Magyar az, akinek fáj Trianon! Kormányainknak nem fáj?

Tisztelt Patrubány Miklós
Elnök Úr!

Kérem, engedje meg, hogy egy tv-műsort a figyelmébe ajánljak!
Talán érdemes felvenni a kapcsolatot a riporterrel is.
Pap Gábor Úr is beszél egy különleges záró kitételről, ami megrengette nemrégiben az egyik napomat. Szégyen, de erről eddig nem tudtam.

Maga Georges Benjamin Clemenceau írta a záró bejegyzést. Gyanítom, ugyanarról szólhat a záró kitétel, mint amiről Pap Gábor beszélt előadásában.

TRIA-NON – Pap Gábor előadása (teljes)
https://www.youtube.com/watch?v=dyfNsCcMWJA

Pap Gábor szerint ez a kitétel azt írja elő, hogy a trianoni békediktátum csak akkor léphet hatályba, ha az egyezményt az összes
résztvevő ország a záró megjegyzésben elfogadott határidőre ratifikálja. Ez a mai napig nem történt meg. A következmények felmérhetetlenek. Ez azt jelenti, hogy az az egyezmény érvénytelen.

Egyedül a mindenkori magyar kormány kérheti ennek a békeszerződésnek hazudott dokumentumnak a felülvizsgálatát. Ez sem történt meg eddig.

Most ugyanezeket az érveket Tvrtko a magyar parlamentben szándékozik ország-világ előtt a jelenlegi magyar kormánynak elmondani.
Kíváncsi leszek arra, hogy Orbán Viktor és csapata foglalkozik-e majd
ezzel a ténnyel!
Szerintem amennyiben ez számukra nem bír történelmi lépéskényszerrel, abban a percben kijelenthető, hogy nem a magyar nép képviseletét látják el, illegitimek.

Tisztelt Elnök Úr!
Arra kérem, a sajtószolgálatukon keresztül szíveskedjenek erre a filmre felhívni az érintett országok külképviseleteinek és kormányainak figyelmét! Lehet, ezt nem jól látom, de ha ez műsor lemegy a Duna TV-ben, majd a riporter a magyar parlamentben megteszi, amit ígért, a történelem soha többé nem lesz az, ami eddig volt.
Amiért a Magyarok Világszövetsége létrejött, és oly sok igaz magyar ember fáradozott, lehetséges volna, hogy megvalósul? Megvalósulhat egy álom, ami gyökeresen visszarajzolja Európa térképére azt az országot.

Elképesztő fejezetet talált Tvrtko a Trianoni Békeszerződés egyetlen
eredeti példányában!

S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal; – írja felfedezéséről Vujity Tvrtko Facebook-oldalán. Ígéri, június elején a tévében elmondja.

Tisztelettel kívánok Önnek és a Magyarok Világszövetségének minden munkatársának sok erőt, jó egészséget és sok sikert.

Szívélyes üdvözlettel:
Lengyel Károly

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

13 című bejegyzés “Magyar az, akinek fáj Trianon! Kormányainknak nem fáj?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. nimcsovics gergely
   2016/06/03 – 12:38 ERRŐL VAN SZÓ! ORBÁN VIKTOR MA MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE – B Á N is de K I R Á L Y is lehetsz ha be mered adni a szóban forgó kérvényt – ADD BE és talán a magyar nép megbocsát minden vétkeidért!
   id. Kiss László

   Kedvelés

  2. Mi sokszor leírjuk egy-egy súlyos jobb-egyenessel:
   -A zsidó PT vezeti a magyarok országát!
   -A magyaroknak nincs már országuk!
   -stb.

   Kedvelés

 1. Nem akarok hangulat rontó lenni, de ha mindent összeadok ami az elmúlt huszon egy pár évben történt, a következő lehetséges forgató könyv körvonalazódik bennem. Orbán Viktor az ügy mellé áll, népszavazást ír ki. Mire eljutunk az urnákhoz, a média gond nélkül meggyőz bennünket, hogy ez egy gazdasági katasztrófába torkollana, az EU természetesen mellé teszi a maga vészjósló előrejelzéseit, a forintot a mélybe taszítják, a spekulatív tőke látványosan megkezdi kivonulását.A határon túli magyarokról tartott népszavazásnál a töredéke volt a tét, így ezt már borítékolni is merném.

  Kedvelés

 2. Az az érzésem,hogy valami történni fog Trianonnal kapcsolatban.
  A zsidók tudhatnak valamit,mert feltűnően felkapták a témát.
  H.B.
  “A magyarság egy emberi tartalom a szó igazi értelmében,ami bennünk kódolva van és működésbe lép,ha ezt befele fordulva megnyitjuk Mag-unkban.A tisztaság és a jó szándék vezéreljen bennünket magunk és mindenki javára! A magyarság és minden ember érdeke,hogy fejlődjön lelkileg,szellemileg és használja ki azt a nem túl hosszú időt,ami még rendelkezésünkre áll,hogy azok legyünk,akik valójában legbelül vagyunk. Merjünk igaz emberekké válni és akkor az egység magától megoldódik,mert működnek az egyetemes törvények.”
  (Wass Albert)

  Kedvelés

 3. Nem tudom miért kell újra lelkendezni a Trianon felülvizsgálata okán.
  Hiszen a Tóra már kétezer év óta kimondja, hogy a gójokkal kötött szerződések semmisek a zsidók szemében. Vagyis csak addig kell betartaniuk még az írásokat is, amíg az nekik a kedvezőbb.
  Lehet itt bármilyen okmányokat találni, akik a Trianont kitalálták, azóta is eszük ágában sincs azt revideálni.

  Kedvelés

  1. Keverni tetszik a Tórát a Talmuddal. A Tóra egy összekovácsolásról szól. A Talmud a nacionalizmusról.

   Kedvelés

   1. A Talmudnak a találó neve Felbujtás lenne,ugyanis bűncselekmények elkövetésére szólítja fel a zsidóságot.
    H.B.

    Kedvelés

 4. Attol félek, hogy minél jobban lelkesedünk, ill. reménykedünk, annál nagyobb lehet a csalódásunk, a fájdalmunk, annál többen válnak hitetlené, reményvesztetté… Idáig az utlsó 70 évben csak egyetlen egy bátor igaz magyar asszony(neki valóban fáj a Trianin) – Morvay Krisztina nem fél világgá Kűrtölni/ követelni az igazság helyreállitását…
  Sajnos “egy fecske nyarat nem csinál”. De mégis csak kellő, mert annak a hirnöke…

  Kedvelés

 5. A helyzet az , hogy mint a világ minden kormányának , ennek is meg van kötve a keze , tehát így még annyit sem nyilatkozhat bizonyos dolgokról mint egy egyszerű magyar –hiszen egy kormány kijelentés akár botrányba is sodorhatja a nemzetet – Úgyhogy először mérlegelni aztán kiosztani a pofont , és nem fordítva , mindenért a mostani kormány felelősségre vonni ..

  Kedvelés

 6. abszolut egyetértek T.szekelyse50 – el. ez minden igy igaz. De minden idők minden kor minden állam kormányának meg vannak az eszközei, hogy befolyásolják a világhatalmakat, persze, ha annak a kormánynak van ahoz akarata, és MERSZE …na, és tudása, rafináltsága…

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.