Rendszerváltás – gengszterváltás – valódi rendszerváltás

Fázunk és éhezünk, átlőve oldalunk,

részünk minden nyomor, és még

szabadok sem vagyunk! 

-Kéri Kálmán vezérezredestől, akit Antall miniszterelnökként nem akart vezérkari főnöknek kinevezni. (1990 májusában)


Antall József ősei bár katolikusok voltak, “ökumenikus szellem uralkodott a családban”. -jelentette be Antall József még az Orvosi Múzeum igazgatójaként Kötcsén, az Antallok ősi fészkében.

Ilkei Csaba szerint, az ősi fészekben volt zsidó is: a miniszterelnök anyai nagyapja, Szűcs István, aki 1867-ben született házasságon kívül, egy zsidó hajadon és egy egyházi férfiú – a nagybácsi szerepében feltűnő piarista szerzetes tanár a váci gimnáziumból -törvénytelen gyermekeként.

Antall József zsidónak adta el magát a finánc-háttérhatalomnak és a PT tagjaiból nevezte ki a minisztereit, államtitkárait. Hatalmáért cserében Júdás pénzért kiárusította, a vérszívó típusú parazitáknak, a magyar nemzeti vagyont!


Luttwak (nagyváradi magyar zsidó; Amerikában élő cionista vezér):

A stratégia paradoxális logikája naponta ellentmond az élet logikájának, és szembe megy az intelligencia minden általunk ismert meghatározásával.

A stratégiának csak akkor van valaki számára értelme, ha érti a dialektikát.

Ha békét akarsz, készülj háborúra.

Ha háborút akarsz, szerelj le, és részed lesz háborúban.


Népek létezésének alapja, kohéziós ereje

és a hatalom mértékének axiómái

A bűvös kör

-A zsidók elleni gyűlölet Izrael létezésének alapja!!!

-A zsidók ellengyűlőlete tartja fenn az antiszemitizmust.

-A világ antiszemitizmusa és az arabok zsidó gyűlöletének összege, egyenlő a zsidóság kohéziós erejével!!!

A hatalom mértékének felmérése

A hatalom a tömeg szorzata a tömeget összetartó kohéziós erővel. Ez az axióma tökéletesnek tűnik, de miként számoljuk ki ezt a kohéziós erőt az oroszokra, magyarokra vagy más nem-zsidó népekre?

-A zsidókra fentebb megadtam a módszert!

-Próbálkozás egy axióma megfogalmazására:

Egy erős kohéziós erővel összetartott nép fölött, a nép érdekeiben hatalmat gyakorolni egyenlő a hatalom mértékének legmagasabb szintjével!

-Az axiómából az következik, hogy a hatalom megszerzése és megtartasa érdekében a propaganda segítségével sok politikai, nemzetidegen szervezet kénytelen próbálkozni, hogy egy népen belül hamis nemzet-kohéziót teremtsen. Ugyanakkor a valós kohéziós erőt kényszerű módon próbálják semlegesíteni és az ujjal helyettesíteni. Ebből adódik, hogy a valós kohéziós erő semlegesítése csak ideig-óráig sikerül, miután következik a nagy bukás, a valós kohéziós erők elemi erővel való feltörése eredményeként!

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István

 Magyarok! Valódi rendszerváltás következik!!!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

3 című bejegyzés “Rendszerváltás – gengszterváltás – valódi rendszerváltás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. NEM SZRETNÉM KAPNI TOVÁB EZT AZ INFOT.

  2016. június 4. 15:44 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > transyadmin posted: “Fázunk és éhezünk, átlőve oldalunk, részünk minden > nyomor, és még szabadok sem vagyunk! -Kéri Kálmán vezérezredestöl, akit > Antall miniszterelnökként nem akart vezérkari főnöknek kinevezni. (1990 > májusában) Antall József ősei bár katolikusok ” >

  Kedvelés

 2. “mit (nem) szeretnék kapni.
  Nem akarok tudni a borzalmakról. Jól akarom érezni magam. Reklámok,plázák, szelfik, valóság show-k, bulik,haverok ,fanta. Utálom a horrort,inkább átkapcsolok egy “másik műsorra. Ahol kellemes az élet,ahol vajnatimik,sarkakaták mutatják meg mi az “igazi élet. Nem kell a proli. Az izzadság,munka,kitartás ,beosztás,küzdés egy életen át,nem nekem való. Irtózom minden közönséges dologtól. Amúgy is, én biztos kimaradok ebből a káoszból,mert eddig is elkerült. Majd más…

  Kedvelés

 3. “Magyarok! Valódi rendszerváltás következik !!!
  “nincs hatalmasabb annál a gondolatnál,melynek elérkezett az ideje !!
  Lerúgni a Nemzetnek magáról, ezt a sok ingyenélő Haza és Nép ellenes vérszívó,parazita férgeket, akik a dolgos Magyar Nép Vérén, verítékén híztak meg. A fideSS-jugendből kikelt lárvák,akik azzal a hamis ideológiai elvek alatt nőttek fel,hogy nekik alanyi jogon jár minden. Hogy a 2/3-azt jeleni, hogy mindenből minimum 2/3 jár,és ez örökké fog tartani. Ahogy a felsőbbrendűségüket,kivagyiságukat, hirdetve, az összelopott vagyonkájuk által sugallt hamis magabiztossággal parádéznak a füredi mólon, ők, csak is ők, mindenek felett. Egymást igyekezve túllicitálni,barátnőben(?), külsőségekbe,hátrahagyva “öregecske feleségeket. Ez a réteg(?), amelynek fogalma sincs mi a pozitív munka, amelyik soha nem tapasztalta meg,hogy hogyan KELL pénzt keresni,és nem szerezni(?),amelyik egymásnak osztogatja a Dolgozók ellopott adóforintjait,ez uralkodik a Tisztességes Magyar Népen, “az annyit érsz amennyid van elveik szerint. Hányinger! Maga az ember(?), és az a hatalom(?) is amelyik kitermelte ezt a hulladék generációt.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.