A vendéglátó kedves zsidók

Izrael lehallgatta a francia miniszterelnök mobiltelefonját

netanjahu250.jpgEgy francia lap szerint Izrael lehallgatta a francia miniszterelnök és tanácsadói mobiltelefonjait – tájékoztatott csütörtökön a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet. A LExpress című francia lap szerint amikor Manuel Valls francia miniszterelnök és tanácsadói májusban Izraelbe látogattak, át kellett adniuk telefonjaikat a biztonságiaknak az izraeli vezetőkkel tartott találkozóik előtt.

A megbeszélések után a francia politikusok készülékeik rendellenes működéséről számoltak be, ezért hazatérésük után szakemberek vizsgálták meg a mobiltelefonokat.

A francia biztonsági szervek egyelőre nem számoltak be munkájuk eredményéről, hogy tapasztaltak-e esetleg a telefonokban beavatkozást, és hangsúlyozták, hogy csak a külföldi utazásokat követő rutinvizsgálatot végezték el a küldöttségi tagok készülékein.

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hivatala tagadta, hogy Izraelben bármit tettek volna a francia politikusok telefonjaival, és visszautasították a francia lap vádját, hogy esetleg kémkedni próbáltak volna a francia kormányfő után.

Az utóbbi években számos, politikusokat érintő lehallgatási botrány volt, mint kiderült, nyugati szövetséges országok egymás vezetőit figyeltették. Izraelnek amerikai vezetőkkel kapcsolatos ügyek miatt kellett magyarázkodnia, de Washington is megpróbálta “követni” a jeruzsálemi történéseket.

2016. július 07. 14:29, Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

4 című bejegyzés “A vendéglátó kedves zsidók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kedves Anna! Ezt elsősorban Orbán Viktor felé kellene adresszálni,
  aki a zsidókat “Isten ajándékai”-nak nevezte egy dictiojában. Hab a tortán, hogy a cigányokat “Magyarország rejtett erőforrásá”-nak jel-
  lemezte. A probléma ott van – szerintem – hogy nem a nemzetnek
  van miniszterelnöke, hanem a miniszterelnöknek van egy országa.
  Ha az ökrök akarnak valamit, Jupiter vagy leszavaztatja vagy lesújt a villámával.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.