Üzenet a kommentelőknek

A kommentek hátteréről…

Munkám során a ’90-es évektől volt is, meg nem is szerencsém a látogatóba visszaérkező magyarokkal beszélgetnem. Szemükben örömtűz volt, ajkuk viszont lebiggyedt az akkor látottakon. Közülük, nem kevesen alig titkolt céllal abban reménykedtek, hogy minimum bársonyszék illetné őket hazajövetelük alkalmából, mert az ész és pénz náluk van. Pénz nélkül az itteni, évtizedekig elnyomottak közül is sok volt az önjelölt, így kényszerből, látszatból összeborultak sorsuk egyengetése érdekében.

Előbbiek enyhe gúnnyal, lenézéssel viseltettek, míg utóbbiak úgy gondolták, a viszonylagos jólétben éltek úgyis visszamennek, ezért „ide a pénzt és húzzatok el, mert mi tudjuk, mit akarunk itthon” törtettek a maguk által kijelölt úton, aminek eredménye: óriási csalódások sorozata mindkét, illetve több oldalon.

Mert, akik igaz jóérzéssel, viszonzás nélkül akartak és nemcsak szerettek volna segíteni, talán ők sínylették meg legjobban. A különböző formában gyűjtött pénzek, adományok sorsa nyomon követhetetlenül tűnt el, illetve a lesből támadók, irigység vezéreltek felvetették, melyik bajtárs lányának butikjában tűntek fel a márkás ruhaneműk, vagy kinél láttak otthonában olyan számítógépet, ami akkoriban nem volt kapható nálunk. Igaz, igazuk volt, de ezzel a mételyt jelentősen mélyítette, szélesítette azon  külső és belső, erre szakosodott banda, akik ma is szítják a tűzet magyar és magyar között.

De visszatérve az igaz, külhoni magyarokra. Nemegyszer tanúja voltam, a számolatlanul, marékkal közösbe dobott papírpénz halmoknak, amiért nemhogy nyugtát, igazolást nem kaptak, hanem az előfizetett újságjuk sem érkezett meg külföldi címükre.  Az adományok felhasználása ismeretlen maradt. Amikor ezt szóvá tettem, gúnyos ajakbiggyesztés volt felém a válasz – hazainak, hazaiaktól.

Hogy aztán a csalódottan visszatérők kinek, mit mondtak, az hogyan terjedt, s az itteniek milyen véleményt kürtöltek világgá, meglátszik az Anyaország sorsát így vagy úgy nyomon követők megnyilvánulásain, hozzászólásaikban, miközben a mételyezők megállás nélkül „dolgoznak”, sőt már fiaik, lányaik, unokáik is besegíthetnek.

Aki, akár idős fejjel is legalább alapszinten elsajátította a net használatát, abban a reményben, hogy bár távolról, de részese lehet Magyarország történéseinek, beleszólási joggal bírhat, e sátáni találmány révén, ismerje meg hátulütőjét is, gondoljon az általa le- és beírtak következményeire, ne vaktában lövöldözzön a szavakkal, ne egymásnak menjenek, hanem a különböző élettapasztalatok leírásával jó és hasznos ötlettel szolgáljanak.

Viola Anna, NIF-Szerkesztőségének támogatója

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

34 című bejegyzés “Üzenet a kommentelőknek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kedves Anna!
    Jó lenne ha egy – egy megtapasztalt történetet leírnál, tanulságul – mert itthon nekünk nagyon nehéz amikor mást tesznek mint amit mondanak a politikusaink – mint például ez is:

    United States of Európa – ellen beszél a videóban és a gyakorlatban merőben ellenkezőjét teszi – azaz cselekszik! Magyarázza ezt meg nekem valaki, miért teszi?
    Id. Kiss László

    Kedvelés

    1. Laci!
      Ide születtem, itt élek én is, nem kevés ideje Magyarországon. Írhatok megtörtént esetet, de inkább azt szeretném elérni, hogy hasznos, jó gondolatokat írjon, aki veszi a fáradtságot, ne a másikra acsarkodjon, szidja ronda szavakkal, amikor ékes nyelvünkkel oly szép és sokféle kifejezéssel lehet élni.

      Kedvelik 1 személy

      1. Köszönöm Kedves Anna, hogy válaszolt írásomra, mit is írhatnék? Jut eszembe épp ma írtam egy reagálást egy írásra azt ajándékként közlöm:
        “…Magyar sugallat!
        Amikor elér hozzám egy önsanyargató megnyilvánulás mindig eszembe, jut az örök valóság – semmiből, a láthatatlanból lettél és azzá is válsz! A gondolat és érzés szüli meg a valamit, ami mára önsanyargatóvá vált a való világában élete során a végéig, amikor semmivé válik ismét! Rövid életünk során, hogyan tegyük boldoggá? A szeretet megértésével és megélésével, átadásával kisugárzásával, minden és mindenki iránt! Életed ne az ösztön vezérelje, ne enged életedbe be a gyűlöletet, vesd el annak minden fajtáját és élj ember módra, ahogy megteremtettél embernek! Add át a hited és tudásod leszármazottjaidnak, ezt ne hidd – tudd! Fáj a szívem, akik keseregnek és nem találják a kiutat abból a csapdából, amibe bele estek véletlenül, vagy bele csalogatták! Ez a rövid földi élet küzdelem, tapasztalatszerzés, ami örökre rögzül, és intő jelként nyilvánul meg az újonnan kezdőknek! E pár sor is azt a célt szolgálja, hogy tudj róla – soha ne add fel – mert az élet mindig élni akar, és ahhoz begyűjti az információkat =magyarul megtapasztalásokat!
        Tisztelettel: id. Kiss László
        2016,július, 9-én 14:05 órakor küldöm Bázakerettyéről!
        Ide írtam
        http://miter.hu/miter/a-szenvedesem-a-boldogsagom-eloszobaja-newdraftolva/#comment-11
        szeretettel: id. Kiss László

        Kedvelés

    2. Kedves id.Kiss László Úr, családom is és én is erdélyi születésűek vagyunk. Ebből fakadóan, lehet egy más fajta értékrend, elvárási forma részesei lettünk. A történelem és a helyi közösség élete alakította ezt így. És ez így van jól. A baj ott kezdődik, amikor a különböző kis közösségeket manipulatív módon egyes más kisebb közösségek saját céljaik elérésére használják fel és ami megbocsájthatatlan, a hitüket, bizalmukat is becsapják. Ebből alakult ki egy “szép”, “európai”, “tengerentúli” csoportok, magánszemélyek által használt és egyre jobban tökéletesített rafinált eszköz, amit a politikai életbe is belevittek. A minta adott volt legalább 2.000 éve. Pártok, egyesületek, alapítványok stb. köré tömörülve teszik ma is “dolgukat”. De az JóIsten eszet is adott az Embernek, akit a maga formájára teremtett. És gondolkodni nem fájdalmas dolog. De ellenkezője viszont okoz fájdalmat. Viszont az őszinte szeretet, a neveltetés, a becsületes, türelmes munka egyenes jellemet, megingathatatlan jellemet termel. Előnyök és sovárgások nélküli, családi és nemzeti összefogást, közös jó létet csak így lehet elérni. Kérdésére a választ inkább az illető személytől kapná meg, mint kívülállótól. Mi csak a tettekből ítélhetünk. Szerintem most a népen-nemzeten a sor, hogy összefogással, mint spontán jelent meg ’56-ban, megmutatni a világnak újból, hogy mi a küldetése a magyar nemzetnek, Nimród leszármazottjainak, (ezt eddig minden nemzet a történelem során elismerte, hogy ezt is sikerült manipulálni, az is valakik műve) úgy ismét, mert akkor is hasonló tényezők mételyezték a világot. Ma ugyanazok leszármazottjai hánykolódnak. A történelem, az idő megold mindent. Csak kellő időben a megfelelő jelzésekre kell felfigyelni, összefogni. Most van szükség összefogásra, nem vagdalózásra, nem megvezetésre a kis előny(ök) reményében. Apai nagyanyám, aki özvegy maradt a II.vh. után, mondta és intette két fiát, hogy az életben úgy dolgozzanak, hogy soha kölcsönt nem szabad felvenni / kérni, senkitől !!!, de főleg nem Tollaséktól !! Írhatnám tovább a példák sokaságával a véleményt. maradok tisztelettel és az összefogás reményében, szeretettel, hitben és cselekedetben, üdvözlöm Önt, Zs.J.

      Kedvelik 1 személy

      1. Kedves János! Először megköszönöm, nagyszerű írását! Mindig csodálattal és határtalan megbecsüléssel illetem a külső Magyarország területén élőket, mert ma már itt belső anya Magyarországon is érzem, milyen nehéz magyar érdekeket érvényesíteni – kint amikor anya nyelvet is tiltják, vagy a ráutaló hatalom arroganciájából fakadóan csak idegen nyelven tud érvényesülni – nekem az nagyon fáj, mert tudom az mint a beolvasztást szolgálja! Ezért küzdök és harcolok ami a nick képemen is hirdetem, FIGYELEM FELHÍVÓAN – hogy tarthatatlan helyzetben van . a szét szabdalt országom hazám drága szeretet Magyarországom.
        Tisztelettel id. Kiss László

        Kedvelés

    3. “United States of Európa – ellen beszél a videóban és a gyakorlatban merőben ellenkezőjét teszi – azaz cselekszik!”
      Az egész beszéde a demagógia remek mûve !
      Miért? Orbán Soros embere! Lévén Schwartz embere, elvankötelezve a terv megvalósítával.
      Csak a tájékoztatás kedvéért:

      Ki menti meg Európát a nyugati kultúrától?”
      —Lukács György

      „A modern Európában nincs hely az etnikailag tiszta államokra. Ez egy XIX.századiki képzet és mindent megteszünk, [hogy] a XXI-ik században megváltoztassuk és multietnikai államokkal fogjuk megvalósítani.”
      —General Wesley Kanne Clark†

      „A II. világháború után a zsidók és az összes elzüllesztett pogány szövetségeseik korlátlan féktelenséggel a nyugati társadalomra vetették magukat és egy pár, rövid évtized alatt, ténylegesen a degenerálódás és a fehér elleneségesség szemétládájává alakitótták át. A józan fehér nép rettentséggel, sok rémülettel és rettenten nézte az átváltozást,” … „a radikális fanatikusok léha áhitatos buzgalommal tevékenykedtek, [hogy] ,tűrhetőbbé’ alakítsák át a társadalmat a minden rablásra hajlamos ,ky’-kek számára, egy rabló, perverz, primitív karikatura és szellemileg korlátort basztardok, akik erkölcsei nem férnek össze a fehér keresztény töbségével.”
      —A message to all Jews and leftist: The tables are turning.
      —————————————–
      A terrorista Menahem Begin, Izrael volt elnöke egy Knessetben mondot beszédében mondta: „A mi fajunk egy uralkodó faj. Égi istenek vagyunk ezen a bolygón.Mi úgy különbözünk az alsóbb rendű fajoktól, mint ők a rovaroktól. De facto a mi fajunkhoz hasonlítva, más fajok bestiák és állatok, legfeljebb marhák. Más fajok mint emberi ürülékek vannak tekintve. Mi rendeltetésünk az alsóbb rendű faj felett uralkodás. A mi vezérünk vas rúddal fogja kormányozni a földi birodalmunkat. A tömegek nyalnifogják lábainkat és mint rabszolgák fognak szolgálni minket.”†
      ————————–
      „Örvendjenek a zsidók annak a ténynek, hogy a keresztény Európa elveszti identitását mint büntetés azért, amit száz éveken át tettek velünk, míg száműzetésben voltunk. Soha nem fogjuk megbocsájtani az európai kereszténységnek a millió gyermekeink, aszonyaink és öregeink mészárlását … nem csak az utóbbi holokausztban, hanem következetes módon egész nemzedékeken át, ami a képmutató kereszténység minden részét jellemzi.” †
      —————————
      „Franciaországban a keveredés egy kötelesség, egy követelmény, nincs alternatívánk, ellenkező esetben komoly nehézségekkel fogunk szembenézni. Ha a franciák saját akaratukból nem akarnak keveredni más fajokkal, akkor szükséges lesz, hogy a Köztársaság meggyőző intézkedéseket vezessen be.”
      —Sarkozy, Franciaország volt elnöke.
      Sarkozy mit mondott ezzel? Kevés szóval, NAGYON SOKAT!!! Elárulta egy régi, az európai faj kipusztítása tervét, csak más szavakkal mondta: A cionista zsidók KÖVETELMÉNYE: Az európai fehér faj helyébe egy szelíd, karakternélküli, könyen maipulálható keverék fajt kitenyészteni, akik majd szolgálnifogják az übermenschen uralkodókat. Ez a legfontosabb első lépés a Zsidó Új Világrendfelé.

      BARBARA LERNER SPECTRE a svédországi Európai Zsidó Kutatási Intézet vezetője, amit a svéd kormány, a svéd adófizetők pénzéből finanszíroz, és nem a nemzetközi cionisták, ezt a világos, egyértelmű kijentét tette:
      „Azt hiszem, hogy az idő e pontonján az antiszemitizmus ujjáélledése azért van, mert Európa még mindig nem tanult meg hogyan lenni multikulturális, és úgy vélem, hogy e transzformáció bevezetése [mi, zsidók] része fogunk lenni, ami bekell következzen, [és] Európa nem fog többé az a monilítikus társadalom lenni, mint valaha volt a múlt században. [Ennek az átalakulásnak] mi zsidók fogunk a közponjában lenni; ez egy hatalmas átalakulás, hogy Európa megtanulja, most egy multikulturális módba lépnek, és a mi vezetőszerepünk miatt nehézteléssel fognak a zsidókra nézni.”

      Szóval Sarkozy, aki maga is zsidó, erre a „komoly nehézség”-re utalt beszédében, világosabban, a nemzetközi cionista-zsidóság megtorlása. Hollande, Franciaország elnöke, nem régiben kijelentette: „100,000,000 €-ót fogunk költeni az antiszemitizmus elleni küzdelemre.” Cameron, sajnálkozva, megjegyezte: „Sok fehérarcot látok Londonban.”

      Kiszúrhatjuk Spectre beszédéből: Az európai fehér faj máig is az a faj, akit a zsidók KÉPTELENEK VOLTAK MEGTÖRNI. A megtörése egyetlen módja az európapi faj elpusztítása. A FEHÉRFAJ VELIS NOLIS ÖNGYIKOS KELL LEGYEN. Ha a helyzet továbra is ilyen ritmusban fog folytatódni, a terv szerint, 2050-re az európai keresztény fehér faj egy tekintélytelen kissebség fog lenni évezredes honában.

      =========================

      “Elég volt már ebből a megkülönböztetésből” …, ez egy nagyon komoly FELSZÓLÍTÁS. Ebben a felszelszólításban csak az a baj, hogy ez nem más, mint a 70 éves propaganda kreált SHABBOT GOYIM, a mainstreem klakjai, tudadtlan vagy színlelt erkölcsi-lelkiismeretség (skrupulozitás), ami a HOLOFÁBULA hallgatólagos elismerése és a történelmi tárgyilagosság következtetett tagadása. Azok, akik ezzel a “elég volt már ebből a megkülönböztetésből” érvelnek, szándékosan vagy TUDATLANUL alátámasztják a propagandával kreált fikciót és figyelmenkivül hagyják azt, amit a szakirodalomban a “the other losses” (MÁS VESZTESÉGEK)-nek hívnak. A megkülönböztetés nagyon fontos!!! Az objektív tárgyilagosság érdekébe, a megkülömböztetés rendkivül fontos.Vis à vis kell állítanunk a kiválasztottak és a goyim veszteségeit. Min alapszik ez a XX. században kreált , új, szekuláris vallás ami 70 év alatt dogmává lett emelve? Röviden és összefoglalva, a ZSIDÓ EMLÉKEZETEN,amit a Nürenberg-i AMT (Allied Military Tribunal „Szövetséges Katonai Bíróság”) szentesített meg. A megszentesített 6 millió megkérdőjelezhetetlen, kétségbevonhatlan és vitathatalan és változhatatlan. Nem számít az, hogy az Auschwitz-ben kirakott emléktábla évekig 4 milliók “álldozatát” hirdetett,mindaddig amíg a szigorú tanulmányozás és vizsgálatok 1.3 millióra csökkentették, ennek ellenére a 6 millió zsidó “álldozat” változatlanul maradt a holomíthoszban. Mi van az “Other Losses”-el? Ez a KERESZTÉNYEK VESZTESÉGE, AMI NEM SZÁMÍT!!! És menyi volt a keresztények vesztesége? Hogy gráfikusan láthassuk az arányt, vegyük alapul a Dresden-i álldozatok számát, ami csak egy pár órás bombázás okozott: 250,000, és a zsidók álldozata szám,1933- 1945, május között(???), a Nemzetközi Vörös Kereszt száma allig haladja meg valamivel több mint 75 ezerrel!!! A zsidó Roosevelt, zsidó és kommunista tanácsadói a Pearl Harbor japán támadása után üzent háborút Hitlernek, 1941 december. 1941-42-ben kezdték a különböző munkatáborokba szálítani a zsidókat.—Szükséges, hogy megjegyezük nem minden tábor volt munkatábor, mint például Teresienstadt. Voltak elosztó táborok, és speciális táborok, specialis zsidók számára, akik úgy éltek mint egy török pasa. Napi 1 üveg pezsgővel ki ne „szenvedne”.— Mi volt az oka ennek a zsidószálításnak? 1–) 1932-ben, pár nappal a választások előtt (amit a Német Nemzetszocialista Munkás Párt nyert meg), a zsidók közzétették csatakiáltásukat: „DELENDA EST GERMANIA !”. 2 –) Hitler hivatalbalép 1933 január 30-án és 1933 marciusban JUDEA DECLARES WAR ON GERMENY (Júdea háborút üzen Németországnak). A nemzetközi zsidóság ebben a pillanatban háborús állatpoban állt Németországgal, tehát MINDEN ZSIDÓ NÉMETORSZÁG ELLENSÉGE VOLT!!! Logikus, hogy a Németország, úgy mint az Amerika és Kanada, területén összeszedje ellenségeit és biztonságba helyezze. Ezzel az intézkedéssel megakarták előzni a első világháborús keserű tapasztalataikat a zsidókkal, akik nemcsak elárulták, hanem szabotáltak a háború legkritikussabb fázisában. Németország 1942-43-ig nem tért át az álltalános háború gazdaságra. Mikor áttért, nagyon későn, szüksége volt munkaerőre, és a zsidók kénytelenek voltak azt csinálni, amit történelmük és életükün át, a vendég országban, mindig rüheltek. Mint mondják, a többi az történelem, … és ez a történelem így van: A „nácik” szálítótták a zsidókat a koncentrációs táborokba, hogy elgázosítsanak a nem-létező gázkamrában (fürdőszobákban) és elégessenek az égetőkemencébe allig 3.5 millíóból 6 milliót, … és megemlékezni a 45 millió keresztény álldozatról, az LESA MAIESTAD, mert sérti az elképzelt zsidó áldozatok emlékezetét.
      Kell, hogy MEGKÜLÖNBÜZTESSÜNK, de tárgyilagosságra támaszkodva.

      Kedvelés

      1. Kedves öreg barátunk Toro Sentado!
        Kissé izgattam magam, hogy vajon miképp éled túl a súlyos venezuelai válságot. Volt-e amit egyetek, igyatok? Kérlek írj egy rövid beszámolót erről. Mik a venezuelai kilátások jelenleg?
        Az amerikaiaknak nagyon kell az olajotok. A CIA és az angol ill. brit BI6 benne van a felforgatásban. Jó lenne, ha nem egy buta szocialista egypártrendszer működne nálatok, hanem egy venezuelai érdekeket képviselő többpártrendszer. De ha ellenálltok az amerikai és brit felforgatásnak, akkor Ukrajna sorsára juthattok. Várjuk beszámolódat!
        üdv
        Transyadmin

        Kedvelés

  2. Bravo, Tisztelt Anna! A számbol vetted ki a szavakat. Ami az irásodat illeti. Már rég megérett ez a probléma megtárgyalása. Reméljük, sok hozzászóló figyelembe veszi.

    Kedvelés

  3. Tisztel magyarsag orszaghatarain beluliek es kivul elok, csodalatas szep szavak, eggyuterzes nepekkel, atyankfiival, a kerdesem miert csak ilyenkor? Mikor szamot kell adni, ill irni sajat magunkrol, masokrol, en mar nem mondhatom magam fiatalnak, ateltem nehany nehez evet, es megalaztatast itt sajat hazamban, es ott is ahova mentem es magam valasztottam masodik othonoma. Megkemenyedtem, ha kell valakiknek, szivessen fordultak hozam adjak, es adtam nem sokat mert sok nekemsem volt. Es mikor en kertem senki sem jott adni, emberi hiba szeretunk kapni de nem szeretunk adni, meg meghalgatast , vagy eggyutt erzest, az ilyesmimar hianycik, nincs idonk egymasra tul sok az emberek problemai, mitszepitsem a szegeny az mindenutt szegeny es a nyomor az nyomor, mindenutt, hogy segitsek en rajtad draga szekely testverem, bar szivessen tennem, csak mond meg hogyan. Ti meg hisztek a mondasban segits magadon az isten is megsegit, mondjam nektek millio problemaval kuzkodoknek, es kozben latom hogy segiti isten azokat akik belolem beloletek eloket, nincs plafon gatlastalan eletvitelunek, hedaljak az altalunk osszerakot javakat, es adnak nekunk, annyit hogy ehen ne haljunk, mert meg szukseguk van rank. Megtehetik? Igen mert latjuk a bajokat tudjuk kiktol kapjuk, es nem rajtuk verjuk ela port, hanem egymason, egymast bantja a nyomorult. Miert???

    Kedvelés

  4. A politika kemény dolog. Néha felkorbácsolja az indulatokat is. Kedves Anna! Amennyiben idegeinek túl erősek időnként a megnyilvánulások, kérem – higgye el semmi harag nincs bennem ön iránt- de olyan weblapokat olvasson, ahol olyan szavakat írnak le, mit szívesen olvas. Értem én hogy békíteni szeretné az egymásnak ugró embereket, de meg kell barátkoznia a gondolattal, nem fog menni. Amig a dolgaink nem lesznek renben, legalábbis a legfontosabbak, szerintem nem szabad langyosnak lenni. Gondolja el, amikor két vélemény szöges ellentétben áll egymással, hogy a jófenében egyezzenek meg? Most olyan történelmi napokat élünk meg, ami bizony bekerül a históriás könyvekbe. Nekünk magyaroknak nem európa problémája a legfontosabb. A TÚLÉLÉSÉRT KÜZDÜNK! És ez időnként agressziót, vulgáris szavakat is igényel, mivel sokan vannak közöttünk, akik vesztünket szeretnék. Nos magam részéről én sem fogok ezekkel ,,kesztyűs szóval”, sem amikor sor kerül rá kesztyűs kézzel bánni velük. Én tudom azt az időt amikor eljő a béke ideje, s nem kell senkit lehordani, nem kell senkit bántani. Meg is mondom. Akkor amikor ehhez hasonló weboldalak önmaguktól szűnnek meg.
    (kesztyűs szó, ilyen nem létezik, csak a helyzet megkívánta hogy ezt írjam)
    Még annyit. Emlékezzen Jézusra amikor kikergette a kereskedőket az isten házából. Tudtommal ezt inkább erényként prédikálják. Mainapság is járnak közöttünk jézusok (nem a sátánszekta Nagy S-re gondolok) csak a sokaság nem ismeri fel őket. Mégpedig azért mert nem klepetusban járnak mezítlábasan és nem tudnak halat szaporítani. (A műbort nem mondom, mert azt már tudnak csinálni.)
    tisztelettel,K.D.

    Kedvelés

  5. Kedves Mindenki!
    Köszönöm az őszinte megnyilvánulásokat, értem én az indulatokat, hiszen én sem vagyok szent – nem is lehetnék, hiszen Szent Anna már kiérdemelte, de a véleményem változatlanul az, hogy a MAGYAR NÉP alkotja a világ egyik legtehetségesebb NEMZETÉT. Ehhez mérten próbáljunk viselkedni, egymást tiszteletben tartani, a régi sérelmekre fátylat borítani, s azon lenni, hogy tudjunk fennmaradni, Magyarországot megtartani. Aki ehhez akár csak jó szóval, tudásával, tapasztalatával hozzájárul már tett egy kicsit a cél érdekében. Azzal viszont nagyon nem értek egyet, hogy holmi ócsárlással akarja bárki “helyes” útra téríteni a magyarságot. A sokszor jogtalanul megalázott, büntetett, ezer gonddal küszködőknek, akiknek állítólag kicsiknek kellene lenni, – de nem azok! –
    önbizalomra van szükségük, hogy tartásuk legyen és büszkén szembe tudjanak szállni bármelyik ellenségünkkel, hiszen szinte csak azok vannak. Ebből következően csak(?) magunkra, illetve egymásra számíthatunk. Ami nem is baj, legalább nem kell köszönetet mondanunk senkinek!

    Kedvelés

  6. Az összes hozászóló tömjénezi magát,kerülgeti az alapkérdést,mint a kutya a forró kását.A kérdés ez volt.”Egyesült Európa ellen beszél a videóban és a gyakorlatban merőben ellenkezőjét teszi-az az cselekszi.Magyarázza ezt meg nekem valaki miért teszi”?
    Mert két gén keveredett benne probálja mindenki kitalálni melyik ez a kettő.orbán folyékonyan hazudik,sosem válaszol a konkrét kérdésekre.rég eladta a Magyar népet, a Magyar főldet. .A génjeiből hiányzik a Magyar gén és vér.Mélyen tisztelt Id. Kiss László. ez egy jó kérdés volt. Csak a birkák nem vették észre ezt az orbán és a falkálya által végzett kétszinüséget. A reményeink egyike, talán ha már nem lesz mit ellopni ezeknek a hiénákna,akkor egymást is felfelják a nem Magyar Parlamentbe. MMM.

    Kedvelés

  7. ” gondolat.
    A legalpáribban megfogalmazott hozzászólások is túl finomak,ha a Magyar(?) politikai elitet(?),és annak tevékenységét jellemzi valaki!
    Az más kérdés,hogy “nyilvánosan a véleménycsere milyen stílusban zajlik. De az ember nem süllyedhet le annyira,hogy egy hozzászólásra,érvek helyett,sértéssel válaszoljon,hiszen az egóján kívül semmi más nem sérült. Lehet a sértésre sértéssel válaszolni,de akkor nincs min megsértődni, hiszen egy szintre kerültek. Hasonlóképen amikor a felek felállnak a tárgyalóasztaltól, és megkezdődik a háború,de annak vége után,ismét a tárgyaló asztalhoz ülnek. Mi változott ettől? Az égvilágon semmi! A feleslegesen kiontott milliók vérén kívül, amit már visszahozni soha nem lehet. A politika mindig is az érdekek mentén haladt,az Ember pusztán mellékszereplője a történéseknek. Ami mindig is a fő vezérfonala volt,a szerzés, a pénz,és a még több pénz. De feltétlenül részt kell e vennie a Kis embernek ebben a “játékban, hiszen Neki mindig csak az áldozat szerep jutott.
    / Gyóni Géza, Csak egy éjszakára. Vers/

    Kedvelés

  8. kedves Anna !

    ami(k)rol Kegyed ír, az elég jól ismert, viszont nem ‘elismert’ dolog. Már Kossuth esetében ez történt. Egy olyan 17-18 éves idegenben-lét után o teljesen más lett. Annyira, hogy az otthoniakkal kimondottan ellentmondásba is került. O erosen a Kiegyezés ellen volt, miközben az otthoniak (persze itt, ez a hatalmas többség is) e mellett …

    az történt ugyanis, hogy io bekerülve ‘a szinpad’ mögé’, onnan kezdte látni a magyarság, Mo. sorsát. Rájött arra, hogy mit lehet és ezt hogyan akkor úgy, hogy ezt a nyugati nagyhatalmakkal egyeztetve tennék meg a magyarok (mondjuk o egy olyan ‘kiegyezést’ kivánt volna, amellyel a magyarok pl-ul az angolokkal, az ‘amerikaiakkal egyezkedtek volna ki). Teljesen tisztában volt már akkor, hogy Ausztria ‘napja’ lehunyóban van. Egy ilyen már csaknem süllyedésére váró haóhoz láncolták országukat, országunkat …
    na most utána tudjuk azt, hogy végül mindkettonek (Deákéknak, mint Kossuthéknak). Az elsonek rövid távon (Mo egy ragyogó fejlodésnek ugrott neki akkor), a másodiknak hosszabb távon (a Kiegyezéssel a halálitéletét maga Mo alá is írta. Itt csak az ido kérdése volt annak, hogy mikor történik ez meg) …

    a háború után, de foként 56 utáni emmigránsok nagy hányada (akkor már a csonka-Mo-ról) is kb így járt. Sokuk az egész maradék életét arra szentelte ott kinn, hogy tovább ‘harcoljon’. Ezek mind egy valamikori hazatérésben reménykedtek sokszor. Viszont közben az oket befogadó társadalom, ezek látószöge is befolyásolta oket. E közben a társadalmilag nyomorékká vált odahazaiak is egy fejlodésen
    mentek keresztük. A Kádár-i rendszer kialakított odahaza egy olyan vezeto réteget, amely vagy rossz, vagy hitvány volt (végül is mindketto az). Mo az egyik legdoplomásabb (arányszámú) lett ….
    na az ún. rendszerváltás, Mo ‘felszabadulása’ azután ezeket inkább
    egymás nyakának ugrasztották. Mindkét fél teljes biztonsággal hitte, vallotta igazát … és egyáltalán nem is értették magukat meg (ebbol
    következtetve ; nem is egymást) …

    két példával ; már a 80-as évek derekán kiveheto volt Mo-on a nyugatra-való nyitás igénye. Az otthoniak nagy lelkesedéssel, reményekkel teli várták ehhez az alkalmat. Az otthoni gazdasági szakemberek, közgazdászok …; “ezzel versenyt futhatunk nyugattal,
    de legalb is Ausztriával”. “Az életnívónkat, a gazdaságunkat mi is
    ezek nívójára visszük”. “A Tungsram még nyugatra is exportálhat majd”

    már akkor egyes nyugati magyar (ehhez nem is kellett kimondottan szakérto legyen) figyelmeztette a hazaiakat, hogy nyugatnak nem
    konkurensek, hanem piac kell …
    soha nem értettem meg, hogy miért hittétek Ti azt, hogy nyugat segíteni akar benneteket ? Hogy amikor egy nyugati válalkozó befekteto behozza pénzét oda …, hogy az egy jóakaróitok ?

    egy másik, ez még ma is aktuális : a 90-es évek elejétol/közepétol Mo-on egy cigány-‘lázadás’ történt és még egy kicsit folytatódik ma is. Tudjuk, hogy ezt a magyar politikai baloldal keltette és tartotta fenn a végbol, hogy ezzel a nemzetinek tartott ellenfeleiket zaklassa (nagyon sikeresek is voltak ebben). Ezt az emigrációs én az odahazai magyarok egyértelmuen tudják. Ott van a baj, hogy a megoldásban nem igen értenek egyet. Mi, Ny-E-i egy olyan környezetben élünk, ahol a
    jövevényeknek kötelezoen alkalmazkodniuk, beolvadniuk kell. Mégha errol nem is igen beszélünk, írunk …, ez köztudott itt. Mo-on pedig épp ennek ellenkezoit teszik (mint tették oseink is !). Kimondják a jövevényt,
    mint idegent, kirekesztik ezeket a magyar ‘testbol’, a magyarságból (ezek nem magyarok, ezek cigányok -vagy a modern szóhasználatban,; romák). Sot még ebben tovább is mentek Ti odahaza. Addíg, hogy ezen állapotot ‘lefixáljátok’, egy visszavonhatatlannak alakítjátok azzal, hogy egy hivatalos titulust adtok ezeknek (roma kisebbségi közösség ±). Elismertétek ezeket, mint IDEGENEKET .. és ezzel csaknem lehetetlenné is tettétek ezek magyarrá válását, integrációját a befogadó társadalomban. Na nekünk ezt borzasztó látni ;.., de semmit nem tudunk tenni, mert Ti nem hallgattok ránk. Mondjuk képletesen így ;jajjgattok, mert fáj kézfejetek a miatt, mert egy kalapáccsal ütitek ezt. Mi jövünk és tanácsoljuk; ne
    üssétek a kezeteket. Ti erre megharagudtok ránk, mert nem érzünk egyet veletek a fájdalmatokban …
    mintha telesen két különbözo világban élnénk mi idegenben és Ti odahaza …

    ezen utóbbi (nagyon-nagyon fontos, veszélyes) dologhoz, hogy jól megérthessétek ; a nyugati országok ‘kitaláltak’ egy fogalmat arra, amit tettek már elotte is … megnevezés nélkül. Ez a “pozitív diszkrimináció”.
    Na ezt a 10, 2004-ben belépett (itt most rólatok, Mo-ról van szó) …-re is rákényszerítették a befogadó 15. Ok kötelezték Mo-ra (is) ezt. Nem arra, hogy ezt arra használja ki, hogy a cigányait mint idegeneket kirekessze, hanem azért, hogy ezekbol magyarokat csináljon !!!

    a magyarok (Ti !) fogcsikorgatvan teljesítiitek ezt (nálunk sem öröm az, hogy a jövevényekre többet áldozunk, mint magunkra -mi már itt persze, mint otthonosak, egy beolvadtaknak tartva magunkat-). Ha
    mi nyugaton ezen hatalmas erofeszítést tesszük, ezt azért, hogy ezek késobb a mieink legyenek, Ti épp ellenkezoleg ezeket kirekesztve.
    A “pozitív diszkrimináció” nálunk arra szolgál (és szerintem ezért is kötelezték rátok az EU-s ‘törzstagok’, hogy ne ki, hanem berekesszétek a jövevényeiteket. Hogy a cigányokból magyarokat formáljatok …
    na, kedves Anna, eddig még egyetlen magyarra sem találtam, aki
    ebben megértett volna. Vagy 3 -mal teljesen el is vesztettem ezért a kapcsolatot (“Te semmit nem értesz ehhez. Mi élünk velük ….”)
    na itt van a képletes ; nem neked fáj a kezed. Akkor Te ne szövegelj nekünk, tarsd tanácsodat magadnak !). En pedig látom, hogy bajt
    okoztok magatoknak …, de képtelen vagyok segíteni nektek, mert Ti ettopl elzárkóztok. De nem csak, hogy elzárkóztok, de még csak nem is érveltek ebben. Az egyedüli érvet eddig csak azt hallottam ;”hát ok
    -a cigányok- akik nem akarnak integrálódni, asszimilálódni”. Erre
    én persze mindíg megmondtam, hogy nálunk sem akarnak (többnyire),
    de mi azzal nem törodünk. Mindíg a jövevénynek kell alkalmazkodnia és nem a befogadóknak” … és soha eddíg még nem találtam egy olyan telefonkészülékre, ahol az érmém be-, lehullott volna ebben …

    a személyeskedéseknek semmi haszna nem lehet, viszont a tárgyat
    meg kell vitatni mindíg. Azzal, hogy egy A nem ért egyet egy B-vel, azt tudathatja szép szavakkal és teheti bántóan is. Na itt senki sem ugyanaz. Van aki ezt ‘illoen’, van aki ezt ‘illetlenül’ teszi meg. De
    amíg mi csak és kiizárólagosan a tárgyat ‘nézzük’, ez nem okozhat
    akadályt. Nem szépen, szépet …, hanem jót, értelmeset … kell, kellene
    beszélnünk egymással, egymásnak …

    nem tudom, hogy ezen hozzászólás mennyire lehetett segídség az
    egymás megértéséhez (ez inkább csak egy ‘konstatáció’, egy magyarázata ennek. Annak, hogy mi miért is nem értünk sokszor egyet). Na e mellett van azután a személyes tényezok is. Vannak ‘szárazabb’ (törékenyek és törést okozók), vannak rugalmasabbak. Vannak a felvetett témához jól hozzáértik, vannak akik nem olyanok.
    Vannak öregek, vannak fiatalok. Vannak hölgyek és vannak férfiak
    és így tovább …

    remélem, hogy nem értettem félre az ön levelét, ennek tartalmát, kedves Anna (ha esetleg az történne, akkor kérem javítson majd ki !)
    szeretettel

    Kedvelés

    1. Kedves Lajos díjazom hosszú levelét és aggódását – és tegyük fel, hogy rátapintott a lényekre – mi ért írom, hogy tegyük fel – mert ha ismerné a történelmet amit nem kétlek önt olvasva – akkor tudja, hogy minden birodalom összeomlott – sajnos a Hun birodalom is – egy van még a láthatatlan birodalom – de az is a végét járja – szerintem! Mert megláttatta magát elbizakodásában – ha a fenekén marad akkor nem bukott volna meg – no jó én a végső eredményt írtam le – ami még nincs nem valósult meg érezhetően – de jó ha tudja az usa. nak nevezett birodalom is ami nem az csak annak nevezik megbukik, mint a többi eddig!
      Elgondolkodott e azon, vajon miért buknak meg életük teljében ezek a birodalmak?

      Kedvelés

      1. kedves László (Kiss) !

        engem nem igen érdekelnek a nagy, világi dolgok …, ugyanis sokszor még a kis népemé is túlcsap rajtam …
        azért mivel felhozza, felhozta ; erre van egy magyarázat és ez nem is akárkitol ! Maga Jézus, a megtestesült, társunnká lett Isten (a világegyetem teremtoje, ura) mondta volt ezt. A Sátán, az ördög uralkodik az emberiségen. Hogy azután ez egy idore ezt, vagy azt támogatja …, az az o dolga. Egy biztos, hogyha valaki, egy nép nem kivánja ot szolgálni, az ellen felboszíti a többieket …
        (ezt így, a hit ‘nyelvén’)

        miért is a teljében, kérdezi Ön …, hát ezt azért, mert akkor már ezen
        birrodalmak elérték a süppedés alját (itt nem a mi, a hun birrodalmunkrol van szó. Ott a mi összeférhetetlenségünk és naívságunk ronbolta ezt szét). Amikor a római birrodalom annyira
        szennyes lett …, akkor maga ezen szenny végezte ki. Ilyen pl-ul a borzasztó erkölcsi élet (a buziság, pedofília teljes elterjedése) belülrol
        emésztette ezt föl …
        amikor egy nép kezd jól élni …, akkor maga ezen jól-élés az, amely megrontja …

        visszatérve a mi kis ideiglenes birrodalmunkra (a mondjuk Hunniára).
        Soha sem igen hallottunk olyanról, hogy egy vad, barbár nép olyan
        kiméletes lett volna, mint mi (akik megadták magukat, azokat megkíméltök) és mégis még ma is, csaknem két ezer évvel késobb a legrosszabb hírben mi vagyunk. Ez azért, mert a világot az ördög
        irányítja és ezt elsosorban a hazugsággal teszi …
        (visszatérve a hit terére) …
        szeretettel

        Kedvelés

      2. nagy lajos
        2016/07/11 – 10:34

        kedves László (Kiss) !

        engem nem igen érdekelnek a nagy, világi dolgok …, ugyanis sokszor még a kis népemé is túlcsap rajtam …”

        Pedig tájékozódni tudni kell, mindig gyarapítani ismereteinket – ezért három ajándékot küldök önnek:

        1. https://www.youtube.com/watch?v=IdtTGMA1538

        2. https://www.youtube.com/watch?v=hreKuiU7Umc&feature=share

        3. https://www.youtube.com/watch?v=aWybLYSaq18&feature=share

        szeretettel: id. Kiss László
        ui: persze szelektálva hidd de tudd a dolgokat!

        Kedvelés

  9. Tisztelt Nagy Lajos!
    Az Ön által hozzászólásban leírtakat cikk formájában kellene megírnia – ha az Adminoknak tetszik az ötlet -, s akár vitaindító is lehetne, hiszen valóban, sokszor én is úgy éreztem, hogy azonos nyelven beszélünk, mégsem értjük meg egymást a külhonban élőkkel.
    Saját véleményem röviden: Széchenyit szeretem.

    Kedvelés

    1. kedves Anna, az maga, hogy Széchenyit szereti sokat is megmond. Az nem volt igazán emigráns. O csak azért járt, csángolt el egyszer-egyszer ide-oda, hogy ott a jókat, a hasznosakat (itt is inkább a technikaikat, a ‘tárgyilagosokat’) megismerje, hogy azután ezen tudását felhasználja odahaza …
      rengeteget és csak jót tett hazájáért. De jó is lenne az, ha mi (Maguk elsosorban) tudnánk egy Széchenyit kreálni, összehozni. Tudom itt jon elo a mi borzasztó jellegzetességünk. Ez a széthúzás. Pedig épp a mi nyelvünk adja meg a világon ma hasznát coach szót. Ez a mi kocsis szavunk. Viszont ez lovakat tartott össze, mi meg sokszor csökönyös
      szamarak vagyunk ….

      nem igen lennék képes egy kimondott cikket összehozni. Kisebb-nagyobb válaszokat (a legtöbbször rétestészta módján széthúzva), azt igen. Nem szoktam hozzá, így képtelen lennék …

      szeretettel ; L

      Kedvelés

      1. Kedves Lajos!
        Ne vegye zaklatásnak, unszolásnak, de mióta az internetre terelődött az információközlés, nagyrészt megszünt a klasszikus újságírás. Mindenki azt ír és úgy, ahogy akar. Igényességén múlik, ki hogyan teszi. Hogy ki, mire képes, saját magán múlik. Akarja-e vagy sem.
        “Nem szoktam hozzá..” Míg egy csikó születése után néhány órával föltápászkodik és teszi a dolgát, mi születésünktől kezdve halálunkig tanulunk, különben lemaradunk a tőlünk megköveteltektől.
        Itt van hála Istennek Toro úr is, aki két percen belül leírta, másikat átküldte. Amit érzett, gondolt – közreadta. Ezáltal ki, hol élve a tapasztalatait, meglátásait úgy adhatná tovább, hogy a máshol élők megismerhessék, okuljanak belőle, vagy segítséget nyújtsanak akár egy jó szóval is, ami többet ér a pénznél. Szerintem…

        Kedvelés

  10. T.nagy lajos !
    A cigánykérdéshez néhány gondolatot engedjen meg,annak fejében ,hogy bő tíz évet voltam napi kapcsolatban velük. A többségüknek esze ágában sincs beilleszkedni a Magyarok,vagy ahogy ők nevezik,a “parasztok közé. Alapból lenézik a Magyarokat,és akként is kezelik Őket. Minden lehetőséget megragadnak, akár üzleti kapcsolat,vagy esetleges segítségnyújtás alkalmával, hogy a “paraszt mindig vesztesként távozzon,be legyen csapva. Anno dolgoztak nálam,velem cigányok, abban a hiszemben,hogy ahogy viszonyulok hozzájuk,talán hasonlóképen ők is. Rendes bér,rendes munka, normális emberi viszony. Adtam autót ajándékba,keresztelőre aranyat, míg a családfő börtönben ült, segítettem a családot. Hála képen “alkalomadtán kiraboltak! Mondhatnám,hogy egyedi eset, de akár melyiken próbáltam segíteni,pórul jártam. Egyszer megkérdeztem az egyiket, -mitől van az,hogy midegyikőtökkel így járok?.- Nem veled van a gond, a “vérünkkel.
    Ezt “csak azért írtam le,hogy nem egyszerű a cigánykérdés Magyarországon sem. Nem utolsó sorban,mennyi segítséget,segélyt kap egy cigány család,és mennyit egy Magyar az államtól, és ki mennyi adót fizet? Akiknek joguk lenne háborogni,az szerintem a nehéz helyzetben lévő Magyarok.Nem véletlenül hozták vissza anno azokat az állami gondozott cigánygyerekeket amerikából, akiket a Czeizel doktor segített ottani nevelőszülőkhöz, nevelhetetlenség,és kezelhetetlenségük miatt.
    Vannak olyan próbálkozások,amelyek eleve vesztésre vannak ítélve. Ez is ilyen. Azért élnek hasonlók a hasonlókkal,mert hasonló a történelmük,kultúrájuk, mindennapi szokásaik, és nem utolsósorban,az életvitelük. A mostani milliós “ránkvándorlókkal is egyetlen dolgot lehet elérni, egy elkerülhetetlen HÁBORÚT az Ős lakosokkal.
    üdv.TF

    Kedvelés

    1. kedves Ferenc !

      az, hogy a jövevények mit akarnak, az az o dolguk, az hogy a befogadók, az meg az övéké. Nálunk sem lelkesednek a bejöttek azért, hogy nekik az azonosságukat fel kell adják. De nem ám ! … De ez bennünket nem érdekel. Nem mi mentünk hozzájuk, ok jöttek hozzánk …
      van két eset. Vagy valaki egy gyarmatosító, vagy egy jövevény. A gyazrmatosító egy háttérhatalomra támaszkodva fenntartja azonosságát (nyelvét, kultúráját, vallását …) és ezt ha elég ereje van, akkor még a befogadókra is rátukmálja. A másik eset (ez a Mo-i cigányok esete) az a jövevényeké. Ott ezeknek kell alkalmazkodniuk
      az oket befogadókhoz. Megtanulni nyelvüket, átvenni kultúrájukat … és kÔzben feladni minden a befogadókra káros normáikat is …

      na erre használ, erre lett létrehozva a “poziktív diszkrimináció” is !!!!!!
      Azért, hogy a jövevényeket ‘betessékelje’ a társadalom önmagába …

      de itt még tovább is megyek. Mi magyarok ezet nem tettük meg régebben több jövevény népünkkel szemben … és ez végül is
      ellenünk fordult. Na itt bántó leszek, de azért, mert annak is kell;
      “az okos mások hibájából is tanul, a buta még a sajátjából sem ” …

      nekem amint csak lehetoségem volt erre, állandóan csak tömtem
      a fejét a magyaroknak és amikor alkalmam adódott a cigányoknak is. Na itt van a tragédia. Még a cigányok azok, akik jobban megértettek.
      Igaz nem tetszett nekik amit mondtam, de ok legalább megértették !!
      A legutóbb két fiatalember (egy valami továbbképzo tanfolyamon
      vettek részt azzal érvelt ellenem (ill az ok integrációja, ennek kötelezo
      voltja ellen) ; “a magyarok is csak 2-3 évszázaddal elobb jöttek be “.
      Na itt megint … nem oket, hanem a befogadókat blamálom (saját
      magunkat !). Miért is mondjuk ki magunkat jïovevényeknek !? Ugyanis mégha az utóbbi idokban egy visszajövetelrol is beszélünk, az is csak egy jövetel !!

      a cigányok magukat, mint valami vetélytársaikat mondják ki velünk szemben … és ezt mi (MI MAGUNK !!!) is így azzal hogy elismerjük
      oket egy másokként, egy nemzeti kisebbségként köztünk !!!!!!!!
      Hogyan lehetünk mi ilyen oktalanok, buták ?! Hát semmit sem tanultunk
      mi a mult hiáinkból !?

      tudom, nagyon de nagyon nehéz lesz ez nektek, de kötelezo módon ezekbol magyarokat kell csináljatok. Ha ez nem történik meg, akkor
      ezek, mint valami rákselyek csak terjeszkednek, nagyobbodnak addíg, hogy végül nagy károkat okoznak nektek, a befogadó testnek …

      egy másik (kisebb jelentoségu) ; azt hiszem mindíg lesz egy kis nyoma annak, hogy valaki eredetileg, származásilag cigány volt. Ezen túl kell tegyétek magatokat (tudom ez nekünk a nehéz !). Egy cigány aki
      már útban van ;.. azt segíteni és nem akadályozni kell ….
      amint valaki magyar, az magyar és pont erre. Annak, arra már nem
      kell költenie különösebben a társadalomnak. Ha az cigány eredetu, vagy gádzsó is, a törvények egyaránt vonatkoznak rá. Olyan nem
      lehet (ill. lehetne), hogy valakinek a kisebbségi jogain keresztül elojoga legyen. Pl-ul o lophasson, vagy más törvénytelenséget elkövessen. Ha egy rendor bemegy egy magyar családhoz, hogy dolgát elvégezze,
      ott ugyanazon módon legyen fogadott. Ha hozzám egy rendor bejön, az az ‘én’, az a mi rendor(ünk)öm ! Az integrálódott cigányok, az akkor már magyarok számára is az kell legyen. A rendor oket is védi, mert az o szabályaikat, törvényeiket … biztonságukat is védi. Ok nem mások,
      ok magyarok …

      szerintem épp ezen utóbbi dolgokban kellene ezeknek alkalmazkodniuk. Feladva törzsi, nagycsaládi, családi azonosságukat beolvadni a befogadók közé. Azon nem ellenségeik, azok ‘élettársaik’ …

      na megint elnyújtottam jócskán. Bocsi !
      szeretettel ; L

      Kedvelés

  11. Örömmel látom, hogy akár baráti társaság is alakulhat a NIF kebelén belül. Mivel a férfiak a férfiakkal jobban kijönnek, én ezennel a háttérben maradok, remélve, hogy még többen csatlakoznak a társasághoz.

    Kedvelés

    1. Kedves Anna
      Régi szabályom minden diskurációban: Az eszménk nincs se NEME, se KORA, se FAJA.
      Nem az embert vitatjuk, hanem az eszméjét.
      Az már más, hogy sokan és, sajnos, nagyon gyakran, ad hominem KEZDENEK VITATKOZNI.
      AZ E VITKOZÓKAT NEM SZOKTUK FIGYELEMBE VENNI.

      eltudná-e árulni nekem mi az oldal e-mail címe, ahová személyesen válaszolhatnék.

      Nagyon szépen köszönöm.

      Kedvelés

      1. Kedves Anna Aszonyom,
        nagyon szépen köszönöm szivességét.
        Pár percenbelül küldöm a kért anagot.
        Nagyon szivesen válaszok, bármilyen kérdésére, személyes levélbe.
        E-mail címem biztos eltuja érni, minden nehézség nélkül.
        Elôre köszönöm, hogy habár egy kicsit is, megismerhettem.

        Kedvelés

  12. Kedves Anna!
    Nagyon sajnálnám ha így tenne!
    Mivelhogy nem ismerem Önt, így az írásainak szól!

    Kedvelés

  13. “amúgy, a különböző vélemények hozzák létre végül, a “tökéletes megoldást.

    Kedvelés

  14. “aki Széchenyit szereti “csak jó EMBER lehet!
    mindig van a politikai gyilkosban valami zavaros vágy,hogy még áldozata előtt is igazolja magát: akar valamit mondani a mentségére még akkor is,ha amit mond,se ö magát, se senki mást nem győzhet meg. – Talán egyetlen ember sem képes elkövetni a bűnt ürügy nélkül.
    ” kétféle rendőrség van: az egyik a vagyont,az életet biztosítja,a másik titokban bevádol és általában hamisan. A mienk Magyarországon a második fajtából való: pedig az elsőből valóra lenne szükség.
    “nincs nagyobb bűn mint másokat vezetni,másoknak parancsolni,másokon uralkodni akarni- ahhoz való tulajdon és talentum nélkül.
    “akit Magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját Nemzetének- -nem derék ember.
    Béke legyen Vele!!

    Kedvelés

  15. Re: Tóth Ferenc 16.07.10 CET 12:48:
    A kormány nagy szövege, mely szerint mi valósitjuk(valósítottuk????) meg az európai romaintegrációt, nem igaz.c A cigányság nem elhanya-
    golható része nemhogy nem akart/t integrálódni, ellenkezőleg! Akik kiemelkedtek a slumból, AZOKAT KIKÖZÖSÍTETTÉK/KIKÖZÖSÍTIK.
    a nagy próbálkozás – hogy cigányfiatalokat vonjanak be a rendőrség
    kötelékébe – győzelemnek is beillő kudarccal végződött. Hol vannak a cigány pedagógusok?? Miért ajvékolnak a megélhetési politikusok, midőn a cigánygyerekeket külön akarják oktatni a nem cigányoktól (már
    ahol ez elengedhetetlennek mutatkozik)?? Miért nyavalyog a politikai
    mainstream attól, hogy a cigányfiatalok bentlakásos rendszerben ta-
    nulhassanak (kollégisták). Addig amíg Orbán Viktor kormánybiztosa-
    bizalmasa egy rovott múltú csaló és kemény pénzért koptatja a t.Ház
    bársonyszékét anélkül, hogy egy értelmes nyikkanást hallhatnánk tőle
    (Farkas Flórián), amíg a rendőrségnek ki van adja, hogy a cigánybűnö-
    zőket ANOINIMIZÁLJA, amíg a jogszolgáltatás (mert igazságszolgálta-
    tásról kézivezérelt főügyész regnálása alatt nem beszélhetünk) cigány elkövetők esetében kettős mércét alkalmaz, amíg a hazai büntetésvég-
    rehajtási intézetekben a cigányok száma túlreprezentált, addig a cigány-magyar együttélés csupán üres szólam., még kampánycélra sem alkalmas.
    Lelki szemeimmel látom már,c hogy egyesek szemében máris fasiszta-szélsőjobboldali-rassziszta (remélem nem felejtettem ki semmit)Í vagyok.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.