Nem akarom, hogy idegeneket telepítsenek be a hazámba!!!

Tisztelt Dr. Lomnici Zoltán Úr!

A Kossuth rádió Európai idő című műsorában Ön is arra bíztatta a hallgatókat, hogy NEM-mel szavazzanak a KÉTÉRTELMŰ, akár visszájára is fordítható népszavazási kérdésre, amely MEGTÉVESZTŐ, mert KÉT, egymással akár szembeállítható KÉRDÉS összevonásából áll:

„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” – ez az egyelőre elfogadott népszavazási kérdés a következő KÉT KÉRDÉS összevonásából áll:

1.      „Akarja-e, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok

Magyarországra történő, kötelező betelepítését?”

2.      „Akarja-e, hogy az Országgyűlés hozzájáruljon nem magyar állampolgároknak az Európai Unió által előírt kötelező betelepítéséhez?”

A két külön, egyértelmű kérdésre minden, hazáját szerető, magyar ember
külön-
külön NEM-mel fog szavazni. Erre lenne szükség!

Azonban a népszavazáson felteendő, összevont kérdésre adandó egyetlen NEM válasz úgy lesz értelmezhető, hogy az állampolgár ugyan nem akarja, hogy migránsokat ültessenek a nyakára, – de nem kifogásolja, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul!

Tehát a többségi NEM szavazat csak addig kötelezi a kötelező betelepítést megtagadó intézkedésre az Országgyűlést, amíg az Országgyűlés maga is ezt akarja.

– Mert, ha majd mégsem akarja, akkor felmentve érezheti magát a választópolgárok többségi akaratának teljesítése alól!

Ez a kérdés tehát a klasszikus „nesze, semmi, fogd meg jól!”

Ezt a népszavazást FÖLÖSLEGES milliárdos költséggel megtartani, mert az eredménye úgyis az lesz, AMIT AZ ORSZÁGGYŰLÉS AKAR!:

„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

Dr. Lomnici Zoltán úr a Kossuth rádióban hivatkozott a NATO- és az EU-csatlakozási népszavazások SIKERÉRE! Hogy lám, a belépéseinket is támogatta a népszavazó többség!

Csakhogy EZ TÉVEDÉS, és ha Ön pontosan tudná, hogy mindkét népszavazás ÉRVÉNYTELEN VOLT, akkor az Ön rádiónyilatkozata SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉS VOLNA!

Ezt nem akarom feltételezni, ezért arra kérem Önt, hogy nézzen utána:

A NATO- és az EU-csatlakozási népszavazások idején TÖRVÉNY SZERINT ÉRVÉNYESNEK az a népszavazás számított, amelyen a választópolgárok legalább fele megjelent.

De ezeken NEM JELENT MEG!

Tehát mindkét népszavazás „többségi” IGEN-je – a lakosság kb. egyharmadának – állami megtévesztő kampánnyal manipulált – „kívánsága” – egyáltalán nem kötelezhette az Országgyűlést a csatlakozásra.

Tehát akkor is az történt, amit az Országgyűlés AKART! Függetlenül a népszavazás érvényességétől, eredményétől!

Egy ILYEN népszavazásra fölösleges újabb milliárdokat kidobni!

Egyetlen esetben lehet értelme a 2016. okt. 2-re kitűzött népszavazásnak:
ha az egyértelmű megfogalmazás törvényi előírását betartva, egyértelmű kérdésre lehet majd szavazni, mert ez ország-világ előtt alátámaszthatná a Magyar Kormány JELENLEG HIRDETETT AKARATÁT:

„Akarja-e, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő, kötelező betelepítését?”

(Természetesen, erre az én válaszom is: NEM!)

Mert az egyértelmű kérdésre – várhatóan – többségben adott NEM-szavazat arra kötelezné az Országgyűlést, hogy SEMMIKÉPP NE ENGEDJE meg a migránsok betelepítését hazánkba, – még saját – később esetleg megváltoztatott – akaratából se!

A jogállam ALAPJA, hogy betartja a saját, egyértelműen megfogalmazott, az IGAZSÁGOT SZOLGÁLÓ törvényeit!

Kérem, gondolja meg a fentieket, és szíveskedjék mindent megtenni, hogy a 2016.okt.2-án felteendő népszavazási kérdés – a törvény szerint – EGYÉRTELMŰ MEGFOGALMAZÁSBAN kerüljön a választók elé!

Tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária

magyar választópolgár, Budakalász

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 című bejegyzés “Nem akarom, hogy idegeneket telepítsenek be a hazámba!!!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ,,Azonban a népszavazáson felteendő, összevont kérdésre adandó egyetlen NEM válasz úgy lesz értelmezhető, hogy az állampolgár ugyan nem akarja, hogy migránsokat ültessenek a nyakára, – de nem kifogásolja, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul!”

  Így is igaz, meg fordítva is. Inkább Madarász László levezetése volt jó, miszerint csak arról szavazunk, hogy a kvóták ügyében mi döntsünk-e – választók – vagy az Országgyűlés. Az igenek felhatalmazzák az Országgyűlést arra, hogy a népakaratra hivatkozva döntsön a kvótákról, arról,hogy engedi-e a betelepüléseket, vagy nem. Ha engedi, arra is felhatalmazást adnak az igenek.
  Ki kell mondani, hogy az Országgyűlésnek nem volt a választókra visszavezethető felhatalmazása kvótákról népszavazást kiírni. Már ezért érvénytelennek lehet nevezni az októberi referendumot. Egyébként pedig jogilag értelmezhetetlen, hogy miért kell egy népet szavaztatni, ha övé a hatalom. Saját maga mellett vagy maga ellen szavazna?

  Kedvelés

 2. Szegény Lomnici Zoli. Milyen jól eshet neki az efféle kérelem. Végre, hozzá fordulnak könyörögni, nem Orbánhoz. Csak hogy Orbánt ő sem tudja és akarja kikerülni.

  Kedvelés

 3. Amint már irtam egy újjab csöbehúzása a buta birkáknak.Eklatáns példája, a hüjék félrevezetéséhez.Mikor leadja a szavazatát még béget is hozzá..Fogalma sics hozzá hogy mire adja le,a szavazatát.Egyébként ez várható volt hogy XII-orbán csak akkor férközhet a koronához ha lepaktál az EU-val.Rafináltan kitalálták neki ez a választási kérdést.Ostobaság hogy azt feltételezték rolunk hogy nem vesszük észre ezt a választási kérdésben levő csapdát.. Hányinger kerülget ezektől.A történelem fog itélkezni és a Magyarok Istene ezekről a hazaáruló hulladékokrol.

  Kedvelés

 4. Valaki írta eme oldalon, hogy nincs szűkség szavazásra, mert az un. politikai elitnek kötelessége lenne megvédeni a lakosságot bármitől, ami a Magyarság ellen van. (Teljesen egyet értek vele).Ez vonatkozik mindenre, a migránsoktól a natóig stb.
  Nem vagyok jogi szakértő, ide nem kellenek törvények, szív és hazafiság kell.
  Tudom ezek hiányában politizálnak, mert bábok, ha a problémákat nem tudják megoldani, akkor le kellene mondani. Igen, de akkor mi lesz a luxussal…..a megbízással?

  Kedvelés

 5. Olyan vezető kell ennek az országnak, akit nem Szaros György taníttatott ! Ehhez pedig a struccokat ki kell zavarni az utcára.
  Nyilvántartást azokról, akik akarnak, mert azok a valódi NEMESEK
  ivadékai !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.