Birkásítási technológia és folyamat állása a ROSSZABBIK-ban

A birkásítási technológia a párt igazgatók és elnökök egyik legfontosabb tudománya. Abban a pártban, amelyben a birkásítási technológiát a kezdetektől fogva alkalmazzák, ott megszűnik az egyedek, értsd párttagok, önálló gondolkodása, és különösen, ha ez nem is szűnik meg, de az önálló gondolatok megnyilvánulása az mindenképp eltűnik. Az ilyen pártokban az elnök fő célja a tagságon keresztül nem a választóik problémái megoldó-akaratának képviselete, hanem a saját pozíciójának bebetonozása és a hatalomhoz vezető út keresése, megtalálása, majd a hatalom meghódítása. Vele együtt azok, akik ebben a birkásítási folyamatban, mint eszközök részt vesznek, reménykednek egy-egy jobb pozíció elérésében és annak a részleges bebetonozásában, legalábbis addig, amíg egy jobb pozíciót nem tudnak meghódítani maguknak. Addig pedig őrzik a pillanatnyi pozíciót és szervezik maguk köré azokat, akik ebben a segítségükre vannak, alantas módon szolgálva az országos elnököt és a hierarchiában előtte lévőket.

Vona Gábor a JOBBIK elnöke és párt igazgatója, valami Szabó nevezetű, ezt a technológiát azonnal alkalmazni kezdték, ahogy pártot alakítottak. Már 2009-ben tetten érhető ennek a technológiának az alkalmazása, amikor Vonának üzenet érkezett, hogy az egyik nagykövet bemutatna neki bizonyítékokat, mely szerint az egyik vezére a MOSZAD ügynöke. Vona nem ment el a nagykövetségre. E helyett inkább a vezérét védte meg és az információ megszerzőjére azonnal alkalmazták a birkásítási technológiát, avagy az illető sose kapott többet meghívót még alapszervezeti gyűlésekre sem. A moszados-moszatos vezér meg nyomja azóta is a mélymagyar szövegeket. Sokan azt gondolják róla, hogy nálánál nagyobb magyar nincs is, jó lenne köztársasági elnöknek is. Pedig ugyanilyen mélymagyar demagóg szövegeket nyomott Csanád Szegedi is, de a birkáknak ez nem mérvadó, mivel a métely az agyukba költözött, ezért az emlékek gyorsan kimosódnak belőlük: hinni akarnak. A megmételyezett birka kergeségében, a mételyes hitében, körbe forogva könnyű étek a farkasoknak. Azoknak a farkasoknak, melyek a métely köztes hordozói, de ellenállóak a métely kártevéseire. A farkasok az ürülékükkel ürítik ki a legelőkön a mételyt, amit aztán előbb-utóbb a birkák lelegelnek, s igy a métely bekerül a szervezetükbe. A métely bekerülve a birkába honosítódik (lokalizálódik) és koncentrálódik a birka agyában, ahol a működése folytán kiváltja a birka megkergülését. Ez úgy nyilvánul meg, hogy a birka szédelegni kezd, bizonytalan lesz a járása, majd egy helyben körbe-körbe forog és könnyű prédájává válik a farkasoknak. Hasonló a helyzet a birkásítási technológiával átalakított és végül alacsony vezetői funkciókra kiválasztott párttagokkal is. A vezető funkciókra kiválasztott birkák tulajdonképpen kosokká válnak (legalábbis ezt elhitetik velük), mert döfni is tudnak, sőt lefelé rúgni is: szarvaik nőnek és súlyos patáik, amit felsőbb utasításra meg is patkolnak! Ők a patkós birkák! Kirúgják azokat a párttagokat, akik nem akarnak birkává válni. Tehát a pártfegyelemnek nevezett politikai fogalom nem takar egyebet, mint a birkanyáj jól terhelhetőséget. Amennyiben a nyáj között még mindig vannak olyanok, melyek el-eltévelyegnek, azokba jól, ha kell mélyen, belemarnak a párt-pulikutyák. A párt-komondorok meg arra valók, hogy a nyájat a külső támadóktól megvédjék!

Tárgyaljunk meg egy példát.

Habár egyesek rá fogják mondani, hogy lerágott gumicsont, de akármennyire is tagadja Vona Gábor a szoros kapcsolatát a Haynau-t magasztaló társasághoz, a tények mást igazolnak. Mégpedig azt igazolják, hogy a magyar szabadságért életüket is áldozó hazafiakat Vona szűk köre árulóknak tartja (néha finomabban fogalmaznak: katonai parancs megtagadóknak), akiknek kijárt a halálbüntetés. Erre még annak idején, mikor ez kiderült, fel kellett volna figyelni és Vonát már akkor le kellett volna váltani. Igy, ha az ember mindent idejében intéz, nem adtunk volna időt Vonának és társainak, hogy felkapcsolják a birkásítási technológiát a legmagasabb fokozatra és Vona Gábort 2016-ban az előbbiek ellenére 80,5%-kal újraválaszttassák!

A birkásítás ott kezdődik tehát, amikor a partkatonák megfigyelik a társaságot, vagyis a JOBIIK-tagokat, és látják, hogy kik azok, akik a nyájból minduntalan kilógnak, akik -másokkal együtt- susmusolnak, más véleményt alkotnak, szembe menve a központi politikai akarattal. Ezeket az “alakokat” tudatosan nem hívják meg a gyűlésekre, aztán szép lassan lekoptatják őket, mintha sosem lettek volna tagok, vagy egyenesen kizárják a pártból, mivel nem vesz részt az alapszervezeti gyűléseken, amelyekre meg sem hívták. Igazi mélybalkáni metódus, de Magyarországon is gyakran, értsd rendszerszerűen, alkalmazzák és működik!

A birkásítási folyamat utolsó fázisa a tisztújítási közgyűlésre való delegálás. Már az alapszervezetekben eldöntik, hogy az országos elnök kívánságával egyetértő és azt teljesítő tagokat küldjenek a gyűlésre. Csak akkor sikerül ezzel szembe menni, ha az alapszervezeti elnök maga is ellene van az országos elnök akaratának. Ebben az esetben ö maga megy el a küldött gyűlésre és hasonló véleményen lévő tagokat visz magával. De ha a birkásítási folyamatot komolyan veszik már az első pillanattól kezdve, akkor ilyen alapszervezet mind kevesebb és kevesebb marad. Tehát nincs gond!

A birkásítási folyamat állását tesztelni szokták, mégpedig kisebb-nagyobb erősségű tesztekkel, felmérve ezzel a rendszer stabilitását a zavaró tényezők behatására. Ilyen tesztnek minősíthető a Haynau féle ügy kiszivárogtatása is, amit Vona lazán lesimított. A rendszer gerjedése minimális volt, a rendszert szétszakadással nem veszélyeztette. A begerjedett elemeket megfigyelve ezeket később lehetett marginalizálni, vagy teljesen kizárni a pártból.

A legújabb, és eddig a legerősebb rendszer stabilitási teszt a radikális alelnökök kizárása a jelölési versenyből. Mivel Vona Gábornak statútum alkotmány és demokráciaellenes cikkelye szerint vétójoga van arra, hogy kik jelöltethetik magukat és kik nem. A birkásított JOBBIK ezt a súlyos tesztet is kibírta, ahogy mutatja a tisztújítási gyűlés eredménye is: kissé eltúlozva, a nyáj meg se rezzent. A tegnapi hír (2016 június 8) pedig visszaigazolja elméletünk, -a birkásítási technológia- helyességét: Novák Elődöt kizárták a JOBBIK frakcióból és ő esküjének megfelelően visszaadta a mandátumát. Novák Előd ezzel egyik napról a másikra, 3 gyermekes apaként, munkanélkülivé vált. Zazrivecz-Vona szerint szoptathatja a gyermekeit. Volner a párt katonai hűségéért frakció vezető lett. Gyorsan elkezdte hangoztatni, hogy a Novák feleségéből, Duró Dórából JOBBIK-os női vezető politikust csinálnak, és ki is szúrták a szemét egy semmitmondó frakció vezetői pozícióval, próbálva megosztani ezzel a 3 közös gyermekkel rendelkező  családot. Mert ha Duró Dórát is menesztik, akkor kész a botrány, mert Novák kipakolhatja a Vona-Zazrivecz összes bűzös szennyesét, lefaragva ezzel kitudja-mennyi szavazót, párt kedvelőt, csökkentve a választási esélyeiket. A JOBBIK, részben régi, új elnöksége bebizonyította ezzel, hogy a legmocskosabb zsarolástól sem riad vissza. Ott tartja fogolyként Duró Dórát, zsarolva ezzel Novák Elődöt, hogy fogja be a száját, mert ha nem, akkor a feleséged is kirúgjuk, és aztán mehettek a munkanélküli segélyt felvenni és abból megpróbálni megélni. Igy Novák Előd hallgat és majd szórólapozni fog 2018-ban, csak a felesége maradhasson, amig ő valamilyen megélhetést felépit a család számára. Az eddigi folyamatokat elemezve meggyőződésünk, hogy a ROSSZABBIK-ká vált párt vezetők Duró Dórát is ki fogjak rúgni a frakcióból, esetleg a pártból, majd legkésőbb a 2018-as választások elött. Ekkorra a Novák Előd által ismert Vona-Zazrivecz bűzlő szennyeseiből a bűz eltávolodik már annyira, hogy nem fogja senkinek sem facsarni az orrát! Tehát Duró Dóra is mehet! Novák Elődnek, és minden a demokráciát becsülő JOBBIK tagnak javasoltuk már a tisztújító ülés elött időben, hogy a JOBBIK statutumának ezt az elnöki vétójogot biztosító részét a bíróságon meg kell támadni, mert minden demokratikus törvénnyel szembe megy! Ezt még most is megteheti a JOBBIK tagság bármelyik tagja, ha maradt köztük még olyan, aki a demokráciához ragaszkodik! Ha sikerül pert nyerni, akkor a tisztújítási közgyűlést meg lehet ismételni! Hol vannak tehát a nagy ügyvédek, jogászok, akiktől visszhangzik az éter? Gaudi-Nagy Tamás, Morvay Krisztina és a többiek, miért hallgattok? Hitelesek maradtok-e még ezek után? Mert mi, ettől fogva, nem úgy gondoljuk!

Vona Gábor 80,5%-os újraválasztása, -meg az a tény, hogy nem volt még szemszúrásból sem ellenjelölt-, a pártállami idöket idézi és felmutatja a birkásítási folyamat állását. Ezek szerint a JOBBIK rég ROSSZABBIK lett és 80,5%-ban már birkákból és párt-pulikutyákból, meg komondorokból, kosokból áll, akik nem veszik észre, hogy az elnökük rég eladta a pártot. Minden jel arra mutat, hogy Vona Gábor fenyegetésből, de inkább cukisodási példamutatásból áll össze az LMP-vel, a Bajnai fenetudjaminekhívják pártjával, felmutatva, hogy mennyire elcukisodott a pártja már, és ő mint elnök mennyire cukivá vált. De tényleg, na! A felmutatás szól a háttérhatalomnak és a FIDESZ-nek, Orbán Viktornak. A FIDESZ gyengül, a felmérések szerint folyamatosan gyengül. Ezért a FIDESZ stratégái a hatalom megtartása érdekében úgy gondolkodnak, hogy szükségünk lehet egy választási szövetségesre. Ez pedig a JOBBIK, mivel nekik van a legnagyobb támogatottságuk. Vonának majd adunk egy bársonyszéket és néhány főemberének államtitkári meg minisztériumi főosztályvezetői széket. Ezzel be vannak terelve a karámba a JOBBIK birkái! Szolgálják majd a rendszerünket, amely hasznunkra olyan jól működött, működik és működnie kell a jövőben is.

Hát ez a fényes jövő vár a JOBBIK birkáira: a FIDESZ-ígéretek szerint bársonyszékek fognak záporozni. Lehet úgy, mint Tasziló virágesője, a cserepes!

És a magyarságra, akik ebben a 2 pártban hisznek, és beszavazzák őket a parlamentbe és a bársonyszékekbe? Mi vár rájuk?

Nahát, persze hogy vár rájuk is valami: súlyosbodó gazdasági válság, még több holokauszt ünnepség, Zazrivecz Vona Gábor hatalmas fekete kalapban, néha kipában, mögötte az ortodox Csanád Szegedi, Orbán Viktor oldalán veri a mellét: «A mi vétkünk, a mi vétkünk!» . Újabb kölcsönöket vesznek fel, újabb adónemeket találnak ki, addig, amíg a puliszkásított magyarság robban és elsöpöri végre az egész rohadt cuki és narancs maffiát! S talán a zsidó PT politikus tagjaitól is megszabadulunk végre.

A magyarságnak joga van, hogy magyar kormánya legyen !!!

Szebb jövőt!
Szebb jövőt!

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, 2016 június 9.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “Birkásítási technológia és folyamat állása a ROSSZABBIK-ban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Remek írás! Vona nem ment el a követségre, ahol is bizonyíték van a MOSZAD-ügynökre. Hogy milyen igaza volt Csurka Istvánnak, amikor ezt részletesen megírta és szokás szerint neki mentek, mert igaza volt.

    Kedvelik 1 személy

    1. Viszont Csurkával nekem az a bajom, hogy a végén ő maga is elszegődött az alcsutihoz bojtárnak.

      Kedvelés

      1. Nem jellemeznék így egy elhunytat, mert már nem tudja magát megvédeni. Bántották eleget, irigységből, rosszindulatból. Még nagyon betegen is helytállt! Gondot fordított azon fiatalok megsegítésében, akikben röntgenszemével tehetséget látott. Hogy ellene fordultak, legyen az ő bajuk, majd visszakapják ők a következő fiataloktól.

        Kedvelés

      2. Halottakról csak az igazat vagy semmit!
        Igaza van Erzsébet!
        Csurka azt remélte, hogy a fidesz úgy bánik majd a MIEP-el, mint ahogy ö bánt a Jobbikosokkal, felkarolja őket. De a fidesznek ez sose volt esze ágában sem. Minden pártot elpusztított, akik hozza menekültek!
        Csurka meglátásai tökéletesek voltak, de mint pártelnök nem lett volna olyan kendőzetlenül írnia. Inkább át kellett volna adja egy-egy jó tollú újságírónak az elképzeléseit, meglátásait, és az írja meg a cikkeket helyette. Igy állandóan frontális támadásnak tette ki magát és a pártját. Pl. a 2001 szept. 11-i támadást is úgy írta meg, hogy majd leharapták a fejét! Az amerikai nagykövet koordinálta ellene a támadást!

        Kedvelés

      3. Több tiszteletet! Mindenkinek van neve, illik tisztességesen megnevezni. Mit ért ön az alatt, hogy bojtárnak?

        Kedvelés

  2. “… Vonának majd adunk egy bársonyszéket és néhány főemberének államtitkári meg minisztériumi főosztályvezetői széket. Ezzel be vannak terelve a karámba a JOBBIK birkái!…”

    Sokan jártak így! Mondjuk Torgyánal, Dávid Ibolyával, Katona Kálmánnal, Semjén Zsolttal.

    Valamennyi párt-kiközvetítő kapott egy bársonyos trónust (aranyozott bilit!) a Fidesztől, ám evvel az összesnek meg is szűnt a pártja!!!

    Kedvelik 2 ember

  3. Szabad néhány szót szólnom a demokráciáról????

    NINCS MINDENÜTT HELYE!!!!!!!

    A hadsereget, vagy egy vállalatot NEM lehet a katonák, vagy a gyári munkások szavazatával vezetni: -“támadjunk, vagy meneküljünk, gyártsunk, vagy ne gyártsunk valamilyen alkatrészt a masinához?”

    Viszont a gyári példánál maradva, ha a gyár azok TULAJDONA, akik benne dolgoznak, akkor a teljes vezetést ők jelölhetik ki egy demokráciában, a gyár vezetésére legalkalmasabbnak tartott társaik közül. És VISSZA IS HÍVHATJÁK a pozicíójából, ha nem felel meg az elvárásaiknak!!!

    Ugyanez vonatkozik egy DEMOKRATIKUS államra is! Feltéve, hogy az ország a benne lakók és az országot fenntartók, működtetők tulajdona, nem pedig idegeneké, akik még a vezetőket is csak alkalmazzák.

    Kedvelés

  4. Tisztelt Sebestyén-Teleki István Úr.
    Nagy érdeklődéssel olvasom, szivom magamba minden irásodat. Könnyen olvasható , érthetö, meggyőző, logikusan érvelő. Köszönöm.
    Különöskép élvezem az irásaid egyényi stilusát.

    Kedvelik 1 személy

  5. Kedves Anna! Eszem ágában sem volt Csurkát bántani! Megállapítottam egy tényt, összevetettem az írással és a hozzászólásokkal, majd összekapcsoltam az egészet Csurkástól egy népdallal. Ismered?

    “Elszegődtem Tarnócára bojtárnak.
    Jó legelője van ott a birkáknak.
    Fizetésem tíz forint, húsz karajcár,
    MEGÉL ABBÓL EGY BOJTÁR!”

    :-))))

    Kedvelés

  6. 1989. évi II. törvény az egyesülési jogról

    9. § A társadalmi szervezet tagja
    a) részt vehet a társadalmi szervezet tevékenységében és rendezvényein;
    b) választhat és választható a társadalmi szervezet szerveibe;
    c) köteles eleget tenni az alapszabályban meghatározott kötelességeinek

    Kedvelés

    1. Köszönjük T.A.-nak ezt az értékes infót!
      Tehát a b) pont ellen megy a Jobbik statútuma. Törvényszékkel semmisnek lehetne nyilváníttatni a tisztújító közgyűlés eredményeit. Utána egy új tisztújító közgyűlést kell szervezni, melyet birkátlanító technológia bevetésével kell megszervezni! Vagyis az eddig kiválasztott birkák helyett, nembirkákat, hanem mételymentes, gondolkodni tudó magyarokat kell a közgyűlésbe delegálni!

      Kedvelés

Hozzászólások lezárva.