2. rész; Hihetetlen hírek: Franciaország egyesül Németországgal. Vagy kiállunk az EU-ból, vagy felszámolják Magyarországot!

Kiegészítések a tegnapi cikkhez

Fldlakblogroka megjegyzése:

Feltűnő, mekkora arroganciával fogalmaz meg két ország kötelező irányt a többi EU-tagnak. Mintha csak tudatosan felkelésekre játszanának.

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István válasza:

Tekintetbe kell venni azt is, hogy a legtöbb EU-tagállam vezetőit a Háttérhatalom helyezte pozícióba. Tehát a kiszolgálóikról van szó, akik parancsot teljesítenek. Ezeket a parancsokat annyira teljesítik, hogy a pozícióikat megtarthassák. Ugyanakkor azt is tekintetbe kell venni, hogy a geopolitikai helyzet rettentően nagy változások alatt van. A Föld nevű bolygó erőközpontja tolódik el távol-keletre. Ezt szeretnék megállítani, és ehhez egy erős Európai Egyesült Államok kellenének, erős gazdasággal, erős politikai kohézióval, és erős hadsereggel. Az erős hadsereg nem biztos, hogy a NATO marad, hisz kezdtek hangosak lenni azok a személyek (gondolok Steinmeierre, a német külügyminiszterre), akik ma már nyíltan kimondják az erős EU-hadsereg megalakításának szükségességét! Britannia e miatt nem akart tagja maradni az EU-nak. Ennek az lesz az ára, hogy Britanniát szétverik! May lesz a következő brit miniszterelnöknő (Vaslady minta!!!), aki majd mivel Maradás párti volt, gondoskodni fog arról, hogy a britek visszalépjenek az EU-ba. Lehet újra számolják a szavazatokat, mint az osztrákoknál??? Jelenleg a megoldásokról csak spekulálni lehet!

Jelzés értékű az a kettős játék, hogy a Konzervativ (Tory) pártban Johnson a BREXIT-vezér volt. Cameron hivatalosan a Maradásra szavazott és biztatott. Ugyanakkor Theresa May miniszterasszony szintén a Maradásra biztatott. Tehát a kormányzó párt eleve kettős hangszerelésre volt rá állítva!

Ha a Maradás pártiak győznek, akkor marad Cameron miniszterelnök. Viszont, ha a Brexitesek győznek, akkor ott lesz a párton belüli Brexit vezér Johnson, aki a miniszterelnöki pozíciót átveszi, és aki a City Mayor-ral legalább 8 évig, polgármestersége ideje alatt, jó viszonyban volt. De a háttérben olyan nyomást kaptak a britek, hogy ez az eredeti terv megbukott. Elő kellet húzni egy Joly-Jokert és ez nem más, mint Gove igazságügyminisztert, aki a Johnson barátja és támogatója volt, aki jelenlegi játszmában a Johnson hátba támadója szerepét játssza el, hogy gyengítse a Johnsont támogató oldalt. Igy May fog győzni és le kell hangszerelje -egy Bennmaradás párti- a Brit  kiválást az EU-bol, ami fenetudjamilyen porhintés-kiválás lesz. Ebben az egész bonyolult játszmában egyeseknek esetleg nem tetszik a rajuk osztott szerep és elkezdenek egyéni tevékenységeket beindítani és ezekhez társakat keresni!

A Telegraph-on indított szavazás szerint 5)%-on áll Theresa May.
A Telegraph-on indított szavazás szerint 5)%-on áll Theresa May.

Forrás: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/30/boris-johnson-wont-run-for-prime-minister-after-michael-gove-ent/

Most folynak tehát a nagy improvizációk, amelyre egy jól összeszokott banda kitűnően reagál (eligazítás 7 pontban):

 1. a nagybőgős kontrázik,
 2. a dobos adja a ritmust és
 3. a prímás fülbemászik!!!
 4. A Heréltek kórusa parancsra hol ezt, hol azt énekli
 5. A szirének biztosítják az elragadtatást: Jujj de jó lesz mindenkinek!
 6. A nép nagy kórusa a sok karmester mellett összevissza énekel!
 7. Bizonyos kórustagok meg más karmesterek jelei szerint énekelnek, mire a saját karmesteri pálca le-lecsap rájuk, megerősítve a vájt-fülű kóruskollégák csapásaival! Kitör a balhé a kórusokban!

A felkeléseket még lázadás fázisukban megpróbálják helyileg kordában tartani. Amennyiben ez nem sikerül és esetleg népfelkelések törnek ki, akkor majd megismerjük az EU-rendőrség finomkodásait. A felkeléseket arra fogják használni, hogy eltávolítsák a helyi kormányokat és saját embereiket állítsák az új ideiglenes kormányok helyébe. Később következnek a “demokratikus” választások, melyek az ideiglenes kormányokat megerősítik pozícióikban. Az új kormányok pedig beterelik az országot a a Német-Francia Szuperállamba!

Létrejön végre az Európai Egyesült Államok!!!

A fenti szcenárió a jelenlegi információim alapján egy lehetséges változat, semmi több!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

9 című bejegyzés “2. rész; Hihetetlen hírek: Franciaország egyesül Németországgal. Vagy kiállunk az EU-ból, vagy felszámolják Magyarországot!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem jól mondod kedves honfitársam. Azok a Magyar Barmok rohadjanak meg kik erre a szarra szavaztak,most meg szivják a fogukat,kiknek a Szabad és független Magyarország nem kellett.Inkáb a rabszolga munka,a szarpucolás a németek segge alol..Ha egy cigány pofonvág jobrol,kötelező a bal pofádat is odatartanod,különben rasszista vagy és téged visznek el.Erre a világra szavaztál.Ha lett volna eszed,Svájci hitelt nem veszel fel.,mert sem nem svájci,és nem hitel. Nem tartották a fejedhez a pisztoly hogy kötelező a felvétel,vagy a belépés. Hogy a Barom fejetekkel,azt hiszitek akár a Németek,vagy a Franciák huznak ki valaha a szarbol.Kicsit többet kellett volna a történelmet tanulni,Rögtön tudnád hogy ez mindig forditva volt 2/3-dal szavaztátok meg a Fideszt,élén a hazaáruló koszos cigánnyal.A parlamenti képviselők kiknek több mint a fele zsidó,a te és a szavazataitok jovóltábol rabolja az országot.Talán nem másban kellene keresni a hibát hanem végre felébredni.MMM.

  Kedvelik 1 személy

  1. Ha nem is volt kötelező felvenni a svájci hitelt, azért a bank által kirabolni kötelező őket?

   Kedvelés

   1. Azt azért tudni érdemes, hogy csak minden negyedik magyar szavazott a cigányra és pártjára.

    Kedvelés

 2. Tisztelt! T István. A válaszom. Igen kötzelező.Minden olyan Magyar családot kötelező kirabolni aki hagyja magát..Amig “adós vagy,halgas-kus van neked” Egy miliót felvettél 5 miliót fizes vissza.Ezek az EU-s szabályok. Te választottad.
  Kedves Anna.,Nálam ez sosem volt kérdés.Az agyamban sem fordult meg,a nemzetem,a hazám, a honfitársaim,és harcostársaim,ellen bármit cselekedni.Bajorországi állampolgárként mindig mindent megtettem a hazám fiainak a segitésére.hid el.minden rosz döntésüket fájdalommal éltem meg.
  Tisztelt fldlakblogroka. Ha ez igy van ,hogy jött össze a 2/3-ad. Talán a 2-miliós cigány szavazata alapján.? hid el a Magyarországi 1-milió zsidó,már szégyelli a rokonságát,akár az elvit akár a genetikait,a cigánysággal. Csak úgy tekint rájuk mint felhasználható hulladékra.A szavazataitok összeszálálásakor igy sehogyan sem jön össze a 2/3-ad..Ahhoz kellett a sok Magyar birkának is a bégetése..Legyen szépnapod.
  Bocsánat otrombának nevezett kijelentéseimért, Ha nem kényszeritenek rá nem teszem. De hazám a végóráiban vergődik,A rabló disznók hiznak,A trianon után megmaradt Magyarország egyre zsugorodik,
  “Hollok ,keselyük tépik a szivünket,
  Rablóhordák szivják a vérünket!”
  Mit vársz tőlem hogy ezüstös sztaniol papirba csomagoljam a mondanivalómat az a taknyot,amire szavaztál.Magyar emberként,Magyar állampolgárként is..Úgy nyilatkozom ahogyan a szivem diktálja..MMM.

  Kedvelés

  1. A gond az, hogy a NIF olvasó tábora nem a 2/3 közé tartozik. Ezt a hsz-aikbol is érezheted.
   Neked el kellene menni az index.hu-ra vagy a szombat nevű oldalra. De van ilyen fidesz média is, mint a valasz.hu, vagy a mediavadasz.hu, akik Vona Gábor labancai.
   Szóval kedves MikiMM, itt a NIF-en rossz helyen szapulod a kommentelö társaságot!
   Vissza, kérlek, az agyarakkal! Ne itt döfködj jobbra-balra!

   Kedvelés

 3. Tisztelt transyadmin. Köszönöm a válaszodat,főleg a véleményedet. Biztos igazad van. A barátaim,is folyamtosan figyelmeztetnek,a saját érdekemben az “agyaraim “miatt. De ahol halgatnak a harangok ott porig fog égni a falu. MMM.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.