Az amerikaik szerint az USA hamarosan megtámadja Magyarországot. Ezért:

Az anonews.co nevű portál közölt cikket a minap “Magyarország az első európában, aki betiltotta a Rothschildok bankjait” címmel. Annak kapcsán, hogy Magyarország visszafizette a Gyurcsány kormány IMF-től felvett 2008-as kölcsönét és nem kér az újabb IMF hitelből.

ustanks

Nos, a hozzászólók nem festenek túl fényes jövőt Magyarországnak:

A legtöbben úgy vélik az USA pár éven belül valamilyen mondva csinált indokkal megszállja hazánkat. Többen úgy gondolják, hogy arra fogják majd rá, hogy Magyarországon iszlám terroristák bujkálnak és már-már a törvényes rend feletti hatalom átvételénél tartanak.

Mások szerint az indok az lesz, hogy az ország eltávolodott a demokráciától és a diktatúrába sodródik, ezért szükséges az amerikai beavatkozás, hogy egy “demokratikus” hitelfelvevő baloldali kormány kerüljön hatalomra.

Tény, hogy azokban az országokban ahol nem kérték az ország vezetői az IMF hitelt az amerikai hadsereg beavatkozott. Ilyen volt Líbia, Irak és Szíria.

Jelenleg négy ország van,aki nem tartozik az IMF-nek, ezek: Észak-Korea, Szíria, Irán és Magyarország.

Egyébként a hozzászólók szinte mindegyike nagy erénynek tartja, hogy Magyarország elérte függetlenségét, többen kiemelik Magyarország migránspolitikáját, dicsérik, hogy nem enged be muszlim bevándorlókat a határain és, hogy a magyar kormány az első volt, aki nemet mondott a génmódosított élelmiszerekre.

Forrás: anonews.com, Facebook/anonymusnews

http://meteon.org/

25 című bejegyzés “Az amerikaik szerint az USA hamarosan megtámadja Magyarországot. Ezért:” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Amíg Magyarország tagja a NATO-nak, addig aligha fognak az amerikaiak megtámadni. De nyomásgyakorlásnak nem rossz.

    Kedvelés

  2. Most ez vicc ez a cikk? Tudom, hogy nem, véresen komoly, hogy hogy megtámadja, amikor már itt vannak technikával az amerikai katonák – és írják, hogy ennyi meg ennyi a tartozás! A bankárosoknak – akik közül 1-2- van aki nem zsidó!

    Kedvelés

    1. “…akik közül 1-2- van aki nem zsidó!”
      Kedves Spari!
      Szerintem nincs köztük aki nem zsidó – nem tűrik meg maguk közt.
      H.B.

      Kedvelés

  3. Ha így lesz, akkor valóban elkezdődik a “látványos” III. világháború. A gonoszok minden rosszra, minden hazúgságra, minden gyilkosságra képesek. Csak azt nem tudják, hogy már MOST is ők a vesztesek.

    Kedvelés

  4. A tény, hogy Magyarország megítélése, nagyon vegyes az USA-ban. Hillary biztosan szívesen eltörölné a föld színéről,mert az antiliberális politika, kiszorította a nagyon demokratikus, liberális baloldalt.Láthattuk a cirkuszt, amit a megbízott amerikai ügyvivő, André Goodfriend gerjesztett hazánkban. Azt azonban nem igazán tartom valószínűnek, hogy megszállnák az országot, nyíltan legalábbis.
    Többé-kevésbé ismeretlen tényező a jövőbéli amerikai elnök személye. Ugyan nincs kizárva, hogy Trump bizalmat kap a választáson, de a liberális média, és a hiénák, élükön Sorossal, mindet megtesznek, hogy lejárassák Trump-ot. Elég, ha valaki belenéz a CNN State of the race című műsorába, vagy a választási kampányról szóló műsorokba.
    Nos, ha Trump elnök lesz valószínűsíthetjük, hogy Amerika megváltoztatja európai külpolitikáját, sőt az oroszokkal való kapcsolatokat is normalizálja majd.
    Trump bevándorlásról vallott nézetei, s az EU vezetőket bíráló éles kritikái reményt adhatnak.
    Az is igaz viszont, hogy már most több, mint 5000 amerikai állomásozik a híradások szerint itthon és szomorú, hogy a kormány hozzájárul, hogy NATO parancsnokságot is telepítsenek.
    Mindez persze változhat, ha Trump ígérete szerint csökkenti a NATO-ban való szerepvállalását.
    szóval kezeljük távolságtartóan ezt a hírt, de az óvatosság nem árt, ezt a döntéshozók figyelmébe is ajánlanám.

    Kedvelés

  5. Nem tudom mi történt, de mintha a NIF színvonala hirtelen lezuhant volna, az egy hónappal ezelőttiről. Alig van leközölt írás. Azok is olyan gyenge irományok, mint ez az itteni cikk.
    Ráadásul valaki ismét bevezettette a hozzászólások moderációját. Az óta nem pörögnek a véleménycserék.

    Hát ennyit a szólásszabadságról!

    Kedvelés

    1. Sosem bíztam teljes mértékben a NIF-ben,de a meglévő bizalmam is csökkent a moderáció bevezetése miatt aminek szerintem az az oka,hogy ne alakuljon ki közelebbi kapcsolat a hozzászólók között és nehezítse a véleménycserét.Nyilvánvaló.hogy valakik a háttérből diktálnak a NIF-nek.Kérdeztem a Transyadmintól,hogy mi az oka a moderáció bevezetésének – egyelőre nem érkezett válasz.
      A Hunhíren annak idején egyszerűen megszüntették a hozzászólásokat – szerintem ugyanazok.
      H.B.

      Kedvelés

      1. Ha Ön sosem bízott a NIF-ben, miért látogatta rendszeresen? Ön azt is tudja, hogy az ellenőrizetlen hozzászólások bevezetése mintegy fél évvel ezelőtt történt. Ezt Ön is pontosan tudja, hiszen akkor elfogadta, hogy várnia kellett a hozzászólása megjelenésére. Semmi más nem történt, minthogy visszatértünk a korábbi rendszerhez, éppen saját lapunk védelmében. A NIF nem állami, vagy éppen éppen pénzzel megáldott vállalkozók által kitartott médium, hanem szabadidejüket felhasználó magánemberek által működtetett oldal. Ha nem bízik a lapban, ne látogasson minket, vagy fogadja el azokat a szabályokat, amelyeket felállítunk. A hozzászólások tartalmáért és stílusáért nekünk kell vállalnunk a felelősséget, nem Önnek.

        Ön ezt írja: “A Hunhíren annak idején egyszerűen megszüntették a hozzászólásokat – szerintem ugyanazok.”
        Kik azok az ugyanazok? Nekünk semmi közünk az Ön által megemlített honlaphoz, de most, hogy megemlítette – tudja mit? – szerintem jól döntöttek a Hunhíresek.

        Kedvelés

  6. Badarság.Hogy Amerika megtámadja Magyarországot ?? Mit mondjak ?? Megeszi reggelire és még csak jól sem lakik. Csak New Yorknak több a lakossága mint az egéssz Magyarországnak.De nyugi !! Nem fogja soha megtámadni. Ha másért nem akkr szégyenletében sem.

    Kedvelés

    1. “Ha másért nem akkr szégyenletében sem.
      Kedves Aron!
      Usraelre nem jellemző a szégyenlősség,ha az érdekük úgy kívánja akkor lesz támadás, persze nem nyílt, hanem alattomos zsidó támadás.
      H.B.

      Kedvelés

  7. Tuti, hogy Trump nem nyerhet, ha nyer, akkor viszont őt is a neokonok pénzelik. Tehát az egész kampánya színjáték. Nem lehetséges, hogy íly olcsó vereséget szenvedjenek, nem olyan gyengék a világ gonosztevői.
    Ha már beszélnek hazánkról, akkor, mit is mondanak…nem zörög a haraszt…..

    T.Istvánnak igaza van.

    Kedvelés

    1. Kedves Atilla!
      Amerika ilyen szempontból ugyanolyan helyzetben van, mint hazánk.
      A zsidók kezében van a hatalom,akik megalakították a saját ellenzéküket,tehát bármelyik oldal nyer zsidó kézben lesz továbbra is a hatalom.
      H.B.

      Kedvelés

  8. A fenti hír már várható volt, mikor behozták az USA had erőket, és a zsidó katona családokat! Csak akkor még “fedő neve” volt! Obamát is a BÉKE-Díjjal “csak” megvették!

    Kedvelés

    1. Kedves Pethő István!

      Kérem olvassa el, mi van a hozzászólások ablak fölé írva!

      VÁRJUK VÉLEMÉNYÉT ITT! (A HOZZÁSZÓLÁSOK MODERÁCIÓ UTÁN JELENNEK MEG)

      Nem lett törölve a beírása!

      Kedvelés

  9. Nem szeretnék véleményt mondani mások hozzászólásáról;csak néhány tény amit saját szememmel láttam:az utóbbi 2 hétben katonai gépek röpködtek Taszár és környéke fölött(valószínű gyakorlat),és aug 5-én 13.30 kor, egy szerintem Hercules típusú óriásgép landolt a Taszár-i repteren.Erről semmilyen hírforrás nem számolt be…..még eddig

    Kedvelés

  10. Most akkor el vagyunk adósodva,vagy nem,és ha igen ,akkor ki(k)nek?Orbánék akkor tényleg visszafizettek valamit,mert,ha igen akkor azt a javukra írom.

    Kedvelés

  11. T.Nifadmin!
    Eddig nem találkoztam olyan elvárással a NIF-en,hogy bízni kell benne,ahogy olyan hozzászólással sem ami trágár lett volna,tehát érthetetlen miért kellett bevezetni a moderációt a honlap védelmében amikor nincs mi ellen védekezni.
    Amennyiben vannak olyan elvárások,hogy a hozzászólásnak meg kell felelni bizonyos elvárásoknak akkor tiltson le,mert azoknak nem tudok és nem is akarok megfelelni.
    Üdv.
    Horváth Bertalan

    Kedvelés

    1. Tisztelt Horváth Bertalan!

      Ön írta: “Sosem bíztam teljes mértékben a NIF-ben,de a meglévő bizalmam is csökkent a moderáció bevezetése miatt aminek szerintem az az oka,hogy ne alakuljon ki közelebbi kapcsolat a hozzászólók között és nehezítse a véleménycserét.Nyilvánvaló.hogy valakik a háttérből diktálnak a NIF-nek.”

      Egyébként nem a válaszomra reagált ezzel a hozzászólásával.

      Kedvelés

      1. T.Nifadmin!
        Ez nem reagálás volt a válaszára, hanem egyszerűen az igazság.
        H.B.
        Szemita minden újságíró, rádió vagy tv riporter, mindenki, aki a médiát arra használja fel, hogy a saját szemita világképét ráerőltesse másokra, és némán elhallgat minden olyan hírt, amely szemita érdekeit sértené.

        Kedvelés

  12. Tisztelt Horváth Bertalan Úr!
    Ön írta anno,”hogy a tisztánlátás az élet ajándéka. Ez így igaz ! A megérzéseire továbbra is hallgasson! Az SOHA nem csapja be!
    Tisztelettel, Tóth F. .

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.