Gondolatok egy népszavazás körül

A népszavazási kérdésfeltevést pontosítani kellene, mert 2 kérdést kapcsoltak össze, ami félreértésre ad lehetőséget.

Az országgyűlésnek nem szabad megadni azt a kizárólagos jogot, hogy migránsok befogadásában döntsön. Lett volna joguk e kérdésben törvényt hozni, de nem tették. Nincs biztosíték rá, hogy a kormányunk ellen tud állni a nyomásnak/zsarolásnak, hogy nem hódol be Brüsszelnek.  Az országgyűlés többsége pedig úgy szavaz, ahogy a kormány megparancsolja.  Hisz OV annak idején ígérgette, hogy egy négyzetcenti magyar földet nem adunk nem magyar állampolgároknak.  És mit szavaztatott meg az a nemzeti érdekeket hivatott védeni  OGy-el ?! Hamar  több földünk lesz idegen tulajdonban mint magyar kézben. Hadd ne soroljam, hogy még hány hibás sőt, ártalmas döntést hoztak a  « honatyáink ». Tehát az állambácsi védelmére nem nagyon számíthatunk.

Mindinkább bizonyossá válik, hogy ez a fajta demokratikus jogállam csődöt mond.  A hatóságok nem  mernek erélyesen fellépni a minél nagyobb cigány bűnözés ellen sem, és ha igen, akkor ezt nem szabad nyilvánosságra hozni.  Ha pedig az érintettek bírósághoz fordulnak, az a szabálysértőknek ad igazat, mert azt mondják, számításba kell venni az ő kultúrájukat és szokásaikat.

Következésképpen az esetleges kvóta áradat ellen sem  nagyon fog megóvni az állam,  ezért mindenesetre nem ártana felkészülni  saját magunknak, hogy  megvédhessük értékeinket, családjainkat.  Nemet mondani a betolakodóknak.  Hogyan?

Csak  egy módon lehetséges, (talán kissé naiv):   méghozzá úgy, hogy mobil önvédelmi csapatokat szervezünk (ha bejegyezni akarjuk, a hatóságok betilthatják  mint a Gárdát is), akik ellen tudnak állni az esetleges atrocitásoknak. Itt nincs helye a humanizmusnak: vagy mi – vagy ők.   Minden egyes ember egyértelműen adja  a muszlim tudtára, hogy az nagyon nem kívánatos személy, fejezze ki  undorát, ignorálja,  ne szolgálja ki őket!. Ha pl. nem kér zsíros kenyeret – nálunk nincs más, mi csak ilyet eszünk –  hát éhezzen.   Biztos, majd úgy menekülnek vissza, hogy még nyomuk sem marad.  Pergőtűzként terjed el, hogy nagy ívben kerüljék Magyarországot.

Kövér  György

Ungvár – Záhony

  1. Egyenlőre gondolkodjunk, vitatkozzunk, hisz CSAK vita közben derülhet ki az igazság .  Keressük a választ,  vajon miért ilyen « zavarosan » fogalmazták meg a kérdést. Addig is mindenféleképpen el kell menni szavazni, és úgy, ahogy a kormány kéri.  Nem valószínű, hogy a vesztünket kívánja… De azért legyünk résen: “jobb félni mint megijedni”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)