Fontos videó! – Vona: Orbán maga a korrupció

Kisberg_Vona

Reményt, hitet kell adni az embereknek – ebben látja a kormányváltás esélyét Vona Gábor. A Jobbik elnöke a párt majálisán beszélt az országos tisztújításról, a 2018-as választásról, a néppártosodásról, a valódi nemzeti konzultációról és a kormányt érintő korrupcióról.

N1Tv

Reklámok

7 című bejegyzés “Fontos videó! – Vona: Orbán maga a korrupció” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vélhetően a régi bevált módszert alkalmazza Vona: szép szavakat a magyarnak, pénzt pedig a zsidónak.
  A Jobbik hitelességét nem fogja semmilyen virágnyelvezet vissza adni. Jobb lenne, ha a valóban nemzeti kötődésű politikusok kilépnének a Jobbikból, mert Vona szelleme örök árnyékot fog rájuk vetni. Alapíthatnak új pártot, szükség is lenne rá, de a jelenlegi politikai pártok választéka túl pocsék ahhoz, hogy érdemes legyen köztük válogatni.
  Jut eszembe, Vonának van politikai, társadalmi, gazdasági programja, ami hitlessé tehetné az emberek előtt?

  Kedvelés

  1. “Jut eszembe, Vonának van politikai, társadalmi, gazdasági programja, ami hitlessé tehetné az emberek előtt?”

   Hogyne volna neki: “Amíg a stupid a liberális demokrácia disznaja, a pozitivista a birkája, addig a naiv a pulykája, amely önmaga rútságáról mit sem sejtve felfuvalkodottan jár-kel. Végül az ő nyakát is elmetszik.” ( A titkos antitradicionalista háttérhatalom metszi el, nyilván. LF).

   Leszögezi [Vona], hogy a fenti típusok kimerítik a népesség 99,9%-át. Marad még a “számító, aljas”
   http://kapitalizmus.hvg.hu/2014/02/07/amit-minden-jobbik-szavazonak-tudnia-kell/

   Szerinted aki szerint a társadalom (tehát a magyarság) 99,9 százaléka valamelyik baromfira hasonlít (de legfőképp disznóra), annak milyen előremutató programja lehet Magyarország számára?

   Kedvelés

 2. “Reményt, hitet kell adni az embereknek…”

  Az idézet vonátol ami nem vona, már a neve is hamis – de az idézet őszinte tőle!
  NA LÁTOD BASZMEG -AZ EMBERNEK ŐSZINTE SZÓ KELL!
  ŐSZINTÉN ELMONDANOD, HOGY MEGINT BE LESZTEK CSAPVA – MERT NEM A NEMZET A NÉP ÉRDEKÉT KÉPVISELEM!
  AZ ÁBRA UGYAN AZ A HÁM MÁS – MERT EL KELL HITETNI VELE, MERT NEM KEZELHETŐ ELLENKEZŐ ESETBEN!
  ÉRTITEK? ÉRTETEK ÍRÓM SZÜNTELEN ŐSZINTÉN FAJOM VÉDELMÉBEN!
  Tisztelettel: id. Kiss László

  Kedvelés

 3. Össze vissza handabandázik ez a hülyegyerek. Nemrég ég azt mondta, hogy “Orbán egy zseni” csakhát nem engedik szegényt kibontakozni a tuggyukkik: https://www.youtube.com/watch?v=2Hf34EGHtNQ
  (mint anno a hülyemuzsik a cáratyukáról vagy Sztálinról. Sztálin elvtárs jó ember, csak a gonosz tanácsadói. ha ezt Sztálin elvtárs tudná…) Ennyi ésszel inkább maradt volna MLM-ügynök.

  Kedvelés

 4. “már megkaphatta a zsoldját,hogy szétverje a “pártot,oszt angolossan távozzon,nehogy esetleg nyerjen a zsideSS ellen. Nincs ő neki se kedve,se tehetsége,hogy bármit is tegyen. Felmérte a lehetőséget, a körülményeket, azt a könnyebbik utat választotta ö is. Be feküdt a többi közé ajbékolni. Kifizetődőbb(?) mint az IGAZSÁGÉRT harcolni. Az is ostoba volt aki hitt neki! Ránézésre is egy dupla nulla!! Se gerince,se tartása, se jelleme !! ember? Akinek a beszéde sem ér semmit,akkor az ember(?) mit érhet!!

  Kedvelés

  1. A jobbik ugyanazt az élősködő politikát erőlteti,mint a többi zsidó párt.Magyarnak hazudják magukat nemzeti szólamokat hangoztatva hülyítik a magyarságot,közben nemzeti szalaggal átkötött politikájuk felszíne alatt kizárólag zsidó érdekek lapulnak.
   Egy dolgot nem értek: miért nem ismerik fel az emberek,hogy kivel állnak szemben?
   A kutya fajtákat felismerjük – az ember fajtákat miért nem?
   H.B.
   „Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???”

   Kedvelés

 5. Úgy látom a magyar megőrizte régi jó szokását, ha tízszer lefejelte a kereszt gerendát mert nem fért át alatta állva, hát keres egy vezetőt aki tizenegyedszer is nekivezeti, de legalább megőrizte volna másik régi jó szokását, a választékos nyelvet, és annak kifejező készségét, gondolok itt neve nincs Zoltánra. Az ajnározott Hegedűs Lórántné kijelentette, hogy a keresztény vallást nem lehet egy lapon emlegetni a többivel. Neves egyházi családtagokkal a háta mögött már tudnia kellene, hogy a vallás Isten ismeretét jelenti. Isten egy van, csak az egyházak más más módon torzították el, és talán ebben jár élen a katolikus egyház, amivel ő a vallást összekeverte. Két idézetet tennék ide ezeknek a nagyon keresztény és nagyon magyar honfitársaimnak. Jézus mondta nem én, asszony nem hirdethet igét, és jaj nekik a farizeusoknak mert hasonlítanak a barmok jászolában nyugvó kutyához: mert sem az nem eszik, sem a barmokat nem hagyja enni.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.