Máris jelentkeznek a változások Nagy Britanniában (frissítés)

Cam (Cameron beceneve) lelépik

Ma reggel Cameron (Cam-nek becézik, ejtsd Kem) még lazán vette ezt az új brit kanyart. Azonban később, párjával az oldalán, nagy bejelentést tett.

Sajnálatát fejezte ki, hogy a brit nép az ajánlata ellenére a kilépés mellett döntött.

Az ő feladata most, mondta tovább, hogy a brit hajó kormányát szilárdan tartsa a kezében és a hajót a viharossá való tengeren elvezesse az októberben tartandó kongresszusig, amikor is az országnak új miniszterelnök kell. Ennek az új miniszterelnöknek megfog adni minden segítséget, ami szükséges ahhoz, hogy a brit hajót elkormányozza a következő csendes kikötőig.

Ezek után nemcsak Cameronnak kellene  lelépni, hanem az összes EU-vezérnek! Európa elidegenítéséért felelős politikusok pedig legyenek felülvizsgálva és súlyosan megbüntetve!!!

Boris Johnson, alias Boris Ali, a következő brit miniszterelnök?
Boris Johnson, alias Boris Ali, a következő brit miniszterelnök?

Meg is indultak a találgatások, hogy a török származású Boris Johnson lesz az új miniszterelnök. Boris Johnson New Yorkban született1964-ben. Nagyapja Osman Ali Törökországból menekült el. Ugyanis az Osman Ali apja, Boris Johnson dédapja volt az Oszman Birodalom utolsó belügyminisztere, aki kiadta a parancsot Kemal Atatürk letartóztatására. Nureddin Pasa közbelépett és a Boris dédapját, Ali Kemal-t meglincseltette. Erre fel Osman Ali Londonba menekült és megváltoztatta a nevét Wilfred Johnson-ra. Ahogy ma hajnalban megéreztem a kampány és a választások alatti sok nyilatkozatból, hogy Boris Johnsont most építik fel Cam utódjának.

Persze meglepetések következhetnek be,mégpedig több oldalon:

Nigel Farage-t ugy ünneplik, mint Britannia új miniszterelnökét. Ezt meg is érdemelné, hisz az egész kilépési kampánynak ö volt a vezetője és győzött. A győzelem bejelentése után ma reggel korán könnyek ugrottak a szemébe, amit egy paparazzi le is kapott. Ez a kép körbejárta Nagy Britanniát. Farage bejelentette, hogy ez a nap Britannia Függetlenségi Napja (Independence Day). Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a UKIP, melynek elnöke Farage, s melyet a liberális pártok mindig is populista, szélsőjobbos pártnak neveztek, a közeljövőben nagy lépésekkel fog megerősödni.

Észak Írország is és Skócia is bejelentették, hogy itt az idő, hogy végleg szakítsanak Angliával!!!

A tőzsdén is megérezték a kilépés melletti döntést. Igy meg kellett szólalnia a Bank of England kormányzójának is. Mark Carney  üzenetet küldött a befektetők felé: “Felkészültünk erre is!”

Miként szavaztak a britek
Miként szavaztak a britek

London 59,9% a maradásra; részvétel 69,7%

Anglia kilépésre 53,4%; részvétel 73%

Wels kilépésre 52,5%; részvétel 71,7%

Észak Írország maradásra 55,8%; részvétel 62,9%

Skócia maradásra 62%; részvétel 67,2%

Gibraltár 96%-ban a maradásra szavazott!

Ezekből  az adatokból is látszik, hogy a kilépők jobban voltak mozgósítva, mint a bennmaradásra szavazók tábora, pedig a Jo Cox meggyilkolása és a kampánycsendre programozott temetése hatalmas propaganda volt.

Azok a tagállamok, melyek a maradásra szavaztak most ki akarnak válni Britanniából, melyet úgy élnek meg, mint az angolok uralmát!

Gibraltárra a spanyolok újra bejelentették az igényüket! Ezt a szándékukat már az idén kora tavasszal jelezték, hogy amennyiben Britannia a kilépésre szavaz, és Nagy Britannia a szétesés fázisába kerül, akkor bejelentik igényüket Gibraltárra. Hasonlóan cselekedhetett volna Magyarország is, mikor körülöttünk szinte minden utódállam szétesett. Csak egy nagy különbség van: Mindenhol a nemzeti érdekeket követő kormányok vezetik az országot, csak Magyarországon nem! Csak így érthető, hogy miért maradott annyi tökéletes esély ki, amit a történelem nem minden nap teremt meg egy nemzet szamara!

És hogy mindennek teteje is legyen, megérkezett Trump is Amerikából. Rendkívüli módon örvendezik az eredménynek, és szokása szerint nyilatkozik is! Boris-szal, mintha édes testvérek lennének.

Transyadmin, London, 2016 június 24.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 című bejegyzés “Máris jelentkeznek a változások Nagy Britanniában (frissítés)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ,,Ezekből az adatokból is látszik, hogy a kilépők jobban voltak mozgósítva, mint a bennmaradásra szavazók tábora…”

  Ebből kellene érteni. Nagyobb jelentősége van annak, amit ráfognak a Brexitre, mint magának a Brexitnek. Remélem a csillagászok is beszállnak a bankárok mellé, és találnak egy szupernóvát, ami a
  Brexit miatt tört ki.

  Kedvelés

  1. “Ügyes”!
   A pénzpiaci feszültségek enyhítésére a FED akár más jegybankokkal is kész dollárral ellátni a külföldi pénzintézeteket, miután Lagarde – megúszva saját büntetését – felszólította az EU-t és a briteket a gyors rendezésre.
   Köszönet a linkért fldlakblogroka!

   Kedvelés

 2. B. Johnson tényleg “egyszemélyű olvasztótégely”. De mi lesz ebből? Nagyon komoly következmények várhatók.

  Kedvelés

 3. “Mindenhol a nemzeti érdekeket követő kormányok vezetik az országot, csak Magyarországon nem! Csak így érthető, hogy miért maradott annyi tökéletes esély ki, amit a történelem nem minden nap teremt meg egy nemzet szamara!”
  Sajnos, ez 1945 óta igaz.

  Kedvelés

 4. En magam reszerol mar regen tudom, hogy a eunak nincs eletkepes jovoje, de azert ezt anglianak sokkal nagyobb figyelemel kelet volna elokesziteni, ez azert anglianak is nagyon sokba kerulhet, es persze europanak is pl gorogoknek akik meggyozodesem, kovetik angliat, de meg lesznek masok is. Pl mi is nem lenne baj mert nekunk kulonossen roszul jot ki az eu, de nekunk nagyon odakell figyelnunk, mert nekunk, nincs meg sem az ipar sem a mezogazdasagi, agazat, amely potolhatna, a szukseges ellatas, es a toke sem, hitel felvetel pedig az orszag halalat jelentene, mint az is ha egy eros gazdasagi, valsag jonne letre, es bezarnak a kulfoldi munkahelyeket, ezzel a valos munka nelkuliek szama, akar a 20% is lehetne, vagy ha az angolok kenyszerusegbol, az idegen munkavalalokat, is anglia elhagyasara kenyszeritenek, akarcsak a 70 evek vegen es a 80 as evek elejen a nemetek, a magyarorszagon belul akar 30% os munkanelkulisegre kell majd szamolni, a kozmunka is keveslenne elkendozni a tenyleges munkanelkuliek szamat. Imatkoz magyarorszag hogy ne legyen igazam.

  Kedvelés

 5. “Ezek után nemcsak Cameronnak kellene lelépni, hanem az összes EU-vezérnek! Európa elidegenítéséért felelős politikusok pedig legyenek felülvizsgálva és súlyosan megbüntetve!!!”
  Már az erőszakos szemita bevándorlás kezdetétől az a véleményem,hogy az európai szemita vezetőket le kell váltani és börtönbe zárni hazaárulás miatt – egyáltalán hogy kerülhettek hatalomra árulók Európában???
  H.B.
  “Hazaárulók akadnak minden időben. De ítél fölöttük a nemzet, és ítélete ellen nincsen fellebbezés.”
  (Wass Albert: Modern hazaárulók)

  Kedvelés

 6. “Meg is indultak a találgatások, hogy a török származású Boris Johnson lesz az új miniszterelnök.”
  “Nigel Farage-t ugy ünneplik, mint Britannia új miniszterelnökét.”

  Teljesen meghülyültek az angolok,hogy idegenszívű vezetőt akarnak az ország élére?
  H.B.

  Kedvelés

   1. …és akkor a mára teljesen zsidóvá vált angol királyi családról még nem is beszéltünk.
    H.B.

    Kedvelés

 7. “Cameron lelépik”
  Nincs ilyen szó,hogy lelépik,lelép az van,de az nem ikes ige,ha tudja egáltalán az írója,hogy mi az ikes ige……

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.