire gyűlölettel teliek és az emberi méltóságot tagadóak, akár ellenfeleikkel szemben is. Azt a töméntelen szennyet, amit kommentként a Facebook-omra árasztanak, igazából tükörképként kellene azok elé tartani, akik magukat emberségesnek vallják.

A felvételt Almási Lajos készítette

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Morvai: Megrázó volt tanúvallomást tennem a Bajtársiasság Napja-ügyben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hálásan köszönöm kedves Krisztina, hogy elmerted mondani a valóságot és nem féltél, mert valóban a valódi demokrata az aki nem fél! Közlöm veled, hogy az utókornak elmentettem a videót! Miért? Mert tanúbizonyság az általad elmondottak, arra, hogy nem csak a magyarral, ha nem mindenkivel – megteszik ezt! Kicsi zsidóval, cigánnyal – stb. a magyarok után, ha elbitorolt hatalmát veszélyezteti magatartásod!
  Ezek után is, ami rá adás megállapításomra, valóban ki az a nem normális aki hóhérait újból és újból megszavazza!
  A SPARTAKUSZOK ÁLLÁSPONTJÁT ITT LEÍRTAM:
  https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/09/27/mi-lesz-az-oktober-2-i-nepszavazas-utan/#comment-45363
  OLVASD EL – ÉS KÉPZELD EL, HOGY AKINEK AZ A TERMÉSZETE, HOGY MÁSOKON ÉLŐSKÖDIK – TUD E VÁLTOZNI, IGAZ E AMIT MOND ÉS ÍGÉR – ÉS TUDD RÁHATÁSSAL TUD LENNI RÁD – FURFANGOS AGYMENÉSÉVEL ÉS ÁLTALA MEGFOGALMAZOTT FOGALMAIKKAL!
  Tisztelettel: id. Kiss László
  ui: mindezekre a jövő ad majd megértést – mert ma még sokan hisznek az ármánynak a gonosznak a sátánnak – a pénzt bitorló bitorlóknak!

  Kedvelés

 2. Semmi! Egyenlőre, ugyanis, az US zsoldosokkal reánk-kényszeríttetett, egypolusu világrend globalistái/szocionistái, illetve PLUTOKRATÁI döntik el, minek kell/muszáj történni!!!
  Változásra, csak a Világ “két-pólusossá” történő átalakulása után számithatunk!!! Nos, hogy erre meddig kell várni, ez, nem csak Tőled, hanem főleg, az EURÁZSIAI nagyhatalmak geópolitikai lépéseitől is függ!!!
  Vélelmezi, az 56-os Veterán és Koppányivadék.

  Kedvelés

 3. T Norvai Krisztina es magyarjaim erre a cikre egy olyan valaszom lenne amelynek a megnem ertes miat akar nemzet gyulolettel is vadolhatnatok mint ahogy ezt szamtalanszor meg is tettetek. DE nem az nem dicsekedni szeretnek mert az ondicseret sokszor tud nagyon budos lenni es en nem buzleni szeretnek. Nos kezdem es majd lessz valami, igen megrazo tud lenni mikor artatlan tiultakozokat a hatalom igy kezel es buntett, de figyelembe kell venni a hatalom eselyeit is, ok teszik azt amit mert mi valasztottuk meg oket es adtunk a szamukra a hatalmat, de erthetetlen a rend oreinek a hozza allasa mert nem hiszem, hogy ezt a valtozatot amit tettek azt a hatalom kotelezte volna a rend oreire.Igaz viszont ok a hatalomra eskudtek sajnos es nem a rend megtartasara, fenttartasara, es most gyalazkodnom kell mert ezek az allatok is nem emberek de Magyarok sajnos. en 1956-ban nem ezert vonultam en csak szabad akartam lenni es olyan banasmodra vagytam a hatalomtol amely szamomra is bisztositana az elethez valo jogaimat es a nemzetemhez ugyszinten amit kaptunk az nem az amiert erdemes let volna meghalni, ahogy tetek sokan es kik altal hisz ok is magyarok voltak. Nem a karterites nagysaga gyogyitja a gyuloletett es a fajdalmakat hanem a felismeres es a megbocsajtas, de hol volt ebben az atkozott honban valaha is azok reszerol a bocsanat keres akik gatlastalanul tutjak olni a sajat vereiket.Lasd Orban milyen meghatoan tudot hazudni 1986-7 ben es mocskolni a letunt kadar kort es most o is csinalja ugyan azt, ennyit er ez a nep onmaganak, igen ennyit vagy meg ennyit sem es ennyi is leszel amig nem tudsz hatart szabni az indulataidnak anig a gatlastalan sotetseg uralkodik a Magyar fejekben es amig ellenseget lat a Magyar a Magyarban es a gyava meghunyaszkodas addig azt tesznek velunk a hatalmak amit akarnak.Mikor tersz mar ontudatra vereim es onerzetre mikor lesszel verge bator arra hogy fogd a kezet a verednek es egyesitve az erodet civil es rendor ne usd hanam vedd a nepedet a zsarnok hatalommal szemben, es mikor lessz erod Morvai Krisztina vagy mas a nev nem szamit hogy maradj es szembe szalj a hatalommal a nepedert bar mi legyen a vege.Addig mig cask szaladsz el a felelosseg elol mig nem meritek valalni a nepert akar a halalt is adig marad a hatalom kegyetlen barbar terorja.Tudom most sokan mondani fogjatok hos duma te miert nem csinalod, en belefaradtam a magyarsaggal valo szelmalom harcban es 70 evvel a valamon mar mindegy sok mar nekem nincs most rajtatok a sor nektek meg lehet jovotok az enyemet elvettek, de ha hivtok megyek es segitek ameddig tudok, az en keresztem az enyem es mar tulsokaig nem kell cipelnem a tieteket cipeljetek ti nektek meg van miert.

  Kedvelés

  1. Kedves Gergely!
   Ehhez nem tudok mit hozzá tenni, úgy van ahogy leírtad – a megoldás a fiatalok kezében van – nekünk meg mindent le kell írnunk és átadnunk, hogy munkájukat segítse és eredmény övezze!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.