Engem nem érdekel Magyarország vagy a rendőrség!

A cigány-magyar együttélést testközelből tapasztaltuk meg. Fejletépéssel, spontán vizeléssel fenyegetőző cigányok, bokáig szemétben úszó lépcsőházak, lakhelyükről menekülni próbáló emberek.

N1Tv

Reklámok

3 című bejegyzés “Engem nem érdekel Magyarország vagy a rendőrség!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Öntsünk tiszt vizet a pohárba: a zsidók a cigányokból akart és akar azt csinálni, amit máshol a migránsokkal. Csak ők már itt vannak. Nem véletlenül szították az ellentéteket a magyarok és cigányok között. Sokakkal sikerül is. Ilyen eset volt az is, amikor egy iskola cigány ,,tanulója” öklözni kezdett egy gyereket és tudatosan videóra vették, majd fel az Internetre. Nagyban ez megy a nyugati terrorista cselekményekkel is. Folyik az ellenfelek feltüzelése, bent is kint is.

    Kedvelés

  2. Merem állítani, hogy Budapest 23 kerületéből – az említett kettőn kívül – egyre több helyen élnek így, bosszút bosszú követvén a végtelenségig.

    Kedvelés

  3. Vélemény? Minek? Minden úgy megy, ahogy a láthatatlan karmester irányítja már évtizedek óta az eseményeket. A politikusok, jogászok, törvényhozók pedig úgy muzsikálnak, egyáltalán nem ismeretlen okokból. Mi pedig úgy táncolunk a zenéjükre. Amíg csak akarják? Mert hivatalos megoldás most sem lesz, csak sunyi félrenézés.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.