Hogyan tovább Magyarország? Felhívás a nemzeti szervezetekhez!

Magyarország az 1989-1990-es, úgynevezett rendszerváltással olyan útra tévedt, ami Hazánk kirablását, a lakosság többségének elszegényedését, egzisztenciális és szociális biztonságának romlását eredményezte. Bizonytalanság és kiszolgáltatottság telepedett az országra. A rendszerváltó politikai és gazdasági „elit” olyan útra terelte hazánkat, amely a magyarság kipusztulását eredményezheti. A parlamenti pártoknak nincs jövőképük, vagy ha igen, akkor az egy új típusú gyarmatállammá silányítaná országunkat.

Már több mint 25 éve reménykedünk, hogy majd jobb lesz, de mint látjuk, hazánk kiszolgáltatottsága csak nő, és az elkeseredettség, a nincstelenség idegen országokba űzi munkabíró fiataljainkat. Naivitás azt hinni, hogy azok, akik ezt az önfelszámoló folyamatot elindították, azok meg is tudnák állítani, hiszen ez az ő rendszerük, ők alkották, őket szolgálja. Elit- és rendszerváltásra van szükség, ha életben akarunk maradni, ha azt akarjuk, hogy még gyermekeink és unokáink is magyarként élhessenek Magyarországon.

Meg kell állítanunk Magyarország romlását, és új útra, a felemelkedés útjára kell kormányozni.  A „Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” támogatásával és aktív közreműködésével elindult a Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) megszervezése, amelynek első munkaülését ez év augusztus végére tervezzük. Már eddig is több olyan nagytekintélyű honfitársunk fogadta el meghívásunkat, akik eddigi munkájukkal, a közjó iránti szolgálatukkal már bizonyították hazaszeretetüket.

A Nemzetstratégiai Kerekasztal feladata, hogy a nemzeti oldal értelmisége, szakpolitikusai a nemzeti oldal civilszervezeteivel és pártjaival közösen megalkossák Magyarország felemelkedésének programját és cselekvési tervét, a Nemzet jövőképét és a lehetséges kiutat. E cél megvalósulása érdekében kidolgozzák egy igazi nemzeti kormány programját és cselekvési tervét, amely a Nemzet egészéé, nem csak a gazdagoké.

Világossá szeretnénk tenni, hogy a jövő Magyarországát vissza akarjuk helyezni arra a kősziklára, amely több ezer éven át megvédte és megőrizte őseinket és hazánkat. Vissza kell térnünk azokhoz az alkotmányos evidenciákhoz, amelyek erős és egységes nemzetté nemesítették Magyarország népeit. Nem vagyunk, nem leszünk a „multikultúra”, a nagyhatalmi erők megtört gerincű csinovnyikjai, nem leszünk sem rabok, sem arabok!

Ezért felhívással fordulunk a nemzeti oldal tiszteletre méltó személyiségeihez, szervezeteihez, pártokhoz, civilszervezetekhez, csoportokhoz, hogy a fenti célok megvalósítása érdekében fogjunk össze, és a 2018-as választásokra egy „ernyőszervezet” alá gyülekezve – még nem tudni, hogy melyik szervezet lesz az – foglaljuk vissza a Nemzet Házát. Kérjük, a tettre kész, képzett hazafiak mielőbb határozzák el, hogy részt akarnak venni nemzet-újraépítő munkánkban. Elképzelésünk részleteit a jelentkezőkkel ismertetjük.

 

Budapest, 2016. 07. 12.

 

 Jelentkezni lehet:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)        
Online-újságunk                                          
nif.info@gmail.com                                     

Dr. Sebestyén István s.k.
szakmai koordinátor
dr.sebestyen.istvan@gmail.com

Takács András s.k.
ta@szmm.hu
Tel: 0670/600-9741
szervező

32 című bejegyzés “Hogyan tovább Magyarország? Felhívás a nemzeti szervezetekhez!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. A szándék , jó ! Sajnos ezidáig minden hazafias mozgalmat a cionista csőcselék , felszámolt ! Mindez kormányzati támogatással történt ! Hazánkat , kizsákmányolt kifosztott , gyökereinktől megfosztott , usa gyarmáttá , felvonulási területté silányították ! Meddig még ?

      Kedvelés

  1. gratulálok az ötlethez és a jó Isten segítse meg Önöket ebben !

    ha megengednek ehhez egy tanácsot, akkor ez ;

    mindenek elott el kell Maguknak kötelezniük magukat az IGAZ-hoz. Az igaz mindent tisztáz, mindent rendben tesz …
    semmit nem lehet e nélkül tenni senkinek, illetve amit tsznek, is félresikerül …
    elég lenne az (indulásnak), ha minden egyes tenni akaró egy fogadalmat tenne így ; soha többé nem hazudok és hazugságot nem fogadok el …
    az igaz maga nem segít, de a nélkül lehetetlen a magyar feltámadás …
    szeretettel

    Kedvelés

  2. Igen a probléma az hogy nincs egy olyan párt ami az ország érdekeit képviselné.A katasztrofális probléma pedig az, hogy nics egy olyan karizmatikus politikus aki ezt a hatalmas feladatot felvállalná. szakmailag is. Ostobasággal vádolnak, a szüklátókörü ostobák mikor, MORVAI KRISTINÁBAN LÁTOM az egyetlen személyt akit ez a beteg európa elfogad.szalkmailag,is. A Magyar nemzeti érzéseihez igazmondásához sem férhet kétség. Abszolut kandidát a Magyar minszterelnőki feladatokra. .A Magyarok Istene a nemzetünknek adott a személyében egy lehetőséget, .A Magyar ösi anyaszetegyház..Nem a saul féle.! Egy új esélyt nyitott a személyében, a nemzetünknek. m .Csak hideg fejjel gondolkodni kellene.Mit tenne ő.? és mit tesz most és ha újra megválasztjátok.a mostani hazaárulókat..MMM.

    Kedvelés

    1. Miki MM!

      Már régen mondtam Morvai Krisztinának, hogy alkalmas lenne Miniszterelnöknek, bár látok egy másik hölgyet is, aki alkalmas lenne Orbán alternatívájának. Csak az a bajom, hogy mind kettő a jobbikhoz kötötte magát, pontosabban Vonához, aki nem arról híres, hogy integráló személyiség lenne a nemzeti oldalon. Nem beszélve arról, hogy át adná a listavezetői posztot, vagy a miniszterelnöki széket. Bár tévednék.

      Kedvelés

  3. Egyet értve Önökkel, a fentiek figyelembevételével bátran kilehet jelenteni ” hogy aki nincs ellenünk,az velünk van. (Márk 9:38-41)

    Kedvelés

  4. Gratulálok és nagyon sok sikert kívánok ehhez a nagy munkához.
    Kicsit félve fogom követni az eseményeket, mert tudom, hogy megalkuvás nélkül szinte lehetetlen lesz Magyarországot visszahozni a majdnem megsemmisülés határáról.
    Én mint kicsinyke pötty, segíteni fogom munkájukat.

    Tisztelettel:
    Atilla

    Kedvelés

  5. Kedves Takács András!
    Az írásból következtetve egy magot kívánsz létre hozni – nagyon jó ötlet!
    Kérdésem lesz e benne – zsidó és cigány? Többi fehér nemzetség ellen kik a Kárpát medence hazámban élnek – és szét szóratottan elmenekülve a nagyvilágba – nincs kifogásom – de a kettő említettekről rossz tapasztalatom van!

    tisztelettel: id. Kiss László

    Kedvelés

    1. ,,Kérdésem lesz e benne – zsidó és cigány?”

      Nem nekem szólt a kérdés, mégis válaszolnék rá – Takács András mellett.
      A zsidó, mint nép nem létezik az én felfogásom szerint. Hangsúlyozom, nem csak én állok ezzel így, sokan a zsidó fogalma alatt eltorzult világszemlélettel rendelkező fazonokat értenek. Többségét tekintve a zsidó fajilag ahhoz a néphez tartozik, ahol él. Nézzen meg egy ukrán, magyar, angol, amerikai, etiópiai zsidót. Tehát ha egy zsidó megváltoztatja a zsidókra jellemző életfelfogását, látszólagos hovatartozását, megszűnik zsidónak lenni. Ha nincs lehetőség, nincs tolvaj. Ha nincs eltorzult világkép, nincs zsidó. Értük különben ne aggódjon. Albert Pike tervbe vette a zsidók problémájának végleges megoldását. Már megoldott két világháborút, a harmadik is láthatóan tervszerű megvalósítás felé halad, bízzon benne.
      A cigányokkal más a helyzet, mert ők fajilag is kisebbséget alkotnak nálunk. A börtönöket nagyrészt ők töltik meg. De nem minden lehetőség lett számukra megadva, hogy elkerüljék a börtönöket. Ráadásul a libsiék tudatosan a magyarellenes hangulatot keltettek bennük. Szóval ők nehéz dió esetei lesz a rendszerváltás számára, mert előbb a lehetőséget kell(ene) számukra biztosítani a felzárkózáshoz, és ha úgy nem megy, lehet drasztikusabb eszközökhöz fordulni.

      Kedvelés

      1. A zsidó és a cigány ugyanaz a faj,csak más-más törzsek – meglepő lenne egy korrekt genetikai vizsgálat eredménye.
        H.B

        Kedvelés

      2. ,,…meglepő lenne egy korrekt genetikai vizsgálat eredménye.”

        Tényleg az lenne. Kiderülnek, hogy zsidók nem is léteznek. Ráadásul ezzel is elkéstek volna, mert egy zsidó kutató kiderítette, hogy a zsidókat úgy találták ki.

        http://alfahir.hu/node/20873

        Kedvelés

      1. Kedves András, most rá érek és rátérnék szűkszavú és hamis megállapításodra! Csak azt kérem ha válaszolsz akkor idegen szavakat ne használj, írásomra való válaszában !
        ETNIKUM= magyarul mert görög szó: egy nép jellegzetes sajátosságainak összessége : valamely néphez tartozás sajátosságai , jegyei”
        ugye értjük? Ma amikor megtapasztaljuk, hogy a kultúrák összekeveredésével pl. az un. migráns ügy” olyan nagy a feszültség a földön, hogy például Amerikába felmerült a külön néger állam létre hozása is!
        A fentiek tudatában: Ne legyen kétséged és úgy le redukálod e komoly súlyos problémát, hogy a szarházi és hazaáruló nem etnikai kérdés . Hát akkor mi? Akkor amikor összekeveredve saját érdekeit védi építi maga körül, figyelmen kívül hagyva a befogadó állam nép kultúráját, törvényeit! Persze, hogy nem szar házi és se nem hazaáruló ilyenkor a migráns, hisz saját kultúrájáért él és tesz a befogadó ellenére!
        És írhatnám végtelen .- de minek, hisz ezt tudod te is –

        ÉRTHETŐ VOLTAM? EZEK TÉNYEK – ÉS NEM VITÁRA BOCSÁJTOTTAM KÖZLÉSEMMEL, HA NEM AZÉRT, HOGY TUDD!

        tisztelettel id. Kiss László

        Kedvelés

    2. Addig nincs esély a kilábalásra amíg Magyarországon nem MAGYAROK A VEZETŐK.
      Tévedés,hogy zsidó nők,vagy férfiak az ország szekerét jó irányba akarják fordítani – ARRA CSAK A MAGYAR A GARANCIA!!!
      H.B.

      „Az igazi, alkotó, dolgozó, harcoló, büszke és bátor emberi teremtőkedvet alacsonyítja le az önző és telhetetlen zsidó, a harácsolás, az anyagiasság, a romlott élvetegség legalacsonyabb szintjére, amely már nem tartalmaz semmi emberi hitet és morált, csak nyomorultul elcsábult rabszolgalelkeket!
      Csak ezeken a torz lelkeken képes uralkodni, mert a zsidó,- legyen bármilyen kicsi, ostoba, vagy szánalmasan alkalmatlanul önfejű is,- de mindig uralkodni, irányítani akar, hogy értelmet színleljen felesleges és teljesen káros létének!”
      (Tiltott Könyvek, Prohászka Ottokár; „Intelmek”)

      Kedvelés

    1. lehet ragozni?
      Legjobbikkkkk!
      Pesti szlogenben a Jobbik marha jó-nak indult, aztán lett belőle csak egyszerűen Jobbik, majd Rosszabbik!
      Szörnyű, amit a Vona levezényelt, és követik mégis őt, mint a mészárost a vágóhídra.

      Kedvelés

    2. Tessék beleolvasni a REFORMOK menüben lévő cikkekbe.
      Akkor meg fogja tudni, hogy mi lenne az, ami elkezdődik.
      Köszönjük az érdeklődését.

      Kedvelés

  6. Vegre elkezdodne valami es higyjek el nagyon sokan fogjak tamogatni onoket koztuk en is . Isten segitse onoket.

    Kedvelés

  7. Tisztelt Hozzászólók!
    Mivel hangsúlyosan előkerült a zsidókérdés, ezért ígérem, hogyha lesz rá időm folytatni fogom a „Zsidókérdés napjainkban” című írásomat.
    De addig is egy-két fogalmat, mint tovább gondolásra alkalmas megközelítést felvetnék.
    1. Van az államalapító nép, nemzetségek, akik lefektették az állam alapértékeit, mint mi a Szent Korona értékrendjét, Alkotmányos Evidenciáit.
    2. Vannak az államalkotó népek, etnikumok, bevándorlók, jövevények, akiknek kutya kötelességük volna elfogadni és tisztelni a befogadó nép kultúráját, szokásait.
    3. Az, hogy a befogadó nép milyen formában és milyen módon kezeli a jövevényeket, az a saját felelőssége.
    4. Az is igaz, hogy az erős nemzettudattal rendelkező bevándorló rá akarja bírni az őslakosságot, hogy minél nagyobb társadalmi befolyással rendelkezzen az adott országban. A kérdés az, hogy mennyire hagyják nekik.
    5. Van egy további kérdés, amit nem kerülhetünk meg. A társadalmi hasznosság kérdése, ami jelentkezik etnikai, pozicionális és személyi kérdésként, ami meghatározza az érdekérvényesítő képességet. Ki kinek az érdekiért küzd?
    6. Csak úgy mellékesen felteszem a kérdést. Mi magyarok elég elszántsággal küzdünk az érdekeinkért, mert a rendszerváltás eredménye nem ezt mutatja.

    Kedvelés

    1. “Csak úgy mellékesen felteszem a kérdést.Mi magyarok elég elszántsággal küzdünk az érdekeinkért, mert a rendszerváltás eredménye nem ezt mutatja.”
      T.Takács András!
      Az ún. rendszerváltás előtt és után is a megszálló zsidók kezében volt a hatalom,úgyhogy nem korrekt dolog a magyarság nyakába varrni a felelősséget.
      Fogadj be egy csövest a házadba és azonnal elkezdi a saját szintjére amortizálni azt!
      H.B.

      Kedvelés

      1. Az igaz, hogy a pozíciónyerésük nem mai keletű, de azért, hogy ekkora befolyással bírnak a közéletünkre, ahhoz a mi elődeink is hozzájárultak.

        Kedvelés

  8. “2.vannak az államalkotónépek,etnikumok,bevándorlók,jövevények,akiknek kutya kötelességük volna elfogadni és tisztelni a befogadó nép kultúráját,szokásait.
    Helyette mi van Nálunk? Hogy idézzek valakit, “felkerült a szar a polcra,és lekvárnak hiszi magát. Sőt kötelezővé teszi,mint követendő, egyetlen helyes irányt. Egészségügy ,oktatás, (i)gazságügy,”politika, és az összes szarházi hivatal. Ha ennyire idióták a Magyar politikusok,hogy nem látják azt a fertőt amit saját maguk is képviselnek, akkor ők is ugyan olyan gusztustalanok,és aljasok!!

    Kedvelés

  9. Többszöri, újra és újra nekiugrással…!!! A tét még mindig halálosan komoly. Csak azóta a valódi értékű lelki, szellemi emberek több sebből véreznek, a passzivitás kárhozott okozói miatt. Az elfogadás csak ráadás a rombolásban. Na, majd meglátjuk. Ugyanis eddig a sötétség virgonc, jól táplált férgei úgy mentek át a nemzetiek testén, életén, mint kés a vajon. Az őket siratók pedig még mindig titokban sírnak. Így marad? Nem marad így? A kérdés sürgetően jó!

    Kedvelés

    1. “Az elfogadás csak ráadás a rombolásban” nagyon tetszik a megfogalmazás.
      Milyen szép a magyar nyelv, mely állítólag ős nyelv!

      Kedvelés

    2. “…Az őket siratók pedig még mindig titokban sírnak…”
      Kedves Györgyi – elgondolkodtál e azon, miért van ez? Szerintem és ez a biztos, nekünk magyaroknak nagyon nehéz a döntés, hogy saját megvezetett fanatikussá vált testvéreinket kell leölnünk – a röhögő harmadik helyett, aki generálta ezt a helyzetet! Ezért sír a szívünk és türelmünk végtelen – talán rá döbben a testvérünk végzetes tévedésére! És nem kell leölnünk őket, MERT MELLÉNK ÁLL!

      MERT A VÉGJÁTÉKBAN AZ LESZ! HA CSAK VALAMI CSODA NEM TÖRTÉNIK!
      ID. KISS LÁSZLÓ

      Kedvelés

  10. “amíg a NIF-en némely hozzászólásokból kivehető,van még Tisztességes Magyar Ember,addig Remény is!
    Akinek inge,bátran vegye fel!

    Kedvelés

  11. Szkeptikus vagyok, ráadásul az ” ördög ügyvédje “. Sajnos gyerekkorom óta mindennek nézem a fonákját is.
    A magyar nagy dolgokra képes nép, ha megfelelő lökést kap. Legyen ez ellenállás valamilyen hatalommal szemben. Csak ehhez valami szellemi muníció kell. Valami kirobbantó lökés, ami összekovácsolja a lötyögő szendergőket. Megérne egy két szösszenetet 1848 háttérelemzése.
    Jelenleg nem látok lehetőséget a változtatásra. A Deák-féle politika ma nem vezetne eredményre. Legfeljebb egy jól szervezett katonai puccs, de ez sem valószínű.
    Ma nagyon sokan változtatni szeretnének. Ezért volt az elején a Jobbik reménység. Én ugyan a Magyarok Szövetségében láttam a jövőt. Több mint 200 ezren voltunk Bösztörpusztán. Ha mindenki csak egy marok földet tesz le a parlament kapujába, nem tudtak volna bemenni ” dolgozni ” kedvenc politikusaink. Na ez is elúszott.
    Mi jöhet még?
    Több százezer embert kifosztottak a bankok, állami segédlettel. Történt valami a néhány öngyilkoson kívül? Borzasztó nagy lett a tűréshatára az embereknek.
    Egy rendszerváltás lebonyolítása nagyon nehéz feladat. Sok körülmény kedvező összejátszása kell hozzá. Na meg néhány őrült, elkötelezett, Böjte Csaba féle fanatikusan tisztességes ember, akik rendszerint nem érik meg a végét.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.