A bíróság döntött: hazudott a Miskolci Napló Jakab Péterről

A Fidesz kitalálta, a pártharsona megírta. A Fidesz kitalálta, hogy Jakab Péter azt mondta a Salkaházi-program kapcsán, hogy a nyugdíjasok csak bulizni tudnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A Miskolci Napló meg megírta.

A bíróság pedig – miután Jakab Péter beperelte az önkormányzati lapot – kimondta, hogy az egész hazugság, a Jobbik frakcióvezetője soha nem mondott ilyet. Vagyis a Kriza-féle városvezetés szócsöveként működő újság hazugságot terjesztett Jakab Péterről. A lapot a bíróság helyreigazításra kötelezte.

Vajon mit higgyenek el a miskolciak ezek után a Fidesznek és a Miskolci Naplónak, ha a város lapja már a bíróság szerint is hazudik? Vajon mikor kér bocsánatot a városvezetés azoktól a nyugdíjasoktól, akiket a Miskolci Napló segítéségével aljas politikai haszonszerzésből becsaptak? Vajon annyira fél a Fidesz a Jobbiktól, hogy szakmai érvek híján közönséges hazugságokkal próbálják megállítani az ellenzéki párt erősödését? Városvezetéshez méltó, felelős, keresztény magatartás ez?

A Jobbik választ vár Kriza Ákostól: ki rendelte meg a Miskolci Naplótól a teljesen alaptalan lejárató kampányt, és mi lesz a következménye a közpénzből történő hazudozásnak?

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “A bíróság döntött: hazudott a Miskolci Napló Jakab Péterről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “\”Nemzeti InternetFigyelő (NIF)\”” írta: >ismételten kösz nem kérek több hírlevelet Nifadmin posted: “A Fidesz kitalálta, a pártharsona megírta. A Fidesz kitalálta, hogy Jakab Péter azt mondta a Salkaházi-program kapcsán, hogy a nyugdíjasok csak bulizni tudnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A Miskolci Napló meg megírta. A bíróság pedig – miután “

    Kedvelés

  2. Ez aztán az izgalmas téma,a Zavirec féle párt olyan,mint az SZDSZ volt annakidején,lehet,hogy azokból áll,botrányt okozni,állandóan mocskolni valakit,mit keres ez nemzetinek mondott oldalon,ez nem egy nemzeti párt,iráni,török,meg orosz pénzen befuttatot bagázs,akik most már az én adómon élősködnek,mint a tetvek a migránsokon.Egyébként a nyugdíjasok a királycsinálók Magyarországon,lásd 2002,amikor a Varga differenciált nyugdíjemelést hajtott végre,félreértelmezve a nyugdíj fogalmát,mert az nem szociális juttatás,azt kapja mindenki,amit főzött,illetve befizetett.,Na akkor a nyugdíjasok ezért elzavarták a Fideszt a kormányrúdtól.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.