Ki sem hallgatta az ügyészség a Vizónál ingyen bulizó fideszes polgármestert

Bár több, egymástól független tanú is azt állította a nyomozóhatóság előtt, hogy Óbuda fideszes polgármestere ingyen szórakozott Vizoviczki László birodalmában, az ügyészség ki sem hallgatta Bús Balázst. Pedig a birtokunkba került és nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint nemcsak ingyen ital, de még táncoslányok is jártak Búsnak. Sőt, kenőpénzt is kapott Vizoviczkitől. A fideszes polgármester mindent tagad.

N1Tv

Kapcsolódó: Kitálal Vizoviczki bizalmasa (6. rész) – A fideszes polgármester ingyen bulizott Vizoviczkinél

4 című bejegyzés “Ki sem hallgatta az ügyészség a Vizónál ingyen bulizó fideszes polgármestert” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mert ugye vannak Magyarok és ezeknél magyarabbak?!

  2016. szeptember 1. 10:42 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > Nifadmin posted: “Bár több, egymástól független tanú is azt állította a > nyomozóhatóság előtt, hogy Óbuda fideszes polgármestere ingyen szórakozott > Vizoviczki László birodalmában, az ügyészség ki sem hallgatta Bús Balázst. > Pedig a birtokunkba került és nyilvánosságra hozott” >

  Kedvelés

 2. Szarházi jobbik tv hogy mit ad elő,senkit nem érdekel már,azok után,hogy az opratőrnőt rögtön kirúgták,amikor a zsidók ajvékolni kezdtek!

  Kedvelés

 3. Kedves Dolfi!
  Ideje lenne átlátnod,hogy HAZÁNKBAN CSAK ZSIDÓ PÁRTOK VANNAK!
  H.B.

  Kedvelés

 4. Az,hogy megemlítettem a zavirec -féle pártot,az nem azt jelenti,hogy rájuk szavaztam,látom én,hogy a zsidók tartják a kezükben a madzagot,amivel a bábokat mozgatják.A tanúk meg honnan tudják,hogy valami nem történt meg,a fizetés a szórakozóhelyen?Logikai bukfenc a cikk,ócska jobbikos szélhámosság.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.