A k.u.k. helyett k.l.k.

A régi k.u.k. helyett most a k.l.k.-t kaptuk a sorstól. A császári és királyi vezető helyett most a kommunista-liberális-kozmopolita eszme-rendszer eszetlenségeivel birkózunk, ezt erőltetnék ránk a felkent okosok, a mindentudó, idegen vérből valók. Mert mi magunktól nem tudjuk az utat, amióta kihalt az Árpád-házi királyok sora, azóta csak néha jut ki nekünk egy-egy Nagy Lajos, Hunyadi Mátyás, Rákóczi.

Miért vagyunk ilyen szerencsétlenek, miért kellett nekünk a Habsburg-házi tolvaj-gazemberekkel találkozni, aztán Kun Béla-Rákosi-Kádár kommunista triót megszenvedni és most a demokrácia ürügyén a homokos – pedofil – vérfertőző utca fenyegetettségeivel találkozni?

Mért nem hagy békén bennünket a világ, jól ellenénk az Extra Hungariam non est vita, Magyaroszágon kívül nincs élet légkörében. Bár az a Hungária elveszett, a Trianon utcában ellopták háromnegyedét a tótok, oláhok és társaik, amíg mi belebonyolódtunk a világ dolgaiba.

Csak egy kis darab maradt meg a Hungáriából nekünk, a tolvajok ismét csak barátaink lettek az EU-ban, mint ahogy elvtársaink voltak a béketáborban. Micsoda sors jutott nekünk, Istenem! Be vagyunk ékelődve a szláv – német – oláh haramiák közé, akik azt lesik, mikor lehet ismét harapni egyet a megmaradt kicsi országunkba.

És akkor itt ez a mocsok k.l.k. eszmerendszer, ezt akarják megetetni velünk az újabb időkben! Erről szól a média és ez lesz az európai ember ideál, közben elsatnyul a fehér faj, eldobja a kanalat lassan. De hát itt a pénz, az összerabolt világ pénze, ebbe a moslékba fullad bele a rablók társadalma.

A Római Birodalom bukása, Szodoma és Gomora pusztulása után valami új keletkezett, ezt vetíti előre a mai világ kínlódása is.
Hogyan tudnánk kimászni ebből a nemkívánatos helyzetből, amely a végső pusztulást hordozza az út végén?

Nem támaszkodhatunk senkire és semmire, sem rokonunk, sem ismerősünk nincs a történelemben. Magunk vagyunk. Ez egyfelől jó is: nem kell méregetni magunkat az egy alomból jövőkhöz.
De azért veszélyes is, mert körös-körül a veszett kutyák lesnek ránk,és a nagy hatalmak, a Nagyhatalmak rajtunk töltötték ki kicsinyes bosszújukat: megmutatjuk, hogy mi vagyunk a nagyok, az ilyen törpék táncoljanak, ahogy mi fütyülünk, az áldóját!
Nem voltunk kicsik soha, most erőszakkal megkicsinyítettek!
A belső árulókból sem volt hiány, és ezek újra termelődnek, nőnek, mint a bolond gomba.
A tisztaság, az emberi lét valódi értelme vajon felül tud kerülni a mocskon, a megalázottságon, az elnyomáson?

A magyar nép, még ha árván is küzd a fennmaradásért, tud-e annyi erőt gyűjteni, hogy megkapaszkodjon valamiben és virágzásnak induljon, mint hajdan a történelem zivataros időszakában?
Hinnünk kell, hogy sajátos küldetése van a magyarságnak és nemcsak hinni, hanem tenni is kell ezért!
Minden magyar a maga területén dolgozzon becsülettel és a választott vezetői igazi vezetők legyenek. Ez a kulcsa a jövőnek, a megmaradásnak, a fennmaradásnak! Józan gondolkodással felül tudunk kerekedni a mocsok világán, és a tiszta emberi lét meg fogja hozni maradékainknak a boldog jövőt.

Ahogy a tatárjárás után, a török, a német fenyegetettség állandó Demoklész kardja alatt is meg tudtunk maradni, most is erőpróba előtt áll nemzetünk. Ne hagyjuk el magunkat, bízzunk és tegyünk a jövőért! Maradjunk emberek ebben az embertelenséget preferáló világban.

Legyünk magyarok a hitben és az akaratban!

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

12 című bejegyzés “A k.u.k. helyett k.l.k.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A sok hazaáruló miatt van ez a szerencsétlenség. A pénz, a hatalom, a nem magyar vezetők miatt, a talmud hivők miatt.
  Szerintem ma is vannak közöttünk kiváló Magyarok, nem ismerjük őket, sötétben vannak.

  Kedvelés

 2. Erdelyi Janos Nemzet-testverem minden szavaval/gondolataval 100%-an egyetertek!
  Mindezeket csupan, csak azzal a gondolattal szeretnem kiegesziteni, hogy az “INTERNÁCIONALISTA” bankardinasztiak altal ki-valogatott, ki-tanittatott, es tamogatott, jelenleg ieszt-osztogato es haracsolo SOROS-ÖSZTÖNDIJASOK-bol összetevödö, taviranyitott politikai eszkombajnok levaltasa nelkül, mindez lehetetlen!!!
  Velelmezi az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

  Kedvelés

 3. Nem tartom szerencsétlennek a magyarságot, de amíg nem tartanak össze, nem tanulják meg az együttes érdekérvényesítést, a kemény visszavágást ellenségeinknek, addig semmi jóra nem lehet számítani. Hogy egyedül vagyunk?! Ne ámítsuk magunkat, ne mástól várjunk segítséget, aminek óriási ára szokott lenni! Baj esetén szabadulnak fel igazán a bennünk szunnyadó óriási energiák, a leleményesség. Nézzünk csak szét a világban! Mit is mondanak a magyarokról? Rajta, először nézzen mindenki magába, aztán egymásra, nyújtva segítő jobbját a másik magyarnak!

  Kedvelés

 4. “nem ismerjük őket,sötétben vannak.
  “Világosban sem ismernék fel őket,mert nem tűnnek ki a tömegből külsőségekkel,nem hívják fel magukra a figyelmet értelmetlen rikácsolással,magamutogatással. Azért sem,mert az embernek önmagáról alkotott képe,mindig nagyobb,szebb,mint a szembejövő valóság. A sok ostoba,tülekedő, mind sikerre, hírnévre vágyik. A Bölcs szerényen meghúzódik a háttérben,ha megszólítják,vagy kérdezik válaszol,de Ő nem akar tündökölni. Ő tudja,hogy szolgálni van e világon.
  S talán azért sem, “mert minden haladó gondolkodónak,ezer középszerű elme állja az útját,hogy a múltat védelmezze !!

  Kedvelés

 5. mert mindég csak post-morten ismeritek fe,ha az Isten közétek irányít egy étrtelmes vezetőt-csak szobrokat tudtok állítani

  Kedvelés

 6. S talán azért sem,”mert ti, a mindenben mindenkori elsőket keresztre feszítitek, aztán imádjátok.

  Kedvelés

 7. T.Atilla!
  A gondolat az Öné volt, csak idéztem,de a választ nem sértésnek,de a többségnek szólt!
  amúgy “akiről a nagy többség nincs meggyőződve ,hogy bolond,annak esélye sincs a bölcsesség közelébe kerülni.
  Én szívesen vállalom a bolond szerepét is !

  Kedvelés

  1. Tisztelt Tóth úr!

   Nekem tetszenek a gondolatai, elgondolkodtatóak, minden bizonnyal igaza van. A bolond lyukat Sajgó úrnak szántam, kevés időm volt a hozzászóláshoz. Ez jutott eszembe. Találónak találtam.

   Szerintem nagyon sok tényező kell egy igazi nemzeti vezető testi-lelki, szellemi megjelenéséhez. Időben minden fontos feltételnek meg kell lennie. Nem a pénzekre gondolok, hanem, kell lenni valamiféle kisugárzásnak, valami eszmeinek a leendő vezetőben, amire az emberek felfigyelnek. Beszélnek róla, követik, tehát elfogadják. Ez talán még a médiákon sem múlik. Ettől a szellemiségtől, még talán az rtl, tv2, stb nézők szemében, agyában felcsillanhatna valami halovány sugárka. Ösztökölhetné az embereket, talán kilépnének a posványból, a beletörődésből, a rabszolgasorból, az életnek nevezett nem életből.

   Kedvelés

   1. “Szerintem nagyon sok tényező kell egy igazi nemzeti vezető testi-lelki, szellemi megjelenéséhez.
    Egyetértek.
    Az első és legfontosabb,hogy IGAZ MAGYAR LEGYEN a többi részletkérdés.
    H.B.

    “Mi Isten kezéből vettük a magyarságot, mint eleve elrendelést, sorsot, tehát kiváltságot, elveszíthetetlen minőséget és végeláthatatlan feladatokat.”

    Kedvelés

 8. Hozzászólásom elveszett. Valami olyan választ kaptam, hogy ezt már leírtam..sajnos mobilról számomra nehéz ismét leírni. Ez valami zavar, a bytek, bájtok elvesznek?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.