Fordult a kocka: Most a nyugati emberek várják tőlünk,”visegrádiaktól”a szabadságot-Morvai az EP-ben

Sokáig mi vártuk nyugatról a szabadságot – most a nyugat-európaiak többsége fordul reménnyel a “visegrádi országok” felé, remélve, hogy megállítjuk a saját (torz értékrendű és hazug) vezetőik által rájuk kényszerített tömeges migrációt, kimondjuk, hogy “a király meztelen”… Morvai felhívta a figyelmet a felvidéki magyarság jogfosztottságára is.

Morvai Krisztina felszólalása a szlovák elnökséget megnyitó strasbourgi plenáris EP ülésen:

http://www.morvaikrisztina.hu

NIF

Reklámok

6 című bejegyzés “Fordult a kocka: Most a nyugati emberek várják tőlünk,”visegrádiaktól”a szabadságot-Morvai az EP-ben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Akkor válik teljessé a fordulat, ha mi élünk jobban, a nyugat pénzéből, és a képükbe vághatjuk, hogy mi tartjuk el őket.

  Kedvelik 1 személy

 2. T.Romek Úr!
  Soha nem lehet tudni,hogy mit hoz a “holnap!
  “az utolsókból lesznek az elsők,és az elsőkből az utolsók. Ha nem szívnák a Magyarok Vérét,ebből az országból, a dolgos Magyar Emberek rövid időn belül egy minta országot hoznának létre. De a Magyar Emberek legnagyobb ellensége,a mindenkori hatalmon lévő idegen érdekeket szolgáló kormányok. Ezeket KELL LECSERÉLNI és a “HAZA fényre derül !!

  Kedvelés

  1. Lecserélni ?? Kikre avagy kire ? egy félkegyelmű baloldalra , vagy ?? –
   Talán csakis a türelem oldja meg ezt a gondot ,, jön egy igazi hazaszerető kormány –ami egyelőre még a láthatáron túl van

   Kedvelés

 3. T.szekelyse50 !
  ,igaz néha az erény erősebb mint bármi”
  És ami az egyik legfontosabb!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.