Koppány Csoport tegnapi sikeres akciója Cegléden

uj_koppany_logo_sziv-gyozni-fog Tisztelt címzettek!

Kérem szépen a Koppány Csoport Ceglédi kilakoltatás megállításáról készült képriportot megjelentetni.

Köszönettel:

Balogh Béla

koppanycsoport@gmail.com

Tagtoborzó plakát:

koppany-csoport-tagtoborzo

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Koppány Csoport tegnapi sikeres akciója Cegléden” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. 100%an egyetertek VELETEK!!!! Mivel, mindenkivel (de föleg a nep erdekeit semmibevevö ertelmisegi tolvajjaival!), csak azon a nyelven lehet/szabad beszelni, amit legjobban megert!

  Azonban, ha tenyleg azt akarjatok, hogy jogos követeleseteket siker koronazza, akkor elsösorban, a plutokrata hatterhatalom Magyarorszag-i kiszolgaloit, a szinte KIZAROLAG SOROS ÖSZTÖNDIJASOKBOL összetevödö , es azota is , a vilag legismertebb, es leg-gatlastalanabb, TÖZSDESPEKULANSANAK PARANCSAIT maradektalanul jovahagyo/vegrehajto , öntömjenezö/hazudozo/haracsolo, taviranyitott “budapesti kormany” mielöbbi levaltasat es felelösegrevonasat is követeljetek!!!!!

  Es, a feltetel nelküli, “EUROPAI –ANTANT—UNIOBA“ kepesztetes helyett, a jövöben, sokkal inkabb -EURAZSIABA- tekintgessetek!!!

  Javasolja, az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Somogyorszagbol!!!

  Kedvelés

  1. Ez így rendben is lenne Dr. -úr csak épp egy kormányt kellene még javasolnia , mert nem találni olyat a kis hazában melyik nem szeretné a zsebét –még eddig a mostani teljesített a legjobban a váltás után , amelyik az emberek életvitelén próbál segíteni – csakhogy egyik napról a másikra nem megy

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.