Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat

szaúd facebook

2016. 06. 29.

A Facebook közösségi oldal több tucat oldalt szüntetett meg amik Szíriát, a Hezbollahot vagy a palesztin ellenállási mozgalomhoz köthetők.

A napokban elérhetetlené váltak a Szíriai Kormány, Dr. Bashar Al-Assad elnök, Nasrallah a Hezbollah főtitkárja, és számos palesztin ellenállási mozgalommal szimpatizáló Facebook oldal vagy csoport.

Több száz olyan magánszemélynek is zárolták a saját oldalukat, akik profil képe helyére az előbb említett személyek vagy szervezetek képeit rakta ki.

A Facebook cenzúrája előtt pár nappal Mark Zuckerberg személyesen fogadta Mohamed bin Salman szaúdi herceget, aki másodikként szerepel a szaúdi trónöröklés listáján.

NIF: Támogatóink közül pl. Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István ki van tiltva a saját oldaláról, amit így meg se tud szüntetni. A Facebook, reméljük most már mindenki számára világos, nem támogatja a nemzetállamok fennmaradását, és így azon szervezetek kommunikációját sem, melyek ezekért harcolnak.

Orientalista.hu – Zenobia

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

      1. Meg ugyan úgy csak a zsidók engedélyével működik, de igyekeznek nem érzékeltetni, mert…

        Kedvelés

  1. Igazságtalan az élet. Tegnap négy magyar tűzszerész halt meg ártatlanul a több száz kilós (kísérleti?) bomba felrobbanásakor…

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.