Reiner Péter: Időleges búcsúztató-utilapú Szaniszló Ferencnek

szaniszló02

Kedves Ferenc!

Mit is írhatnék akkor vigasztalásul, amikor valaki elveszti munkáját, lételemét és hazaszolgálati lehetőségét és nem tudok neki segítséget nyújtani, mert természetesen hozzám is eljutott a hír: valakik valahol megelégelték szigorú tényfeltáró tevékenységed és igazságra törekvésed.

Hosszú évek óta műsorod volt az emlékezet, a remény és lehetséges jövő ígérete. Most ezt a lehetőséget is elvették Tőled és tőlünk. Ha lenne médiám bizony vezető munkatárs lennél és bimbózó tisztességes újságíró növendékek seregének nevelését is Rád bíznám.

Nem akarom érteni kenyéradóidat, miért a sikertelenségre törekednek, mert műsorod volt az egyetlen, amiért érdemes volt arra a csatornára kattintani, ahol hétről hétre szigorú konok következetességgel tágítottad tudatosan egyre szűkített horizontunkat.

A minden mérték szerint jogosan történt részedre adott kitüntetés
visszakövetelésekor már tudható volt, hogy a mindig láthatatlan kezek megfordították az alkalmaztatásod homokóráját és csak az volt a kérdés, még meddig viselik el igazságosztó nemzetmentésed.

Nagyon sokunknak, a jelenlegi és közelmúlt hatalmainak elviselhetetlenül sokaságának fogsz hiányozni, de reményeink szerint csak ideig -óráig!

Csak akad olyan valóban nemzeti média, aki hív majd és vár, hogy programod a Világ-panoráma újra képernyőre kerülhessen majd egyre növekvő benned és egyedül a magad fajtájában bízók reményeként. A csatornát, ami részedre eddig kenyeret és lehetőséget, nekünk pedig műsoroddal hitet és reményt sugárzott örökre törlöm a sajnos egyre csökkenő számú úgynevezett nézhető nemzeti hírforrások közül.

Reiner Péter
Reiner Péter

Együttérzéssel és barátsággal:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

27 című bejegyzés “Reiner Péter: Időleges búcsúztató-utilapú Szaniszló Ferencnek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez már tudatos pusztítás. A kiváló Chrudinák Alajos mellett kiváló munkatársak is “lapátra” kerültek. Ez nem lehet véletlen, mint ahogy az sem, hogy rövidesen újra láthatjuk a képernyőn, mert az igazi tehetségeket nem lehet elnyomni. Még több sikert Feri és fel a fejjel!

  Kedvelés

 2. A sok háttérhatalmozás lehetett a fő ok. Hogyan is tervezhetne a háttérhatalom a világban, ha folyamatosan ráirányítja valaki a figyelmet?

  Kedvelik 1 személy

 3. Ez nem “már” tudatos pusztítás, ez évtizedek óta tartó tudatos pusztítás. Lassan, eleinte észrevétlenül, most már durván lenyomva a torkunkon. Bízom benne, hogy Szaniszló urat személyiségéhez, elveihez méltó helyen fogják alkalmazni!
  TV nélkül meg lehet lenni. A netről hiteles információkhoz jut az ember.
  7. éve TV nélkül élünk. Prímán. Ha egyre többen követnék a példánkat…

  Kedvelés

 4. Nekünk MÁTYÁS KIRÁLY kell, hogy véget vessen a csúfos
  szétverésnek. Nagyon hiszem, hogy már közel van !

  Kedvelés

   1. Tisztelt László Endrédi ! Én a wikipédiát egy kicsit komolytalannak tartom ezen dolgokban. Amire én hivatkozok ahhoz odatette az írója a nevét, ettől persze még nem kötelező hogy igaz legyen. Az “Egyeduralom kiépítése” című részben található amire gondolok.

    Kedvelés

   2. Köszönöm a hivatkozást, elolvastam, az én tudásom szerény szintjén korrektnek tünik; fel is iratkoztam az oldalon hírlevélre.
    Ellentmondást nem látok, nem tekintem Mátyást a Habsburgok szálláscsinálójának.

    Kedvelés

 5. Megdöbbenéssel értesültünk, erről az újabb gazságról. Ki volt az akinek a pihent agyában született meg ez a döntés. Lehet, hogy az ECHO parancsban kapta ezt talán Balog elvtárstól ? Szaporodnak az aljas elhatározások. Lehet, hogy a kormány félelmében hoz ilyen döntéseket. 87 évem alatt számtalan rosszat éltem át, igazságtalaságokat.
  Reméljük, hogy van még hírcsatorna, amelyik folytathatja Világpanorámát.!!!

  Kedvelik 1 személy

 6. Igen, ez a kormány félelme, és az ok, hogy a társadalomban is félelmet kelt. Pedig Orbánnak a létező legrosszabb választása, hogy balogpáter a bizalmasa. Nem lenne szabad egy ilyen beállítottságú személyre (nem embert írtam) alapozni az országot, végre igazságosan és biztonságosan vezetni. Hiba, hatalmas hiba, és remélem hamarosan megtaláljuk a nekünk már kijáró tisztességes vezetőt, aki elsöpri ezt a bandát. Bukjanak már!

  Kedvelik 1 személy

  1. …és akkor jöjjenek a magukat baloldalinak hazudó zsidók?
   Magyarországot magyar származású embereknek kell vezetni és a haza fényre derül.
   H.B.
   …a magyar nemzetnek a magyar alkotmánytól való megfosztására törekvés genocidiális cselekedet. Ma ez a folyamat zajlik”

   Kedvelés

 7. Nagyon sajnálom , hogy Feri is erre a sorsra jutott. Mondhatnám : benne volt már a levegőben. Jó néhányan végigjártuk ezt az utat. Az ő esete annyiban feltűnő, hogy sokan látták, hallgatták. Mondhatnám Lakatos Palit is. Talán — nézettség ( hallgatottság ) — tekintetében az ő munkája volt ilyen nyilvános. Ő is elesett ebben a nyilvánosságért vívott csatában. Kit érdekelt ? De hát még hányan voltunk ilyenek !

  Mint tapasztalható :Lassan egységesednek a vélemények.Már csak a közös induló éneklés hiányzik : Egy a jelszónk a Béke.Tőr előre ifjú seregünk… Mit is mondhatnák vigasztalásul?
  Nyugalmat és türelmet kívánok Ferinek . Nagyon nehéz lesz, de nem kibírhatatlan. Alkotó ember nehezen viseli a tétlenséget ez szent igaz. Csakhogy mi, így együtt, ezen a listán semmit se tehetünk.

  Ezt az állapotot eredményezi a kétharmad ! Talán lassan felébred a társadalom… Gyakorlatilag nincs ellenzékünk ! Szomorú leírni , de ezek a száraz tények. Kapom a különböző leveleket, különböző civil szervezetektől az elképesztő közállapotok elleni tiltakozásra. Nekik is csak ezt mondhatom: Íme értelmünk eredménye. A termés beérett. Itt a bizonyítvány. Lehet sopánkodni… Amikor minderre felhívták a figyelmet, a jó magyar középosztály elhitte azt, hogy aki gondolkodik az szélsőséges.Lehet béke mentet szervezni…

  Kedvelés

  1. “Ezt az állapotot eredményezi a kétharmad ! Talán lassan felébred a társadalom… Gyakorlatilag nincs ellenzékünk ! ”
   Ez így van Barkuti úr,de az ellenzék önmagát számolta fel a gátlástalan lopásaival – ez a kormány sokkal okosabban lop.
   H.B.

   Kedvelés

 8. Nem akarom megbántani az előttem szólókat, de nem az a megdöbbentő hogy megváltak a Szaniszló úrtól, hanem az hogy ilyen sokáig hagytak a színen egy őszinte szókimondó embert. Megint csak nem akarok senkit sem megbántani, de ennek oka az, hogy nem idézett elő a tartalmi súlyával egyenértékű motivációt a társadalomban. Mondhatnám, hogy a konzekvencia nem Szaniszló úrról, és nem is Orbán Viktorról szól, hanem arról a bizonyos harmadik tényezőről.

  Kedvelik 1 személy

 9. Lám, ilyen a pol’korrekt “nemzeti” oldal! Csak a nemzet nem lehet része.

  Kedvelés

 10. Eddig csak akkor néztem az Echot amikor a Szaniszló úr műsora volt !!!
  Echo törölve nálam !!!

  Kedvelés

 11. “Európának bealkonyul,attól a Nap még ragyogni fog”
  Tökéletesen igaza van!
  Elkopnak a milliárdok,az évek,az élet,s ami mögötte volt. Az Ember is(?).
  Ki, mit hagy maga mögött,mert minden itt marad. Tettet,vagy gaz tettet? Hányan,és hány évszázada hogy emberek(?) életüket a másik megnyomorítására pazarolják, eszmékért, ami mögött mindig a még több szerzés áll. Háborúk, forradalmak, kiontott,drága vér! Feleslegesen,potyára,mert mindig azok szítottak ellenségeskedést, akik ebből, és ilyen áron is,de hasznot reméltek. Egymás ellen uszítva embereket,Nemzeteket, míg ők páholyból nézték a kifejletet. A “műsor ma is megy tovább. De már nem leplezve, deklivel a fejen, parádézva hirdetik kiválasztott kiváltságosok magasabb rendű eszméjét(?). A pusztítást! A mindenkiből rabszolgát gyártani,lealázni minden emberi értéket, Nemzetet,életet. Szemérmetlenül, szégyentelenül parádéznak, irritálva a Tisztességes Embert,és annak Igazságérzetét. Felesleges neveket mondani, mert az egész politikai slepp bűzlik ettől a fertőtől. Akik tehetnének valamit tehetősségük révén, inkább csendben meghúzzák magukat, szorongatva ebül szerzett vagyonkájukat,nehogy elvegyék tőlük. S ha netán dönteni kell,a vagyon, vagy az Igazság, inkább a vagyon maradjon. Az Igazságnak (Szaniszló Úrnak)mennie kell. (?) De aki elmegy egy gaztett mellett, maga is cinkossá lesz!
  Éljen a győzelem!

  Kedvelés

 12. Sajnos még mindíg igaz a mondás “mondj igazat és betörik a fejed,de reméljük egyszer majd az igazaknak lesz terük és nem a talpnyalóknak!😎 Sok erőt és kitartást kedves Ferenc és remelni tudjuk sokad magammal lesz még feltámadás és egész Magyarország üdv egy állandó nézője Róbert!😎

  Kedvelés

  1. “mondj igazat és betörik a fejed”
   Sajnos ma ez a helyzet,de remélem,hogy hamarosan a hazugok feje fog betörni,csak ahhoz ki kell ebrudalni a zsidókat a vezetésből.
   Hozzájuk képest Münchausen báró csak kezdő amatőr.
   H.B.
   “Azt látom, hogy mindig olyanok teszik tönkre hazugsággal mások életét, akiknek sajátját az igazság forgatná fel.”

   Kedvelés

 13. “hanem arról a bizonyos harmadik tényezőről.
  Akik szavazatukkal támogatják az ország kiárusítását,kifosztását, lezüllesztését, idegeneknek átjátszva földet,országot,embert. A 2/3-nak becézgetett júdások hadát! Akik képesek érveket hozni hazaárulásuk mentségére !! Cinkosságot vállalva a gaztettekkel!! Világossá téve,hogy nekik a Haza semmit nem jelent. Némi(?) többlet falatért,beosztásért,nyugdíjért(?) beáldozva az utánuk jövők életlehetőségét. Csak most,csak nekik, mindent, és amit csak lehet.
  Ez az eljövendő, elkorcsosult nemzedék!!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.