Oroszok figyelmeztetése az USA-nak

Az Egyesült Államokban élő oroszok egy csoportja úgy véli, hogy az USA és a NATO jelenlegi politikája az Oroszországgal és Kínával való katonai konfrontáció és egy harmadik világháború felé sodorja Amerikát, miközben a tömegtájékoztatás igyekszik elbagatellizálni ennek veszélyét, Oroszország állítólagos „katonai és gazdasági gyöngeségéről” hadoválva. Éppen ezért arra figyelmeztetik az amerikai polgárokat, hogy hazudtak nekik: a valóság ugyanis az, hogy „ha háborúba keveredik Oroszországgal, akkor az Egyesült Államok minden bizonnyal megsemmisül, a legtöbben pedig meghalunk”. (A Russian Warning, cluborlov.blogspot.com, 2016. május 31.)

warning-of-dangerA figyelmeztetés megszövegezői emlékeztetnek rá, hogy ahányszor csak Oroszországot megtámadták, mindig győzött, még Napóleon és Hitler ellen is. Szerintük az új orosz hadsereg Szíriában eklatáns módon demonstrálta csapásmérő képességét, „az új orosz fegyverek azonnali, észrevehetetlen, megállíthatatlan és tökéletesen halálos megtorlásra” képesek, ezért „támadás esetén Oroszország nem fog meghátrálni, hanem bosszút áll és teljesen megsemmisíti az Egyesült Államokat”. Ahogyan figyelmeztetésükben írják, „az amerikai vezetés mindent megtett, hogy a katasztrófa szélére sodorja a helyzetet. Először is az oroszellenes politikája meggyőzte az orosz vezetést, hogy fölösleges engedményeket tenni a Nyugatnak vagy tárgyalni vele. Nyilvánvalóvá vált, hogy a Nyugat mindig támogatni fog bármilyen oroszellenes egyént, mozgalmat vagy kormányt, legyenek azok adócsaló orosz oligarchák, ukrán háborús bűnösök, szaúdiak pénzelte vahabita terroristák Csecsenföldön vagy templomot megszentségtelenítő punkok Moszkvában.”

Miután korábbi ígéreteit megszegve a NATO felvonult az orosz határra, és immár közvetlen közelről fenyegeti Szentpétervárt, „az oroszoknak nem maradt hova visszavonulni. Nem fognak támadni, de nem is fognak meghátrálni. Az orosz vezetést a lakosság 80 százaléka támogatja, a maradék 20 százalék pedig úgy érzi, hogy nem elég kemény a nyugati túlkapásokkal szemben.” Az Egyesült Államokban élő oroszok arra is felhívják az amerikaiak figyelmét, hogy velük ellentétben az oroszok nem egy „izgalmas és győztes külföldi kalandnak” tekintik a háborút, hanem „gyűlölik azt és félnek tőle”, de„készek és már évek óta felkészültek rá”, mégpedig nagyon hatékonyan, nem úgy, mint az amerikaiak, akik milliárdokat pazaroltak el kétes fegyverprogramokra. McCain szenátor egyszer lekicsinylően„országnak álcázott benzinkútnak” nevezte ugyan Oroszországot, ez utóbbi azonban nemcsak a világ legnagyobb olajtermelője, hanem a világ vezető gabona- és nukleáris technológia-exportőre is, amelynek társadalma „ugyanolyan fejlett és kifinomult, mint az Egyesült Államoké”, a fegyveres erői pedig készek megmérkőzni a NATO-val hagyományos és atomfegyverekkel egyaránt, noha az oroszok tisztában vannak vele, hogy „egy ilyen harc öngyilkosság lenne mindkét oldal számára”. Annak ellenére, hogy „felelőtlen propagandisták” hamis biztonságérzetbe ringatják az amerikai publikumot, „az amerikai rakétaelhárító rendszerek képtelenek megvédeni az amerikai népet egy orosz atomcsapástól.”

ww3A figyelmeztetés megfogalmazói szerint a két ország ellentétének az az oka, hogy az amerikai vezetés – amelybe a Clinton-éra alatt beszivárogtak a diktátumaiknak nem engedelmeskedő országokat szétzúzandó ellenségnek tekintő neokonok – nem hajlandó egyenlő partnerként kezelni Oroszországot, és az utóbbi évek sorozatos katonai kudarcai ellenére továbbra is a „világ vezetőjének” tekinti magát, márpedig ezt sem Oroszország, sem Kína, sem a világ országainak többsége nem fogja elfogadni. „Ez a fokozatos, de nyilvánvaló hatalom- és befolyásvesztés hisztérikussá tette az amerikai vezetést, és a hisztériát csak egy kis lépés választja el az öngyilkosságtól”, írják. Ezután felszólítják az amerikai fegyveres erők parancsnokait, hogy adott esetben ne engedelmeskedjenek a politikusok Oroszország megtámadására vonatkozó „öngyilkos parancsának”, mert a nürnbergi törvényszék óta a támadó háború a legsúlyosabb nemzetközi bűntett, és Nürnberg óta a „csak parancsot teljesítettem”mentség nem fogadható el érvényes védekezésként. Felszólítják az amerikai népet is, hogy tanúsítson ellenállást minden politikussal vagy párttal szemben, aki/amely felelőtlenül provokálna egy olyan nukleáris szuperhatalmat, amely egy óra alatt képes elpusztítani Amerikát. Szerintük Oroszország sohasem fogja megtámadni az USA-t, sem az EU bármely tagállamát, a Szovjetuniót sem akarja feltámasztani, nincs tehát semmiféle „orosz fenyegetés”. Ha viszont megtámadják vagy támadással fenyegetik, akkor az orosz vezetés„nagy szomorúsággal és nehéz szívvel teljesíteni fogja esküvel fogadott kötelességét, és olyan nukleáris zárótüzet bocsát ki, amelyet az USA sohasem fog kiheverni.”

Ehhez háttérinformációként csak annyit, hogy az USA annak ellenére is provokálja Oroszországot, hogy a katonai technológia terén legalább egy évtizedes lemaradásban van vele szemben. Íme néhány példa: a Patriot rakétaelhárító-rendszer elavult; az Aegis fegyverzetkoordináló rendszer ugyancsak; az F–35 vadászbombázó műszaki hibák garmadája miatt gyakorlatilag bevethetetlen; az F–22 Raptor nem ellenfél a SU–35 számára; az F–35, F–22 és B–2 egyaránt elavult az S–500 Prometej légelhárító és rakétaelhárító rendszerrel szemben; az amerikai rakétaelhárító rendszerek tehetetlenek a föld felett repülő, többszörös atomtöltetű, a végső fázisban a fantasztikus 25 000 km/h sebességet elérő orosz cirkáló rakétákkal szemben; az amerikaiaknak mindössze hat jégtörőjük van az Északi-sarkkörön, az oroszoknak negyven, a többségük atommeghajtású; a hiperszonikus rakéták fejlettsége terén az oroszok négygenerációs előnyben vannak az amerikaiakhoz képest.

orosz_atom3Mindezt nem én állítom, hanem maguk az amerikai katonai szakértők. És akkor még nem beszélek az oroszok elektronikus zavarásáról, amely lehetővé tette számukra 40 vadászgép Szíriába küldését anélkül, hogy az amerikai műholdak vagy a „mindent látó” AWACS kémrepülők észrevették volna őket. Miután kénytelen volt felfegyverkezni Washington arrogáns viselkedése miatt, Oroszország tehát immár valóban képes visszajuttatni az Egyesült Államokat a kőkorszakba.

Gazdag István

Forrás: demokrata.hu

Komló Média

NIF

14 című bejegyzés “Oroszok figyelmeztetése az USA-nak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Valóban, a hatalmas, gyéren lakott Oroszországot, lehetetlen legyőzni megsemmisiteni. Azt kemény, határozott, nagyon erős, bármilyen áldozatra, összefogásra képes orosz népet, ellentétben a sűrűn lakott puhány USA, Európa országaival. Az oroszok minden idők óta kizárólag csak igazságos HONVÉDŐ háborút folytattak a megtámadóik, az agresszor ellen, amig azok könnyű hadkirándulásra számitottak. Az orosz hadsereg győzelemi diszszemlét tartott Párizsban, majd Berlinben.
  Wasingtonban , de más agreszor fővárosában aligha lesz erre módja, mert e megapoluszok, városok eltűnnek a föld felszinéröl…
  Gondolom, Kina sem marad semleges szemlélő.
  A legnagyobb tragédia az, hogy miránk is és több semlegesnek kéne lenni kis országokra mérik az első megelőző csapást, hogy megsemmisitsék a NATO és más idegen hadiszálásokat, ill. támaszpontokat.
  A referendumot talán célszerű lenne kibőviteni még egy kb. ilyen kérdéssel: „akarja-e, hogy idegen katonák tartózkodjanak MO területén?”

  Kedvelés

  1. “Az oroszok minden idők óta kizárólag csak igazságos HONVÉDŐ háborút folytattak a megtámadóik, az agresszor ellen”
   Kedves György!Ez merő túlzás! 1849-ben megtámadták Magyarországot és leverték az igazságos forradalmunkat!!!

   Kedvelés

   1. Kedves Transyadmin!
    Nem kéne leragadni 1849-ben.Ma más időket élünk, más geopolitikai viszonyok között.Mai világunkban a “Mammon hívő, világrabló globalista cionizmus” a legfőbb ellenség.Globalizmus vs. nemzeti nacionalizmus.

    Kedvelés

   2. Egyáltalán nem ragadtam le 1849-ben. csak adtam egy példát arra, hogy az oroszok nem ma született bárányok. A balti tagállamok vagy Finnország sokkal többet mondhatnának arról, hogy az oroszok nemcsak honvédő háborút vívtak. A finnek még most is visszakövetelik Karéliát!

    Kedvelés

  2. ,,Az oroszok minden idők óta kizárólag csak igazságos HONVÉDŐ háborút folytattak a megtámadóik, az agresszor ellen.”

   Megint kell egy kisit háttérhatalmoznom. Nézz meg ezt a térképet:

   Rajta a pecsét, azon a dátum, hogy Kelet-Európát már akkor a szovjet zónába sorolták, amikor még a németek elől hátráló oroszok sem tudtak róla.
   Hiába mondanám magának, hogy a történelmet szervezték. Hogy Magyarország szerepét is jó előre meghatározták benne – a vesztesek oldalán. De a térképet nem én rajzoltam, azon pedig rajta van néhány érdekes információ, ha képes észrevenni.

   Kedvelés

 2. Az oroszokra oda kell figyelni, nekik meg akkor is lesz energia tartalekaik, mikor az amerikaik mar tolni fogjak az autojukat, es pont ez a nagy baj. Mert amerika tudja mit tettek japanal a masodik villaghaboru kitorese elott? Pont az enegia hianya miat kerult sor, usa es japan kozotti konfliktus, majd a katonai, akciokra.es az amcsik pont ezert dobtak a magyarokat 1956 ban, nem a kozel keleti homoksivatag kell masem az amiknak, mitgondoltok miert is van a kozel keleti valsag mar kozel 100 eve, a neve az olaj.

  Kedvelés

 3. A TRANSYADMIN IRTA:
  Kedves György!Ez merő túlzás! 1849-ben megtámadták Magyarországot és leverték az igazságos forradalmunkat!!!
  Nem szokásom ily módon vitába bocsátkozni. Előre bocsátom: nem vagyok orosz szimpatizáns, sem semmilyen más nép, nemzet, ország szimpatizánsa, kedvelője, tisztelője, dicsérője, irigylője. Magyar vagyok, magunkat, kivételességünket csodálom, hirdetem, Nemzetem jövője aggaszt. Saját, magunk útján kell haladnunk. Rendet teremteni országunkban. Csak magunkra számithatunk.
  Ami az oroszokat, Oroszországot illeti. Legyünk igazságosak. Igy igaz, ahogy megirtam.
  „Az oroszok minden idők óta kizárólag csak igazságos HONVÉDŐ háborút folytattak a megtámadóik, az agresszor ellen”. Az-az nem kezdeményeztek, nem vivtak hóditó HÁBORUT senki ellen sem. A cári Ororszország, féltve magát vállalta, hogy tagja lesz a nemzetközi zsandárságnak, mely a célból lett fölállitva, hogy elnyomjon minden forradalmi, szabadság harci igyekezeteket Európában. A cár a Habsburgok kérésére(kisegitésére) a magyar szabadság harcosok ellen (nem MO ellen) küldött egy kozák (ez olyan önkéntes szabad jól kiképzett katonai szervezet) csapatot a szabadságharc leverésére. A Pánykevics atamán, dolgát végeztével vissza is vonult haza, a Donra.

  Kedvelés

 4. Érdekesség az oroszok tudásáról és rendkívüli leleményességéről Halottam !.Évtizedekkel ezelőtt a repülőgép iparban mechanikában megcsinálták azt amit az amcsik elektronikában pl a gép robotpilótáját aki ismeri tudja ez nem semmi.A többi hozzászólás is igaz!

  Kedvelés

 5. Senki nem fogja fegyveresen megtámadni Oroszországot, balfaszkám. Elég egy gazdasági embargó, az olajárak jelentős zuhanása, és egymást eszik meg.

  Kedvelés

 6. Az orosz nép igénytelen, és a hierarchiát helyénvalónak tartja, elfogadja. Erős, határozott vezetőt (cáratyuskát) szeretnek tudni az országuk élén, és ez így van akkor is, ha ez véreskezű. Oroszország hatalmas, és képes önellátó lenni. Ha kell, az emberek két lyukkal is odébb húzzák nadrágjuk szíját. A katonai erejükkel kapcsolatban nincsenek pontos adataim, de a mendemondák lehetnek valósak is. Egy biztos, aki az oroszokkal ujjat húz, annak nem lesz gondja a jövőjével; jobban teszi, ha gyorsan megírja a végrendeletét. Vattay Szabolcs

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.